-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γιά να πιάσουμε καί λίγο τό θέμα μας,εκτός από εμένα καί τόν Μάρκο,θα μας τιμήσει κανένας άλλος;
Θα έχεις την σπάνια ευκαιρία να με θαυμάσεις
Θα έρθεις ρε θηρίο;
Αϊντε,γίναμε τρείς!!!Αλλος σούπερ-ντούπερ-ρέισινγκ φορουμάς υπάρχει;
Χωράτε ακόμη σε ταξί!
καλά να περάσετε και απολαύστε το ! -
το κερατο μου........
δεν θα τρεξουμε.
υπαρχει μια πιθανοτητα να ερθω να σας δω -
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Ήθελα να ρωτήσω τι γίνεται με τη φθορά των ελαστικών. Θυμάμαι ότι τα παιδιά από το Autocar μου έλεγαν ότι στην παρουσίαση του Focus ST, τα S03 δεν άντεχαν παραπάνω από 10-15 γύρους. Άρα πόσο πραγματοποίησιμο είναι ένα track day όταν πρέπει να έχεις μαζί σου ένα φορτηγό με λάστιχα; Αν φυλάγεσαι για να μην τα καταστρέψεις, τότε κατά πόσο ευχαριστιέσαι οδήγηση και κινείσαι στα όρια, κάτι που θα σε κάνει καλύτερο;
Μεγαλύτερη παπ#$%ά δεν μπορούσαν να σου πουν....
Το θέμα είναι απλό: Μην αντιμετωπίζεται τη πίστα σαν κοσμοϊστορικό γεγονός που θα διαλύσει το αυτοκίνητό σας. Το πιο πιθανό είναι ανμ προσεγγίσετε σωστά το θέμα και προετοιμάσετε εαυτόν και αυτοκίνητο σωστά, όχι μόνο δεν θα προκαλέσετε ιδιαίτερες φθορές στο αυτοκίνητο, αλλά θα κολλήσετε ανεπιστρεπτί το μικρόβιο της πίστας...
Σίγουρα οι τακτικές επισκέψεις, και κοστίζουν αλλά και θα προκαλέσουν κάποιες φθορές σε αναλώσιμα υλικά του αυτοκινήτου αλλά γιατί μιλάμε για αναλώσιμα. Σκοπός της επαφής σας με την πίστα δεν είναι να αποδείξετε πόσο ανεξέλεγκτη υποστροφή ή υπερστροφή μπορείτε να προκαλέσετε στα αυτοκίνητό σας, αλλά το πόσο μπορείτε να βελτιώσετε την οδηγική σας συμπεριφορά, χωρίς να κινδυνεύσετε.
Μιλάμε για εμπειρίες τις οποίες δεν θα αντικαταστήσεις στην επόμενη αλλαγή ελαστικών αλλά θα έχει για πάντα προίκα μαζί σου με κάθε τιμόνι που θα οδηγείς.Αν επιμένεις να μιλάς για ελαστικά και τακάκια και πώς κάποιοι δημοσιογράφοι μπορούν να τα λιώσουν χωρίς οίκτο μιας και τους παρέχονται τσάμπα, τότε....
Ξέχνα ό,τι ακούς, και πάρε το αυτοκίνητό σου να χαρείς και εσύ την εμπειρία της οδήγησης σε μια πίστα. Και με 30-40χλμ να την οδηγήσεις, σε διαβεβαιώ ότι όχι μόνο θα ξενερώσεις αλλά και θα φτιαχτείς και θα μάθεις πάλι πολύ ουσιώδη πράγματα, τα οποία είτε στην καθημερινή οδήγηση είτε από κεκτημένη ταχύτητα και αυθορμητισμό μας ξεφεύγουν....
Συμφωνώ απολύτως μαζί σου για τη χρησιμότητα της πίστας. Την πρώτη φορά που μπήκα στα Μέγαρα, 'έγραψα συνολικά' 45 γύρους και μετά έλεγα ότι όσα έμαθα εκείνη τη μέρα στην πίστα, δεν τα είχα μάθει 3 χρόνια στους δημόσιους δρόμους. Από τότε έχω πάει πολλές φορές, αλλά μόνο στα Μέγαρα. Η απορία μου δεν ήταν αν η πίστα θα με κάνει καλύτερο και σίγουρα δεν πιστεύω ότι θα μου διαλύσει το αυτοκίνητο. Απλά, επειδή οι πληροφορίες που έχω για τις Σέρρες είναι λίγο αρνητικές σχετικά με την επιβάρυνση που προκαλεί στα αναλώσιμα, ήθελα τη γνώμη σας. Τίποτα παραπάνω.
Όσο για τους δημοσιογράφους, θα διαφωνήσω. Γιατί κι εγώ, με το δικό μου αμάξι, όταν μπαίνω στην πίστα σεληνιάζομαι και προσπαθώ να του πιω το αίμα. Άρα, δεν υπάρχει ουσιαστική διαφορά στον τρόπο που θα οδηγήσω εγώ και ένας συντάκτης, που τα έχει όλα στο πιάτο. Με ενδιαφέρει λοιπόν η γνώμη του και δεν τη θεωρώ άκαιρη.
ΥΓ. Πότε θα με κάνεις βόλτα στα Μέγαρα με τη Lotus; Λες να μου αρέσει τόσο πολύ που να μη θέλω μετά να μπω στο ΜΧ; -
Ο χρήστης kyan έγραψε:
Μπράβο λοιπόν στην Αλίκη.
Θα της το μεταβιβάσω εκ μέρους σου.
Ο Ντίνος Παπαγιαννόπουλος, δημοσιογράφος του Drive, που έχει επίσης Alfasud, της ρίχνει τα μπινελίκια του γιατί βέβαια έχει συνηθίσει από τις ανέσεις των καινούριων και αυτή όλο βγάζει ζημιές. Είναι να μη μάθεις με τα καινούρια...
Να θυμίσω ότι κι εγώ έχω ένα καινούργιο αυτοκίνητο (147) το οποίο ίσως και να έχει βγάλει περισσότερες ζημιές (όχι πολλές πάντως) από την Αλίκη και σίγουρα πιο ακριβές. Υποθέτω πως και ο Παπαγιαννόπουλος αγαπά τη Σουντ του παρόλες τις ζημιές της, αλλιώς θα την είχε ξεφορτωθεί.
Του την έχει χαρίσει ένας συγγενής του και την χρησιμοποιεί σπάνια, οπότε ξεμείνει χωρίς αυτοκίνητο από το περιοδικό. Ναι, σίγουρα τη συμπαθεί
-
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Χωράτε ακόμη σε ταξί!
καλά να περάσετε και απολαύστε το !Γίναμε τέσσερις.
Ενα MG TF τού ξαδέρφου τού Μάρκου,θα είναι μαζί μας.
Αλλος ένας να'ρθει,καί θα πάμε με τό λεοφορείο. -
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Γίναμε τέσσερις.
Ενα MG TF τού ξαδέρφου τού Μάρκου,θα είναι μαζί μας.
Αλλος ένας να'ρθει,καί θα πάμε με τό λεοφορείο.Μπορεί να έρθω και εγώ (για τις 5 του μηνός δεν λέμε;).
Αλλά δεν θα αργήσω να φύγω... -
Δεν ξέρω καν αν θα έρθω πόσο μάλλον άν θα μπώ και στην πίστα...
Ειναί πολλά τα μαθήματα και οι εργασίες Θανάση
Υ.Γ Μόλις ακούσατε την φωνή της συνείδησης μου -
Ρε παιδιά,όχι να παρατήσετε τα μαθήματά σας ρε.
οποιος ΔΕΝ έχει τί να κάνει έρχεται.Υ.Γ.Πέντε είμαστε ήδη,μιάς καί ξέχασα τόν (συνήθη ύποπτο) Μάνο,από τό 106σπόρτκλαμπ
Θανάση,θα αρχίσω να πιστεύω στα φαντάσματα ρε σύ,άν συνεχίσεις να γράφεις καί να μήν εμφανίζεσαι!!!
-
εκτος απροοπτου και εγω μεσα
παροτι την προηγουμεηνη φορα εφυγα με προβλημα και δεν προλαβα να το ευχαρηστηθω.
μπαρα θολων, νεα ελατηρια (apex) + σηκωμα του πισου μερους του megane ειναι οι αλλαγες που εκανα. ειχα μπει και την προηγουμενη φορα με τα νεα δεδομενα αλλα μονο για μιση ωρα λογο προβληματος
το αυτοκινητο ετσι ειναι πλεον πολυ πιο διασκεδαστικο, γυριζει την ουρα του πολυ πιο ευκολα.οσο για την πιστα, πραγματικα ειναι σχολειο και ευχαριστω τον HUNTER που εκεινη την ημερα επαινε να μπω, και με βοηθησε να μαθω τις γραμμες και τα πατηματα. το αυτοκινητο δεν παιζει ρολο, ακομη και το παιδι matiz θα το ευχαρηστηθει. ειμαι σηγουρος για αυτο
οσο για τα 206, την προηγουμενη φορα με ειχε περασει απο πανω πανε καλα...
-
Καλώς τό παιδί!!!
Με γειές τα καινούρια σου καλούδια Γιάννη.
Τό κινητό σου παραμένει τό ίδιο;EDIT: Δέν μαζεύεις καί κανέναν Ρενάκια ακόμα;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Χωράτε ακόμη σε ταξί!
καλά να περάσετε και απολαύστε το !Γίναμε τέσσερις.
Ενα MG TF τού ξαδέρφου τού Μάρκου,θα είναι μαζί μας.Kαι μάλλον θα φέρει άλλον έναν παρέα... Σαν να μαζευόμαστε πολλοί!
Θανάση,θα αρχίσω να πιστεύω στα φαντάσματα ρε σύ,άν συνεχίσεις να γράφεις καί να μήν εμφανίζεσαι!!!
Την μία φορά που εμφανίστηκε κάποιος (γνωστός μου) είχε χάσει τη μάχη με το πάπλωμα...
-
ευχαριστω Αντρεα. το κινητο μου, ναι. παραμενει το ιδιο
οσο για ρενακια, εγω θα τους πω αλλα δεν πολυψηνονται. ειναι και οι ζεστες βλεπεις....
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Την μία φορά που εμφανίστηκε κάποιος (γνωστός μου) είχε χάσει τη μάχη με το πάπλωμα...
Με πρόλαβε ο Μάρκος
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Πότε θα με κάνεις βόλτα στα Μέγαρα με τη Lotus; Λες να μου αρέσει τόσο πολύ που να μη θέλω μετά να μπω στο ΜΧ;Θα δούμε! Αν βρεθούμε στα Μέγαρα ή στις Σέρρες μπορεί να περάσεις και συ το γλυκό μαρτύριο που περνάω και γω κάθε φορά που μπαίνει το Λιζάκι στην πίστα!
Για το αν θα σου αρέσει ή όχι, μπορείς να ρωτήσεις κάποια παιδιά εδώ μέσα που έχουμε οδηγήσει μαζί! Αυτοί έχουν να σου μεταφέρουν αυτούσια την εμπειρία...εγώ ό,τι και να πω, δεν θα είναι τόσο αντικειμενικό!Όσο για το ΜΧ, θα περιμένω να μου πεις εσύ πώς θα σου φαίνεται μετά!
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Kαι μάλλον θα φέρει άλλον έναν παρέα... Σαν να μαζευόμαστε πολλοί!Γίναμε δηλαδή εφτά!!!
Μαρινάααακηηηη!!!!
-
Ο χρήστης theo111r έγραψε:
Πότε θα με κάνεις βόλτα στα Μέγαρα με τη Lotus; Λες να μου αρέσει τόσο πολύ που να μη θέλω μετά να μπω στο ΜΧ;
Θα δούμε! Αν βρεθούμε στα Μέγαρα ή στις Σέρρες μπορεί να περάσεις και συ το γλυκό μαρτύριο που περνάω και γω κάθε φορά που μπαίνει το Λιζάκι στην πίστα!
Για το αν θα σου αρέσει ή όχι, μπορείς να ρωτήσεις κάποια παιδιά εδώ μέσα που έχουμε οδηγήσει μαζί! Αυτοί έχουν να σου μεταφέρουν αυτούσια την εμπειρία...εγώ ό,τι και να πω, δεν θα είναι τόσο αντικειμενικό!Όσο για το ΜΧ, θα περιμένω να μου πεις εσύ πώς θα σου φαίνεται μετά!
Έχω διαβάσει τόσα πολλά στα βρετανικά Autocar και EVO που αν είχα μπόλικα χρήματα, θα είχα και μία τέτοια στο γκαράζ μου... Θα είσαι την Κυριακή στις Σέρρες; Ενδέχεται να εκδράμω στην Καβάλα, οπότε δε βλέπω το λόγο να μην περάσω από την πίστα, είτε για βόλτα, είτε για δράση. Το αυτοκίνητο είναι έτσι κι αλλιώς ετοιμοπόλεμο...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
Έχω διαβάσει τόσα πολλά στα βρετανικά Autocar και EVO που αν είχα μπόλικα χρήματα, θα είχα και μία τέτοια στο γκαράζ μου... Θα είσαι την Κυριακή στις Σέρρες; Ενδέχεται να εκδράμω στην Καβάλα, οπότε δε βλέπω το λόγο να μην περάσω από την πίστα, είτε για βόλτα, είτε για δράση. Το αυτοκίνητο είναι έτσι κι αλλιώς ετοιμοπόλεμο...Δυστυχώς τελικά δεν θα μπορέσω να είμαι την Κυριακή επάνω, αλλά θα παραμείνω εντός Αττικής, οπότε ενδεχομένως να κάνω μια μικρή πρωινή εξόρμηση στα Μέγαρα, εάν και εφόσον θα είναι διαθέσιμη τότε...
Γνωρίζεις κανείς αλήθεια τίποτα για κείνη την ημερομηνία;;; -
Γιατί μου το κάνεις τώρα αυτό; Τώρα που κανονίζω να ανέβω Σέρρες, λες ότι δε θα πας; Πάντως τα Μέγαρα θα είναι κατηλειμμένα. Μπορείς να ενημερώνεσαι εδώ http://www.4tsafetrack.gr/el/ekd/. Ξανασκέψου το για Σέρρες...
-
Νυν υπέρ πάντων οικογένεια (προσεχώς πατήρ! και εργασία.
Η διασκέδαση έπεται...
Εδώ καλά-καλά προσπαθώ να μαζέψω τα Lotus για την δημιουργία του lotusclub.gr και δεν βρίσκω χρόνο...
Ας είναι! Πιστεύω πάντως πως κάπως θα μας 'κάτσει' η φάση σε κάποια στιγμή και θα καταλάβεις και εσύ τί πλάνο φρούτο είναι ο λωτός!
-
Καλα ρε εμενα με ξεχασατε; Επειδη δεν τα γραφω στο φορουμ παει να πει οτι δεν θα ειμαι εκει; Ειπαμε εκτος απροοπτου θα μπω και γω, περιμενω καιρο να δοκιμασω και να δοκιμαστω.
Track-Day,γιά περάστε!!!