-
Ο χρήστης dbekos έγραψε:
......................................................................................
Θα γραψω εμπειριες με την επιστροφη μου.Ενημερωση:
Μετα την ολοκληρωση του ταξιδιου μου Αθηνα -Θεσ/κη με IC και επιστροφη χθες την νυκτα με ICE, οφειλω να παραδεχτω οτι η τηρηση του ωραριου (Αναχωρηση-Αφιξη) ηταν υποδειγματικη (+6 λεπτα στην αφιξη του IC στη Θεσ/κη θεωρω οτι δεν ειναι αξια σχολιασμου).
Παρατηρησεις:
1/Τα καθισματα του ΙC ηταν πιο αναπαυτικα, αλλα σαφως 'λερωμενα' (ευτυχως οχι βρωμικα), ενω του ICE ηταν ¨κουραστικα' αλλα πεντακαθαρα.
2/Τα βαγονια εσωτερικα ηταν καθαρα και στους δυο συρμους.
3/Ο ΣΣ Θεσ/κης , στον οποιο δουλευουν οι ηλεκτρονικοι πινακες δρομολογιων, ειναι πολυ καλυτερα οργανωμενος και στους υπολοιπους τομεις απο τον ΣΣ Λαρισης της Αθηνας. -
εκεινο η φοβερη ιδεα που ειχε σκεφτει ο ΟΣΕ (δυνατοτητα να ενημερωθεις απο το τηλ. για δρομολογια) τι απεγινε? ενεργοποιηθηκαν παλι οι γραμμες?
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
εκεινο η φοβερη ιδεα που ειχε σκεφτει ο ΟΣΕ (δυνατοτητα να ενημερωθεις απο το τηλ. για δρομολογια) τι απεγινε? ενεργοποιηθηκαν παλι οι γραμμες?Πλέον υπάρχει και εφαρμογή για το τι αϊ τηλέφωνο που σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο αφίξεις και αναχωρήσεις από όλους τους σταθμούς
-
Ακόμα δεν έχουν δυνατότητα για e-booking όμως ε;
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Ακόμα δεν έχουν δυνατότητα για e-booking όμως ε;Μεσα από την εφαρμογή μπορείς
-
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πλέον υπάρχει και εφαρμογή για το τι αϊ τηλέφωνο που σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο αφίξεις και αναχωρήσεις από όλους τους σταθμούςSorry, τι είναι το* τι άι* τηλέφωνο; Το iphone εννοείς;
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Πλέον υπάρχει και εφαρμογή για το τι αϊ τηλέφωνο που σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο αφίξεις και αναχωρήσεις από όλους τους σταθμούς
Sorry, τι είναι το* τι άι* τηλέφωνο; Το iphone εννοείς;
Ναι
Επίσης τα όσα έχουν γραφτεί παραπάνω αποτελούν φανταστικό σενάριο. Οχι τπτ άλλο μην πάει να αγοράσει ο Κωνσταντίνος iphone για να κλεινει εισητήρια -
Αυτόν σκέφτηκες εσύ?
εδώ ο Χ.Λ θα έχει φάει τα φόρα για να βρει το app
ντροπή σου
-
Μιραγκέ περίμενα ότι μετά από όλα όσα έχουμε περάσει μαζί θα ήξερες ότι iphone when Lappas' hell freezes over.
Με απογοήτευσες, και btw είσαι ο δεύτερος πιο εγωιστής άντρας. -
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Μιραγκέ περίμενα ότι μετά από όλα όσα έχουμε περάσει μαζί θα ήξερες ότι iphone when Lappas' hell freezes over.
Με απογοήτευσες, και btw είσαι ο δεύτερος πιο εγωιστής άντρας.Δεν πάγωσε τελικά;
Όσο για το άλλο -
Ο χρήστης mirage έγραψε:
Πλέον υπάρχει και εφαρμογή για το τι αϊ τηλέφωνο που σου δείχνει σε πραγματικό χρόνο αφίξεις και αναχωρήσεις από όλους τους σταθμούς
Sorry, τι είναι το* τι άι* τηλέφωνο; Το iphone εννοείς;
Ναι
Επίσης τα όσα έχουν γραφτεί παραπάνω αποτελούν φανταστικό σενάριο. Οχι τπτ άλλο μην πάει να αγοράσει ο Κωνσταντίνος iphone για να κλεινει εισητήριαΚακοήθειες!
http://www.nationalrail.co.uk/iphone/
http://www.cultofmac.com/iphone-bus-and ... that/20808
http://mobiletechaddicts.com/2009/07/08 ... gh-iphone/ -
Τώρα θέλεις και μαθηματικοφυσικοχημική απόδειξη;
Εδώ ο άλλος πήρε άστρα και του έφεραν μπράβο οι σάπιοι (worst joke ever btw ), αυτό σε πείραξε...ΥΓ: 'ο εγωισμός σου δεν έχει όρια'
Σοβαρά τώρα, εμένα προσωπικά με έχει αποθαρρύνει άπειρες φορές η έλλειψη μοντέρνου τρόπου κράτησης/αγοράς θέσης. Τραγικά πράγματα για το 2010. Να δούμε πότε θα καταφέρουν κάτι τόσο απλό. Άραγε η υλοποίηση ενός τέτοιου συστήματος δεν έχει αρκετό ψωμία για μίζες;
-
-
Δε μπορώ να βρω κάπου πληροφορίες για την εν λόγω εφαρμογή. Πάντως, εάν η εταιρία, που έχει αναλάβει τον εν λόγω τομέα για λογαριασμό του ΟΣΕ, παρέχει online κράτηση μόνο για όσους έχουν iphone, τότε μιλάμε για κάτι πολύ άκυρο και για μεγάλο φάουλ εκ μέρους του οργανισμού.
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Δε μπορώ να βρω κάπου πληροφορίες για την εν λόγω εφαρμογή. Πάντως, εάν η εταιρία, που έχει αναλάβει τον εν λόγω τομέα για λογαριασμό του ΟΣΕ, παρέχει online κράτηση μόνο για όσους έχουν iphone, τότε μιλάμε για κάτι πολύ άκυρο και για μεγάλο φάουλ εκ μέρους του οργανισμού.Δεν υπάρχει τέτοια εφαρμογή
Οπως ανέφερα αποτελεί φανταστικό σενάριο -
Δεν μπορώ να καταλάβω τι γίνεται με τον ΟΣΕ. Θέλω να ταξιδέψω την άλλη εβδομάδα Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη και πέρα από τις ώρες αναχωρήσεων και το είδος του δρομολογίου (Carbon, InterCarbon και InterCarbonExpress) δεν μπόρεσα να μάθω τπτ άλλο. Ούτε κόστος εισιτηρίου, ούτε διάρκεια ταξιδιού. Για δυνατότητα κράτησης και πληρωμής online ούτε λόγος (πριν από 8 χρόνια αυτή η δυνατότητα υπήρχε ήδη στην Πολωνία)
Στο 1110 έχει μόνο πληροφορίες αναχωρήσεων
Το 2105297777 για να πιάσεις γραμμή πρέπει να ξημεροβραδιαστείς στα redial (και αν...)
Κάτι άλλα τηλέφωνα Θεσσαλονίκης που βρήκα (2310517517-518, 2310598120) δεν απαντάνε καθόλουτο πιο ωραίο είναι οτι το site του ΟΣΕ έχει γραφτεί από κάποιον χιουμορίστα που λέει ότι
Ο χρήστης ο μαλάκας με τα κακά ελληνικά που αν ποτέ τον πετύχω θα τον στείλω στον οδοντίατρό του έγραψε:
Η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, ανταποκρινόμενη στο μεταβαλλόμενο τεχνολογικά περιβάλλον καθώς και στις απαιτήσεις σας, αποδεικνυει έμπρακτα βελτίωση της παροχής υπηρεσιών της προς όφελός σας παρέχοντας ολοκληρωμένες υπηρεσίες συγκοινωνιακής πληροφόρησης σιδηροδρομικών μεταφορών. -
λειτουργει το 1110 πλεον?
δε ξερω αν ολα αυτα επεσαν θυμα των καταστροφικων stage που διελυσαν το ελληνικο δημοσιο, παντως οκτωβρη θυμαμαι που λειτουργουσαν ολα και το τηλεφωνο αυτο σε πληροφορουσε για τα παντα, γκομενακι μου ειχε μιλησει...
τωρα εχει μια στο Σταθμο που δινει πληροφοριες, γυρω στα 55, δε συμπαθει πολυ τους τουριστες και τους μαυρους και γενικα ασφυκτια στη θεση που της εχουν δωσει...λογικα πρεπει να μπηκε στον οσε τελος παπανδρεου αρχη μητσοτακη...
-
Ο χρήστης hrdoukas έγραψε:
Θέλω να ταξιδέψω την άλλη εβδομάδα Θεσσαλονίκη-Αθήνα-Θεσσαλονίκη και πέρα από τις ώρες αναχωρήσεων και το είδος του δρομολογίου (Carbon, InterCarbon και InterCarbonExpress) δεν μπόρεσα να μάθω τπτ άλλοEχεις ξαναταξιδέψει με τον ΟΣΕ ?
-
Δύο φορές, η τελευταία πριν 5-6 χρόνια.
Την τελευταία δεκαετία έχω επίσης ταξιδέψει με τραίνο στη Σουηδία, στην Πολωνία (αρκετές φορές), στην Ουκρανία, στην Ιταλία, στην Γερμανία και στην Αυστρία. -
Σε πόσες από αυτές τις χώρες που είναι και καμπίσιες , τα intercarbonexpress τους κάνουν τα 500 χλμ σε 4 ώρες και 15 λεπτά ?
Ακόμα και τα γερμανικά ICE Μόναχο - Αμβούργο έχουν παρόμοια μωτ .
Τα Kassel-Fulda , είναι μικρό τμήμα , γιατί και τα 150 χλμ Λάρισα - Θεσσαλονίκη τα κάνει σε 1 ώρα και 5 λεπτά .Είναι γνωστό ότι ο ΟΣΕ πάσχει , αλλά όταν συγκρίνουμε να συγκρίνουμε όμοια πράγματα και από πλευράς αναγλύφου και από πλευράς υποδομών , αλλά και τιμών .
Και κάτι ακόμα . Με το πρόβλημα των Τεμπών , ο ΟΣΕ θα μπορούσε να δημιουργήσει ειδικά πανάκριβα δρομολόγια στο τμήμα Λάρισα - Θεσσαλονίκη και να αισχροκερδίσει , αλλά σαν δημόσια εταιρεία δεν το έκανε .
Παρ' ότι , εγώ είμαι υπέρ των ιδιωτικοποιήσεων , δεν μπορώ να κατακρίνω τον ΟΣΕ γιατί σαν δημόσιος είναι ανεπαρκής , αλλά και να επωφελούμαι των φτηνών εισιτηρίων ταυτόχρονα .
ΟΣΕ