-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
Ðñþôç öïñÜ âëÝðù íá ðáßñíåé ïìÜäá ôï íôÜìðë êáé íá ôñþåé ôüóá ðïëëÜ ìðéíåëßêéá ðñïðïíçôÞò!!! ÔåëéêÜ áõôüò ï ''ÓÝñâïò'' üðïõ ðÜåé êÜíåé êáëïýò ößëïõò!!!
¸ëá ñå óôçí ÅëëÜäá åßóáé!Êáé åìåßò ïé ÂÜæåëïé ìåôÜ ôï íôáìðë äåí äéþîáìå ôïí Óïõì?
-
Ο χρήστης stavrosbiologos έγραψε:
αν και σαν φανατικός Αεκτζής θα γούσταρα πολύ τον Φτούσαν στον πάγκο του Θρήνου,έτσι για να τον ξεσκίζουμεΝαι... όπως συνέβη και φέτος ας πούμε...
Σταύροβιολόγε, τα ίδια λέω και σε φίλους μου Αεκτζήδες με την ίδια γνώμη με τη δική σου: Είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο που τόσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ σαν παίκτης και σαν προπονητής??? Πόσα από τα πρωταθλήματα που πήρε η ΑΕΚ την δεκαετία του 90 θα έπαιρνε χωρίς τον Σέρβο???
και τέλος, σαν φίλος του Ολυμπιακού, ναι, θέλω τον Ντούσαν στον πάγκο, αρκεί να σταματήσει ο Κόκκαλης και ο Μ@Λ@κογιόκας του να του δείχνουν πώς να κάνει τη δουλειά του
-
Σπυρο ανοιγεις μεγαλη κουβεντα....
Ο Μπαγεβιτς προσεφερε πολλα στην ΑΕΚ αλλα πηρε παρα πολλα κιολας....
Πως μπορεις ομως να τον αγαπας ακομα(γιατι καποτε τον αγαπουσαμε) οταν εχει υπογραψει στον αντιπαλο σου(Οσφπ) απο τον Ιανουαριο και εχει ανοιξει σαμπανιες(ρεπορταζ εφημεριδων) με τον «μισητο» Κοκκαλη??
Πως μπορεις να μην τον βριζεις οταν ακομα και την τελευταια μερα του στην ΑΕΚ(τελικος κυπελλου Αεκ-Ιωνικος 7-0) ορκιζοταν οτι θα μεινει αν παρουμε το κυπελλο?
Πως μπορεις να μην τον βριζεις οταν αμεσως πηρε απο την ΑΕΚ 3-4 παικτες???
Στα πρωταθληματα φυσικα και εχει μεγαλο μεριδιο ευθυνης,αλλα μην ξεχναμε οτι η Αεκ τοτε ειχε την καλυτερη ομαδα,τους καλυτερους παικτες και επαιρνε οτι καλυτερο υπηρχε στην αγορα και πανω απο ολα στηριξη απο παντου...
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Πως μπορεις ομως να τον αγαπας ακομα(γιατι καποτε τον αγαπουσαμε) οταν εχει υπογραψει στον αντιπαλο σου(Οσφπ) απο τον Ιανουαριο και εχει ανοιξει σαμπανιες(ρεπορταζ εφημεριδων) με τον «μισητο» Κοκκαλη??την κουβέντα την άνοιξε ο Στάυρος ο βιολόγος Βαγγέλη!
Η διαφορά μας ξέρεις ποια είναι? Δεν αγαπάω τον Ντούσαν, ούτε κανένα Ντούσαν, ούτε παίκτες, ούτε τίποτα, εκτός από την ομάδα μου. Θέλει να φύγει ο Ντούσαν? Θα πω 'στο καλό!' (ή 'στο διάολο', αλλά δεν έχει σημασία). Με Ντούσαν ή χωρίς, αρκεί να πηγαίνει καλά η ομάδα μου, να παίζει ωραίο ποδόσφαιρο και είμαι ικανοποιημένος
Πού θέλω να καταλήξω: οι ομάδες πρέπει να είναι υπεράνω προσώπων. Αυτός είναι και ο λόγος που δεν θέλω πια τον Κόκκαλη στον Ολυμπιακό. Καλά τα λεφτά του, αλλά λάθος η νοοτροπία του, όσο κι αν το παίζει οπαδός (μπορεί και να είναι, λίγη διαφορά κάνει). Ένας πρόεδρος (και ένας γιόκας προέδρου) που αποφασίζει για μεταγραφές και 11άδα, καλύτερα να πάει σπίτι του
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
αν και σαν φανατικός Αεκτζής θα γούσταρα πολύ τον Φτούσαν στον πάγκο του Θρήνου,έτσι για να τον ξεσκίζουμε
Ναι... όπως συνέβη και φέτος ας πούμε...
Σταύροβιολόγε, τα ίδια λέω και σε φίλους μου Αεκτζήδες με την ίδια γνώμη με τη δική σου: Είναι δυνατόν να μιλάς έτσι για έναν άνθρωπο που τόσα έχει προσφέρει στην ΑΕΚ σαν παίκτης και σαν προπονητής??? Πόσα από τα πρωταθλήματα που πήρε η ΑΕΚ την δεκαετία του 90 θα έπαιρνε χωρίς τον Σέρβο???
και τέλος, σαν φίλος του Ολυμπιακού, ναι, θέλω τον Ντούσαν στον πάγκο, αρκεί να σταματήσει ο Κόκκαλης και ο Μ@Λ@κογιόκας του να του δείχνουν πώς να κάνει τη δουλειά του
Φέτος πάντως στο πρωτάθλημα δεν χάσαμε απο το Θρήνο!!! Άσε που ο Φτούσαν δεν μας είχε κερδίσει ποτέ σαν προπονητής του γαύρου (την πρώτη του΄νίκη την έκανε στο κύπελλο φέτος αφού του έγινε ο κώ#$%@ σαν Βουλγάρικο θυμιατό και σπάσαμε τα δοκάρια!!!Εμπρός της ΑΕΚ παλληκάρια που λέει κι ο ύμνος μας!!! )
Σαν προπονητής δεν νομίζω να αμφισβήτησα την αξία του και τη συμβολή του στα πρωταθλήματα της ΑΕΚ.Εάν κατάλαβες εσύ κάτι τέτοιο λυπάμαι λάθος κατάλαβες. Η απέχθεια μου προς τον συγκεκριμένο Σέρβο προπονητή έγκειται στον ''αδαμάντινο'' χαρακτήρα του και στην ''ανιδιοτελής'' αγάπη του πρός το λαό της ΑΕΚ που τον λάτρεψε σαν θεό ενώ εκείνος τον κοροίδεψε πουλώντας του ''παραμύθια'' ότι τάχα θα μείνει στην ΑΕΚ(1996) τη στιγμή που είχε υπογράψει στο γαύρο απο το φλεβάρη...Τα πράγματα και τα γεγονότα τα ξέρω γιατί τα έζησα απο ''κοντά'' και δεν λέω μπαρούφες και παραμύθια για να υποστηρίξω την άποψή μου. Εντάξει δε λέω κάποιοι άνθρωποι σ'αυτόν το κόσμο αγαπούν λίγο περισσότερο το χρήμα απο κάποιους άλλους. Ο Σέρβος παίρνει αυτό που του αξίζει μια κλωτσιά στα οπίσθια απο τον συνειδητοποιημένο λαό του Θρήνου και απο τον Σωκράτη για δεύτερη φορά. Αλλά βλέπεις όποιος έχει αξιοπρέπεια(λέξη άγνωστη για τον Σέρβο) δεν επιστρέφει εκεί που τον έφτυσαν (Θρήνος) ούτε επιστρέφει στην (και καλά) μεγάλη του αγάπη(ΑΕΚ) για να την κάνει μπουρδ@#$% για δεύτερη φορά διχάζοντας τον κόσμο Αλλά βλέπεις φίλε μου ΗΤΑΝ ΠΟΛΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και ο Σέρβος ένα φιλοχρήματο σκουλήκι!!!
Άντε γειά Σέρβικο σκυλί... -
Εμεις οι Αεκτζηδες παντοτε ειμασταν πιο ρομαντικοι.... και βλεπαμε τα πραγματα απο αλλη σκοπια...
Βαζουμε και συναισθημα εμεις.....
-
Σταυρο ηρεμησε μην σου ανεβει η πιεση.
Αστον κουαξ στην ησυχια του....
Κοιταμε μπροστα κ τα καλυτερα ερχονται.
-
Θα σας πώ και μια ιστορία (απο τα χείλη του Ντέμη στο δωματιάκι) έτσι για να μαθαίνουν και όσοι έχουν ακόμα αμφιβολίες για τον χαρακτήρα του Σέρβου.
Το Γενάρη λοιπόν του 96 στην μεταγραφική περίοδο ο Ντέμης, παίκτής τότε του Απόλλωνα Αθ. παρακαλούσε για να έρθει στην ΑΕΚ(όλοι ξέρουμε γιατί). Ο τότε ''πρόεδρος'' της ΑΕΚ Τραχανάς είπε στον Σέρβο να φέρει το Ντέμη στην ΑΕΚ. Η απάντηση του Σέρβου ξέρετε ποιά ήταν? ''Eίναι κοντός ,δεν μου κάνει''!!!
Ο Ντέμης τότε όπως θα θυμάστε οι περισσότεροι έκανε όργια εκείνη την εποχή και ήταν ότι καλύτερο υπήρχε στην Ελληνική αγορά. Όταν λοιπόν ο Ντέμης έβλεπε ότι η ΑΕΚ δεν κινήθηκε ''ζωηρά'' για την απόκτηση του,τηλεφώνησε στο Σέρβο προπονητή της ΑΕΚ για να τον πέισει να΄''ψήσει''τον Τραχανά να τον αποκτήσει η ΑΕΚ. Η απάντηση του Σέρβου στον Ντέμη ξέρετε ποιά ήταν??? ''Το καλοκαίρι θα έρθεις στον Ολυμπιακό'!!!
Αυτή είναι μια αληθινή ιστορία που ειπώθηκε απο τα χείλη του Ντέμη και την ξέρουνε λίγοι...τα συμπεράσματα δικά σας!!!
Έτσι απλά ΑΕΚ -
Σταυρο ηρεμησε μην σου ανεβει η πιεση.Αστον κουαξ στην ησυχια του....
Κοιταμε μπροστα κ τα καλυτερα ερχονται.
Ναι μωρέ,κανένα πρόβλημα έτσι απλά τα ανέφερα για να μαθαίνουν οι νέοι...
-
άσχετο, θεωρείτε ότι ο Ντέμης έκανε καλή καριέρα ως παίκτης?
-
Ένας πρόεδρος (και ένας γιόκας προέδρου) που αποφασίζει για μεταγραφές και 11άδα, καλύτερα να πάει σπίτι τουΜα είναι σπίτι του... Ο Ολυμπιακός σαν ΠΑΕ είναι ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. Πιο λογικό μου φαίνεται να αλλάξεις εσύ ομάδα...
Τώρα για το αν ο Κόκκαλης είναι Ολυμπιακός και το κατά πόσο χρησιμοποιεί την ομάδα και τους οπαδούς/φιλάθλούς της, για να πετύχει τους δικούς του σκοπούς, αυτό είναι άλλο θέμα. -
Θεωρώ τον Ντέμη τον τελευταίο ρομαντικό!
Οχι δεν έκανε την καριέρα που μπορούσε! Εμπλεξε στην χειρότερη φάση της ΑΕΚ!
Και με τον χαρακτήρα που έχει δύσκολα θα μπορούσε να ανέβει στην σύγχρονη εποχή!!!Παικταράς κλάσεως!Και ψυχάρα!
Οχι με ακούμπησες άρα πέφτω! (στυλ Λυμπερόπουλου)
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ένας πρόεδρος (και ένας γιόκας προέδρου) που αποφασίζει για μεταγραφές και 11άδα, καλύτερα να πάει σπίτι του
Μα είναι σπίτι του... Ο Ολυμπιακός σαν ΠΑΕ είναι ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. Πιο λογικό μου φαίνεται να αλλάξεις εσύ ομάδα...
ξέχασέ το!
-
Ένας πρόεδρος (και ένας γιόκας προέδρου) που αποφασίζει για μεταγραφές και 11άδα, καλύτερα να πάει σπίτι του
Μα είναι σπίτι του... Ο Ολυμπιακός σαν ΠΑΕ είναι ΔΙΚΟΣ ΤΟΥ. Πιο λογικό μου φαίνεται να αλλάξεις εσύ ομάδα...
ξέχασέ το!
...γιαααα ξανασκέψου το!Εχω μια καλή πρόταση για καλά παιδιά!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Θεωρώ τον Ντέμη τον τελευταίο ρομαντικό!
Οχι δεν έκανε την καριέρα που μπορούσε! Εμπλεξε στην χειρότερη φάση της ΑΕΚ!
Και με τον χαρακτήρα που έχει δύσκολα θα μπορούσε να ανέβει στην σύγχρονη εποχή!!!Παικταράς κλάσεως!Και ψυχάρα!
Οχι με ακούμπησες άρα πέφτω! (στυλ Λυμπερόπουλου)
ψυχάρα ναι, ρομαντικός ναι βρε πρόεδρε, αλλά παιχταράς γιατί? Για μένα είναι ο ορισμός της αποτυχίας... Ταλεντάρα μεγάλη που έμεινε ταλέντο (όπως τόσα ταλέντα στην Ελλάδα) και στο τέλος τα παράτησε και νωρίς, αν το δεις εντελώς ψυχρά το θέμα... Στον Απόλλωνα όργωνε, στην ΑΕΚ κατάντησε στο τέλος να παίζει μπάλα μόνο κόντρα στον Ολυμπιακό (όπου έπαιζε πολύ καλά κιόλας) και στο τέλος τράβηξε και μια αποτυχημένη μεταγραφή στο εξωτερικό, έτσι για να δέσει το γλυκό...
Είναι κλασικό: αυτή η χώρα ξέρει πολύ καλά να 'καταπίνει' τα ταλέντα της
όσοι καλοί παίκτες έφυγαν νωρίς από τη χώρα, έκαναν καριέρα και δεν θέλουν να γυρίσουν, ή θα γυρίσουν για να 'τελειώσουν' ποδοσφαιρικά... Νταμπίζας, Τσάρτας, Ζήκος, Μαχλάς, Αναστασίου. -
άσχετο, θεωρείτε ότι ο Ντέμης έκανε καλή καριέρα ως παίκτης?Δεν έχω και πολύ καλη γνώμη για το Ντέμη σαν παίχτη. Ήταν καλός χειριστής της μπάλας, αλλά ένας καλός αμυντικός τον έσβηνε πολύ εύκολα. Επίσης δεν ήταν και πολύ γρήγορος. Αν έμενε ξεμαρκάριστος όμως, έκανε πολύ εύκολα τη ζημιά...
-
άσχετο, θεωρείτε ότι ο Ντέμης έκανε καλή καριέρα ως παίκτης?Ντέμη ψυχάρα για ΠΑΝΤΑ ΑΕΚΑΡΑ!!!
Αυτό σου λέει κάτι??? Σ'εμάς τους Αεκτζήδες λεέι πολλά
Όσο για την κλάση του σε παραπέμπω στα γκόλ που έβαλε στην Ατλέτικό Μαδρίτης(εάν έτυχε να τα δεις στην TV) γιατί πολλοί έλεγαν ότι κάνει μόνο για την Ελλάδα!!!
Το ότι δεν έκανε καριέρα οφείλεται στο ότι η αγάπη του για την ΑΕΚ είναι πολύ πιο μεγάλη απ'οτιδήποτε άλλο. Οπότε και απο το πόστο που έχει τώρα μπορεί και κάνει ευτυχισμένο πολύ κόσμο... -
άσχετο, θεωρείτε ότι ο Ντέμης έκανε καλή καριέρα ως παίκτης?Χμ.
Κοιτα Σπυρο ο Ντεμης ηταν προικισμενος αυτο δεν χωραει αμφιβολια....Πιστευω οτι ηταν ο καλυτερος Ελληνας επιθετικος της τελευταιας δεκαετιας και σιγουρα μεσα στους 10 καλυτερους ολων των εποχων.
Θυμαμαι ενα ματς με τον Οσφπ στο Καραϊσκακι που μπηκε ως αλλος El Sint(ηταν τραυματιας) και μετα απο 2 λεπτα εβαλε το νικητηριο γκολ.
Εδωσε πολλα σε καιρους δυσκολους για την ΑΕΚ,αλλα δεν πηρε ενα πρωταθλημα που σιγουρα του αξιζε.Στην Ισπανια τα πηγε αρκετα καλα αφου εβαλε 6-7 γκολ και αν σκεφτουμε οτι απο τον Φεβρουαριο ηταν τραυματιας και το μονο που τον ενοιαζε ηταν πως να σωσει την Αεκ τοτε θα οδηγηθουμε στο συμπερασμα οτι μπορουσε να σταθει σε ενα εξαιρετικα δυσκολο πρωταθλημα.
Παντως αν μιλαμε για τιτλους θα πω οτι δεν ειχε καλη καριερα,χωρις ομως να ευθυνεται αυτος...
Το σιγουρο ειναι ομως οτι απο αλλο ποστο θα παρει οτι δεν πηρε με την ΑΕΚ σαν παικτης....
@Σταυρος:
Τα γεγονοτα ειναι λιγο πολυ γνωστα..Αλλα ας μην κοιταμε αλλο πισω...Τα καλυτερα ερχονται... -
άσχετο, θεωρείτε ότι ο Ντέμης έκανε καλή καριέρα ως παίκτης?
Χμ.
Κοιτα Σπυρο ο Ντεμης ηταν προικισμενος αυτο δεν χωραει αμφιβολια....Πιστευω οτι ηταν ο καλυτερος Ελληνας επιθετικος της τελευταιας δεκαετιας και σιγουρα μεσα στους 10 καλυτερους ολων των εποχων.
Διαφωνώ. Είχε τις δυνατότητες να είναι ο καλύτερος. Δεν ήταν όμως. Ακόμα και ο λιγόψυχος Λυμπερόπουλος ή το 'μοντγκόμερι' Κωνσταντίνου, κι ας μην είχαν την κλάση ή τα 'άντερα' του Ντέμη, μακροπρόθεσμα έχουν προσφέρει περισσότερα στις ομάδες που αγωνίστηκαν. Για να μη μιλήσουμε για τον Αλεξανδρή ----> καλύτερος της τελευταίας 10-12 ετίας χαλαρά, κι ας μην είναι το κλασικό σέντερ-φορ! Και με ΑΕΚ, και με Ολυμπιακό! Αν αντέχουν τα πόδια του, θα συνεχίσει και με Λάρισα. Αυτός μάλιστα, είναι παίχτης με διάρκεια και προσφορά.
-
Διαφωνω και εγω
Οχι και λιγοψυχος ο Λυμπε...
Επισης ο Αλεξανδρης καλος μεν,αλλα χασογκολης δε... Δεν πλησιαζει τον Ντεμη φρονω σε ταλεντο....
Το οτι επαιξε στην Ισπανια και εκανε αυτα που εκανε πρεπει να μας λεει πολλα.. Ο Ρεχαγκελ δεν θα τον επαιρνε στην Εθνικη αν δεν μπορουσε να προσφερει ακομα και τις τελευταιες του ημερες σαν παικτης....
Απλα μενουν οι τιτλοι και δυστυχως ο Ντεμης εχει μονο 2 κυπελα και ενα στεμμα πρωταθλητη Ευρωπης....
Ποδόσφαιρο - Ομάδες [#1]