-
Oι προθεσεις του θα φανουν συντομα:
Απο το τι αεροπλανα θα αγορασει (ελεος με τα αρχαια 737-200 και αιρμπας Α3χχ) και αν θα εκμεταλλευτει τις γραμμες Αθηνα-Β.Αμερικη, ή αν θα ξανανοιξει τις κερδοφορες (για ολους τους αλλους πλην ΟΑ) γραμμες της Αυστραλιας και Τοκυο. -
Ο χρήστης christos.dimou έγραψε:
Στη συνέχεια θα προχωρήσει σε αγορά αεροσκαφών (για να δικαιολογηθούν και τα χρήματα που θα ρίξει)
Κατι ακουσα σχετικα με 200 μυρια που ειναι λεει να επενδυσει σε νεα αεροσκαφη... αν ισχυει κατι τετοιο... τι θα παρει? Ειναι στολος ολοκληρος αεροσκαφων που εχει γερασει! Με τα λεφτα που ακουστηκαν μονο για νοικιαρικα παει...
μεταχειρισμένα ίσως.....
Ελαφρως μεταχειρα? Απο μαντρά? Και αμα ειναι γυρισμενες οι ωρες?
Εεε τι να τα κανει τα μεταχειρα ρε συ? Κραταει τα 400αρια που εχει αμα ειναι!!! Ο σκοπος ειναι να τα αλλαξει ολα με τιποτα ποιο efficient & reliable... νεας κοπης!
-
Και με μια στοιχειώδη ομοιοτυπία!
-
Ο χρήστης 888888 έγραψε:
έλεος με τα αρχαια 737-200 και αιρμπας Α3χχΤα 737 είναι 400ρια (αλλά και πάλι χρήζουν αλλαγής) και τα Α340-300 είναι μια χαρά αεροπλάνα, αρκεί να πετάνε για εκεί που προορίζονται (ΗΠΑ, Καναδά, Νότιο Αφρική κλπ) και όχι να ταλαιπωρούνται εντός Ευρώπης. Βέβαια, επειδή τα δεύτερα ανήκουν στο Υπουργείο Οικονομικών και παραχωρούνται στην Ολυμπιακή, δε νομίζω πως θα μείνουν στην νέα εταιρία.
-
Ο χρήστης ast έγραψε:
έλεος με τα αρχαια 737-200 και αιρμπας Α3χχ
Τα 737 είναι 400ρια (αλλά και πάλι χρήζουν αλλαγής) και τα Α340-300 είναι μια χαρά αεροπλάνα, αρκεί να πετάνε για εκεί που προορίζονται (ΗΠΑ, Καναδά, Νότιο Αφρική κλπ) και όχι να ταλαιπωρούνται εντός Ευρώπης. Βέβαια, επειδή τα δεύτερα ανήκουν στο Υπουργείο Οικονομικών και παραχωρούνται στην Ολυμπιακή, δε νομίζω πως θα μείνουν στην νέα εταιρία.
πώς γίνεται αυτό;
-
Όταν μια Aegean μπορεί να αγοράζει νέα αεροσκάφη, γιατί να μη μπορεί η MIG;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Όταν μια Aegean μπορεί να αγοράζει νέα αεροσκάφη, γιατί να μη μπορεί η MIG;Βασικά... η Aegean δεν μπορεί. Να δούμε η MIG.
-
http://el.wikipedia.org/wiki/Aegean_Air ... E.BF.CF.85
-
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Ε, και;
πάντως όπου ταξιδεύω με δαύτη είναι γεμάτα τα αεροσκάφη της. Και όταν λέμε γεμάτα εννοώ ούτε μία άδεια θέση. Πρόσφατα ήρθα από νησί του ανατολικού Αιγαίου με Avro και οι 100 θέσεις του ήταν πιασμένες και στο πήγαινε και στο έλα.
-
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε, και;
πάντως όπου ταξιδεύω με δαύτη είναι γεμάτα τα αεροσκάφη της. Και όταν λέμε γεμάτα εννοώ ούτε μία άδεια θέση. Πρόσφατα ήρθα από νησί του ανατολικού Αιγαίου με Avro και οι 100 θέσεις του ήταν πιασμένες και στο πήγαινε και στο έλα.
Έχω ταξιδέψει μία φορά με Aegean για Κρήτη. Τα AVRO είναι φανταστικά αεροσκάφη και η εξυπηρέτηση δεν είχε σύγκριση με αυτή της Ο.Α. Σε επίπεδο ακρίβειας η πτήση έφυγε και έφτασε ακριβώς στην ώρα που έπρεπε.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Ε, και;
Εγω αντιθετως οταν γυριζα απο Κρητη πριν ενα μηνα (δευτερα απογευμα ) στις 6 θεσεις της σειρας μου μονο η μια ηταν πιασμενη,η δικια μου.
Ετυχε.
Το αεροπλανο ηταν Α320 κατι. -
Τι γαμάτο το Α320....καινουργίλα, οθόνες με ένδειξη που είσαι, πόσο χρόνο θες και χάρτη. Σε σχέση με τα Boeing της ΟΑ είσαι μέσ'την χλίδα.
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι γαμάτο το Α320....καινουργίλα, οθόνες με ένδειξη που είσαι, πόσο χρόνο θες και χάρτη. Σε σχέση με τα Boeing της ΟΑ είσαι μέσ'την χλίδα.Mπα ,οι οθονες κατεβηκαν μονο για τις διαδικασιες με τα σωσιβια κλπ και μετα εκλεισαν.Ειχε πολυ αερα και στο ταξιδι ουτε νερο δεν μας εδωσαν, εφτασε τουλαχιστον 5 λεπτα νωριτερα στο Ελ Βεν.
ΚΑτεβηκα Κρητη με Ολυμπιακη με ενα ATR 72 , η επιταχυνση/επιβραδυνση του ηταν πιο εντονη απο του Α320.Ο θορυβος ομως μου εκανε ενα κεφαλιΕιμαι και λιγο φοβιτσιαρης
-
Ταξιδεύω αρκετά συχνά για Κρήτη με αεροπλάνο, και λιγότερο συχνά για εξωτερικό(1-2 φορές το χρόνο οπωσδήποτε πάντως). Σχεδόν πάντα πετάω με Aegean λόγω ακρίβειας, συγκέντρωσης μιλίων και ευκολίας e-ticket και webcheckin. Οι πληρότητες που βλέπω είναι σχεδόν πάντα καλές(δηλαδή χονδρικά πάνω από 80%)
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Τι γαμάτο το Α320....καινουργίλα, οθόνες με ένδειξη που είσαι, πόσο χρόνο θες και χάρτη.Αθόρυβο, άχρωμο, άοσμο... προσγειώνεται ήσυχα, απογειώνεται ήσυχα, επιταχύνει σαν μετρό, νομίζεις ότι μπήκες σε αστικό μέσο μεταφοράς. Από 318 ως 321, τα ίδια και τα ίδια, βαρέθηκα
(το Α300 ναι, το θεωρώ αεροπλανάρα)
Σε σχέση με τα Boeing της ΟΑ είσαι μέσ'την χλίδα.
Γουστάρω 737, φασαρία, να σηκώνεται κατακόρυφα, να σκάει κάτω με 2 γκελ στην προσγείωση, να νιώθεις ότι πετάς ρε παιδί μου
Μη μιλήσω για κάνα 777... αυτά είναι αεροπλάνα
-
Αμερικανιές.
Α340-600. Δεν υπάρχει.
-
Τι γαμάτο το Α320....καινουργίλα, οθόνες με ένδειξη που είσαι, πόσο χρόνο θες και χάρτη.
Αθόρυβο, άχρωμο, άοσμο... προσγειώνεται ήσυχα, απογειώνεται ήσυχα, επιταχύνει σαν μετρό, νομίζεις ότι μπήκες σε αστικό μέσο μεταφοράς. Από 318 ως 321, τα ίδια και τα ίδια, βαρέθηκα
(το Α300 ναι, το θεωρώ αεροπλανάρα)
Σε σχέση με τα Boeing της ΟΑ είσαι μέσ'την χλίδα.
Γουστάρω 737, φασαρία, να σηκώνεται κατακόρυφα, να σκάει κάτω με 2 γκελ στην προσγείωση, να νιώθεις ότι πετάς ρε παιδί μου
Αααα μπα... δεν ηξερα οτι υπαρχουν και Ποπολαροι των Αιθερων Και συ 'feedback' θες ε? Δεν μπορεις την αποκομενη αισθηση του στικ των Airbus ε? Τρομαρα σου...
Ας κοψουμε τις ταλακιες τωρα... Airbus kicks asses και τουμπεκι ολοι Αιντε..
-
Εντυπωσιακός ρυθμός ανόδου για το μέγεθός τους (έχω πετάξει με δαύτα Παρίσι-Άγιο Παύλο νον στοπ και Ν. Υόρκη-Παρίσι), αλλά δε γουστάρω μωρέ Σπύρο να πετάω πάνω από ωκεανούς και ζούγκλες με 2 μόνον κινητήρες... (γενικώς, δε γουστάρω να απογειώνομαι με 2 μόνο κινητήρες, αλλά τέλος πάντων).
ΟΛΥΜΠΙΑΚΕΣ ΑΕΡΟΓΡΑΜMΕΣ