-
Παρότι σαν εμφάνιση μου αρέσει αρκετά ξέχασα να πω! Για την κατηγορία μιλάμε πάντα!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Το Κόρσα κάνει καταπληκτική πορεία με τις τελευταίες προσφορές...........Tί προσφορά έχει το corsa???
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Εχω οδηγήσει Corsa, Clio kai Yaris σε αυτήν την κατηγορία! Κανένα από όλα αυτά δεν με απογοήτευσε! Το C3 είναι κουβάς! Με μία λέξη! Απαράδεκτο αυτοκίνητο! Ότι και να το κάνουν τα ίδια χαλια θα έχει! Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ τόσο απαίσια για ένα αυτοκίνητο...Εγω αντιθετα λογω οτι το οδηγω 3 χρονια σαν αυτοκινητο πολης ειχα καιρο να δω τοσο καλο αυτοκινητο,με μηδενικες ζημιες,οικονομια στην καταναλωση και αριστη συμπεριφορα.
-
Ο χρήστης alpan έγραψε:
Εχω οδηγήσει Corsa, Clio kai Yaris σε αυτήν την κατηγορία! Κανένα από όλα αυτά δεν με απογοήτευσε! Το C3 είναι κουβάς! Με μία λέξη! Απαράδεκτο αυτοκίνητο! Ότι και να το κάνουν τα ίδια χαλια θα έχει! Είχα πολύ καιρό να αισθανθώ τόσο απαίσια για ένα αυτοκίνητο...Δε συμφωνώ. Το Yaris δεν μου αρέσει καθόλου, το Corsa ελάχιστα και το C3 με το 16V μοτέρ είναι καλύτερο.
-
Γούστα είναι αυτά,δε γίνεται να αρέσουν σε όλους τα ίδια αυτοκίνητα. Και εγώ θα συμφωνήσω πάντως πως τα Clio και Yaris και φυσικά το Micra είναι πολύ καλύτερα,για τα γούστα μου πάντα...
-
http://img376.imageshack.us/img376/9994 ... int9gw.jpg
http://img67.imageshack.us/img67/4311/p ... rof7cl.jpg -
Ο χρήστης pavlos23 έγραψε:
Γούστα είναι αυτά,δε γίνεται να αρέσουν σε όλους τα ίδια αυτοκίνητα. Και εγώ θα συμφωνήσω πάντως πως τα Clio και Yaris και φυσικά το Micra είναι πολύ καλύτερα,για τα γούστα μου πάντα...Επειδή έχω την τύχη να οδηγάω τακτικά και για πολλά χιλιόμετρα το C3 1.6 Sensodrive, έχω να πω ότι είναι ένα καταπληκτικό αυτοκινητάκι. Απλά δεν είναι για τα γούστα μου όταν θέλω να κινηθώ 'μη τουριστικά' σε δρόμους με στροφές. Δυστυχώς, δεν έχω οδηγήσει το Micra ακόμα (και θέλω πολύ, κανάς Θεσσαλονικεύς να με μυήσει;;;) αλλά πιστεύω ότι θα είναι εξίσου ενδιαφέρον. Το Κλιό ακόμα, μου φαίνεται το πιο ολοκληρωμένο...και μόνο που μου δίνει αυτήν την εντύπωση (και μάλλον όχι μόνο σε μένα), ενώ είναι το μοντέλο που κυκλοφορεί τα περισσότερα χρόνια, είναι άξιο αναφοράς.
Κόρσα πολύ καλό, Γιάρις πολύ καλό, απλά δεν μου έδωσαν funky στυλ στην οδική συμπεριφορά τους. Με λίγα λόγια, δεν νομίζω να παρακαλούσα να τα πάω μια γρήγορη βόλτα...και πρέπει να έχετε καταλάβει τι λυσσάρης είμαι με καινούρια αυτοκίνητα...
Citroen C3 facelift