-
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΤΟΥ MITSUBISHI CUP ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ M.ALEN ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΦΙΛΟ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ,ΟΤΙ, 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ !!!!!! '
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ.
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΕΘ.Ε.Α.(Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ) ? ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ?
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ?ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΤΟΥ MITSUBISHI CUP ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ M.ALEN ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΦΙΛΟ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.
ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ,ΟΤΙ, 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ !!!!!! '
ΜΕΤΑ ΑΠΟ 25 ΧΡΟΝΙΑ ΣΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΙΣ ΦΛΕΒΕΣ ΜΟΥ.
ΤΙ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΚΑΙ ΚΑΤ'ΕΠΕΚΤΑΣΗ Η ΕΘ.Ε.Α.(Η ΟΠΟΙΑ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΕΚΤΙΘΕΤΑΙ ΑΝΕΠΑΝΟΡΘΩΤΑ) ? ΝΑ ΜΗΝ ΠΑΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΠΑΡΑΝΟΜΕΣ ΔΟΚΙΜΕΣ ΣΤΗΝ ΡΑΜΠΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ ?
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
ΜΗΠΩΣ ΕΧΟΥΜΕ ΧΑΣΕΙ ΠΛΕΟΝ ΤΟ ΜΕΤΡΟ ?ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΣΕ ΤΗΛΕΦΩΝΙΚΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΑΛΛΑ ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΣΤΑΘΗΚΕ ΑΔΥΝΑΤΟΝ. ΘΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΟΥΜΕ ΟΜΩΣ ΣΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥ ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΓΙΑ ΤΗΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Δεν ειναι αυτο ρε Λωρη φοβουνται μην πας και στησεις ψησταρια για τ' αρνι στη ραμπα της εκκινησης....
-
Εγώ τελικά πιστεύω ότι άμα θέλεις εσύ, μπορείς να μάθεις!
Αλλά μάλλον θέλεις να μάθεις το που και πως δια της ευθείας οδού.
Άμα μάθεις παντως να μας πεις και εμάς να μας πεις και εμάς. -
Ρωτάμε 40 αγωνιζόμενους τι θα κάνουν το ΠΣΚ.
Οι 30 απαντήσεις θα λένε πού είναι το Ρόδο.
Οι άλλες 10 θα λένε που είναι ο επόμενος αυτού αγώνας! -
Τελικά εγώ το Φόρουν το διαβάζω για να γελάω!
ΧααΧΑΧΑχαχαχαχΑΧΑΧΑΧα α
εδω ακούστε! -
Ο χρήστης PapaZent έγραψε:
ΧααΧΑΧΑχαχαχαχΑΧΑΧΑΧα α
εδω ακούστε!Μη γελάς εσύ γιατί έχεις βάλει και εσύ την υπογραφή σου στη διαδρομή του Μαύρο Ρόδο.
Πρώτα τους έδειξες τις ειδικές και τώρα κάνεις ότι δεν ξέρεις ότι ο αγώνας πάει κατά Ήπειρο μεριά. Σιγά μην έρθουν όλοι να κάνουν δοκιμές στην Ήπειρο.
kri.kri
-
Ο χρήστης kri.kri έγραψε:
ΧααΧΑΧΑχαχαχαχΑΧΑΧΑΧα α
εδω ακούστε!Μη γελάς εσύ γιατί έχεις βάλει και εσύ την υπογραφή σου στη διαδρομή του Μαύρο Ρόδο.
Πρώτα τους έδειξες τις ειδικές και τώρα κάνεις ότι δεν ξέρεις ότι ο αγώνας πάει κατά Ήπειρο μεριά. Σιγά μην έρθουν όλοι να κάνουν δοκιμές στην Ήπειρο.
kri.kri
Αποστόλης
-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΕΠΕΙΔΗ ΣΤΟ ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΣΥΜΜΕΤΕΧΩΝ ΤΟΥ MITSUBISHI CUP ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Ο ΥΙΟΣ ΤΟΥ ΜΕΓΑΛΟΥ M.ALEN ΚΑΙ ΘΕΛΟΝΤΑΣ ΝΑ ΠΕΡΙΠΟΙΗΘΩ ΕΝΑΝ ΠΑΛΙΟ ΦΙΛΟ,ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΤΟΥ ΚΛΕΙΣΩ ΕΝΑ ΔΩΜΑΤΙΟ ΝΑ ΜΕΙΝΕΙ ΚΟΝΤΑ ΣΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ.ΠΗΡΑ ΣΗΜΕΡΑ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΝ ΔΙΟΡΓΑΝΩΤΡΙΑ ΛΕΣΧΗ ΚΑΙ ΜΙΛΩΝΤΑΣ ΜΕ ΤΗΝ Κα ΚΥΡΙΤΣΗ ΑΚΟΥΣΑ ΤΟ ΠΡΩΤΑΚΟΥΣΤΟ,ΟΤΙ, 'ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΠΩ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΔΙΟΤΙ Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΜΑΣ ΕΧΕΙ ΣΤΕΙΛΕΙ ΕΝΑ ΧΑΡΤΙ ΚΑΙ ΜΑΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΕΙ ΟΤΙ ΑΝ ΔΙΑΡΕΥΣΕΙ ΤΟ ΠΑΡΑΜΙΚΡΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ,ΘΑ ΜΑΣ ΚΛΕΙΣΕΙ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ !!!!!! '
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.
ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΔΕΝ ΙΣΧΥΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΛΕΣΧΗ Α.Λ.Α. ?
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ 24 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΣΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΘ.Ε.Α. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !!!!!!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ???
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΡΙΜΑ!! -
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΕΚΤΟΣ ΤΩΝ ΠΙΟ ΠΑΝΩ ΠΟΥ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ,ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΑΝΑΦΕΡΘΩ ΣΤΗΝ ΕΓΚΥΚΛΙΟ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΠΟΥ ΥΠΟΧΡΕΩΝΕΙ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΝΑ ΚΑΤΑΘΕΤΟΥΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΤΟΥΣ ΔΥΟ ΜΗΝΕΣ ΠΡΙΝ ΤΗΝ ΔΙΕΞΑΓΩΓΗ ΤΟΥ,ΩΣΤΕ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ Η ΔΥΝΑΤΟΤΗΤΑ ΝΑ ΕΛΕΓΧΘΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.
ΣΗΜΕΡΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΜΟΛΙΣ 24 ΗΜΕΡΕΣ ΠΡΙΝ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΑΠ'ΟΣΟ ΕΧΩ ΜΑΘΕΙ ΟΥΤΕ ΚΑΝ Η ΕΘ.Ε.Α. ΓΝΩΡΙΖΕΙ ΠΟΥ ΠΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΟΥΤΕ ΑΚΟΜΑ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ !!!!!!! ΚΑΙ ΠΕΡΙΜΕΝΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΕΓΩ ???
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΡΙΜΑ!!Δηλαδή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξέρει η ΕΘΕΑ και να μην θέλει να σου πει επειδή δεν είσαι πλέον μέλος της, αλλά παραμένεις αγωνιζόμενος και δεν δικαιούσαι να γνωρίζεις;
Αλλιώς αν είναι να τους παίρνω κι εγώ τηλέφωνο 24 μέρες πριν όποιον αγώνα και να μαθάινω, μάνα δε με γέννησε και μένα;;
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ?
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ. ΚΡΙΜΑ!!Δηλαδή ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να ξέρει η ΕΘΕΑ και να μην θέλει να σου πει επειδή δεν είσαι πλέον μέλος της, αλλά παραμένεις αγωνιζόμενος και δεν δικαιούσαι να γνωρίζεις;
Αλλιώς αν είναι να τους παίρνω κι εγώ τηλέφωνο 24 μέρες πριν όποιον αγώνα και να μαθάινω, μάνα δε με γέννησε και μένα;;
ΓΙΩΡΓΟ,
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΣ Α Π Ο Κ Λ Ε Ι Ε Τ Α Ι.
ΠΡΩΤΟΝ ΔΙΟΤΙ Ο ΙΔΙΟΣ Ο ΔΙΕΥΘΥΝΤΗΣ ΤΗΣ ΕΘ.Ε.Α. ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΕΧΘΕΣ ΟΤΙ ΟΥΤΕ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΞΕΡΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΥ ΞΕΚΙΝΑΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΚΑΙ ΔΕΥΤΕΡΟΝ,ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΗΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΤΟΠΟΘΕΣΙΑ ΤΗΣ ΕΚΚΙΝΗΣΗΣ.
ΖΗΤΗΣΑ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΟ ΑΚΡΩΣ ΑΠΟΡΗΤΟ ΜΥΣΤΙΚΟ ΤΟΥ ΚΡΑΤΟΥΣ.
ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ !!!ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Αναλυσε το,αναλυσε το Λωρη. Μηπως ο Θεος επαψε ναχει εμπιστοσυνη ακομα και στους Αγγελους του? Λεω τωρα κι απαντηση δεν περιμενω...
-
Δε μίλησα για ειδικές!
Υ.Γ.
Αν μου πούνε πως η εκκίνηση θα είναι στην Πάτρα, ξέρω κάποιες ειδικές που σχεδόν στάνταρ θα πέσουν, αν μου πούνε Λευκό Πύργο, πάλι ξέρω κάποιες άλλες, κ.ο.κ.
Αν έτρεχα και 25 χρόνια με την εκκίνηση και μόνο θα έβγαζα σχεδόν και τις απλές, οπότε δε θα με ξένιζε να μη μου λένε, όσο κι αν δεν θα μου άρεσε πιθανώς... -
Παιδιά συγνώμη αλλά ξέρω ότι έχουν ήδη γίνει δοκιμές από ενδιαφερόμενους στα Σκούρτα, στη Θήβα και σε άλλες ειδικές της περιοχής...
Ας περιμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση του αγώνα να δούμε τελικά που μας οδηγεί η φύλαξη των μεγάλων αυτών μυστικών...
-
Ο χρήστης lmanias έγραψε:
Παιδιά συγνώμη αλλά ξέρω ότι έχουν ήδη γίνει δοκιμές από ενδιαφερόμενους στα Σκούρτα, στη Θήβα και σε άλλες ειδικές της περιοχής...Ας περιμένουμε λοιπόν την ανακοίνωση του αγώνα να δούμε τελικά που μας οδηγεί η φύλαξη των μεγάλων αυτών μυστικών...
πληροφοριες λενε οτι η sss θα ειναι στο auto festival 20.30
-
Λογικά η εκκίνηση θα είναι κάπου στην έξοδο της Αθήνας. Μισή ώρα απλή μέχρι την υπερειδική...
Και σύμφωνα με τα ωράρια που ανακοινώθηκαν εμείς στη 'γαλαρία' μάλλον πρέπει να ξεσκονίσουμε τους προβολείς μας -
Ο χρήστης platis έγραψε:
Αναλυσε το,αναλυσε το Λωρη. Μηπως ο Θεος επαψε ναχει εμπιστοσυνη ακομα και στους Αγγελους του? Λεω τωρα κι απαντηση δεν περιμενω...!!!!!!!!!!!!
-
Kalhmera!
grinia-grinia-grinia!
Ποιό είναι το ζητούμενο? Το που θα φιλοξενηθεί ο Μάρκου? το αν μέσα από τη διαδικασία προστατεύονται τα δημοκρατικά μας δικαιώματα ή να καταφέρουμε επιτέλους το παιχνίδι να εξελιχθεί περίπου στα ίσια?
Και βέβαια αυτός που πρέπει να ξέρει στην ΕΘΕΑ, ΞΕΡΕΙ!
Δεν είναι πάντως δουλειά του διοικητικού υπεύθυνου να κάνει ανακοινώσεις!
Και βέβαια ο οργανωτής προσπαθεί να χειριστεί σωστά τον κανονισμό και να φιλοξενήσει ιδανικά ξένους προσκεκλημένους που θα πρέπει να τους κερδίσουμε καθαρά στις ε.δ. και όχι να τους τη στήσουμε έχοντας οργώσει τα βουνά.
Από εκεί και πέρα... Είναι θετικό ότι ο αγώνας έχει γ.Τ. με εξαιρετικό συνάδελφο στο τιμόνι, ενώ είναι σαφές πως γίνεται προσπάθεια ώστε να οργανωθεί τέλεια σε κάθε επίπεδα.
Οσοι είστε αποφασισμένοι για τα τέσσερα νόμιμα περάσματα γιατί τόσο άγχος, ή τόση αγωνία? Αλλωστε τα Σκούρτα με τη μία ή την άλλη φορά έχουν εξελιχθεί σε κοινό μυστικό, αν και ποτέ να μην αποκλείεεις την έκπληξη από την κα Κυρίτση. Υπερειδική στου Μοσχούτη, ειδικές κάπου Σκούρτα, πιθανότατα Θήβα (αυτοί μέσω Αλέκου Αποστολίδη βρήκαν και αυτή την ε.δ. άλλωστε...), οπότε για ποιό ξενοδοχείο μιλάμε? Σπίτια μας! Κατεβάζει και το κόστος. Αν πάντως υπάρχει πρόβλημα η Τώνια αναλαμβάνει τη φιλοξενία του μεγάλου. Εχω και κάτι σημειώσεις για παλιόφιλους ώστε να κερδίζουν ένα πέρασμα... Να μην έχουν να γράφουν. Καλά γραπτά, χωρίς ασάφειες!
Φροντίστε να το χαρείτε, καθαρείστε με τους Ιταλιάνους μη μας βρει κανένα κακό, προσκαλέστε τον κόσμο να έρθει να σας δει να σας καμαρώσει-απολαύσει και να είστε σίγουροι πως όποιος παραβάτης θα αντιμετωπίσει το νόμο του ΑΜ. Τα καραγκιοζιλίκια του Αχαιός δεν θα επαναληφθούν. Τη Μαρία και την κάθε Μαρία δεν θα την ξανα-προσβάλει κανένα λαμόγιο, κάτω από όποια φούστα και αν κρύβεται!
Με την ευκαιρία-1
Ο κριτής που έκανε τα εγκλήματα στη Σμέρνα με τους αλλοπρόσαλους χρόνους (εν τέλει Λώρη μου ουδέποτε χώσατε ένα λεπτό στο Τζέκο), αλλά και στο Αχαιός, στην περίπτωση Στεφανή, θα κάνει καιρό να ξαναεμφανιστεί σε αγώνα. Τουλάχιστον 12 μήνες!
Με την ευκαιρία-2
Τι σχέση έχουν τα Μιτσου του καπ με τα δικά μας? Ποιός ξέρει να μας πει προδιαγραφές τους και να μας πει για τα πριμ, για τα λάστιχα, για τα καύσιμα. Καπ ΕΒΟ 8 είναι ή κάτι όπως το δικό μας οπότε τα περίπου 5αρια-παρτάλια κοντράρουν με τα τελειότερα 8αρια και διεκδικούν τα ίδια πριμ κ.λπ...?
Τα λέμε!
Ελάτε Ιστορικό. Εχει κάμποσα καλά εργαλεία και κάμποσους που πατάνε βαθειά το γκάζι!Στρατισινο
-
Συμφωνοι σε σχεδον ολα. Καλο θα ηταν ομως να μην απεμπολουμε τα δημοκρατικα μας δικαιωματα, για να φερουμε τα πραγματα στα ισια. Μερα που ειναι σημερα-για κοιτα το ρολοι σου!-καλυτερα να μη μιλαμε για δημοκρατια του ενος...
Αλλα τι λεω τωρα.
Πεπονι..
Μαχαιρι...
Σφαζω...
Προβατα...
(Οπως θαγραφε κι ο ααα.)
Καλημερα.
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ