-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
SirGus
Ναι από pet shop. Δυστηχώς ο τύπος ήταν 'επαγγελματίας' οπότε 'δεν' αρσενικό.Μου πρότεινε να το αλλάξω αλλά το είχα ήδη κάμποσο καιρό και δε μου πήγε να το 'προδώσω' έτσι απλά.
Δε πειράζει όμως έχει κι αυτό τη πλάκα του. Είναι και 'κουτσομπόλα' και 'μιλάμε'.Γενικά όταν θέλω να ηρεμήσω κάθομαι και τα κοιτάω πως συμπεριφέρονται μέσα στο κλουβί τους.
σωστά ...θα ήταν άσχημο να το δώσεις εξάλλου είναι μια τέλεια ευκαιρία να τα ζευγαρώσεις. το σκέφτεσαι?
-
Ο χρήστης SPITFIRE έγραψε:
1 επανιέλ μπρετόν αρσενικό 15 μηνών1 κόκερ σπάνιελ αγγλικό κανελί 6,5 ετών
1 γκέκα θηλυκό 10 μηνών
1 καρδερινοκάναρο
1 καρδερίνα
συνήθιζα να έχω και ένα ενυδρείο μικρό (μόλις 40λτ) γεμάτο από μικροσκοπικά τροπικά ψάρια....
Nα φανταστώ πως είσαι κυνηγός, ε??
-
Ο χρήστης msamaro έγραψε:
1 επανιέλ μπρετόν αρσενικό 15 μηνών
1 κόκερ σπάνιελ αγγλικό κανελί 6,5 ετών
1 γκέκα θηλυκό 10 μηνών
1 καρδερινοκάναρο
1 καρδερίνα
συνήθιζα να έχω και ένα ενυδρείο μικρό (μόλις 40λτ) γεμάτο από μικροσκοπικά τροπικά ψάρια....
Nα φανταστώ πως είσαι κυνηγός, ε??
κυνηγάει lambretta
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
SirGus
Ναι από pet shop. Δυστηχώς ο τύπος ήταν 'επαγγελματίας' οπότε 'δεν' αρσενικό.Μου πρότεινε να το αλλάξω αλλά το είχα ήδη κάμποσο καιρό και δε μου πήγε να το 'προδώσω' έτσι απλά.
Δε πειράζει όμως έχει κι αυτό τη πλάκα του. Είναι και 'κουτσομπόλα' και 'μιλάμε'.Γενικά όταν θέλω να ηρεμήσω κάθομαι και τα κοιτάω πως συμπεριφέρονται μέσα στο κλουβί τους.
σωστά ...θα ήταν άσχημο να το δώσεις εξάλλου είναι μια τέλεια ευκαιρία να τα ζευγαρώσεις. το σκέφτεσαι?
Το σκέφτηκα αλλά είναι ψιλομπελάς το 'μετά'. Τι θα τα κάνω κ.λ.π. .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
SirGus
Το σκέφτηκα αλλά είναι ψιλομπελάς το 'μετά'. Τι θα τα κάνω κ.λ.π. .
τα χαρίζεις σε φιλους
χώρο έχεις?
-
Ο χρήστης SirGus έγραψε:
τα χαρίζεις σε φιλους
χώρο έχεις?
Πρέπει πρώτα να σιγουρέψω ότι θα τα πάρουν κάποιοι (σωστοί) και μετά να τα ζευγαρώσω.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
τα χαρίζεις σε φιλους
χώρο έχεις?
Πρέπει πρώτα να σιγουρέψω ότι θα τα πάρουν κάποιοι (σωστοί) και μετά να τα ζευγαρώσω.
θα βρεθούν.
τα καναρίνια τα δίνεις 1 χρόνο μετά για να δεις ποια είναι αρσενικα και ποια θηλυκά.
άρα από τώρα να βρεις και ιδιοκτήτες? -
-
-
βρε! τσοντοφωτογραφια εβαλες?
-
Δεν ξέρω τι παίζεται με το imageshack σήμερα, αλλά αν κάνεις κλικ στη φωτό φαίνεται κανονικά ο γατούλης
-
Nea foto me to kamarh mou. Eftase 6 mhnon.
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μου πρότεινε να το αλλάξω αλλά το είχα ήδη κάμποσο καιρό και δε μου πήγε να το 'προδώσω' έτσι απλά.
Δε πειράζει όμως έχει κι αυτό τη πλάκα του. Είναι και 'κουτσομπόλα' και 'μιλάμε'.Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τη δικιά μου θηλυκιά: δεν μου έκανε καρδιά να τη δώσω όταν δεν 'τα βρήκε' με τον αρσενικό για ζευγάρωμα(δεν μου είχε ξανατύχει έως τότε).
Γενικά όταν θέλω να ηρεμήσω κάθομαι και τα κοιτάω πως συμπεριφέρονται μέσα στο κλουβί τους.
+1
Είναι υπέροχα. -
Ο χρήστης King Alexander έγραψε:
Μου πρότεινε να το αλλάξω αλλά το είχα ήδη κάμποσο καιρό και δε μου πήγε να το 'προδώσω' έτσι απλά.
Δε πειράζει όμως έχει κι αυτό τη πλάκα του. Είναι και 'κουτσομπόλα' και 'μιλάμε'.Κάτι αντίστοιχο έγινε και με τη δικιά μου θηλυκιά: δεν μου έκανε καρδιά να τη δώσω όταν δεν 'τα βρήκε' με τον αρσενικό για ζευγάρωμα(δεν μου είχε ξανατύχει έως τότε).
Γενικά όταν θέλω να ηρεμήσω κάθομαι και τα κοιτάω πως συμπεριφέρονται μέσα στο κλουβί τους.
+1
Είναι υπέροχα.King alexander πόσα έχεις?
-
-
SirGus, τώρα έχω δύο καναρίνια: ένα μικρό αρσενικό(άρχισε τα...τραγούδια!) και ένα θηλυκό που και αυτό είναι ομιλητικότατο
Είχα μέχρι και έξι άλλες περιόδους(από ζευγαρώματα), μέχρι να δώσω κάποια από αυτά. -
SirGus, τώρα έχω δύο καναρίνια: ένα μικρό αρσενικό(άρχισε τα...τραγούδια!) και ένα θηλυκό που και αυτό είναι ομιλητικότατο
Είχα μέχρι και έξι άλλες περιόδους(από ζευγαρώματα), μέχρι να δώσω κάποια από αυτά.Ωραία!
Είχες βάλει ποτέ αρσενικά μαζί έστω και σε πολύ μεγάλο κλουβί? (Κλούβα)
-
Ναι έχω βάλει 2 αρσενικά μαζί, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο κλουβί(κλούβα): απλά σε κλουβί για άνετο ζευγάρωμα και 'συγκατοίκηση με τα της οικογενείας!' , δηλαδή, ένα κλουβί περίπου διπλάσιο απ' το 'κανονικό'.
Γινόταν χαμός πάντως, γιατί μάλωναν αρκετά και στο τέλος τα χώρισα. Ήταν και αδερφάκια. Μάλλον για την κυριαρχία στο κλουβί θα μάλωναν.
-
Ναι έχω βάλει 2 αρσενικά μαζί, αλλά όχι σε τόσο μεγάλο κλουβί(κλούβα): απλά σε κλουβί για άνετο ζευγάρωμα και 'συγκατοίκηση με τα της οικογενείας!' , δηλαδή, ένα κλουβί περίπου διπλάσιο απ' το 'κανονικό'.Γινόταν χαμός πάντως, γιατί μάλωναν αρκετά και στο τέλος τα χώρισα. Ήταν και αδερφάκια. Μάλλον για την κυριαρχία στο κλουβί θα μάλωναν.
Ναι πάντα έτσι γίνεται.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?