-
Χρονια μας πολλα με υγεια και του χρονου περισσοτεροι εθισμενοι εδω στο forum.
-
Να τα εκατοστησουμε.......
Και να κανουμε περισσοτερα πραγματα οσο θα περναει ο καιρος....
Κανενα touring θα ειχε πολυ ενδιαφερον.....
-
Χρόνια Πολλά στο φόρουμ μας και ένα μεγάλο ευχαριστώ σε όλους όσοι βοηθούν στη διατήρησή του.
-
Xωρίς λόγια...
-
Ρε παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να μπω στο toyota forum εδω και κατι μερες στην τελευταια σελιδα αν και ποσταρω. το ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα δεν ηξερα που να το πω. MODS!!!!!
-
Ο χρήστης enginekiller έγραψε:
Ρε παιδια συγνωμη αλλα δεν μπορω να μπω στο toyota forum εδω και κατι μερες στην τελευταια σελιδα αν και ποσταρω. το ξερω οτι ειναι ασχετο αλλα δεν ηξερα που να το πω. MODS!!!!!Η τελευταία σελίδα είναι η 18 και όχι η 19. Υπάρχει το γνωστό τεχνικό πρόβλημα
-
Τα χρόνια πολλά κι από εμένα!!!!!
Αυτό το φόρουμ κάτι έχει που με κάνει να μην πάω για ύπνο Πασχαλιάτικα 1:30 το βράδυ και να κάθομαι για να δω τι έχουν γράψει μερικοί ωραίοι τύποι που γνώρισα, για πράγματα που μ' ενδιαφέρουν... Κι ας πρέπει συνεχώς να αλλάζω το encoding...
Άντε και με λυμένα τα προβληματάκια...
Αλήθεια, πότε η 3η παγκόσμια συνάντηση;;;
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Κι ας πρέπει συνεχώς να αλλάζω το encoding.Προφίλ->Γλώσσα Επικοινωνίας->Greek
-
Ο χρήστης apav έγραψε:
Κι ας πρέπει συνεχώς να αλλάζω το encoding.
Προφίλ->Γλώσσα Επικοινωνίας->Greek
Έτσι! Δε χρειάζεται να το κάνεις συνέχεια
-
Επιτέλους!!! Επανήλθα!!!!
Ευχαριστώ παίδες!!!
(πως άλλαξε η γλώσσα από το προφίλ μου;;; Αυτοβούλως;;; )
-
Ο χρήστης markvag έγραψε:
Επιτέλους!!! Επανήλθα!!!!Ευχαριστώ παίδες!!!
Και σε μενα αυτοβούλως ειχε αλλαξει
-
Ο χρήστης vagemm έγραψε:
Ευχαριστώ παίδες!!!
Νά υποθέσω λοιπών,ότι,δέν έχετε ακούσει ποτέ,περί.....τεχνητής νοημοσύνης;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ευχαριστώ παίδες!!!
Νά υποθέσω λοιπών,ότι,δέν έχετε ακούσει ποτέ,περί.....τεχνητής νοημοσύνης;
Τεχνητης τι ;;;;;;;;;;;
Τι αλλο θα φτιαξουν βρε παιδι μου; -
Περί τεχνητής νοημοσύνης...
Μου έλεγε μια γειτόνισα μου ότι 'φοβάται ότι το PC της έχει αποκτήσει τεχνητή νοημοσύνη, διότι το κλείνει και που και που αυτό ανάβει μόνο τοu, σαν να βαριέται συνέχεια να κοιμάται!! (στην πράξη το έβαζε σε suspend και 'ξυπνούσε' όταν τυχαία κουνιόταν το ποντίκι). Και υποπτευόταν, επειδή ο τελευταίος λογαριασμός τηλεφώνου της ήταν αρκετά φουσκωμένος, ότι το PC της έμαθε να συνδέεται μόνο του στο internet (όπως μου το έλεγε φαντάστηκα ότι μπορεί να της είχε εγκατασταθεί κανένα auto-dialer) και 'μορφώνεται για τον κόσμο από τις άπειρες πληροφορίες που υπάρουν εκεί'!!....
-
Ο χρήστης nidosan έγραψε:
Περί τεχνητής νοημοσύνης...Μου έλεγε μια γειτόνισα μου ότι 'φοβάται ότι το PC της έχει αποκτήσει τεχνητή νοημοσύνη, διότι το κλείνει και που και που αυτό ανάβει μόνο τοu, σαν να βαριέται συνέχεια να κοιμάται!! (στην πράξη το έβαζε σε suspend και 'ξυπνούσε' όταν τυχαία κουνιόταν το ποντίκι). Και υποπτευόταν, επειδή ο τελευταίος λογαριασμός τηλεφώνου της ήταν αρκετά φουσκωμένος, ότι το PC της έμαθε να συνδέεται μόνο του στο internet (όπως μου το έλεγε φαντάστηκα ότι μπορεί να της είχε εγκατασταθεί κανένα auto-dialer) και 'μορφώνεται για τον κόσμο από τις άπειρες πληροφορίες που υπάρουν εκεί'!!....
Βοήθεια!!!!!! Είναι ζωντανό!!!!!
-
Για να επανέλθουμε στο θέμα, εγώ βρίσκομαι στο φόρουμ τα 2 τελευταία χρόνια. Δεν φανταζόμουν ποτέ ότι υπήρχε περίπτωση να βρω μια τεράστια βάση πληροφοριών για οτιδήποτε ήθελα, σε σχέση με το αυτοκίνητο ή όχι.
Μέσα από το φόρουμ έμαθα ΠΟΛΛΑ, τον καιρό που δεν κυκλοφορούσα στους δρόμους ως οδηγός. Όταν έφτασε η ώρα μου να βγω στους δρόμους, πριν από μερικούς μήνες, ένιωσα σιγουρία γιατί μέσω του φόρουμ είχα 'ζήσει' πολλές καταστάσεις.
Σας ευχαριστώ και συνεχίζουμε ακάθεκτοι!
Εγώ τουλάχιστον δε σκοπεύω να εγκαταλήψω το 'πλοίο'.
29/4/2002-29/4/2005::Τρία χρόνια παρέα!!!