-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Καλοριζικη!
Η Oro εχει τα καθισματα δερμα-αλκανταρα ή αυτα υπαρχουν μονο στην platino?Ξερεις κανεις αν και ποτε θα διατιθεται εκδοση με ημιαυτοματο κιβωτιο?
Αν δεν κάνω λάθος, διατίθεται ήδη, γιατί έχουν ανακοινώσει τιμές... Ψάξε για DFN στις εκδόσεις εξοπλισμού ή άλλως, Dolce Far Niente.
Δεν νομιζω οτι διατιθεται με DFN. (δυστυχως... )
@alba ευχαριστω για τις info. Ξερεις ποτε περιπου θα ειναι διαθεσιμο το διπλοδισκο με τον 1.8?
Για τους 1.4 t-jet δεν υπαρχει προβλεψη για selectronic??
Ευχαριστω.
-
Να σε ρωτήσω, για τι αυτοκίνητο κοίταζες πριν πάρεις την delta;
Κανένα. Τώρα προέκυψε εγκυμοσύνη και αυξάνονται οι απαιτήσεις σε χώρους, οπότε η Delta ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο κινητήρας είχε δοκιμαστεί πέρυσι σε Bravo και μου άρεσε, συν το γεγονός ότι το μόνο αυτοκίνητο που είμαι ιδιοκτήτης είναι η πατρική Beta Berlina (αντέχει ακόμα παρά τα 30 χρόνια που συμπληρώνει) και υπάρχει μια συμπάθεια για τη μάρκα. Η γυναίκα μου έχει ένα Aveo που μέχρι τώρα μας βόλευε αλλά τώρα χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο και ασφαλέστερο.
Επίσης δεν θα μπορούσα ποτέ να αγοράσω κάτι το ¨πολυφορεμένο¨ όπως golf, astra, corolla κτλ.
Τα σιχαίνομαι αυτά.
Είναι απλό, συμπαθώ τη Lancia και το αμάξι ήρθε τη εποχή που το χρειάζομαι. -
Το Selectronic (Dualogic) ειναι διαθέσιμο μόνο στο Diesel.
Είναι κάπως περίεργο οτι ενώ υπάρχει 1.4TJET120 Dualogic στο Bravo αυτό δεν βγήκε για την Δέλτα που ίσως να σημαίνει οτι δεν αργούν τα διπλόδισκα(DDCT)...
Το 1.8ΤJET πάντως θα είναι σίγουρα αυτόματο
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
που είμαι ιδιοκτήτης είναι η πατρική Beta Berlina (αντέχει ακόμα παρά τα 30 χρόνια που συμπληρώνει)Lancia Trevi ??
-
όχι Trevi. Beta berlina μοντέλο ΄78.
27 χρόνια ήταν το μόνο αυτοκίνητο της οικογένειας και έκανε τα πάντα.
Με πήγε σχολείο, πανεπιστήμιο, στρατό, δουλειά, εκδρομές, βόλτες στη βούτα. Υπάρχει δέσιμο.
Πιστεύω θα την κρατήσω λίγο ακόμα, αν και υπάρχει δυσκολία εύρεσης ανταλλακτικών.
Δεν μένω και Αθήνα πλέον. -
Ο χρήστης koralli έγραψε:
Ξερεις ποτε περιπου θα ειναι διαθεσιμο το διπλοδισκο με τον 1.8?Φεβρουάριο του 2009 στην Ιταλία.
-
http://www.youtube.com/watch?v=mEPLN6th ... re=related
Πολύ ωραίο και το ασημογαλάζιο.
-
Ο χρήστης Panos272 έγραψε:
Να σε ρωτήσω, για τι αυτοκίνητο κοίταζες πριν πάρεις την delta;
Κανένα. Τώρα προέκυψε εγκυμοσύνη και αυξάνονται οι απαιτήσεις σε χώρους, οπότε η Delta ήρθε την κατάλληλη στιγμή. Ο κινητήρας είχε δοκιμαστεί πέρυσι σε Bravo και μου άρεσε, συν το γεγονός ότι το μόνο αυτοκίνητο που είμαι ιδιοκτήτης είναι η πατρική Beta Berlina (αντέχει ακόμα παρά τα 30 χρόνια που συμπληρώνει) και υπάρχει μια συμπάθεια για τη μάρκα. Η γυναίκα μου έχει ένα Aveo που μέχρι τώρα μας βόλευε αλλά τώρα χρειάζεται κάτι μεγαλύτερο και ασφαλέστερο.
Επίσης δεν θα μπορούσα ποτέ να αγοράσω κάτι το ¨πολυφορεμένο¨ όπως golf, astra, corolla κτλ.
Τα σιχαίνομαι αυτά.
Είναι απλό, συμπαθώ τη Lancia και το αμάξι ήρθε τη εποχή που το χρειάζομαι.Καλά χιλιόμετρα όταν παραλάβεις, περιμένουμε εντυπώσεις.
-
Ευχαριστώ για τις ευχές. Οι εντυπώσεις από το test drive ήταν άριστες, για τα υπόλοιπα οψόμεθα.
Το αυτοκίνητο στο video του Eddie είναι το χρώμα που διάλεξα, χωρίς τη μαύρη οροφή όμως.
Και με αυτές τις ζάντες. -
Τελικά αυτό το αμάξι είχε αδικηθεί φοβερά από τις φωτογραφίες...
Όσο δύσμορφο και μη αρμονικό μου φαινόταν σε 2D, τόσο όμορφο και εντυπωσιακό δείχνει στην πραγματικότητα (τουλάχιστον σε μαύρο που έτυχε να το δω).Πιστεύω πως οπτικά εμπλουτίζει θετικά το υπάρχων αυτοκινητιστικό τοπίο μας....
-
Ο χρήστης webfox έγραψε:
Τελικά αυτό το αμάξι είχε αδικηθεί φοβερά από τις φωτογραφίες...
Όσο δύσμορφο και μη αρμονικό μου φαινόταν σε 2D, τόσο όμορφο και εντυπωσιακό δείχνει στην πραγματικότητα (τουλάχιστον σε μαύρο που έτυχε να το δω).Πιστεύω πως οπτικά εμπλουτίζει θετικά το υπάρχων αυτοκινητιστικό τοπίο μας....
Είναι αλήθεια οτι ενώ είναι πολύ όμορφο από κοντά στις φωτογραφίες δεν έχει 'φωτογένεια' και δεν φαίνεται....
το αντίθετο θα έλεγα για το Mito που μου άρεσε πιο πολύ στις φωτό, ενώ από κοντά με άφησε με μέτρια (για Αλφα) αίσθηση..
-
Την είδα σήμερα από κοντά στη γνωστή αντιπροσωπεία της Κηφισιάς. Υπήρχε μόνο μία εκτός της έκθεσης σε γκρι-κάτι αλλά δεν την έδιναν για δοκιμή. Το σχήμα της είναι πολύ ωραίο, πιστεύω ότι είναι ό,τι πιο κομψό κυκλοφορεί αυτήν τη στιγμή στους δρόμους. Δε μου άρεσε που δε βολεύτηκα άνετα στο κάθισμα του οδηγού. Το τιμόνι τείνει να βρει στα πόδια μου και η απόσταση του κεφαλιού μου από την οροφή είναι μόλις 2-3 πόντοι. Σε σχέση πάντως με το Bravo χωρούσα πιο άνετα, ίσως λόγω διαφορετικής σχεδίασης της κονσόλας. Δε μου άρεσε επίσης που πίσω δε βλέπεις ΤΙΠΟΤΕ από τον εσωτερικό καθρέπτη. Τέλος, και εδώ παρατηρείται η γυφτιά να μην κλειδώνει η τάπα του ρεζερβουάρ. Το φαινόμενο μετριάζεται από την ύπαρξη εξωτερικής πόρτας στην τάπα, η οποία ασφαλίζει με το κεντρικό κλείδωμα αλλά ο τρόπος που ανοιγοκλείνει αφήνει ερωτηματικά για την αντοχή του (είναι το γνωστό πλαστικό push on-push off που βλέπουμε στις παλιές TV οταν ένα πλαστικό πορτάκι καλύπτει τα κουμπιά επιλογής καναλιών και έντασης του ήχου και ανοιγοκλεινει με τον τρόπο αυτό).
Η έκδοση Platino 150HP κοστίζει 25700 ευρώ και περιλαμβάνονται τα πάντα, ήτοι ESP, bicolore, ανοιγόμενη πανοραμική ηλιοροφή, ζάντες 17 ιντσών, διζωνικό clima, υπερπλήρες ηλεκτρικό πακέτο, αισθητήρες παρκαρίσματος κλπ.
Εξτρά:
Φώτα Xenon: 700 (αδιευκρίνιστο αν συνοδεύονται από σύστημα πλύσης στην τιμή ή αν πηγαίνει εξτρά πακέτο με 100κάτι ευρώ επιπλέον).
Συναγερμός: 520 (εργοστασιακός)
RSS: 800 (αλήθεια, υπάρχουν πληροφορίες στο ίντερνετ για την ανάρτηση αυτή; EDIT: http://www3.hex.gr/lancianewdelta/REACT ... ENSION.zip)
Nav Pack 1: 1000 (περιλαμβάνει ηχοσύστημα, οθόνη 6.5 ιντσών, Navigatore, Blue&Me Nav και χειριστήρια στο τιμόνι)
Χάρτης Ελλάδας για το Navigatore: 150 (το δεύτερο πιο ηλίθιο «καπέλο» σε αυτοκίνητο - το πρώτο είναι η κλειδαριά στην τάπα ρεζερβουάρ)Σύνολο: 28870
- έξοδα προετοιμασίας, πινακίδες, τέλη: 525
- έξοδα φακέλου: 225
ΣΥΝΟΛΟ: 29620, κάτω δηλαδή από το ψυχολογικό όριο των 30000 ευρώ.
Με 25% προκαταβολή και εξόφληση σε 36 δόσεις έχουμε: 7405 και 670.80 ευρώ για 36 μήνες δηλαδή συνολικά το αυτοκίνητο θα κοστίσει 31553.80 ευρώ.
Η προσφορά λανσαρίσματος περιλαμβάνει δώρο το Blue&Me (κόστος 470 ευρώ) αλλά μπορεί λόγω του ότι έχει τεθεί εξτρά το Nav Pack 1 να αντικατασταθεί με κάτι άλλο ίσης αξίας (πχ τον εργοστασιακό συναγερμό, πληρώνοντας τα 50 ευρώ της διαφοράς). Για την παράδοση απαιτούνται 3 με 4 μήνες.
Όχι, δεν πάω να το αγοράσω φυσικά (πού τόσα χρήματα), τουλάχιστον όχι τώρα...
-
Τελικά η Delta που είχε φάει το...τρελό θάψιμο όσο την βλέπαμε σε φωτό , από κοντά μόνο καλά λόγια συγκεντρώνει... Θα περιμένω περισσότερα td (εγώ ΔΕΝ πάω, να μην μπορώ μετά να μπω στο Υ; ) για να βγάλω τα στατιστικά μου...
Εν αντιθέσει, η Mi.To μαζεύει μπόλικες αρνητικές γνώμες σε ό,τι αφορά την ποιότητα...
(κι όπου υπάρχει καπνός και μάλιστα από αρκετούς, υπάρχει και θέμα... )
-
Kotetsi, ενα μικρο ακυρο θα σου ριξω στο σχολιο για την ταπα! Μα κλειδωνει οπως λες η εξωτερικη θυρα! Κατα συνεπεια δεν υπαρχει λογος για κατι αλλο. Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου αμαξι το οποιο να κλειδωνει την θυρα προσβασης εξωτερικα και να εχει και εσωτερικο κλειδωμα. Ανουσιο overkill θα ηταν... σκεψου το λιγο...
Κατα τα αλλα.... νταξ.... λεφτα να χεις να βαζεις εξτρα...
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Kotetsi, ενα μικρο ακυρο θα σου ριξω στο σχολιο για την ταπα! Μα κλειδωνει οπως λες η εξωτερικη θυρα! Κατα συνεπεια δεν υπαρχει λογος για κατι αλλο. Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου αμαξι το οποιο να κλειδωνει την θυρα προσβασης εξωτερικα και να εχει και εσωτερικο κλειδωμα. Ανουσιο overkill θα ηταν... σκεψου το λιγο...Κατα τα αλλα.... νταξ.... λεφτα να χεις να βαζεις εξτρα...
Δεν αντιλέγω (η MiTo πχ έχει κλασσικό πορτάκι που ανοίγει απ' έξω και τάπα με κλειδαριά) αλλά αν δεις πώς ανοιγοκλείνει το πορτάκι της δ σίγουρα θα αναθεωρήσεις τη σκέψη σου για επιπλέον προστασία με κλειδαριά στην τάπα.
Όσον αφορά τα έξτρα πρακτικά δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορείς να προσθέσεις στην ήδη πλούσια Platino εκτός από αυτά που ανέφερα παρά μόνο το δερμάτινο σαλόνι (κάτι διχτάκια χώρου αποσκευών κλπ νομίζω ότι είναι ανάξια αναφοράς).
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Kotetsi, ενα μικρο ακυρο θα σου ριξω στο σχολιο για την ταπα! Μα κλειδωνει οπως λες η εξωτερικη θυρα! Κατα συνεπεια δεν υπαρχει λογος για κατι αλλο. Δεν εχει πεσει στην αντιληψη μου αμαξι το οποιο να κλειδωνει την θυρα προσβασης εξωτερικα και να εχει και εσωτερικο κλειδωμα. Ανουσιο overkill θα ηταν... σκεψου το λιγο...
Κατα τα αλλα.... νταξ.... λεφτα να χεις να βαζεις εξτρα...
Δεν αντιλέγω (η MiTo πχ έχει κλασσικό πορτάκι που ανοίγει απ' έξω και τάπα με κλειδαριά) αλλά αν δεις πώς ανοιγοκλείνει το πορτάκι της δ σίγουρα θα αναθεωρήσεις τη σκέψη σου για επιπλέον προστασία με κλειδαριά στην τάπα.
Όσον αφορά τα έξτρα πρακτικά δεν υπάρχει κάτι άλλο που να μπορείς να προσθέσεις στην ήδη πλούσια Platino εκτός από αυτά που ανέφερα παρά μόνο το δερμάτινο σαλόνι (κάτι διχτάκια χώρου αποσκευών κλπ νομίζω ότι είναι ανάξια αναφοράς).
Αγαπητε... και στις Mercedes ενα μικρο συρματακι ειναι που ασφαλιζει. Δεν ειναι χρηματοκιβωτιο, δεν εχει νοημα να το ασφαλισουν περαιτερω. Αν ο αλλος θελει να μπει στον κοπο να το ανοιξει, δεν θα κολλησει με κανενα συστημα.... και τα 2 σπανε εξισου ευκολα.
-
OK, εγώ δεν το δέχομαι πάντως, πόσο μάλλον από την ώρα που έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων για τη μαλακία που έκανε το Gruppo με την τάπα στο Grande Punto και τη συνεχίζει και στην πολύ ακριβότερη (και άλλης φιλοσοφίας και απευθυνόμενη σε άλλο κοινό κλπ κλπ κλπ) δ.
-
OK, εγώ δεν το δέχομαι πάντως, πόσο μάλλον από την ώρα που έγιναν συζητήσεις επί συζητήσεων για τη μαλακία που έκανε το Gruppo με την τάπα στο Grande Punto και τη συνεχίζει και στην πολύ ακριβότερη (και άλλης φιλοσοφίας και απευθυνόμενη σε άλλο κοινό κλπ κλπ κλπ) δ.Τοτε ξεκινα να κατηγορεις επισης Jaguar, BMW, Mercedes κλπ....
Εχεις λαθος... δεν μπορω να στο θεσω αλλιως!
-
Κοίταξε, μπορεί να μην είμαι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσω για τις ατέλειες της δ έχοντας στην κατοχή μου δύο παλιά Φίατ και μη έχοντας οδηγήσει πρακτικά τίποτε άλλο αλλά όσο λάθος και να λες ότι κάνω ΕΜΕΝΑ η ασφάλιση της τάπας του ρεζερβουάρ ΔΕ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όταν ανοιγοκλείνει με ένα πλαστικό σκατουλάκι. Τίποτε περισσότερο. Και αν αυτό το σύστημα υπάρχει και σε Jag, BMW, Merks κλπ τότε παίρνω πίσω το λόγο μου περί γυφτιάς του Gruppo (ναι, αυτόν που τόσο έχει αναφερθεί στο τόπικ του Grande Punto από πολλούς).-
-
Κοίταξε, μπορεί να μην είμαι ο πλέον αρμόδιος να μιλήσω για τις ατέλειες της δ έχοντας στην κατοχή μου δύο παλιά Φίατ και μη έχοντας οδηγήσει πρακτικά τίποτε άλλο αλλά όσο λάθος και να λες ότι κάνω ΕΜΕΝΑ η ασφάλιση της τάπας του ρεζερβουάρ ΔΕ ΜΟΥ ΕΜΠΝΕΕΙ ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗ όταν ανοιγοκλείνει με ένα πλαστικό σκατουλάκι. Τίποτε περισσότερο. Και αν αυτό το σύστημα υπάρχει και σε Jag, BMW, Merks κλπ τότε παίρνω πίσω το λόγο μου περί γυφτιάς του Gruppo (ναι, αυτόν που τόσο έχει αναφερθεί στο τόπικ του Grande Punto από πολλούς).-Το Grande ειναι εντελως αλλη περιπτωση γιατι πολυ απλα σε εκεινο αμα δεν πληρωσεις, απλα δεν εχει κανενα αλλο τροπο να ασφαλισει.
-
Εμένα που κλειδώνει η τάπα στο Punto το έχω μετανιώσει....
κάθε φορά που θέλω να βάλω βενζίνη πρέπει να βγαίνω έξω και να ξεκλειδώνω την τάπα για τον βενζινά (τα κλειδιά μου δεν τα δίνω σε κανένα)...
Lancia Delta 2008