-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Ησυχα ρε σεις Λαρισαιοι, δεν θα ξανανεβει ο Εθνικος Α' Εθνική? Θα ερθει και η ωρα σας .
Περα απο την πλακα (και την πικρα μου παραλληλα) δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα για το ελληνικο ποδοσφαιρο απο το να ανεβαινουν ομαδες ιστορικες και με πολυ κοσμο. Για την ακριβεια ειμαι και υπερ της αποψης που ακουγοταν πριν μερικα χρονια να υπαρχουν εγγυημενα συμβολαια συμμετοχης για συγκεκριμενο αριθμο ομαδων της επαρχιας. 2 Θρακη, 4 Πελοπόννησο, 2 Θεσσαλια κλπ...Kαλό θα ήταν αυτό, αλλά δεν θα ήταν και πολύ αξιοκρατικό...
Από την άλλη μπορεί να οδηγούσε και κάποιους επιχειρηματιές που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο σε άλλες περιοχές με καλύτερα αποτελέσματα απο το να βλέπουμε π.χ. τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ ή την Καλλιθέα στην Α΄Εθνική...
Μου ήρθαν τυχαία αυτές οι ομάδες στο μυαλό δεν έχω κάτι εναντίον τους ή κάποιο άλλο συμφέρον...Ησυχα ρε σεις Λαρισαιοι, δεν θα ξανανεβει ο Εθνικος Α' Εθνική? Θα ερθει και η ωρα σας
Oι γνήσιοι Πειραιώτες είναι Εθνικός, έτσι δεν είναι?
Κάτι αντιστοιχο που συμβαίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ...
Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ είναι με τη Σίτι ενώ αφήνουν την 'πολυεθνική' Utd. για τους Γιαπωνέζους... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
μεγεθος ΟΣΦΠ ή ΠΑΟ
έτσι για να μπαίνουν τα πράγματα στη θέση τους!
Αντικειμενικοι....
-
Ο χρήστης meco έγραψε:
Ησυχα ρε σεις Λαρισαιοι, δεν θα ξανανεβει ο Εθνικος Α' Εθνική? Θα ερθει και η ωρα σας .
Περα απο την πλακα (και την πικρα μου παραλληλα) δεν υπαρχει καλυτερο πραγμα για το ελληνικο ποδοσφαιρο απο το να ανεβαινουν ομαδες ιστορικες και με πολυ κοσμο. Για την ακριβεια ειμαι και υπερ της αποψης που ακουγοταν πριν μερικα χρονια να υπαρχουν εγγυημενα συμβολαια συμμετοχης για συγκεκριμενο αριθμο ομαδων της επαρχιας. 2 Θρακη, 4 Πελοπόννησο, 2 Θεσσαλια κλπ...Kαλό θα ήταν αυτό, αλλά δεν θα ήταν και πολύ αξιοκρατικό...
Από την άλλη μπορεί να οδηγούσε και κάποιους επιχειρηματιές που θέλουν να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο σε άλλες περιοχές με καλύτερα αποτελέσματα απο το να βλέπουμε π.χ. τον ΑΚΡΑΤΗΤΟ ή την Καλλιθέα στην Α΄Εθνική...
Μου ήρθαν τυχαία αυτές οι ομάδες στο μυαλό δεν έχω κάτι εναντίον τους ή κάποιο άλλο συμφέρον...Ησυχα ρε σεις Λαρισαιοι, δεν θα ξανανεβει ο Εθνικος Α' Εθνική? Θα ερθει και η ωρα σας
Oι γνήσιοι Πειραιώτες είναι Εθνικός, έτσι δεν είναι?
Κάτι αντιστοιχο που συμβαίνει με τη Μάντσεστερ Σίτι και τη Γιουνάιτεντ στο Μάντσεστερ...
Οι κάτοικοι του Μάντσεστερ είναι με τη Σίτι ενώ αφήνουν την 'πολυεθνική' Utd. για τους Γιαπωνέζους...Θα μπορουσε να γινει αξιοκρατικο το συστημα διοτι θα επενδυονταν πιο πολλα λεφτα απο τους επιχειρηματιες στις ομαδες τις επαρχιες που θα ειχαν εγγυημενη παρουσια. Ετσι θα γινονταν πιο δυνατες και θα κοβονταν και πολλα εισητηρια (ακομα εκει ειναι α λεφτα, οσο και αν παρουσιαζουν σαν μεσσιες τα τηλεοπτικα συμβολαια). Αρε εθνικαρααα
-
Ο χρήστης ethnikaras έγραψε:
Θα μπορουσε να γινει αξιοκρατικο το συστημα διοτι θα επενδυονταν πιο πολλα λεφτα απο τους επιχειρηματιες στις ομαδες τις επαρχιες που θα ειχαν εγγυημενη παρουσια. Ετσι θα γινονταν πιο δυνατες και θα κοβονταν και πολλα εισητηρια (ακομα εκει ειναι α λεφτα, οσο και αν παρουσιαζουν σαν μεσσιες τα τηλεοπτικα συμβολαια). Αρε εθνικαρααα
Πολύ ωραία όλα αυτά αλλά δυστυχώς ουτοπικά!!!
Ωραία θα ήταν να είχαμε ένα πρωτάθλημα με δυνατές επαρχιακές ομάδες και κόσμο από τις περιοχές τους να τις υποστηρίζει. Δυστυχώς οι καλές μέρες του 80 πέρασαν. Να θυμίσω Λάρισα, ΟΦΗ την Κυπελλούχο Καστοριά το 1980 σίγουρα υπάρχουν και άλλα παραδείγματα.
Τώρα έχουμε ένα ξενέρωτο πρωτάθλημα με δύο όμάδες να απασχολούν το πανελλήνιο και μία τρίτη να προσπαθεί να σταθεί ανάμεσά τους ή πάνω/κάτω από αυτές
Που είναι οι παλιές εποχές που όλες σχεδόν οι ομάδες ήταν σχεδόν ισάξιες.
Βέβαια το κακό τότε ήταν ότι ο Παναθηναϊκός αλώνιζε, αλλά τουλάχιστον από κάτω υπήρχε ένας συναγωνισμός. Τότε ήταν μόνο η πρώτη θέση καπαρωμένη. Τώρα είναι και οι τρεις πρώτες πιασμένες από την αρχή της χρονιάς...
Προσοχή δεν υπαινίσομαι ότι δεν τις κατακτούν δίκαια αλλά είναι κρίμα να μην υπάρχουν άλλοι επενδυτές στο ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή υπάρχει το κατεστημένο...
Τέσπα μεγάλο θέμα άνοιξα... Καλύτερα να πάμε παρακάτω... -
Κακώς που οι Σερρες ΔΕΝ ανέβηκαν στην Α Εθνικη κ ανέβηκε ο Ακρατητος με μηδαμινο κοσμο!
-
Ο χρήστης theos_larissa έγραψε:
Κακώς που οι Σερρες ΔΕΝ ανέβηκαν στην Α Εθνικη κ ανέβηκε ο Ακρατητος με μηδαμινο κοσμο!ας πρόσεχαν να κερδίσουν οι Σέρρες τελευταία αγωνίστική τότε, αν θέλουν να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος τους
-
Εχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάμε οτι η συγκεκριμένη ομάδα το άξιζε αλλά τελικά δεν είχε την τύχη με το μερος της στο φινάλε.
Στο ποδοσφαιρο ξέρεις υπάρχει κ ο παράγοντας ΤΥΧΗ
-
Εχεις δίκιο αλλά μην ξεχνάμε οτι η συγκεκριμένη ομάδα το άξιζε αλλά τελικά δεν είχε την τύχη με το μερος της στο φινάλε.Στο ποδοσφαιρο ξέρεις υπάρχει κ ο παράγοντας ΤΥΧΗ
σύμφωνος. Κι εγώ άλλωστε προτιμούσα τις Σέρρες από τον Ακράτητο. Θέλω περισσότερες μη Αθηναϊκές ομάδες στην Α' εθνική, με περισσότερο κόσμο και ότι καλό αυτό συνεπάγεται
-
Κακώς που οι Σερρες ΔΕΝ ανέβηκαν στην Α Εθνικη κ ανέβηκε ο Ακρατητος με μηδαμινο κοσμο!Και περσι και φετος Θεοδωριδης Πετρος
Θα αφηνε ο περουκας το 8,5 που εδινε το διπλο, ετσι; -
Ενδιαφέρον για τον Ελβετό Ντάβιντ Σέζα(πρωην παικτης της Ααράου,Λέτσε, Νάπολι και Κωστα Νεμπεγλέρα για την ΑΕΛ.επισης φήμες λενε για τον Μιχαηλίδη της ΑΕΚ. θα δουμε τι μελει γεννέσθαι:)
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Κακώς που οι Σερρες ΔΕΝ ανέβηκαν στην Α Εθνικη κ ανέβηκε ο Ακρατητος με μηδαμινο κοσμο!
ας πρόσεχαν να κερδίσουν οι Σέρρες τελευταία αγωνίστική τότε, αν θέλουν να είναι ικανοποιημένος ο κόσμος τους
Δυστυχώς το πρωτάθλημα δεν κρίνεται μόνο στην τελευταία αγωνιστική
-
Με τον προεδρο που εχετε Αποστολε καθε χρονο τα ιδια θα γινονται
-
Ο χρήστης greo έγραψε:
Με τον προεδρο που εχετε Αποστολε καθε χρονο τα ιδια θα γινονταιτο πούλησε για το στοίχημα λες?
-
Εσυ λες για πλακα ειμασταν 1,5 χρονο στους δρομους;
Ηρακλης- Εδεσσαϊκος, Ηρακλης- Ιωνικος, Ηρακλης-ΑΕΚ κλπ κλπ κλπ σερι τελευταια αγωνιστικη αυτα, αν θυμασαι τι εγινε, αν οχι καλυτερα
-
του χρονου με το δονη και παλη στη β εθνικη χαχαχα
-
κοιτα κατορθωμα
[/img] -
ΑΕΛΑΡΑ ΟΛΕ !!!! Σουζα τ' αλογάκι !!!!! Μόνο εμείς και η Ferrari !!!
-
Ο χρήστης mad έγραψε:
κοιτα κατορθωμα
[/img]Ε δεν αλλαξε και τιποτα 20 χρονια μετα...
Τα εισητηρια εχουν οπως τοτε (90 λεπτα σημερινα) και οι επαρχιακες ομαδες πρωταγωνιστουν.Αφηστε με να κοιμηθω λιγο ακομα, δεν δουλευω αυριο πρωι...
-
[kouk]
-
[kouk]
Α.Ε.Λ. 1964 & Α' ΕΘΝΙΚΗ