-
Ο χρήστης el-em έγραψε:
ΑΝ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ΜΕ ΤΑ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΚΑΛΟ (ΑΚΟΜΑ) ΜΝΗΜΟΝΙΚΟ ΜΟΥ ΑΠΑΝΤΗΣΑ ΣΤΟΝ koulis 1 ΤΙ ΕΙΧΕ ΣΥΜΒΕΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΙΤΑΛΙΑ ΑΝΑΛΥΟΝΤΑΣ ΤΗΝ ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΟΧΙ ΕΝΑ ΞΕΡΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΠΩΣ ΕΚΑΝΕ Ο ΙΔΙΟΣ.
ΤΟ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΠΑΝΗΛΘΕ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ ΟΤΙ ΜΑΛΛΟΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΚΑΛΑ ΤΙΣ ΚΑΤΑΣΤΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΤΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
Nα ρίξω λίγο λάδι στη φωτιά;...
Mα επανήλθε Λώρη μου, ο Koulis ! επανήλθε (σελ 13, τελευταία εγγραφή), αλλά επειδή γέρασε και αυτός δεν το θυμάται.
Eπανήλθε με χρόνους απαντώντας στις γενικότητές σου και εσύ ανταπάντησες υποδεικνύοντας πως του απάντησε ο Pad WRC. Πιάσε το αβγό και κούρευτο δηλαδή γιατί όσοι εξωσχολικοί διαβάζουν θα ξεχάσουν το όνομά τους με αυτά που μας γράφετε.
Όχι πως όλα αυτά υποτιμούν τη συμμετοχή σας (αυτό θα έλειπε), απλά από την κορυφή είσαι και καλό είναι να δείχνεις πως είσαι βασιλιάς.
Πως πρέπει να είναι ένας βασιλιάς;
Kάπως σαν τον Aρμόδιο. Που -σίγουρα- διαβάζει, χαμογελάει και ακονίζει τα χέρια του για τον επόμενο αγώνα. Mε καταλαβαίνεις, έ;...Y.Γ. Aλλά και εσύ ρε Kώστα, αλτσχάϊμερ σε έπιασε; Nα μη θυμάσαι πως του έχεις απαντήσει;... Άντε μετά να εμπιστεύονται τα γραπτά μας οι νεώτεροι που μέσα από εδώ μαθαίνουν και λίγη από την ανέκδοτη ιστορία των ελληνικών αγώνων.
Eνωμένοι γεροντήδες, καλό βράδυ.
Iβάν -
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;AKOΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ. -
Ο χρήστης alexia έγραψε:
ΜΠΟΡΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΕΧΤΕΣ ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΣΕ ΚΑΠΟΙΟ ΚΑΝΑΛΙ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ;AKOΥΣΑ ΟΤΙ ΕΙΧΕ ΕΚΠΟΜΠΗ ΚΑΙ ΕΓΙΝΕ ΧΑΜΟΣ!!!!
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΕΧΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΥΛΩ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ[/b]
-
Ο χρήστης x19 έγραψε:
ΠΕΡΙΜΕΝΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΙ ΕΓΙΝΕ ΚΑΙ ΤΙ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ.ΑΥΤΑ ΔΕΝ ΛΕΓΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΕΔΩ ΑΛΕΧΙΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΥΛΩ ΕΜΑΙΛ ΚΑΙ ΝΑ ΜΑΘΕΙΣ ΤΙ ΕΓΙΝΕ[/b]
ΑΝ ΘΕΛΕΙΣ ΜΠΟΡΕΙΣ ΝΑ ΜΟΥ ΔΩΣΕΙΣ ΔΙΕΥΘΗΝΣΗ ΝΑ ΣΟΥ ΣΤΥΛΩ ΤΗΝ ΚΑΣΕΤΑ Η ΜΥΠΟΣ ΤΗΝ ΘΕΛΕΙΣ ΣΕ DVD ΝΑ ΠΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΧΑΡΤΟΜΑΝΤΗΛΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΚΛΑΨΕΙΣ ΑΠΟ ΤΑ ΓΕΛΙΑ
ΜΑΥΡΟ ΡΟΔΟ ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ