-
είναι γλύκας! να τον χαίρεσαι!!!
-
-
είναι γλύκας! να τον χαίρεσαι!!!
Ευχαριστώ! Είναι και πολύ καλόψυχο σκυλάκι...
Πρώτη φορά ακούω βατράχους για κατοικίδια!
Αυτό τώρα, είναι καλό, ή κακό;!
-
Ο χρήστης natasha.n έγραψε:
Πρώτη φορά ακούω βατράχους για κατοικίδια!
Αυτό τώρα, είναι καλό, ή κακό;!
Ούτε καλό ούτε κακό, απλά εξέφρασα έκπληξη!
Βασικά οτι τους έχεις καλό μάλλον είναι γιατί σου καθαρίζουν τα κουνούπια! -
Βασικά ... καλό μάλλον είναι γιατί σου καθαρίζουν τα κουνούπια!
Δεν είναι κουνουποφάγοι (ούτε καν... κουνουποδιώχτες!) και, δεν κυκλοφορούν τόσο ελεύθεροι (διαφορετικά, άλλη δουλειά δεν θα έκανα όλη μέρα, παρά να κυνηγώ τα βατράχια!)
-
Και γιατί τους έχεις; Για το ωραίο τους κελάηδημα;
no offence, πλάκα κάνω!
-
για πρίγκηπες τους πήρε αλλά της βγήκαν απλοί βάτραχοι
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για πρίγκηπες τους πήρε αλλά της βγήκαν απλοί βάτραχοιΈνα κριφονάκι έχω εγώ.
-
Ελειπε ο αδερφος μου διακοπες και πηγα δυο φορες να ταισω το φιδακι..... δεν με ενθουσιασε καθολου η διαδιακασια.
(για να ξεπαγωσουν τα ποντικακια εγω τα εβαλα 15 δλ στο μικροκυματων, κανανε και ποπ)
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
για πρίγκηπες τους πήρε αλλά της βγήκαν απλοί βάτραχοιXαριτωμένο, αλλά ανακριβές!
-
ωραιος ο μικρος σου νατασα...
τα ψαρακια απο τι πηγαν?
-
μετα τα βατραχια και τον Πυθονα (ή βοας ηταν) που ειχε μια αλλη κοπελα εδω μεσα και ρινοκερο να ακουσω για κατοικιδιο δεν θα παραξενευτω
-
τα ψαρακια απο τι πηγαν?
Καθένα ζούσε στο δικό του χώρο, και έφυγαν διαφορετικές χρονικές στιγμές. Άρα, δεν ήταν κάτι κολλητικό.
Οι μονομάχοι που, ζουν σε ρηχά αλλά τροπικά νερά, πέθαναν χειμώνα...
Το τελευταίο μου χρυσόψαρο, πιστεύω ότι πήγε από... θερμοπληξία!!!
Το προτελευταίο από γηρατειά! -
Ο Ροζ Πάνθηρας κάποτε είχε για κατοικίδιο μια πέτρα.
-
Ο χρήστης skullone έγραψε:
Ο Ροζ Πάνθηρας κάποτε είχε για κατοικίδιο μια πέτρα.Ρόζ Πάνθηρας δέν ονομάζεται ένα μεγάλο ρόζ διαμάντι,σε κάποιο μουσείο;
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Ο Ροζ Πάνθηρας κάποτε είχε για κατοικίδιο μια πέτρα.
Ρόζ Πάνθηρας δέν ονομάζεται ένα μεγάλο ρόζ διαμάντι,σε κάποιο μουσείο;
Ροζ πάνθηρας ονομάζεται και αυτός:
Και είναι εμπνευσμένος από την ταινία με το ροζ πάνθηρα, το μεγάλο διαμάντι.
Αν υπάρχει και πραγματικό διαμάντι που αποκαλείται έτσι, δεν το γνωρίζω...
-
Να ρωτήσω,
αυτά τα ψαρια στις γυάλες πόσο ζουν περίπου? Ειχε πάρει ένα ο αδερφός μου πριν το Πάσχα. Μου το εδωσε κατα τον Ιουλη να το ταιζω μιας κ γυρναγε απο δω κ απο κει και από τότε το χω εγώ.
Βασικα.. δεν το χω πια Γιατι το βρήκα ανασκελα στη γυάλα!!
Και ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ δε φταιω εγω, το τάιζα το σκασμένο, του άλλαζα το νερό.. Αλλα το βρηκα τεζα. Και ερχομαι να ρωτήσω: Μηπως ήταν η ωρα του?
Στον αδερφό μου δεν εχω πει τίποτα. Μετα από μια μίνι οικογενειακή συνομοσία αποφασίστηκε να πάμε να πάρουμε ένα ίδιο (μαύρο) και να το αντικαταστησουμε. Σαμπως θα μιλησει να το πει?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να ρωτήσω,αυτά τα ψαρια στις γυάλες πόσο ζουν περίπου? Ειχε πάρει ένα ο αδερφός μου πριν το Πάσχα. Μου το εδωσε κατα τον Ιουλη να το ταιζω μιας κ γυρναγε απο δω κ απο κει και από τότε το χω εγώ.
Και ΟΡΚΙΖΟΜΑΙ δε φταιω εγω, το τάιζα το σκασμένο, του άλλαζα το νερό.. Αλλα το βρηκα τεζα. Και ερχομαι να ρωτήσω: Μηπως ήταν η ωρα του?
Μήπως... το παρατάιζες?
Κάποιος μου έλεγε οτι τα ψάρια είναι ηλίθια και τρώνε όσο κι αν τους ρίξεις στη γυάλα, με αποτέλεσμα αν το παρακάνεις να σκάνε!Στον αδερφό μου δεν εχω πει τίποτα. Μετα από μια μίνι οικογενειακή συνομοσία αποφασίστηκε να πάμε να πάρουμε ένα ίδιο (μαύρο) και να το αντικαταστησουμε. Σαμπως θα μιλησει να το πει?
Θα τηρήσει σιγήν ιχθύος!
-
Κάποιο ζώο παράτησε στον δρόμο που μένω ημίαιμο χάσκι ( με Σαμογετ πρέπει να είναι η διαστάυρωση )....Επειδή δεν μπορώ να τον βλέπω να κάθεται έτσι μήπως γνωρίζεται που μπορώ να απευθυνθώ για να τον πάρουν μέχρι να βρεί καινούργιο σπίτι?
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Να ρωτήσω,αυτά τα ψαρια στις γυάλες πόσο ζουν περίπου? Ειχε πάρει ένα ο αδερφός μου πριν το Πάσχα. Μου το εδωσε κατα τον Ιουλη να το ταιζω μιας κ γυρναγε απο δω κ απο κει και από τότε το χω εγώ.
Στον αδερφό μου δεν εχω πει τίποτα. Μετα από μια μίνι οικογενειακή συνομοσία αποφασίστηκε να πάμε να πάρουμε ένα ίδιο (μαύρο) και να το αντικαταστησουμε. Σαμπως θα μιλησει να το πει?
Λογικο ειναι μιας και τα ψαρια δεν αντεχουν παρα λιγο καιρο στις γυαλες, απλα πολλοι ξεγελιουνται με τα χρυσοψαρα που ειναι σχετικα ανθεκτικα και τα διατηρουν για ενα διαστημα στις γυαλες αλλα ο θανατος τους ειναι βεβαιος, διοτι η αμμωνια, και η νιτρωδη αμμωνια ΝΟ2 ειναι τοξικα οπως και το χλωριο τα οποια τους καινε τα βραγχια.
Η μονη λυση για να διατηρησεται ψαρια χωρις να πεθαινουν ειναι ενα ενυδρειο με φιλτρο το οποιο θα διατηρει την απαραιτητη ισσοροπια με τα βακτηριδια που θα αναπτυξη .-
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?