-
Ο γνωστός, του γνωστού, τω γνωστώ, τον γνωστόν, ω γνωστέ...
Άκουσα απ'την Κούλα που της είπε η Μαρία που το συζήτησε με τον Τάκη που το άκουσε απ'τη Λένα που της το'πε ο Βρασίδας που άκουσε να το λέει ο προαναφερθείς γνωστός...
ΟΚ.
Το 'μηδένα προ του τέλους μακάριζε' το λένε και για όσους κρίνουν χωρίς να ξέρουν τίποτα και τα ισοπεδώνουν όλα με τη φαρμακογλωσσιά τους.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Να υποθέσω ότι δυσαρεστήθηκες που επαίνεσα δυο καλλιτέχνες που προσφέρουν έργο για τα παιδιά του κόσμου (και ιδίως όσα απάγονται για να προωθηθούν στην παιδική πορνεία), ε;Κρίμα και σεβόμουν τα χρόνια σου...
Μου αρεσει η αντικειμενικοτητα σου.Οσα σου αρεσουν και συμπαθεις τα ανεβαζεις στα ουρανια και ολα μα ολα τα αλλα τα στελνεις στα Ταρταρα.
Και μιας και δεν το καταλαβες σε αυτο αποσκοπουσε και το προηγουμενο σχολιο μου και οχι στους φιλανθρωπους καλλιτεχνες που αναφερεις.Εγινα κατανοητος ?
-
Before you accuse me, take a look at yourself.
Κι εσύ πας και χύνεις ad hominem χολή σε θέματα φορουμάδων που δε γουστάρεις, όπως στη συγκεκριμένη περίπτωση. Θα σου άρεσε να'ρθω και να κάνω το ίδιο σε θέμα που άνοιξες, χωρίς να αναφερθώ καθόλου στην ουσία, απλώς να επιχειρήσω να σε μειώσω;
Μάλλον θα πρέπει ν'αρχίσεις να φέρεσαι λίγο σύμφωνα με την ηλικία σου.
-
Μάλλον θα πρέπει ν'αρχίσεις να φέρεσαι λίγο σύμφωνα με την ηλικία σου.Να σου πω... αρκετά!
Η λέξη σεβασμός σου λέει κάτι? Πρόσεξε, όχι στα χρόνια. Στον άνθρωπο! -
Για σεβασμό δικαιούνται να μιλάνε μόνον όσοι όντως σέβονται τον άλλον. Ο DAP εν προκειμένω δεν έδειξε κανέναν σεβασμό ούτε στο θέμα, ούτε στην πρόθεση με την οποίαν ετέθη το θέμα, ούτε και σ'εμένα και γι'αυτό δεν δέχομαι υποδείξεις από ΚΑΝΕΝΑΝ για το πώς αντιμετωπίζω την κακεντρεχή συμπεριφορά του.
Όποιος έχει πρόβλημα, ας πει στους διαχειριστές να κλειδωθεί το θέμα και να μπει ανακοίνωση ότι δεχόμαστε μόνον θέματα στα οποία επαινούνται οι παιδεραστές ή τα βάζουν φορουμάδες της 'παρέας των Αθηνών'.
-
Ο γνωστός, του γνωστού, τω γνωστώ, τον γνωστόν, ω γνωστέ...Άκουσα απ'την Κούλα που της είπε η Μαρία που το συζήτησε με τον Τάκη που το άκουσε απ'τη Λένα που της το'πε ο Βρασίδας που άκουσε να το λέει ο προαναφερθείς γνωστός...
ΟΚ.
Το 'μηδένα προ του τέλους μακάριζε' το λένε και για όσους κρίνουν χωρίς να ξέρουν τίποτα και τα ισοπεδώνουν όλα με τη φαρμακογλωσσιά τους.
Να υποθεσω λοιπον οτι ΕΣΥ εχεις ιδιαν αντιληψη για τα γεγονοτα που αναφερεις ?
Οσον αφορα τη φαρμακογλωσσια σε παραπεμπω σε ενα γραπτο σου πριν τους Ολυμπιακους αγωνες οπου ελεγες οτι ο Χριστοδουλος εδωσε εντολη στους εφημεριους των εκκλησιων που ηταν διπλα σε Ολυμπιακες εγκαταστασεις να αναφερονται εναντιον των αγωνων με τα μεγαφωνα τους.Μου εκανε τοση εντυπωση το ψεμμα που μου εμεινε χαραγμενο στη μνημη μου.Αν η μνημη σου θελει φρεσκαρισμα να ψαξω να το βρω. -
Α, έτσι πες ότι πρόκειται περί προσωπικής βεντέτας την οποίαν την βγάζεις εδώ!
Ε ναι λοιπόν, για την οδηγία, αυτήν τη βρήκα σε δημοσίευμα εκκληcιαcτικού εντύπου, όπου υπήρχε αυτή η προτροπή!
-
Α, έτσι πες ότι πρόκειται περί προσωπικής βεντέτας την οποίαν την βγάζεις εδώ!Ε ναι λοιπόν, για την οδηγία, αυτήν τη βρήκα σε δημοσίευμα εκκληcιαcτικού εντύπου, όπου υπήρχε αυτή η προτροπή!
Δεν θελω να το θεωρησεις αδυναμια μου αλλα βλεπω οτι αν απαντησω θα επανελθεις κ.ο.κ. και μιας και δεν θελω να κανουμε εδω διαλογο που μπορουμε να τον κανουμε και αλλου,ας σταματησουμε εδω.ΟΚ ?
-
Μαζί σου απαξιώ να ασχοληθώ, δημοσίως ή ιδιαιτέρως.
-
Για σεβασμό δικαιούνται να μιλάνε μόνον όσοι όντως σέβονται τον άλλον. Ο DAP εν προκειμένω δεν έδειξε κανέναν σεβασμό ούτε στο θέμα, ούτε στην πρόθεση με την οποίαν ετέθη το θέμα, ούτε και σ'εμένα και γι'αυτό δεν δέχομαι υποδείξεις από ΚΑΝΕΝΑΝ για το πώς αντιμετωπίζω την κακεντρεχή συμπεριφορά του.Όποιος έχει πρόβλημα, ας πει στους διαχειριστές να κλειδωθεί το θέμα και να μπει ανακοίνωση ότι δεχόμαστε μόνον θέματα στα οποία επαινούνται οι παιδεραστές ή τα βάζουν φορουμάδες της 'παρέας των Αθηνών'.
Για τα bold και μόνο, απαράδεκτος. Για την επίθεση στον DAP, τι να πω... δε νομίζω να χρειάζεται να τον γνωρίσει κανείς από κοντά για να καταλάβει ότι τον αδικείς. Τα γραπτά του και μόνο αρκούν.-
-
Μαζί σου απαξιώ να ασχοληθώ, δημοσίως ή ιδιαιτέρως.Για αλλη μια φορα τα γραφτα του skullone μας δειχνουν οτι τα πτυχια δεν κανουν τον ανθρωπο.
-
Μ'αρέσει που νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα, εσύ και μια χούφτα άλλοι, να καταστρέφετε θέματα μόνο και μόνο για να προβαίνετε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον ατόμων που δεν σας αρέσει η άποψή τους και δεν μπορείτε να τους επιβάλετε να την αλλάξουν. Και μην ξεχνάμε επιτέλους ποιος, εν προκειμένω, ήρξατο χειρών αδίκων.
Κι αυτόκλητους δικολάβους δεν χρειαζόμαστε.
-
Μαζί σου απαξιώ να ασχοληθώ, δημοσίως ή ιδιαιτέρως.Ξέρεις skull, πόσοι από δω μέσα απαξιούν να ασχοληθούν μαζί σου? Κάνε ένα θέμα αν θες και γράφε μόνος σου. Αν και εκεί δεν είμαι σίγουρος ότι θα συμφωνήσεις με τον εαυτό σου!
-
Μ'αρέσει που νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα, εσύ και μια χούφτα άλλοι, να καταστρέφετε θέματα μόνο και μόνο για να προβαίνετε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον ατόμων που δεν σας αρέσει η άποψή τους και δεν μπορείτε να τους επιβάλετε να την αλλάξουν. Και μην ξεχνάμε επιτέλους ποιος, εν προκειμένω, ήρξατο χειρών αδίκων.Κι αυτόκλητους δικολάβους δεν χρειαζόμαστε.
Sorry, skul, μόνος σου το καταστρέφεις. Άσε κάτι να πέσει και κάτω, μην τα πιάνεις όλα στον αέρα. Η καλύτερη άμυνα δεν είναι **πάντα **η επίθεση. Θα μπορούσες να απαντήσεις ψύχραιμα και ευγενικά.
-
Μ'αρέσει που νομίζεις ότι έχεις δικαίωμα, εσύ και μια χούφτα άλλοι, να καταστρέφετε θέματα μόνο και μόνο για να προβαίνετε σε προσωπικές επιθέσεις εναντίον ατόμων που δεν σας αρέσει η άποψή τους και δεν μπορείτε να τους επιβάλετε να την αλλάξουν. Και μην ξεχνάμε επιτέλους ποιος, εν προκειμένω, ήρξατο χειρών αδίκων.πρόσεξε φίλε, τον εαυτό σου περιγράφεις... μια αναζήτηση στα δικά σου post θα σε πείσει...
Κι αυτόκλητους δικολάβους δεν χρειαζόμαστε.
δεν είμαι αυτόκλητος. Με έχει προσλάβει ο DAP και με πληρώνει αδρά για να τον υπερασπίζομαι. Επίσης πληρώνομαι επί μονίμου βάσεως από το τσιτάτο της παρέας των Αθηνών, τα οδοιπορικά μου και κάποια εκτός έδρας όταν χρειαστεί να περιοδεύσω στην επαρχία για να υπρασπιστώ τον DAP. Ε, είναι πολλά τα λεφτά από ότι καταλαβαίνεις
-
Flame bait κι από διαχειριστή; Προοδεύουμε βλέπω.
-
Flame bait κι από διαχειριστή; Προοδεύουμε βλέπω.Αν σου έχει πέσει στην αντίληψή σου, τα ποστς των mods (σαν mods) μαρκάρονται διαφορετικά, εδώ έχουμε να κάνουμε με προσωπική άποψη. Αν πάλι δεν το ξέρεις, μάλλον θα το μάθεις όταν κλειδωθεί.
-
τελικά κανενα νεότερο από την προσπάθεια του Santana να στηρίξει τα κακοποιημένα παιδιά;
-
http://www.milagrofoundation.org/
Το ξεκίνησε για να βοηθήσει άπορα (κυρίως) παιδιά με εκπαιδευτικές και υγειονομικές πρωτίστως υπηρεσίες. Συνεχίζει το έργο του.
Ο Greg Lake απετέλεσε και αποτελεί εκπρόσωπο του National Center for Missing and Exploited Children.
Καλλιτέχνες και προσφορά προς τα παιδιά