-
εσένα ενοχλούν.................................................................................................................................................
άλλους δεν τους ενοχλεί!!!!
πως να το κάνουμε δηλ.;
εσύ είσαι το κέντρο του κόσμου;;; -
Aν τρέφεις σεβασμό και εκτίμηση για τους συνανθρώπους σου, θα καταλάβεις.
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Aν τρέφεις σεβασμό και εκτίμηση για τους συνανθρώπους σου, θα καταλάβεις.Κάνεις και χιούμορ ε?
-
drdino δεν ενοχλούν γιατί και από εχθές που ξεκίνησε αυτή η συζήτηση κατέβηκα και τα ξαναέλεγξα...
μόνο εάν το δούν θα καταλάβουν εκτός και εάν και τότε είναι προκατελειμένοι... -
Ο χρήστης ante_gia έγραψε:
drdino δεν ενοχλούν γιατί και από εχθές που ξεκίνησε αυτή η συζήτηση κατέβηκα και τα ξαναέλεγξα...
μόνο εάν το δούν θα καταλάβουν εκτός και εάν και τότε είναι προκατελειμένοι...Στασου λίγο ρε αδερφέ,εάν τα έχεις να χτυπάνε πιό χαμηλά απο ότι θα έπρεπε,τότε αυτα τα προβολάκια δεν θα σου χρησιμέυσουμε καθόλου σε συνθήκες ομίχλης
-
αφού λέμε ότι δεν τον νοιάζει!!!
-
Π Ρ Ο Β Ο Λ Α Κ Ι Α Φ Ω Τ Ι Ζ Ο Υ Ν Σ Τ Ο Π Α Τ Ω Μ Α;;;(you understand????)
δεν τα θέλω για ομίχλη,τα θέλω για καθημερινή χρήση να ΜΗΝ ενοχλούν...
και μην πείς είναι ΟΜΙΧΛΗΣ...εγώ τα θέλω για καθημερινή χρήση!!!
μην λέμε τα ίδια... -
Υπαρχουν και προβολιερες οπως εχουν τα αγωνιστικα και μονο μ αυτες θα δειτε φως
-
εσένα ενοχλούν................άλλους δεν τους ενοχλεί!!!!
πως να το κάνουμε δηλ.;
εσύ είσαι το κέντρο του κόσμου;;;εφοσον απαγορευονται απο τον ΚΟΚ και εφοσον εγω εστω με τα ρυθμισμενα ενοχλομαι τοτε οφειλεις(γνωμη μου παντα) να σεβαστεις τους αλλους χρηστες του δρομου...Αν θες να εισαι το κεντρο του κοσμου βαλε αλλες καγκουριες στο αυτοκινητο σου..
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
αφού λέμε ότι δεν τον νοιάζει!!!o προλαλήσαν με κάλυψε...
-
Ποιός από όλους;
-
Ο χρήστης nikosvolou έγραψε:
πως να το κάνουμε δηλ.;
εσύ είσαι το κέντρο του κόσμου;;;εφοσον απαγορευονται απο τον ΚΟΚ και εφοσον εγω εστω με τα ρυθμισμενα ενοχλομαι τοτε οφειλεις(γνωμη μου παντα) να σεβαστεις τους αλλους χρηστες του δρομου...Αν θες να εισαι το κεντρο του κοσμου βαλε αλλες καγκουριες στο αυτοκινητο σου..
τα ανάβω γιατί (ετσι πιστεύω τουλάχιστον) βλέπω καλύτερα...
και όποιος είναι Πάτρα θα ξέρει πως έχει ένα προβληματάκι φωτισμού... -
-
τα αναβεις για να βλεπεις καλυτερα..Αρα βλεπεις κανονικα με τα απλα φωτα..Επομενως γιατι να αναγκασεις καποιον να μην βλεπει καλα για να βλεπεις εσυ καλυτερα?
Απο την αλλη μηπως ειμαι περιεργος?
-
Κοίτα να δεις που και Φάληρο μένω και Πάτρα χρόνια και ποτέ δεν αντιμετώπισα πρόβλημα 'φωτισμού'
Με τους @_(&#_( @&(^ που ανάβουν προβολείς ομίχλης πολλά
-
μόνο εάν το δούν θα καταλάβουν εκτός και εάν και τότε είναι προκατελειμένοι...Σκέψου το εξής απλό σενάριο:
Νύχτα. Σε ακολουθεί αυτοκίνητο με ανοιχτούς τους προβολείς ομίχλης, οι οποίοι είναι ρυθμισμένοι να φωτίζουν στο έδαφος. Το 50-75% του εσωτερικού καθρέφτη του αυτοκινήτου σου γεμίζει από το είδωλο του πίσω αυτοκινήτου. Εσύ σαν καλός οδηγός πρέπει να καταλαβαίνεις τι γίνεται στον υπόλοιπο δρόμο από τον καθρέφτη. Όμως, στον καθρέφτη σου βλέπεις 4 πηγές φωτός αντί για 2. Σε 'αποσυντονίζουν' περισσότερο από αν ήταν 2 οι πηγές φωτός, ναι ή όχι;;;
Όπως είπε και κάποιος άλλος, η κόρη του ματιού συστέλλεται / διαστέλλεται ανάλογα με την ένταση του φωτός που προσλαμβάνει. Όταν κοιτάς τον πίσω καθρέφτη και βλέπεις 4 φώτα σε κοντινή απόσταση (κι ας μην σε 'χτυπάνε' απευθείας) η κόρη σου συστέλλεται. Άρα, χειροτερεύει η περιφερειακή σου όραση προς τις κατευθύνσεις με όχι τόσο καλό φωτισμό.δεν τα θέλω για ομίχλη,τα θέλω για καθημερινή χρήση να ΜΗΝ ενοχλούν...
Επίσης, δε μας απάντησες πώς σου χρησιμεύουν στην καθημερινή οδήγηση όταν είναι ρυθμισμένα να φέγγουν τόσο χαμηλά, δηλαδή πολύ κοντά στο αυτοκίνητο. Κοντά στο αυτοκίνητο, σημαίνει σε απόσταση < 5μ. Για σκέψου λίγο με 50χαώ πόσο σου παίρνει να διασχίσεις αυτήν την απόσταση (0,36δευτ. Αν έχεις τέτοια αντανακλαστικά, σε προτείνω για αντικαταστάτη του Schumacher στην Ferrari).
Καταλήγουμε στο ότι τα θες για φιγούρα. Όμως, έστω κι ένας να ενοχλείται (μη ρωτήσεις πάλι πως, δες την αρχή του μηνύματος), δεν έχεις δικαίωμα να βάλεις τη 'μούρη' πάνω από αυτόν!
Όπως σου έγραψα σε προηγούμενη δημοσίευση, κι εγώ για κανά εξάμηνο τα χρησιμοποιούσα για φιγούρα. Μετά είχα το μυαλό-θάρρος να καταλάβω-παραδεχθώ ότι έκανα λαλακία. Εσύ μπορείς; -
πως να το κάνουμε δηλ.;
τα ανάβω γιατί (ετσι πιστεύω τουλάχιστον) βλέπω καλύτερα...
και όποιος είναι Πάτρα θα ξέρει πως έχει ένα προβληματάκι φωτισμού...Ρε μάγκα, να σε ρωτήσω κάτι.
Πιστεύω ότι σου έχουμε δείξει ότι δεν στέκει αυτό που λες.
Γιατί απλά δεν παραδέχεσαι ότι σε νοιάζει η μόστρα και το γεγονός ότι στα δικά σου μάτια το top gun σου γίνεται top gun gti cupra fr, να τελειώνουμε;
-
-
Mια παράκληση...σε όσους από εδωμέσα, ή οι γνωστοί μερικώ από εδωμέσα έχουν βάλει kit xenon στα προβολακια!!!
ΕΛΕΟΣ! Βάλτε τα κανονικά αλογόνου και σβήστε τα...ΜΟΝΟ σε ομίχλη τα ανάβουμε...και αν έχουν xenon δε τα ανάβουμε καθόλου! Είναι υπερβολικά επικίνδυνο για αυτούς που έρχονται από απέναντι!
Το ίδιο και με τους μοτοσυκλετιστές που είναι μόδα να βάζουν kit xenon και μας τυφλώνουν...αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Μετά είχα το μυαλό-θάρρος να καταλάβω-παραδεχθώ ότι έκανα λαλακία. Εσύ μπορείς;Εσύ τι λες;
Φώτα ομίχλης...