-
SKODA FABIA A/5 .ΤΟ ΕΙΔΑΤΕ ??? ΑΚΟΜΑ ΕΝΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΣΤΗΝ Α/5 .ΠΑΡΘΕΝΙΚΗ ΕΜΦΑΝΙΣΗ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ .
-
To Fabia ειναι του Δρυμουση, ενος παλικαριου απο την Θηβα (πολυ γρηγορος) ετρεχε με cinquecento Kit Car.
Ειναι 145 ΒHp με σειριακο κτλ....μαλλον θα περιμενουμε πολλα απο αυτο(ν). -
Καλημέρα!
Η οργάνωσή στην προσπάθειά της να έχει ο αγώνας μας 90 συμμετοχές και κυρίως, να προσφέρει στο θεατή που θα πληρώσει εισητήριο ότι καλύτερο τουλάχιστον σε θέαμα, επέλεξε και προσκάλεσε δέκα πληρώματα ώστε να συμμετάσχουν μόνο στη SSS. Λίγο πολύ τους ξέρετε και με εξαίρεση τον Αθανασούλα που συμμετέχει κανονικά στον αγώνα, τους έχετε αναφέρει.
Άποψή μου, αυστηρά προσωπική όμως και βέβαια με τη σιγουριά πως θα παρεξηγηθώ, η οργάνωση κακώς δέχεται αυτοκίνητα Α6, Α5 κ.λπ αφού έτσι το μόνο που θα γίνει είναι να ταλαιπωρηθούν-καταστραφούν πληρώματα που θα μας λείψουν από τους αγώνες του Πρωταθλήματος. Καλύτερα να είχαμε 75 αληθινές και 15 μόνο για την SSS με επιλογή και περιορισμένο παράβολο παρά 90 αξιοποιώντας το αίμα παιδιών με μικρά αυτοκίνητα που δεν θα βλέπουν την επόμενη στροφή μέσα από τα χαντάκια που δημιουργούν τα τέρατα και τα τερατάκια. Εχω πάει με μικρό αυτοκίνητο και το 89 και το 90... Δημήτρη, εσείς rallysport, νίκο κ.α. όπως η χριστίνα, οι γεζετάδες κ.λπ, κ.λπ, καλό κουράγιο!
Πάντως προβληματίστηκα από την αντίδραση-άποψη ανθρώπων με θέσεις και μπόλικο μυαλό σε σχέση με την επιλογή για τους δέκα. Μόνο κακή πρόθεση δεν υπήρξε. Και βέβαια όλα αυτά περί του άλλοι πληρώνουν και άλλοι τζάμπα κ.λπ, μάλλον τραβηγμένα τα χαρακτηρίζω και βέβαια είναι σεβαστά από αυτούς που πραγματικά πλήρωσαν.
Μακάρι να πάει καλά, μακάρι να έρθει κόσμος, μακάρι να γίνουν αυτά που πρέπει σε σχέση με ενημέρωση προβολή, μακάρι να μη γίνει στραβή και ας έγινε πέναλτι σε σχέση με το 80-90.
Γμτ, με σταυρωμένα χέρια αναμένοντας τη μοίρα, ορθά γκρινιάζουμε. Γίνονται ενέργειες, σουτ, προσπάθειες πάλι γκρίνια!Για να δούμε τι θα δούμε!
Στρατης
ΥΓ... Πάντως δεν θα απορήσω αν δεν γραφτόύν τα παραπάνω στα αγγλικά σε ξένο φόρουμ, ή αν δεν στείλουν και επιστολή οι λάτρεις(?) του
Ακρόπολις σε ξένους παράγωντες! Καλά να είμαστε. -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα!
Η οργάνωσή στην προσπάθειά της να έχει ο αγώνας μας 90 συμμετοχές και κυρίως, να προσφέρει στο θεατή που θα πληρώσει εισητήριο ότι καλύτερο τουλάχιστον σε θέαμα, επέλεξε και προσκάλεσε δέκα πληρώματα ώστε να συμμετάσχουν μόνο στη SSS. Λίγο πολύ τους ξέρετε και με εξαίρεση τον Αθανασούλα που συμμετέχει κανονικά στον αγώνα, τους έχετε αναφέρει.
Άποψή μου, αυστηρά προσωπική όμως και βέβαια με τη σιγουριά πως θα παρεξηγηθώ, η οργάνωση κακώς δέχεται αυτοκίνητα Α6, Α5 κ.λπ αφού έτσι το μόνο που θα γίνει είναι να ταλαιπωρηθούν-καταστραφούν πληρώματα που θα μας λείψουν από τους αγώνες του Πρωταθλήματος. Καλύτερα να είχαμε 75 αληθινές και 15 μόνο για την SSS με επιλογή και περιορισμένο παράβολο παρά 90 αξιοποιώντας το αίμα παιδιών με μικρά αυτοκίνητα που δεν θα βλέπουν την επόμενη στροφή μέσα από τα χαντάκια που δημιουργούν τα τέρατα και τα τερατάκια. Εχω πάει με μικρό αυτοκίνητο και το 89 και το 90... Δημήτρη, εσείς rallysport, νίκο κ.α. όπως η χριστίνα, οι γεζετάδες κ.λπ, κ.λπ, καλό κουράγιο!
Πάντως προβληματίστηκα από την αντίδραση-άποψη ανθρώπων με θέσεις και μπόλικο μυαλό σε σχέση με την επιλογή για τους δέκα. Μόνο κακή πρόθεση δεν υπήρξε. Και βέβαια όλα αυτά περί του άλλοι πληρώνουν και άλλοι τζάμπα κ.λπ, μάλλον τραβηγμένα τα χαρακτηρίζω και βέβαια είναι σεβαστά από αυτούς που πραγματικά πλήρωσαν.
Μακάρι να πάει καλά, μακάρι να έρθει κόσμος, μακάρι να γίνουν αυτά που πρέπει σε σχέση με ενημέρωση προβολή, μακάρι να μη γίνει στραβή και ας έγινε πέναλτι σε σχέση με το 80-90.
Γμτ, με σταυρωμένα χέρια αναμένοντας τη μοίρα, ορθά γκρινιάζουμε. Γίνονται ενέργειες, σουτ, προσπάθειες πάλι γκρίνια!Για να δούμε τι θα δούμε!
Στρατης
ΥΓ... Πάντως δεν θα απορήσω αν δεν γραφτόύν τα παραπάνω στα αγγλικά σε ξένο φόρουμ, ή αν δεν στείλουν και επιστολή οι λάτρεις(?) του
Ακρόπολις σε ξένους παράγωντες! Καλά να είμαστε.ΦΙΛΑΡΑΚΟ ΜΟΥ (ΚΑΛΥΤΕΡΟ ΑΥΤΟ Ε ?)
ΕΠΕΙΔΗ ΜΑΛΛΟΝ ΑΝΑΦΕΡΕΣΑΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΙΣΩ ΟΤΙ ΟΥΔΕΠΟΤΕ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ ΟΙ 7-8-9-10 ΕΙΝΑΙ 'ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ' ΟΥΤΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΘΕΣΗ ΜΟΥ ΣΕ ΑΥΤΗ ΤΗΝ ΙΔΕΑ.
ΚΑΤΑΘΕΤΟΝΤΑΣ ΤΩΡΑ, ΚΑΙ ΓΙΑ ΠΡΩΤΗ ΦΟΡΑ, ΤΙΣ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΕΠΙ ΤΟΥ ΘΕΜΑΤΟΣ ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΓΡΑΨΩ ΠΩΣ ΤΟ ΒΛΕΠΩ Α Κ Ρ Ι Β Ω Σ.ΤΟ ΡΑΛΛΥ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ ΕΙΝΑΙ ΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΑΓΚΟΣΜΙΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ ΡΑΛΛΥ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 51 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΛΛΟΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΕΙ ΣΑΝ ΘΕΣΜΟΣ.
ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ROLLER COASTER ΣΕ ΛΟΥΝΑ ΠΑΡΚ ΝΑ ΜΠΕΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΜΙΑ ΒΟΛΤΑ, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΠΙΤΙ ΤΟΥ.
ΑΝΑΛΟΓΙΣΤΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΠΟΣΟ ΑΣΧΗΜΗ ΕΝΤΥΠΩΣΗ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΡΟΣ FIA ΜΕΡΙΑ ?
ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 'ΕΠΙΛΕΓΜΕΝΟΙ' ΟΠΩΣ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΖΟΝΤΑΙ, ΔΕΝ ΗΡΘΑΝ ΚΑΙ ΤΟ 2004 ΣΤΗΝ ΛΙΛΑΙΑ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΤΗΝ ΒΟΛΤΑ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ?ΟΙ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΜΑΛΛΟΝ ΠΛΗΣΙΑΖΟΥΝ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΥΠΕΡΜΕΤΡΗ ΠΡΟΒΟΛΗ ΤΩΝ ΧΟΡΗΓΩΝ ΜΠΡΟΣΤΑ ΣΕ 70000 ΚΟΙΝΟ,ΤΗΝ ΙΔΙΑ ΑΚΡΙΒΩΣ ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ ΚΑΙ Ο ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ (Η ΟΠΟΙΟΣ ΑΘΑΝΑΣΟΥΛΑΣ) ΠΟΥ ΘΑ ΞΟΔΕΨΕΙ ΤΑ ΩΡΑΙΑ ΛΕΦΤΑΚΙΑ ΤΟΥ ΧΟΡΗΓΟΥ ΤΟΥ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΘΑ ΚΑΤΑΛΗΞΕΙ ΜΕ ΕΝΑ ΔΙΑΛΥΜΕΝΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ.
ΑΥΤΕΣ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΑΠΟΨΕΙΣ ΜΟΥ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΤΗΝ ΔΙΑΘΕΣΗ ΤΟΥ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΝΑ ΤΙΣ ΣΥΖΗΤΗΣΟΥΜΕ.
ΦΙΛΙΚΑ,
ΛΩΡΗΣ
-
ΣΕ ΠΡΟΗΓΟΥΜΕΝΟ POST ΜΟΥ ΕΓΡΑΨΑ ΟΤΙ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΧΑΤΖΗΤΣΟΠΑΝΗΣ
Ι Σ Ω Σ ΔΕΝ ΤΡΕΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ. ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΗ ΔΙΕΥΚΡΙΝΗΣΗ ΞΕΚΑΘΑΡΙΖΩ ΟΤΙ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΟΛΟ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΜΕ EVO-8 ΜΑΛΙΣΤΑ.
ΚΑΛΟ ΑΓΩΝΑ ΣΩΤΗΡΗ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ηρεμησε γμτ... καμία σχέση με σένα! Αναφέρομαι σε ανθρώπους με άποψη και μυαλό και βέβαια τους σέβομαι τα μέγιστα (όπως και εσύ-εσένα άλλωστε) που μίλησαν μαζί μου μέσα στο πσκ για το συγκεκριμένο θέμα. (μαζί μιλήσαμε γενικώς.... όχι ειδικώς).
Βρε τρελλέ κάνε τους αγώνες σου ιδανικά όπως το κάνεις και μετεφερέ μας τη μαγεία που ζεις και μέχρις εκεί. Μείνε ψύχραιμος και δυνατός!
Τα λέμεΣτρατης
-
[/quote]ΥΓ... Πάντως δεν θα απορήσω αν δεν γραφτόύν τα παραπάνω στα αγγλικά σε ξένο φόρουμ, ή αν δεν στείλουν και επιστολή οι λάτρεις(?) του
Ακρόπολις σε ξένους παράγωντες! Καλά να είμαστε.[quote]HΔH ΓΡAΦHKAN KAI ANAΦERONTAI ONOMATA!
-
Εχουμε διαφορετική άποψη και βέβαια κάτι τέτοιο δεν θα μπεί αναμεσά μας. Μετράμε ανάποδα πλέον όντας 50 αρηδες και βέβαια η ΦΙΛΙΑ μας (Λώρης, Στράτης, Ιβαν, Αθανασουλαίοι, Άγγελος πρόεδρας, άρης γ.γ., κ.α, κ. α ) είναι πάνω από το χόμπι μας.
Χαλάλι να προβληθούν γμτ, αρκεί η άννα που θα πέει εκεί με τον παναγιωτάκη και βέβαια ο μεΊντάνης και τα βροντόπαιδα που θα δουν αγώνα για πρώτη φορά στη ζωή τους να φύξουν χαμογελαστοί κιαι ευτυχείς και να ψάχνουν που θα πάνε την επομένη στον αληθινό αγώνα. Εκεί που θα πρωταγωνιστήσουν όσοι ικανοί και τυχεροί που διαθέτουν βέβαια και τα κολοσιαία μπάτζετ που απαιτεί το έργο.Τα λέμε (ξανα)
Στρατης -
Ο χρήστης sx έγραψε:
Καλημέρα!
Η οργάνωσή στην προσπάθειά της να έχει ο αγώνας μας 90 συμμετοχές και κυρίως, να προσφέρει στο θεατή που θα πληρώσει εισητήριο ότι καλύτερο τουλάχιστον σε θέαμα, επέλεξε και προσκάλεσε δέκα πληρώματα ώστε να συμμετάσχουν μόνο στη SSS.Αν τα πράγματα έχουν έτσι (που καλόπιστα δεν έχω λόγους να αμφιβάλω)τότε αλλάζει το πράγμα. Τουλάχιστον υπάρχε μια εξήγηση και κάποια λογική πίσω απο όλα αυτά. Τώρα αν είναι σωστή ή λανθασμένη λογική είναι μια άλλη, μεγάλη συζήτηση.
Ίσως να ήταν καλύτερα αν αυτό είχε ειπωθεί νωρίτερα και όχι αφού πρώτα δημιουργήθηκε όλο αυτό το σούσουρο.Άποψή μου, αυστηρά προσωπική όμως και βέβαια με τη σιγουριά πως θα παρεξηγηθώ, η οργάνωση κακώς δέχεται αυτοκίνητα Α6, Α5 κ.λπ αφού έτσι το μόνο που θα γίνει είναι να ταλαιπωρηθούν-καταστραφούν πληρώματα που θα μας λείψουν από τους αγώνες του Πρωταθλήματος.
Φυσικά εδώ διαφωνώ. Καταλαβαίνω τα επιχειρήματά σου, αλλά δεν είναι έτσι απλά τα πράγματα. Όντως τα μπρικάκια μας (σόρρυ το μπρίκι ΜΟΥ) θα ταλαιπωρηθει, θα καταστραφεί, θα διαλυθεί, θα, θα, θα ... !! ΑΛΛΑ !!! αυτό το μεγάλο αλλά. Αν δεν είχες τρέξει τόσα ακρόπολις δεν θα ήθελες να τρέξεις έστω σε ένα ??? Αν ήξερες ότι οι πιθανότητες να βρείς ποτέ τα λεφτά για να αγοράσεις ένα 'μεγάλο' ή 'καλό' αυτοκίνητο είναι μηδαμινές, δεν θα έπερνες το μπρίκι σου να μπείς μέσα και ότι βγεί ??? Είναι πόλλά τα λεφτά συμφωνώ, αλλά ή αρρώστια να συμμετάσχω έστω για μια φορά είναι μεγαλύτερη.
Εχω πάει με μικρό αυτοκίνητο και το 89 και το 90... Δημήτρη, εσείς rallysport, νίκο κ.α. όπως η χριστίνα, οι γεζετάδες κ.λπ, κ.λπ, καλό κουράγιο!
Νάσαι καλά και ελπίζω να σε δώ και εγώ και όλα τα άλλα τα παιδιά στον τερματισμό.
-
Ο σεβασμός μου για όλους με 1100, 1400 και 1600 είναι δεδομένος. Και βέβαια κατανοώ το πάθος για τη συμμετοχή.
Και πάλι καλό αγώνα
Σ -
Δεν ξερω με ποιον να συμφωνησω. Τον Στρατη η τον Λωρη? Παντως μαλλον προς Στρατη μερια κλεινω.Ξερετε γιατι?
- Πολυ λιγο μ ενδιαφερει τι θα πει η FIA για τις 10 εγκαταλειψεις.
- Αντιθετα θα το θεωρουσα ονειρο, ισως εργο ζωης για τους αγωνες , ναβλεπαμε 70000 θεατες κι εγω , αλλα 100 Ελληνικα πληρωματα, πριν η μετα τους παγκοσμιους, να δινουν τα παντα εκει μεσα, ευκαιριας δοθεισης και αφου τα εξοδα για τη διαμορφωση του χωρου ηδη θα εχουν γινει. Κι οποιος θελει να κατσει, καθεται, οποιος θελει να φυγει ,φευγει κι οποιος φοβαται τη συγκριση δεν τρεχει.
- Τι κι αν αλλοι θα πληρωσουν κι αλλοι δεν θα πληρωσουν μωρε Λωρη?
Σημασια καμια φορα εχει το τι εισπρατει το αθλημα (δεν εννοω σε χρημα ω κακεντρεχεις εσεις!)
Στρατη, μηπως εστω και την τελευταια στιγμη μπορουμε εκτος απο Ακροπολις να κανουμε και Γιορτη? Ρωταω ο αφελης .
Ετων 52 και ρομαντικος ,καλημεριζω...
-
Ο χρήστης platis έγραψε:
Δεν ξερω με ποιον να συμφωνησω. Τον Στρατη η τον Λωρη? Παντως μαλλον προς Στρατη μερια κλεινω.Ξερετε γιατι?- Πολυ λιγο μ ενδιαφερει τι θα πει η FIA για τις 10 εγκαταλειψεις.
- Αντιθετα θα το θεωρουσα ονειρο, ισως εργο ζωης για τους αγωνες , ναβλεπαμε 70000 θεατες κι εγω , αλλα 100 Ελληνικα πληρωματα, πριν η μετα τους παγκοσμιους, να δινουν τα παντα εκει μεσα, ευκαιριας δοθεισης και αφου τα εξοδα για τη διαμορφωση του χωρου ηδη θα εχουν γινει. Κι οποιος θελει να κατσει, καθεται, οποιος θελει να φυγει ,φευγει κι οποιος φοβαται τη συγκριση δεν τρεχει.
- Τι κι αν αλλοι θα πληρωσουν κι αλλοι δεν θα πληρωσουν μωρε Λωρη?
Σημασια καμια φορα εχει το τι εισπρατει το αθλημα (δεν εννοω σε χρημα ω κακεντρεχεις εσεις!)
Στρατη, μηπως εστω και την τελευταια στιγμη μπορουμε εκτος απο Ακροπολις να κανουμε και Γιορτη? Ρωταω ο αφελης .
Ετων 52 και ρομαντικος ,καλημεριζω...
ΓΙΑΤΡΟΥΛΗ ΜΟΥ,
ΠΡΟΔΗΜΟΣΙΕΥΩ ΤΑ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΑ ΤΩΝ ΕΦΗΜΕΡΙΔΩΝ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗΣ 24.06.05
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΟ GROUP 'N' Ο ΚΥΡΚΟΣ ΜΕ MITSUBISHI EVO-8
ΠΡΩΤΟΣ ΣΤΑ S 1600 (ΕΛΛΗΝΙΚΑ ΚΑΙ ΞΕΝΑ) Ο ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ ΜΕ CLIO S 1600.
ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΗΜΕΡΑ, ΩΣ ΔΙΑ ΜΑΓΕΙΑΣ, ΑΓΝΟΟΥΝΤΑΙ.ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΞΕΚΑΘΑΡΙΣΕ Η ΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΡΓΑΝΩΣΗΣ ΚΟΛΑΕΙ ΤΟ 'ΤΖΑΜΠΑ ΜΑΓΚΕΣ' ΠΟΥ ΓΡΑΦΤΗΚΕ ΠΙΟ ΠΑΝΩ.
ΑΝ ΣΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΑΥΤΗ Η ΦΑΡΣΟΚΩΜΩΔΙΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕ ΝΑ ΔΙΑΦΩΝΕΙΣ ΜΑΖΙ ΜΟΥ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ISC ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ) ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πραγματικά θά προκύψει θαυμάσιο υλικό ...αλλά εμείς οι απ' έξω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε μάτι?
Με την ευκαιρία καλή επιτυχία στην συμμετοχή σας , εύχομαι να πάτε ακόμα καλύτερα απο πέρυσι και να μας προσφέρετε όμορφο θέαμα όπως πάντα!! )
-
σε ολη αυτη την ιστορια οι μονοι χαμενοι θα ημαστε εμεις που θα ημαστε στα βουνα .
ααα γιατι δεν καλεσαν και τον θεο της παντας Αγγελιδη , να προσφερει θεαμα ?
δηλαδη αυτη που θα κανουν μονο ο.α.κ.α θα εχουν ασφαλτινα λαστιχα και ασφαλτινο σεταπ ?
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
δηλαδη αυτη που θα κανουν μονο ο.α.κ.α θα εχουν ασφαλτινα λαστιχα και ασφαλτινο σεταπ ?
ΚΑΝΕΝΑΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΤΟ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Ο χρήστης dimline έγραψε:
ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΓΙΑ ΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ Ο.Α.Κ.Α. ΑΛΛΑ ΣΕ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΤΟΝ ΑΝΤΩΝΗ ΑΡΓΥΡΟΠΟΥΛΟ ΤΗΣ ISC ΘΑ ΤΟΠΟΘΕΤΗΘΟΥΝ ΚΑΜΕΡΕΣ (ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ) ΣΤΟ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟ ΜΑΣ,ΤΟΣΟ ΣΕ ΤΟΥΡΚΙΑ ΟΣΟ ΚΑΙ ΣΕ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ.
ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΥΛΙΚΟ ΠΟΥ ΘΑ ΜΑΖΕΨΩ ΜΕΤΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΑΓΩΝΕΣ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥ ΚΑΙ ΕΛΠΙΖΩ ΑΞΙΟΛΟΓΟΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Πραγματικά θά προκύψει θαυμάσιο υλικό ...αλλά εμείς οι απ' έξω πως θα μπορέσουμε να πάρουμε μάτι?
Με την ευκαιρία καλή επιτυχία στην συμμετοχή σας , εύχομαι να πάτε ακόμα καλύτερα απο πέρυσι και να μας προσφέρετε όμορφο θέαμα όπως πάντα!! )
AΓΑΠΗΤΕ dimline,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣKAI ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΙΘΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Nαι σωστά όλα αυτά ,αλλά γιατί πρέπει να επιβαρυνθούν οι υπόλοιποι με το κόστος συμετοχής των πρωταθλητών μας ? (Γιατί σίγουρα υπάρχει κόστος συμμετοχής )
Η προβολή που θα έχουν γιατί πρέπει να είναι τζάμπα ?
Και τι θα γίνει εάν ανακαλυφθεί ή συζητηθούν σε ξένα forums ότι τα αυτοκίνητα τεχνικά δεν ανταποκρίνονται σε κανονισμούς FIA ? (καταλύτες κλπ )
nass , μήπως γίνουμε διεθνώς ρεζίλι ?
-
SX>> ΚΑΤΑ ΜΕΡΟΣ ΣΥΜΦΩΝΩ ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΓΙΑ ΤΑ Α5 Α6 ΟΜΩΣ ΠΑΡΑΤΑΥΤΑ ΤΟ ΟΝΕΙΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΟΝΕΙΡΟ ΚΑΙ ΘΕΛΕΙΣ ΚΑΠΟΙΑ ΣΤΙΓΜΗ ΝΑ ΤΟ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΙΗΣΕΙΣ! ΠΡΑΚΤΙΚΑ ΑΥΤΑ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΓΙΑ ΕΙΔΙΚΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΠΕΡΑΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΑ ΤΕΡΑΤΑ. ΠΑΝΤΩΣ ΘΑ ΤΟ ΠΑΛΕΨΟΥΜΕ ΜΕΧΡΙ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑΣ ΡΑΝΙΔΟΣ ΤΟΥ ΑΙΜΑΤΟΣ ΜΑΣ! ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΜΑΣ ΔΙΝΟΥΝ ΚΟΥΡΑΓΙΟ!
ΕΛ-ΕΜ >> ΣΥΜΦΩΝΩ ΑΠΟΛΥΤΑ ΜΑΖΙ ΣΟΥ!! ΕΜΕΝΑ ΠΑΝΤΩΣ ΜΟΥ ΠΡΟΚΑΛΕΙ ΑΠΟΡΙΑ ΜΕ ΠΙΑ ΚΡΙΤΗΡΙΑ ΚΑΛΕΣΘΕΙΣΑΝ ΑΥΤΟΙ ΟΙ 8-9!??
ΚΑΙ ΡΩΤΑΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΚΑΛΑ ΟΛΟΙ ΑΥΤΟΙ ΓΙΑΤΙ ΟΧΙ ΚΑΙ ΤΟΝ ΑΓΓΕΛΙΔΗ? ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ 8-9 ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ ΘΕΑΜΑ?? ΑΜΦΙΒΑΛΛΩ!!! ( ΟΧΙ ΛΟΓΩ ΙΚΑΝΟΤΗΤΩΝ ΜΟΝΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΛΟΓΩ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΩΝ) ΜΗΠΩΣ ΘΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΟΥΜΕ ΝΑ ΑΠΟΔΕΙΞΟΥΜΕ ΟΤΙ ΕΝΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟ SUPER 1600 ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΠΟ ΤΑ ΞΕΝΑ? ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΚΑΤΑΦΕΡΟΥΝ ΟΥΤΕ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΟΑΚΑ ΤΙ ΘΑ ΛΕΜΕ ΜΕΤΑ?? ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΙΖΕΡΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΜΑΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑ?? ( ΟΠΩΣ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ??) ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΜΟΣΤΡΑ ΚΑΙ ΤΙΠΟΤΑ ΑΛΛΟ! ΟΥΣΙΑ ΜΗΔΕΝ............................????Δ.ΑΓΓΕΛΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
AΓΑΠΗΤΕ dimline,
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΥΧΕΣ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ.
ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟ ΥΛΙΚΟ,ΥΠΕΝΘΥΜΙΣΕ ΤΟ ΜΟΥ ΑΝ ΘΕΣ ΜΕΤΑ ΤΟ ΑΚΡΟΠΟΛΙΣ (ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΜΥΑΛΟ ΜΟΥ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΝΤΕΦΙ ΜΕΤΑ ΔΥΟ ΜΕΓΑΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣKAI ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΝΑ ΤΟ ΘΥΜΙΘΩ ΕΓΩ) ΚΑΙ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΙ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΙΝΕΙ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'Θα είναι πολύ ενδιαφέρον να βλέπαμε έστω και ένα μικρό δείγμα από in car Πλάνα επιπέδου παγκοσμίου με 'διάβασμα' στα ελληνικά!!! Καλό αγώνα και τερματισμό ..και σαν απλός θεατής μια επιθυμία...κ. EL EM συνεχίστε να 'στήνεται' το αυτοκίνητο με τάσεις υπερστροφής όπως και το περσινό Focus έχει ποοολύ θέαμα έτσι!!
-
ΛΟΙΠΟΝ ΟΙ ΚΥΡΚΟΙ ΤΡΕΧΟΥΝ ΜΟΝΟ Ο.Α.Κ.Α 100% ΚΑΙ ΤΟΝ ΜΠ@@@ΛΟ , ΤΟ ΕΙΠΕ Ο ΛΕΑΣ , ΟΤΑΝ ΤΟΝ ΡΩΤΗΣΕ Ο ΦΩΤΕΙΝΕΛΗΣ ΑΝ ΘΑ ΤΡΕΞΕΙ ΚΑΙ ΕΙΠΕ ΟΧΙ .
1 ΚΥΡΚΟΣ ΛΕΑΣ
2 ΚΥΡΚΟΣ ΛΑΜΠΡΟΣ
3 ΕΥΣΤΑΘΙΟΥ
4 ΠΑΡΑΔΕΙΣΗΣ
5 ΙΑΒΕΡΗΣ
6 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΛΕΩΝΙΔΑΣ ?
7 ΜΗΠΩΣ ΚΑΙ ΤΣΑΔΑΡΗΣ ?
8 ?
9 ?ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΔΕΝ ΘΑ ΔΟΥΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΣΤΟ ΕΛΕΥΘΕΡΟΧΩΡΙ
ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΥΠΟΛΗΠΟ ΑΓΩΝΑ
ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ALL OVER