-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Το πιο ενοχλητικο απ'ολα ομως ειναι να οδηγεις με τους γονεις σου διπλα, οπου τιποτα δεν κανεις σωστα..
Ιδίως τον πρώτο καιρό που είχα πάρει το δίπλωμα. Τώρα πια γκρινιάζουν μόνο αν υπερβώ (αρκετά) τα όρια ταχύτητας, πράγμα που αποφεύγω
εγω πάλι τετοια προβλήματα δεν έχω.. Όταν εχω τη μητερα μου διπλα παω συντηρητικά, όταν έχω τον πατερα μου και ταξιδεύουμε μπορεί να το πατησω λιγακι, αλλα σε καμια περιπτωση δεν γινομαι επικινδυνος και το βλεπει.. Παντως θα μου πει (οταν φτάσουμε) 'το ψιλοπάταγες στο δρόμο'
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
...παντελώς λάθος όμως **εκφέρθηκε **...το μύνημα...
Όταν ξανάρθεις Αθήνα να **τον **καθήσεις σε θρανίο μπας και μάθει να μιλάει Ελληνικά ο εν λόγω κύριος!
Είσαι σίγουρος ότι **μόνον αυτός **πρέπει να κάτσει πάλι στα θρανία;
Κωφεύουμε κύριε Θεολόγε;
-
-
Εγω εκνευριζομαι αφανταστα οταν ο συνοδηγος προσπαθει να περασει την ωρα του μεσα στο αυτοκινητο σκαλιζοντας τα παντα:x ... ηχοσυστημα,κλιματισμο,ντουλαπακι και οτι αλλο του προκαλει ενδιαφερον μεσα στο αμαξι
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
Το πιο ενοχλητικο απ'ολα ομως ειναι να οδηγεις με τους γονεις σου διπλα, οπου τιποτα δεν κανεις σωστα..
Εγω εχω το αντιθετο προβλημα! Οι γονεις μου με εχουν δει ταξιτζη και οπου και να παμε οδηγαω εγω! Ακομα κι ο father! Καλα για τον αδερφο μου (και την παρεα του !!! ) δεν το συζηταω!!! Μονο ταριφα δεν εχω βαλει ακομα (και ειναι και απαιτητικος-γιατι αργησες? 11 δεν σου ειχα πει? )
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Εγω εχω το αντιθετο προβλημα! Οι γονεις μου με εχουν δει ταξιτζη και οπου και να παμε οδηγαω εγω! Ακομα κι ο father! Καλα για τον αδερφο μου (και την παρεα του !!! ) δεν το συζηταω!!! Μονο ταριφα δεν εχω βαλει ακομα (και ειναι και απαιτητικος-γιατι αργησες? 11 δεν σου ειχα πει? )
-
Μη μασας. Επειδη ο πατερας μου δουλευει ολη μερα, εγω μετα το γραφειο και πριν τα ιδιαιτερα μου, πρεπει να φερω τα αδερφια απο το φροντιστηριο, να παω να ψωνισω απο το σουπερ μαρκετ, και αν καμια μερα ειμαι σπιτι αυτες οι δουλειες γινονται απο νωρις το πρωι...
ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ειμαι παντρεμενος.
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Μη μασας. Επειδη ο πατερας μου δουλευει ολη μερα, εγω μετα το γραφειο και πριν τα ιδιαιτερα μου, πρεπει να φερω τα αδερφια απο το φροντιστηριο, να παω να ψωνισω απο το σουπερ μαρκετ, και αν καμια μερα ειμαι σπιτι αυτες οι δουλειες γινονται απο νωρις το πρωι...ΚΑΙ ΟΧΙ δεν ειμαι παντρεμενος.
Είσαι όμως παιδί για σπίτι!
-
Ναι ναι!!
Ποια γυναίκα θα με πάρει;;
(ουουουουουουοουουουουουου ψωνάραααααα)
-
Ναι ναι!!Ποια γυναίκα θα με πάρει;;
εσένα δεν σου κρεμούσαν 'κάτι' στην κεραία;
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Ναι ναι!!
εσένα δεν σου κρεμούσαν 'κάτι' στην κεραία;
Ναι αλλά σταμάτησαν....χωρίς να είμαι σίγουρος για την προέλευση αυτού του κάτι....
-
Ναι ναι!!Ποια γυναίκα θα με πάρει;;
Ρε Ηλια εχω μια λιστα με ψωνια απο το σουπερ μαρκετ, οποτε ευκολυνεσαι να στην δωσω να πεταχτεις να τα παρεις??
Και δεν θα σου κρεμασω τιποτα στην κεραια! promise!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Ναι ναι!!
Ρε Ηλια εχω μια λιστα με ψωνια απο το σουπερ μαρκετ, οποτε ευκολυνεσαι να στην δωσω να πεταχτεις να τα παρεις??
Και δεν θα σου κρεμασω τιποτα στην κεραια! promise!!
Για σένα τα πάντα... (Μπροκολα, αυγά, τυρί, ντομάτες, δε λεω αλλο πρασινο λαχανικο καταλληλο για χωριατικη σαλατα μην παρεξηγηθούμε)
Αναμένω την παραγγελία σου
-
Για σένα τα πάντα... (Μπροκολα, αυγά, τυρί, ντομάτες, δε λεω αλλο πρασινο λαχανικο καταλληλο για χωριατικη σαλατα μην παρεξηγηθούμε)Αναμένω την παραγγελία σου
θα στην στειλω με την πρωτη ευκαιρεια!!
Μπραβο βρε Ηλια και βαριεμαι το σουπερ μαρκετ, ειχε δικιο η Ελσα παιδι για σπιτι!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Για σένα τα πάντα... (Μπροκολα, αυγά, τυρί, ντομάτες, δε λεω αλλο πρασινο λαχανικο καταλληλο για χωριατικη σαλατα μην παρεξηγηθούμε)
Μπραβο βρε Ηλια και βαριεμαι το σουπερ μαρκετ, ειχε δικιο η Ελσα παιδι για σπιτι!!
Nαι μονο που με το 'παιδι για σπίτι' εννοειτε Φιλιπινεζα.. Ανεπρόκοπες
-
Τζάμια κάνεις??
(πού είναι ο Σπύρος να μας τα διαγράψει??)
-
Nαι μονο που με το 'παιδι για σπίτι' εννοειτε Φιλιπινεζα.. Ανεπρόκοπες
ανεπροκοπες εμεις??? Πες ρε Ελσα κατι γιατι μην πω τι νοικοκυρες ειμαστε και πεσει ξερος
-
ΝΑι ναι για πείτε....
Το χέσαμε το θρεντ....
Σπυρο πως και δε μας πηρες χαμπαρι ακομα; -
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Τζάμια κάνεις??(πού είναι ο Σπύρος να μας τα διαγράψει??)
τα τζάμια;
-
Ο χρήστης Έλσα έγραψε:
Τζάμια κάνεις??(πού είναι ο Σπύρος να μας τα διαγράψει??)
Αιγύπτιος ειμαι οχι Πακιστανός (χωρίς ίχνος ρατσισμού)
Τι σας ερεθίζει στη συμπεριφορά του συνοδηγού σας?