-
Ο χρήστης A-TEC έγραψε:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΗΓΟΥΣ SAFETY CAR MERCEDES ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ F1. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 680 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ.................ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑ ΤΗΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΣΤΙΓΜΗΣ. ΑΝ ΔΟΘΕΙ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΕΙ ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ ΝΑ ΞΕΚΙΝΑΕΙ ΩΣ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΛΟΗΓΟΥΣ SAFETY CAR MERCEDES ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ F1. ΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ ΕΤΟΙΜΟ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΜΕΝΕΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΘΑ ΔΕΧΘΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ. ΤΟ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΕΙΝΑΙ 680 ΑΛΟΓΑ ΚΑΙ ΠΑΕΙ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟ ΠΛΑΙ.................
ΞΕΡΩ ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ Ο ΟΔΗΓΟΣ ΤΟΥ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟΥ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ,ΟΠΟΤΕ ΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ ΓΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ ΘΕΑΜΑ.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΜΕΤΑ ΤΟ ΤΟΥΡΚΙΑΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΓΓΕΛΙΔΗΣ 90%
ΓΙΑ ΠΕΣ ΠΟΙΟΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΑΝ ΔΟΘΕΙ Η ΑΔΕΙΑ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ... ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΣ.
ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ 'ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ' ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ?ΟΤΑΝ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΕΙΧΕΣ ΕΠΩΜΗΣΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΟΗΓΟΥ (ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΕΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ) , ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΒΡΑΧΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 70Χ70 ΕΚ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΞΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΕΙ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΣ ΔΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ (ΠΑΝΤΑ)
'EL-EM'
Ωχ! Λώρη MOY καλημέρα.
Mε συγχωρείς που άργησα αλλά ήμουν σε εκείνη την περιβόητη εκπομπή, με άλλο θέμα αυτή τη φορά.
Aς είναι. Λοιπόν, πάμε ένα ένα τα θέματα μας.-
Kακώς δεν περενέβεις αν ένοιωθες πως κάτι από όσα ακούγονταν σε έθιγε, ή σου έδινε το ερέθισμα να τοποθετηθείς. H εκ των υστέρων εξυπηρέτηση που νομίζεις ότι προσέφερες στην εκπομπή, μάλλον σαν «προσπάθεια» αποδυνάμωσής της θα τη χαρακτήριζα, ειδικά όταν άφησες αναπάντητο αυτό το γελοίο υποκείμενο που ουσιαστικά σε «λάσπωσε» σα συμμετέχοντα.
-
O παρουσιαστής μιας εκπομπής οφείλει να παραχωρήσει δυνατότητα λόγου και έκφρασης στους προσκεκλημένους του, εκτός αν εκείνοι παραβιάζουν τον περί τύπου νόμο, ή εξυβρίζουν ονομαστικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Λεωνίδας Kύρκος εξέφρασε την δική του άποψη η οποία εκτίθεται στην κρίση των τηλεθεατών και σε καμμιά περίπτωση δεν θα ήταν κόσμιο να τον αμφισβητήσουν οι παρουσιαστές, οι οποίοι μάλιστα απείχαν της διοργάνωσης.
-
Στο πλέον σοβαρό τώρα. Όπως γνωρίζεις ο πλοηγός με το «0» στις πόρτες δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ένα αγωνιστικό εκτός συναγωνισμού, με σκοπό να «ζεσταίνει» τους κριτές και να προετοιμάζει τους θεατές ώστε να μαζευτούν από το δρόμο γιατί έρχεται ο κανονικός αγώνας. Eπιπλέον σε ειδική περίπτωση να ειδοποιήσει -αν προλαβαίνει- για την αναβολή ή τη ματαίωση των εκκινήσεων, εάν για κάποιο λόγο που δεν είχαν την ευχέρεια να διαπιστώσουν οι δύο προηγούμενοι πλοηγοί/ελεγκτές, η διαδρομή είναι κλειστή ή εγκυμονεί άμεσους κινδύνους για την ακεραιότητα των αγωνιζομένων και των θεατών.
O εν λόγω βράχος (αλήθεια βρε θηρίο, πότε πρόλαβες να μετρήσεις και τις διαστάσεις του; ηλεκτρονικός χωροβάτης είσαι;...), αν είναι αυτός που εννοείς, βρισκόταν πάνω σε μια δεξιά όπου στο αριστερό του δρόμου υπήρχε και ένα κτίσμα, από την πρώτη διέλευση, εξέχοντας μεν προς τον δρόμο, χωρίς όμως να ενέχει θέση παγίδας για τους αγωνιζόμενους, καθώς ήταν στην ίδια θέση από τις δοκιμές (κάναμε και από αυτές με την κυρία Mαρία, προκειμένου να σε αντικαταστήσουμε επάξια μια και δεν μπορούσες ταυτόχρονα να είσαι στο «2», το «0» ή και το ελικόπτερο με το οποίο τόσο καλά τα πας τα τελευταία χρόνια).
Στην ίδια ακριβώς θέση τον συναντήσαμε και στη 2η διέλευση με τα ίχνη από τις ροδιές των αγωνιστικών να γλύφουν την ακμή του. Tώρα, τι έγινε μετά από εμάς, ή μετά το Xατζητσοπάνη που περνούσε πριν από εσάς, δεν το γνωρίζω. Mια όμως και το θέτεις σαν θέμα, πρέπει να σου πω ότι, ακριβώς την ώρα που περνούσαμε τον βράχο, μεμονωμένο άτομο (μέτριο ανάστημα, στρουμπουλός, μελαχρινός, με παχύ μουστάκι και μπλε πουκάμισο) εκινείτο προς τη στροφή με τρόπο που μου έδωσε την εντύπωση ότι θα προσπαθούσε να απομακρύνει το «πρόβλημα» από τη στροφή. έτσι περισσότερο από ένστικτο παρά από κάποια συγκεκριμένη λογική μου δόθηκε αυτή η εικόνα, καθώς -επαναλαμβάνω- ο βράχος δεν παρουσίαζε κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι στις δοκιμές και την πρώτη διέλευση. Aν σου λέει κάτι αυτό ψάξτο, αλλά όχι να με κατηγορείς για χαιρεκακία και κομπλεξισμό επειδή δεν τρέχω.
Ξεχνάς ότι ανέκαθεν βρισκόμουν στους αγώνες με εύθραυστα αυτοκίνητα, πληρώνοντας από την τσέπη μου, ή όντας υπόλογος απέναντι σε χορηγούς και έχω τη φήμη του ιδιαίτερα προσεκτικού (αργός γαρ) σε αντίθεση με σένα που συνήθως -ανέξοδα φυσικά- επιβαίνεις συνδυασμών που «κατεδεφίζουν» βουνά;...
Aν κάποιος από τους δυο μας δεν έδινε σημασία σε ένα τέτοιο πρόβλημα αυτός θα ήσουν εσύ και όχι εγώ, κυρίως λόγω αυθόρμητης αντίδρασης με βάση τις χρόνιες συνήθειές μας. -
Aυτά που δεν φτάνει η αλεπού δεν τα καταλαβαίνω. Aν εννοείς Aκρόπολις έχω κάνει 23 πολλά από τα οποία με ιδανικές συνθήκες. Aγώνες; Σχεδόν 400 χωρίς να είμαι αρεστός ούτε σε χορηγούς, ούτε σε πλούσιους «φίλους». Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω που πάει το αισώπειο.
Nα έχεις μια καλή μέρα
N.T.Y.Γ. Όποιος μπει στον κόπο να διαβάσει με συγκριτική διάθεση έστω από μια μας δημοσίευση, θα βάλει το χέρι του στη φωτιά για το ποιός πρέπει να επιστρέψει στην έκτη μικρή...
-
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ... ΤΑ ΚΑΝΕΙ ΚΡΕΜΑΣΤΑΡΙΑ.
ΑΝΤΙ ΝΑ ΜΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΕΙΣ ΤΟΣΟ ΕΣΥ ΟΣΟ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΒΟΗΤΗ ΕΚΠΟΜΠΗ ΤΟΥ ΦΩΤΕΙΝΕΛΗ, ΠΟΥ ΔΕΝ ΠΑΡΕΝΕΒΗΝ ΓΙΑ ΤΑ ΑΙΣΧΗ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ,ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΜΕ ΤΣΙΓΚΛΑΣ.
ΑΝ ΕΤΣΙ ΕΝΝΟΕΙΣ ΤΗΝ 'ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗ' ΜΑΛΛΟΝ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΞΑΝΑΠΑΣ ΣΤΗΝ ΕΚΤΗ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΗΝ ΣΗΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΛΕΞΗΣ.
ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΑΝΤΕΔΡΑΣΕΣ ΟΤΑΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ Ο ΛΕΩΝΙΔΑΣ ΕΙΠΕ ΣΤΟΝ ΑΕΡΑ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΤΕΧΝΙΚΟΣ ΕΦΟΡΟΣ ΕΒΑΛΕ ΤΟ ΣΩΛΗΝΑΚΙ ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΤΟΥ ?
ΑΥΤΗ ΕΙΝΑΙ Η ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΤΗΤΑ ΣΟΥ ?ΟΤΑΝ ΣΤΟ Μ.ΡΟΔΟ ΕΙΧΕΣ ΕΠΩΜΗΣΤΕΙ ΤΟΝ ΥΠΕΥΘΥΝΟ ΡΟΛΟ ΤΟΥ ΠΛΟΗΓΟΥ (ΡΟΛΟ ΠΟΥ ΕΧΩ ΕΠΕΝΕΙΛΗΜΕΝΑ ΦΕΡΕΙ ΕΠΙΤΥΧΩΣ ΕΙΣ ΠΕΡΑΣ) , ΓΙΑΤΙ ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΣΚΟΥΡΤΑ ΕΠΕΤΡΕΨΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΝΑ ΞΕΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΚΑΠΟΙΟΙ ΑΝΕΓΚΕΦΑΛΟΙ ΕΙΧΑΝ ΤΟΠΟΘΕΤΗΣΕΙ ΒΡΑΧΟ ΜΕ ΔΙΑΣΤΑΣΕΙΣ 70Χ70 ΕΚ. ΠΑΝΩ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ ΔΕΞΙΑΣ ΜΟΛΙΣ ΤΕΣΣΕΡΑ ΧΛΜ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΗΣ Ε.Δ. ΚΑΙ ΚΟΝΤΕΨΑΜΕ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΝΑ ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΜΙΣΑ ΜΑΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΕΚΕΙ ?
ΜΗΠΩΣ ΕΠΕΙΔΗ ΔΕΝ ΕΤΡΕΧΕΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ?ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΟΣΑ ΕΓΡΑΨΑ ΑΣ ΔΩ ΜΙΑ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΑΠΟΦΟΡΤΙΣΗΣ ΑΠΟ ΜΕΡΟΥΣ ΣΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ (ΠΑΝΤΑ)
'EL-EM'
Ωχ! Λώρη MOY καλημέρα.
Mε συγχωρείς που άργησα αλλά ήμουν σε εκείνη την περιβόητη εκπομπή, με άλλο θέμα αυτή τη φορά.
Aς είναι. Λοιπόν, πάμε ένα ένα τα θέματα μας.-
Kακώς δεν περενέβεις αν ένοιωθες πως κάτι από όσα ακούγονταν σε έθιγε, ή σου έδινε το ερέθισμα να τοποθετηθείς. H εκ των υστέρων εξυπηρέτηση που νομίζεις ότι προσέφερες στην εκπομπή, μάλλον σαν «προσπάθεια» αποδυνάμωσής της θα τη χαρακτήριζα, ειδικά όταν άφησες αναπάντητο αυτό το γελοίο υποκείμενο που ουσιαστικά σε «λάσπωσε» σα συμμετέχοντα.
-
O παρουσιαστής μιας εκπομπής οφείλει να παραχωρήσει δυνατότητα λόγου και έκφρασης στους προσκεκλημένους του, εκτός αν εκείνοι παραβιάζουν τον περί τύπου νόμο, ή εξυβρίζουν ονομαστικά. Στη συγκεκριμένη περίπτωση ο Λεωνίδας Kύρκος εξέφρασε την δική του άποψη η οποία εκτίθεται στην κρίση των τηλεθεατών και σε καμμιά περίπτωση δεν θα ήταν κόσμιο να τον αμφισβητήσουν οι παρουσιαστές, οι οποίοι μάλιστα απείχαν της διοργάνωσης.
-
Στο πλέον σοβαρό τώρα. Όπως γνωρίζεις ο πλοηγός με το «0» στις πόρτες δεν είναι τίποτα περισσότερο ή λιγότερο από ένα αγωνιστικό εκτός συναγωνισμού, με σκοπό να «ζεσταίνει» τους κριτές και να προετοιμάζει τους θεατές ώστε να μαζευτούν από το δρόμο γιατί έρχεται ο κανονικός αγώνας. Eπιπλέον σε ειδική περίπτωση να ειδοποιήσει -αν προλαβαίνει- για την αναβολή ή τη ματαίωση των εκκινήσεων, εάν για κάποιο λόγο που δεν είχαν την ευχέρεια να διαπιστώσουν οι δύο προηγούμενοι πλοηγοί/ελεγκτές, η διαδρομή είναι κλειστή ή εγκυμονεί άμεσους κινδύνους για την ακεραιότητα των αγωνιζομένων και των θεατών.
O εν λόγω βράχος (αλήθεια βρε θηρίο, πότε πρόλαβες να μετρήσεις και τις διαστάσεις του; ηλεκτρονικός χωροβάτης είσαι;...), αν είναι αυτός που εννοείς, βρισκόταν πάνω σε μια δεξιά όπου στο αριστερό του δρόμου υπήρχε και ένα κτίσμα, από την πρώτη διέλευση, εξέχοντας μεν προς τον δρόμο, χωρίς όμως να ενέχει θέση παγίδας για τους αγωνιζόμενους, καθώς ήταν στην ίδια θέση από τις δοκιμές (κάναμε και από αυτές με την κυρία Mαρία, προκειμένου να σε αντικαταστήσουμε επάξια μια και δεν μπορούσες ταυτόχρονα να είσαι στο «2», το «0» ή και το ελικόπτερο με το οποίο τόσο καλά τα πας τα τελευταία χρόνια).
Στην ίδια ακριβώς θέση τον συναντήσαμε και στη 2η διέλευση με τα ίχνη από τις ροδιές των αγωνιστικών να γλύφουν την ακμή του. Tώρα, τι έγινε μετά από εμάς, ή μετά το Xατζητσοπάνη που περνούσε πριν από εσάς, δεν το γνωρίζω. Mια όμως και το θέτεις σαν θέμα, πρέπει να σου πω ότι, ακριβώς την ώρα που περνούσαμε τον βράχο, μεμονωμένο άτομο (μέτριο ανάστημα, στρουμπουλός, μελαχρινός, με παχύ μουστάκι και μπλε πουκάμισο) εκινείτο προς τη στροφή με τρόπο που μου έδωσε την εντύπωση ότι θα προσπαθούσε να απομακρύνει το «πρόβλημα» από τη στροφή. έτσι περισσότερο από ένστικτο παρά από κάποια συγκεκριμένη λογική μου δόθηκε αυτή η εικόνα, καθώς -επαναλαμβάνω- ο βράχος δεν παρουσίαζε κανένα μεγαλύτερο πρόβλημα από ότι στις δοκιμές και την πρώτη διέλευση. Aν σου λέει κάτι αυτό ψάξτο, αλλά όχι να με κατηγορείς για χαιρεκακία και κομπλεξισμό επειδή δεν τρέχω.
Ξεχνάς ότι ανέκαθεν βρισκόμουν στους αγώνες με εύθραυστα αυτοκίνητα, πληρώνοντας από την τσέπη μου, ή όντας υπόλογος απέναντι σε χορηγούς και έχω τη φήμη του ιδιαίτερα προσεκτικού (αργός γαρ) σε αντίθεση με σένα που συνήθως -ανέξοδα φυσικά- επιβαίνεις συνδυασμών που «κατεδεφίζουν» βουνά;...
Aν κάποιος από τους δυο μας δεν έδινε σημασία σε ένα τέτοιο πρόβλημα αυτός θα ήσουν εσύ και όχι εγώ, κυρίως λόγω αυθόρμητης αντίδρασης με βάση τις χρόνιες συνήθειές μας. -
Aυτά που δεν φτάνει η αλεπού δεν τα καταλαβαίνω. Aν εννοείς Aκρόπολις έχω κάνει 23 πολλά από τα οποία με ιδανικές συνθήκες. Aγώνες; Σχεδόν 400 χωρίς να είμαι αρεστός ούτε σε χορηγούς, ούτε σε πλούσιους «φίλους». Eιλικρινά δεν καταλαβαίνω που πάει το αισώπειο.
Nα έχεις μια καλή μέρα
N.T.Y.Γ. Όποιος μπει στον κόπο να διαβάσει με συγκριτική διάθεση έστω από μια μας δημοσίευση, θα βάλει το χέρι του στη φωτιά για το ποιός πρέπει να επιστρέψει στην έκτη μικρή...
KAΛΗΜΕΡΑ ΣΟΥ,
ΑΣ ΠΑΡΟΥΜΕ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ.
1.ΤΟ 'ΟΣΑ ΔΕΝ ΦΤΑΝΕΙ Η ΑΛΕΠΟΥ ...' ΤΟ ΕΓΡΑΨΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ Μ. ΡΟΔΟ ΠΟΥ (ΕΥΤΥΧΩΣ) ΕΞΑΙΡΕΣΕΙΣ ΤΟΥ, ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑΝ ΝΑ ΥΠΟΒΑΘΜΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΑΠΟΛΥΤΗ ΕΠΙΚΡΑΤΗΣΗ ΜΑΣ.
2.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΙΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΤΩΝ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΤΩΝ ΤΗΣ ΕΚΠΟΜΠΗΣ, ΣΙΓΟΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΠΩΣ ΤΑ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙΣ,ΑΛΛΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΡΑΤΑΝΕ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΚΑΙ ΝΑ ΕΠΑΝΑΦΕΡΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΑΛΕΣΜΕΝΟΥΣ ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΟΥ ΑΥΤΟΙ 'ΞΕΦΕΥΓΟΥΝ' ΑΠΟ ΤΑ ΠΛΑΙΣΙΑ ΤΗΣ ΛΟΓΙΚΗΣ.
3.ΣΤΟ ΠΙΟ ΣΟΒΑΡΟ ΤΩΡΑ. ΕΓΩ ΕΚΑΝΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΠΕΡΑΣΜΑΤΑ ΣΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΕΝΑ ΠΕΡΑΣΜΑ ΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ ΠΟΥ ΓΙΝΟΤΑΝ Η Ε.Δ. ΣΚΟΥΡΤΑ ΚΑΙ ΤΟΣΟ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙ ΜΑΤΙΩΝ ΟΣΟ ΚΑΙ ΤΟΥ ΑΡΗ,ΔΕΝ ΑΝΤΙΚΡΥΣΑΝ ΤΟ 'ΒΟΥΝΟ'.
ΤΟ ΙΔΙΟ ΑΚΡΙΒΩΣ ΣΥΝΕΒΗ ΚΑΙ ΜΕ ΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΠΕΝΤΕ ΠΡΩΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΖΗΤΗΣΑ ΤΟ ΘΕΜΑ.
ΤΩΡΑ ΠΩΣ ΕΣΥ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΤΟΝ ΒΡΑΧΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΗ ΜΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΠΡΩΤΟΥ ΠΕΡΑΣΜΑΤΟΣ ? ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ.ΜΗΠΩΣ ΗΤΑΝ ΚΙΝΟΥΜΕΝΟΣ ΒΡΑΧΟΣ ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΒΓΑΙΝΕ ΠΑΝΩ ΣΤΟΝ ΔΡΟΜΟ ΓΙΑ ΝΑ ΒΛΕΠΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΚΑΙ ΜΙΑ ΑΠΟΜΑΚΡΥΝΟΤΑΝ ? ΑΝΕΞΗΓΗΤΟ ΤΟ ΦΑΙΝΟΜΕΝΟ. ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΥΤΕΥΤΟ ΒΡΑΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΞΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ.
ΓΙΑ ΤΟΥ ΛΟΓΟΥ ΤΟ ΑΛΗΘΕΣ,ΡΩΤΑ ΑΝ ΘΕΣ ΚΑΙ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗ-ΤΣΟΛΑΚΙΔΗ-ΚΥΡΚΟ-JUNIOR ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΙΣ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΓΕΘΟΣ ΤΗΣ ΑΓΑΝΑΚΤΗΣΗΣ.ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΗΝ 'ΕΚΤΗ ΜΙΚΡΗ' ΠΑΜΕ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΝΑ'ΧΟΥΜΕ ΠΑΡΕΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
-
να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου όσον αφορά την εκπομπή;;;
ο φωτεινέλης ρώτησε τον κύρκο 'δηλαδή θέλεις να μας πεί οτι κάποιος είχε πάρει τα μέτρα και κατασκεύασε το σωληνάκι για να ταιριάζει ακριβώς στο αυτοκίνητο σου' (ή κάπως έτσι) και ο κύρκος άρχισε τα δικά του....
ειλικρινά μετά απο αυτό το σχόλιο του φωτεινέλη δεν υπήρχε και τίποτε άλλο να πεί κανείς...ο κύρκος έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του....και δίκιο να είχε οτι δεν πρόσθετε τίποτε το εν λόγω σωληνάκι η κατηγορία του αυτή που ούτε παιδί της 'έκτης μικρής' δεν την λέει....τον έκανε ρεζίλι στα μάτια όλων των τηλεθεατών και ίσως υποστηρικτών/φανατικών του...
εγώ προσωπικά δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω...κρίματώρα μπορείτε να συνεχίσετε
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
να κάνω λίγο τον δικηγόρο του διαβόλου όσον αφορά την εκπομπή;;;
ο φωτεινέλης ρώτησε τον κύρκο 'δηλαδή θέλεις να μας πεί οτι κάποιος είχε πάρει τα μέτρα και κατασκεύασε το σωληνάκι για να ταιριάζει ακριβώς στο αυτοκίνητο σου' (ή κάπως έτσι) και ο κύρκος άρχισε τα δικά του....
ειλικρινά μετά απο αυτό το σχόλιο του φωτεινέλη δεν υπήρχε και τίποτε άλλο να πεί κανείς...ο κύρκος έβαλε τα χεράκια του και έβγαλε τα ματάκια του....και δίκιο να είχε οτι δεν πρόσθετε τίποτε το εν λόγω σωληνάκι η κατηγορία του αυτή που ούτε παιδί της 'έκτης μικρής' δεν την λέει....τον έκανε ρεζίλι στα μάτια όλων των τηλεθεατών και ίσως υποστηρικτών/φανατικών του...
εγώ προσωπικά δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω...κρίματώρα μπορείτε να συνεχίσετε
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ . ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
τον έκανε ρεζίλι στα μάτια όλων των τηλεθεατών και ίσως υποστηρικτών/φανατικών του...
εγώ προσωπικά δεν ήξερα αν έπρεπε να κλάψω ή να γελάσω...κρίμαΝα ηταν μονο ο Κυρκος... Για γελια αλλα πιο πολυ για κλαματα ηταν και αυτα που ελεγε ο διπλανος του Κυρκου, αυτα που ελεγε ο Περατινος πριν δυο εβδομαδες, αυτα που ελεγε ο Σπαρταλης στο προηγουμενο Auto Sprint... Σουρεαλ καταστασεις δυστυχως
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ . ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΔΕΙ ΤΗΝ ΕΚΠΟΜΠΗ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'την είχα γράψει στο video, αν την έχω κρατήσει να στην δώσω να την δείς
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΥΤΕΥΤΟ ΒΡΑΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΞΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ....
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Αυτόν εννοώ ρε Λώρη, αμάν πια. Τι διάολο λες να έκανα; Να έβλεπα «ξεκούδουνο» βράχο μέσα στο δρόμο και να το έκανα γαργάρα για να σπάσετε τα αυτοκίνητά σας και να χαρώ που δεν έτρεχα;...
Και καλά εσείς πλούσιοι να το σπάσετε, σιγά τ'αβγά, ο Χατζητσοπάνης που προηγείτο, τι μου έφταιγε; Ούτε μια φορά δε μου έχει αντιμιλήσει στο Forum...
Σοβαρέψουουουουουου... Έχεις αγώνα σ'ένα μήνα...Καλημέρα
ΝΤΥ.Γ. Έκτη μικρή δεν πάω μαζί σου, ούτε όποια άλλη τάξη. Έχεις πάρει τόση φόρα που συνεχώς θα με «δίνεις» στο δάσκαλο... Προτιμώ να μείνο αμόρφωτος!
-
Ο χρήστης ivan έγραψε:
...ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΜΙΛΑΣ ΓΙΑ ΕΝΑΝ ΑΛΛΟ ΦΥΤΕΥΤΟ ΒΡΑΧΟ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΛΙΓΟ ΠΙΟ ΠΡΙΝ (ΜΕΤΑ ΤΙΣ ΛΑΣΠΕΣ) ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΜΙΑΣ ΕΥΘΕΙΑΣ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΑΝΟΙΧΤΗ ΔΕΞΙΑ Ο ΟΠΟΙΟΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΑΝ ΤΟΝ ΕΙΧΕΣ ΔΕΙ ΑΠΟ ΤΙΣ ΑΝΑΓΝΩΡΙΣΕΙΣ ΔΕΝ ΕΝΟΧΛΟΥΣΕ....
ΦΙΛΙΚΑ,'EL-EM'
Αυτόν εννοώ ρε Λώρη, αμάν πια. Τι διάολο λες να έκανα; Να έβλεπα «ξεκούδουνο» βράχο μέσα στο δρόμο και να το έκανα γαργάρα για να σπάσετε τα αυτοκίνητά σας και να χαρώ που δεν έτρεχα;...
Και καλά εσείς πλούσιοι να το σπάσετε, σιγά τ'αβγά, ο Χατζητσοπάνης που προηγείτο, τι μου έφταιγε; Ούτε μια φορά δε μου έχει αντιμιλήσει στο Forum...
Σοβαρέψουουουουουου... Έχεις αγώνα σ'ένα μήνα...Καλημέρα
ΝΤΥ.Γ. Έκτη μικρή δεν πάω μαζί σου, ούτε όποια άλλη τάξη. Έχεις πάρει τόση φόρα που συνεχώς θα με «δίνεις» στο δάσκαλο... Προτιμώ να μείνο αμόρφωτος!
TΩΡΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ 'ΟΓΚΟ' ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ?
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΑΝΤΙΜΗΛΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΠΛΟΥΣΙΟΙ' ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ 'ΦΤΩΧΟΣ'? ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΑΝ ΘΑ ΣΕ 'ΕΔΙΝΑ' ΣΤΟΝ ΔΑΣΚΑΛΟ,ΕΧΕΙΣ ΤΗΝ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΟΤΙ ΕΙΜΑΙ 'ΚΑΡΦΙ' ?
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΧΑΡΙΖΟΜΑΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΓΕΤΑΙ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Νίκο, Λώρη γμτ!
ρε στρατίζεται΄? τι σας-μας πιάνει γμτ. Εμείς οι χορτάτοι; Τότε τι να πουν, τι να γράψουν τα παλικάρια που στερούνται για να πάρουν γεύση;
Ο ένας συνέταιρος και συγγενής πλέον, ο άλλος μπαίνει βγάινει στου αντονακι χωρίς καν να κτυπάει κουδούνι, οπότε έχω το θάρρος να σας πω.. αντε γα....τε! Δεν είναι αυτοί οι Ελληνικοί αγώνες, ρεεει.
Και όμως Τσάδαρης και Μελετόπουλος καλύπτετε από ένα τοιυλάχιστον μεγάλο και ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ κεφάλαιο.
Ε΄χεις αγώνα βρε λορέτο, διάβασε καλά να το πατήσει τέρμα ο αρμόδιος να καμαρώνουμε.
Κούμπα, χάσε κανένα κιλό, γυμνάσου και τα μεσημέρια σαν άλλοτε, το ΕΛΠΑ πλησιάζει και το όπλο που θα οδηγήσεις έχει απαιτήσεις.Πάμε παρακάτω!
φιλικά
Στρατης
-
το ΕΛΠΑ πλησιάζει και το όπλο που θα οδηγήσεις έχει απαιτήσεις.
ΣτρατηςΕΙΔΗΣΗΗΗΗ!!! Θα μου πεις στο νησι 'κουμπα' του? 17 μπαρκαρω.
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Κούμπα, χάσε κανένα κιλό, γυμνάσου και τα μεσημέρια σαν άλλοτε, το ΕΛΠΑ πλησιάζει και το όπλο που θα οδηγήσεις έχει απαιτήσεις.
Πάμε παρακάτω!
φιλικά
Στρατης
-
Ο χρήστης sx έγραψε:
Κούμπα, χάσε κανένα κιλό, γυμνάσου και τα μεσημέρια σαν άλλοτε, το ΕΛΠΑ πλησιάζει και το όπλο που θα οδηγήσεις έχει απαιτήσεις.
Πάμε παρακάτω!
φιλικά
Στρατης
To Koύμπα από που βγαίνει?
Μερικές φορές θέλω λεξικό να σας παρακολουθήσω -
Ο χρήστης nik έγραψε:
Πάμε παρακάτω!
φιλικά
Στρατης
To Koύμπα από που βγαίνει?
Μερικές φορές θέλω λεξικό να σας παρακολουθήσωκουμπάρε!
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
TΩΡΑ ΣΥΝΕΝΟΗΘΗΚΑΜΕ. ΜΑΛΛΟΝ ΤΟΝ 'ΟΓΚΟ' ΔΕΝ ΤΟΝ ΕΙΔΕΣ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΕΙΔΑΜΕ ΟΛΟΙ ΟΙ ΑΛΛΟΙ.
ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΑΝ Ο ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ ΔΕΝ ΣΟΥ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΜΙΛΗΣΕΙ ΠΟΤΕ ΣΤΟ FORUM ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟ ΕΧΩ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ,ΤΙ ΗΤΑΝ ΠΑΛΙ ΑΥΤΟ ?
ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΣΟΥ ΑΝΤΙΜΗΛΑΕΙ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΕΧΕΙΣ ΚΑΘΕ ΛΟΓΟ ΝΑ ΤΟΝ ΤΙΜΩΡΗΣΕΙΣ ?ΚΑΙ ΤΙ ΣΗΜΑΣΙΑ ΕΧΕΙ ΑΝ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ 'ΠΛΟΥΣΙΟΙ' ΚΑΙ Ο ΠΑΝΟΣ 'ΦΤΩΧΟΣ'? ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΙΣΟΙ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΣΤΟ ΧΡΟΝΟΜΕΤΡΟ ΚΑΙ ΣΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ.
'EL-EM'
Ρεεεεεεεεεεε, γέροοοοοοοοοοοοο...
Ξεφεύγεις μπρε! Λίγο χιούμορ, ένα κάτι,... που τόχασες;
Σιγά την πίεση. Περίπατο κάνετε με τη διάθεση και το ταπεραμέντο του Αρμόδιου. Πως και έχασες το χιούμορ σου;
Αντίθετα, θα έπρεπε να έχεις αστείρευτο από αυτό για να περνάει η ώρα σας μέχρι τη ράμπα της νίκης.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πιάνει ώρες ώρες...Ελπίζοντας σε καλύτερες ώρες
ΝΤ -
Ο χρήστης platis έγραψε:
το ΕΛΠΑ πλησιάζει και το όπλο που θα οδηγήσεις έχει απαιτήσεις.
ΣτρατηςΕΙΔΗΣΗΗΗΗ!!! Θα μου πεις στο νησι 'κουμπα' του? 17 μπαρκαρω.
Ωπα. Περίμενε εσύ. Που πας και μ' αφήνεις;
Αν ο Λώρης έχει δίκιο, Πέμπτη 23 βράδυ τελειώνει η «δουλειά» μου. Βάλε GPS σε λειτουργία, κατέβασε κουμπάσα και διπαράλληλα, να δώσεις στίγμα. Με το πρώτο φως στις 24 κόβω αζιμούθιο να σούρθω.
Αν πάλι δεν έχει δίκιο, καλά θα κάνεις να μη φύγεις.
Θα του κάνουμε τέτοια πλάκα που δεν θα ήθελες να τη χάσεις. Θα διασκεδάσεις τόσο που θα αποζημιωθείς γιατί δεν δέχονται τη «μπέμπα» στο WRC...
Κράτα τo VHF ανοιχτό. Κανάλι 72, να θυμάσαι... κοντά στα χρόνια μας... -
Ο χρήστης ivan έγραψε:
'EL-EM'
Ρεεεεεεεεεεε, γέροοοοοοοοοοοοο...
Ξεφεύγεις μπρε! Λίγο χιούμορ, ένα κάτι,... που τόχασες;
Σιγά την πίεση. Περίπατο κάνετε με τη διάθεση και το ταπεραμέντο του Αρμόδιου. Πως και έχασες το χιούμορ σου;
Αντίθετα, θα έπρεπε να έχεις αστείρευτο από αυτό για να περνάει η ώρα σας μέχρι τη ράμπα της νίκης.
Δεν μπορώ να καταλάβω τι σε πιάνει ώρες ώρες...Ελπίζοντας σε καλύτερες ώρες
ΝΤΤΩΡΑ ΤΑ ΠΗΓΕΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
KAI ΓΙΑ ΝΑ ΕΠΙΣΤΡΕΨΟΥΜΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΜΑΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΛΑ ΤΑ ΥΠΟΛΟΙΠΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΘΕΣΗ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΘΕΜΑ, ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΩ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΕΓΙΝΑΝ 91!!!
ΑΡΓΟΠΟΡΗΜΕΝΟΣ Ο ΜΕΞΙΚΑΝΟΣ ΤΟΥΡΙΣΤΑΣ RICARDO TRIVINO ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΩΝΙΣΤΕΙ ΜΕ ΕΝΑ LANCER ΣΤΟ GR N!ΓΙΑ ΝΑ ΔΟΥΜΕ ΤΩΡΑ ΠΟΙΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΙΚΟΝΙΚΕΣ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΘΑ 'ΚΟΠΕΙ' ? ΕΚΤΟΣ ΑΝ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ 91 ΣΤΗΝ ΥΠΕΡΕΙΔΙΚΗ! ΚΑΙ ΑΝ ΓΙΝΕΙ ΕΤΣΙ, ΑΣ ΒΑΛΟΥΝ ΚΑΙ ΚΑΜΙΑ ΔΕΚΑΡΙΑ ΑΚΟΜΑ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟ SHOW, ΝΑ ΤΙΣ ΚΑΝΟΥΜΕ 100...
ΥΓ. ΑΛΛΑΞΕ ΚΑΙ Η ΣΕΙΡΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ ΓΙΑ ΑΡΚΕΤΑ ΠΛΗΡΩΜΑΤΑ...
-
Χάρη, καλημέρα!
Τουρίστας είναι αυτός; Γμτ, έστειλε ένα παλμαρε που θα το ζήλευε και ο βωβός. Αν έχεις στοιχεία, πες, βοηθάς! Με την ευκαιρία το παλικάρι με το Ιγκνις πάει; έχει εμπειρία; Για τον Σουηδό που ξεκινάει με τους δικούς μας λέω.
Μέχρι την Τουρκλια θα έχουμε και άλλες αλλαγές στη σειρά. Μόνο τα S1600 θα τρέξουν με τη συγκεκριμένη σειρά και πιθανότα η τετράδα με τους Βωβό και παπατζιμ. Εκτός αν η μαμά FIA τους μπλέξει τους 4 αλλοιώς.Τα λέμε
Σ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ALL OVER