-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Πάντως ΙΜΗΟ είναι μαμακία να διαλέξεις αμάξι από το στερεοφωνικό...Δεν ξέρω αν αναφέρεσαι σε μένα (τι είναι το IMHO??) αλλά προσωπικά το στερεοφωνικό είναι από τα πρώτα που κοιτώ σε ένα αυτοκίνητο ... Δυστυχώς ή ευτυχώς στο ραδιόφωνο δεν παίζει την μουσική που ακούω, επίσης δεν είμαι οπαδός να γράφω συνέχεια CDAUDIO και είμαι οπαδός του mp3 ...
Στα μποτιλιαρίσματα της Αθήνας ή στα ταξίδια αν μη τι άλλο θέλω να ακούω αυτό που θέλω, όπως το θέλω χωρίς να σκέφτομαι βάλε-βγάλε cd ή άντε γράψε CD κλπ ...
Μην σου πω ότι καλό θα ήταν να είχε DVD-MP3!!!! 4,7Giga φίσκα στο ρυθμό! -
Σημαίνει 'in my humble opinion'.
Ήθελα να πω ότι πάρε αυτό που γουστάρεις και θα βρεις λύση με το CD. Μην βασίσεις το αμάξι πάνω σε τι CD δίνει. Δες μέσα από την Clarion, κάποια λύση θα υπάρχει. Ή κάποιο ipod κτλ.
Και εγώ με CD είμαι και η 6απλή με καλύπτει. Πετάω 6 μέσα έχω άλλα 20 καβάντζα και είμαι μια χαρά. (δεν χρειάζεται να τα κάνω και mp3).
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Σημαίνει 'in my humble opinion'.Ήθελα να πω ότι πάρε αυτό που γουστάρεις και θα βρεις λύση με το CD. Μην βασίσεις το αμάξι πάνω σε τι CD δίνει. Δες μέσα από την Clarion, κάποια λύση θα υπάρχει. Ή κάποιο ipod κτλ.
Και εγώ με CD είμαι και η 6απλή με καλύπτει. Πετάω 6 μέσα έχω άλλα 20 καβάντζα και είμαι μια χαρά. (δεν χρειάζεται να τα κάνω και mp3).
έχεις δίκιο afonic. συμφωνώ...
θα το κοιτάξω και θα πράξω ανάλογα.
thanks!
-
Οντως η μη υποστήριξη Mp3 ειναι κάτι που ενοχλέι ..οχι ολους βεβαια.
Πιστευω ότι είναι μια ..τσιγγουνιά της εδω αντιπροσωπείας ,που ακόμη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου .Κάποια στιγμή θα καταλάβουν και αυτοί πως οι αριθμοί δεν κάνουν μόνο μεγάλες τις εταιρείες.
Για μια σχετική πληροφόρηση πάνω στο θεμα δες τε και εδω απο ενα παλιότερο ψάξιμο ,και κυρίως δες τε και κατεβάστε την σελίδα με τα αξεσουαρ και τις τιμές της Γερμανικής Suzuki -
Νομιζω οτι σε ΟΛΗ την Ευρωπη διατιθεται με το απλο radiocd (χωρις mp3)....
-
Ο χρήστης saga έγραψε:
Οντως η μη υποστήριξη Mp3 ειναι κάτι που ενοχλέι ..οχι ολους βεβαια.
Πιστευω ότι είναι μια ..τσιγγουνιά της εδω αντιπροσωπείας ,που ακόμη κοιμάται τον ύπνο του δικαίου .Κάποια στιγμή θα καταλάβουν και αυτοί πως οι αριθμοί δεν κάνουν μόνο μεγάλες τις εταιρείες.
Για μια σχετική πληροφόρηση πάνω στο θεμα δες τε και εδω απο ενα παλιότερο ψάξιμο ,και κυρίως δες τε και κατεβάστε την σελίδα με τα αξεσουαρ και τις τιμές της Γερμανικής SuzukiΚαλή φάση η έξοδος Cnet ... Θα το ψάξω να δω αν παίρνει MP3/Cd Changer οπότε θα παίζουν και τα χειριστήρια ...
Για να δούμε ...
-
Επειδή έψαξα στην Clarion έχει δύο εξάρες με και χωρίς CeNet αλλά καμιά δεν παίζει mp3 αν θελετε mp3 μονο σε εξάρι dvd (Ελληνική αντιπροσωπία πάντα)
-
Ο χρήστης TLG έγραψε:
Νομιζω οτι σε ΟΛΗ την Ευρωπη διατιθεται με το απλο radiocd (χωρις mp3)....Κατέβασε τον καταλογο της γερμανικής Suzuki ,και θα παρεις την απάντηση
-
Το DVD της Clarion βλέπω ότι είναι και ακριβούτσικο ... Περίπου στα 400$ στα Αμερικάνικα eshop. Φαντάζομαι ότι στο Ελλαδιστάν θα είναι πάνω από 500euro ... Πολύ μεγάλο κόστος όταν υπάρχουν και άλλες λύσεις πολύ ποιο φθηνές π.χ. 80GB Neuros Digital Audio Computer MP3 Player με STEREO FM Transmitter και τιμή με αποστολή στην Ελλάδα με 275$ δηλ. 220euro ...
http://www.neurosaudio.com/ -
Στο γερμανικό κατάλογο αυτά που παίζουν mp3 δεν είναι τα εργοστασιακά αλλά τα 1din της kenwood και η cdερα είναι επίσης της kenwood και δεν συνεργάζεται με το εργοστασιακό. Σκοπός είναι το εργοστασιακό να μείνει γιατι οπτικά είναι άψογο και δένει απόλυτα με το ταμπλό.
-
Τα FM transmitter μην τα εμπιστεύεσαι, δεν δουλεύουν καθόλου καλά ειδικά μέσα σε Αθήνα / Θεσσαλονίκη.
-
Ο χρήστης afonic έγραψε:
Τα FM transmitter μην τα εμπιστεύεσαι, δεν δουλεύουν καθόλου καλά ειδικά μέσα σε Αθήνα / Θεσσαλονίκη.Εχω FM transimitter ... αγορασμένο με 20 euro και δεν έχει κανένα απολύτως πρόβλημα ... Υπερκαλύπτει τις περισσότερες ραδιοφωνικές συχνότητες ... Φυσικά σε κενή συχνότητα δεν έχει κανένα πρόβλημα.
Το μοναδικό πρόβλημα που έχει είναι ότι είναι μονοφωνικό ... για αυτό ήταν και φτηνό ...
-
Μπορεί κάποιος να μου πει (αν ξέρει) αν οι παρακάτω είναι οι μεταλλικές ζάντες του νέου Vitara?
-
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Μπορεί κάποιος να μου πει (αν ξέρει) αν οι παρακάτω είναι οι μεταλλικές ζάντες του νέου Vitara?Nαι.....αυτες ειναι ...ιδιες με του προηγουμενου ...
-
Δεν είναι ίδιες με του προηγούμενου, έχουν διαφορετικό σχέδιο (αν και μοιάζουν πολύ) και άλλο όφφσετ.
-
Πω!Πω! Αν είναι αυτές είμαι πολύ ευυχισμένος ....
Πλενονται πανεύκολα και μου αρέσουν πολύ !!!!Αλήθεια ρε παιδιά μιας και έχετε ασχοληθεί με το νέο GV μπορείτε να μου πείτε πως γίνετε η Autoprofit να φέρνει το Vitara χωρίς radioCD, αλλά με απλή υποδοχή ώστε να μπαίνει κάποιο του εμπορίου?????????? Φαντάζομαι ότι η κονσόλα πλέον θα έχει και ακόμα μία θέση για μικροαντικείμενα ... σαν το παρακάτω
http://www.autotoys.com/x/catalog/SUZUK ... _6387.htmlΣε ποια χώρα άραγε δίνεται αυτή η δυνατότητα ώστα να μπορεί να το φέρνει η Autoprofit???
-
Ο IKE εχει δικιο ..ΔΕΝ ειναι ιδιες ...
Το πρωι που ειδα την φωτο μου φανηκαν ιδιες , αλλα δεν ειναι ...
Μοιαζουν ομως πολυ και γι'αυτο μπερδευτηκα .... -
Ο χρήστης Storm έγραψε:
Σε ποια χώρα άραγε δίνεται αυτή η δυνατότητα ώστε να μπορεί να το φέρνει η Autoprofit???Χρόνια Πολλά σε όλους !
Απαντώ και στην ερώτησή μου!
Μα από Ολλανδία δεν τα φέρνει ?
Σε δυνατό Ολλανδικό τεστ βρήκα όλες τις απαντήσεις ...
http://www.autozine.nl/text/385.htmlΚονσόλα GV JX 2006 με 1 din RCD όπως πωλείται στην Ολλανδία:
-
Αυτή η κονσόλα βέβαια είναι απο 5πορτο δίλιτρο. ίσως εχει και καποια άλλη διαφορά εκτός απ τον περιστροφικό διακόπτη...
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Αυτή η κονσόλα βέβαια είναι απο 5πορτο δίλιτρο. ίσως εχει και καποια άλλη διαφορά εκτός απ τον περιστροφικό διακόπτη...Εχεις δίκιο, αλλά από τον βασικό εξοπλισμό στο Ολλανδικό site της Suzuki εκτός τον διακόπτη επιλογής τετρακίνησης δεν φαίνεται να υπάρχει κάποια άλλη αλλαγή. Ακόμα και από το τιμόνι λείπουν τα χειριστήρια ... όπως ακριβώς το περίμενα ... Και ευτυχώς γιατί έτσι μου αρέσει περισσότερο το τιμόνι ...
GRAND VITARA (ESCUDO) 2006