-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Το έλεγξα,,,ούτε πετραδάκι στα δάκτυλα ανάμεσα, ούε αγκίδα φαινόταν, ούτε τίποτα. Μάλλον είναι μυϊκό ή (το απεύχομαι) αρθρίτιδα....poso einai?
-
-
Να σας ζήσει Ηλία.
Φαίνεται για μεγαλόσωμο πάντως.
-
Ευχαριστούμε.
Ναι, μάλλον. Κι από το σημείο που το βρήκαμε, στη μέση του πουθενά, πρέπει να είναι τσοπανάκος. Τώρα ποιό ζώο το πέταξε έτσι και γιατί ...
-
ililias Αφού μπορείς να τον κρατήσεις καλά έκανες.
'Μουργόφατσα' πάντως ο μικρός.Όσο γι αυτόν που τον πέταξε μέσα στο κανάλι. Να μη του ξανασηκωθεί του παλιό.... .
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
ililias Αφού μπορείς να τον κρατήσεις καλά έκανες.
'Μουργόφατσα' πάντως ο μικρός.Ξέρεις από παιδιά; Απ' τη στιγμή που το είδαν, ΑΔΥΝΑΤΟΝ να πεις 'όχι' και ν' αφήσεις το σκυλάκι εκεί, ακόμα κι αν ήθελες.
Είναι πράγματι πολύ συμπαθητικό, το μπαγάσικο...
-
Ο χρήστης coyote έγραψε:
Το έλεγξα,,,ούτε πετραδάκι στα δάκτυλα ανάμεσα, ούε αγκίδα φαινόταν, ούτε τίποτα. Μάλλον είναι μυϊκό ή (το απεύχομαι) αρθρίτιδα....
poso einai?
8 περίπου...
-
Να σας ζήσει Ηλία. Κουκλί είναι...
-
Μπράβο και σ'εσένα και στα πίτσι σου Ηλία!
Κούκλος είναι ο μικρός -
Συγχαρητήρια Ηλία και Καλορίζικος ο κούκλος ! Να σας ζήσει!
(καλό κουράγιο) -
Ο χρήστης ililias έγραψε:
Αυτό το πιτσιρίκιτο πέταξε κάποιος χθες βράδυ ή σήμερα το πρωί σ' ένα κανάλι, μέσα σε πλαστική σακούλα.
Αλλά το μικρό είναι μαγκάκι! Έσχισε τη σακούλα, βγήκε, σκαρφάλωσε, μπήκε κάτω απ' το αυτοκίνητό μας και δεν έβγαινε.
Υιοθετήθηκε, λοιπόν, από τα 8χρονα. Να μας ζήσει...life will find a way...απο τις πιο σωστες φρασεις που εχω ακουσει...
εγω ειμαι με τα 8χρονα σου... με γεια ο μπομπιρας!!!
-
Συντηρουμε??Οχι πια.Συντηρουσα.
Η ημερα φανηκε να ηταν σαν ολες τις αλλες.Αλλα δεν ηταν.
Ξυπνησα κατα τις 14¨00 και παντα καθε πρωι ή οτι ωρα ξυπναω ο Ροκυ βγαινει βολτα.Εχει μαθει και βγαινει μονος του.
Ενω καθομουν στον καναπε και εβλεπα τηλεοραση ακουω απο κατω αυτοκινητο να κορναρει και το θυροτηλεφωνο να χτυπαει.Λεω απο μεσα μου 'κατι εγινε'.Βγαινω στο μπαλκονι και βλεπω τον Ροκυ να ειναι στην μεση του δρομου και να χτυπιεται και να τρεμει.
Εδω κανω μια παρενθεση για να πω οτι ο σκυλος ειχε τασεις για επιληψια.Τον επιανε 2-3 φορες τον χρονο χωρις λογο.Εκει που καθοτανε ξαφνικα συνεβαινε να τρεμει και να χεζεται πανω του.Και μετα απο μιση ωρα του περνουσε.
Κατεβαινω κατω αμεσως και με ρωταει ενας που ηταν εκει,'δικος σου ειναι?'.Ναι του λεω εγω.Δεν το χτυπησε αυτοκινητο αλλα τρεχτον γρηγορα σε κτηνιατρο γιατι μαλλον ειναι φολα.
Τον πιανω σηκωτο και τον βαζω στο μπαλκονι του σπιτιου.Το σκυλι δεν τον ειχα ξαναδει ετσι ποτε.Ηταν κατω.ετρεμε και εβγαζε αφρους απο το στομα.Τετοιο θεαμα δεν μπορω να το περιγραψω.Να ειμαι μονος στο σπιτι να θελω να τον βοηθησω και να μην ξερω τι να κανω.Η κτηνιατρος ειχε κλεισει και εγω να ειμαι σε φαση να τρεμω απο το σοκ.Προσπαθουσε σαν να ηθελε να βγαλει κατι απο μεσα του.Σαν να γκρουβοτανε.
Οσο περνουσε η ωρα το σκυλι ξεψυχουσε.
Ευχομαι να μην συμβει σε κανεναν αυτο.Να πεθαινει ο σκυλος κανενος με αυτον τον τροπο.Τωρα το σπιτι φαινεται να ειναι αδειο.Δεν νομιζω να ξαναπαρω αλλο σκυλο στην ζωη μου.Οταν ειχα τον Ροκυ ελεγα καποια στιγμη να παρω ενα λυκοσκυλο.Αλλα μετα απο αυτο που περασα δεν το νομιζω.Οταν εχεις ενα κατοικιδιο τοσα χρονια(περιπου 10)δενεσαι τοσο πολυ που οταν 'φευγει' νιωθεις σαν να εχεις χασει παραπανω απο ενα ζωο.
Αντιο Ροκυ...... -
Τελικά, φόλα ήταν; Κρίμα για τον φίλο σου τον Ρόκυ.
-
Φίλε μου, πραγματικά λυπάμαι... Όλοι όσοι έχουμε ένα κατοικίδιο συμπάσχουμε μαζί σου... Και εγώ τρέμω την ώρα που θα συμβεί κάτι τέτοιο. Όταν λέω ότι μετά από λίγο, αυτά τα πλάσματα γίνονται σαν μέλος της οικογένειας, κάποιοι με κοροϊδεύουν...
Και πάλι, τα συλλυπητήρια μου...
ΥΓ: αν είναι από φόλα, αυτού που την έριξε,
-
Κρίμα το σκυλάκι.
Φίλε μου περαστικά, θα το ξεπεράσεις.
Πραγματικά είναι ένα μέλος της οικογένειας και δεν σηκώνω κουβέντα σε αυτό.
Άστο να περάσει για λίγο καιρό, βρες αν μπορείς από τι προήλθε αυτό και μετά πάρε ένα άλλο σκυλάκι, όπου θα του βγάλεις το ίδιο όνομα με αυτόν που είχες τώρα.
Θα το αγαπάς το ίδιο, όσο και αυτό και ο καιρός θα βοηθήσει.
-
λυπαμαι πολυ...
αν ηταν φολα...αυτος που την εριξε να ανταμειφθει για το κακο που εκανε...
-
Να τον πας στον κτηνίατρο, έτσι;
-
Ευχαριστω ρε παιδια για την συμπαρασταση.
Σιγουρα ειναι μελος της οικογενειας.Οταν φευγει βλεπεις μετα τι ηταν για σενα.Παντως οταν θα παω σπιτι και αυριο ειδικα που εχω ρεπο τοτε θα καταλαβω την απουσια του.Τον αγαπουσα πολυ.
Μαλλον για φολα νομιζω και εγω.Παντως το θεαμα που αντικριζα οταν ξεψυχουσε δεν περιγραφεται.Τη φατσα του οταν ειχε πεθανει δεν θα ι ποτε απο το μυαλο μου.
Δεν ξερω αν θα μπορεσω να ξαναπαρω αλλο σκυλο αλλα αν παρω δεν θα εχει το ιδιο ονομα.Ροκυ ηταν για μενα ενας και μοναδικος.
Ευχαριστω και παλι ολους και ευχομαι να μη ζησετε κατι τετοιο.Και να ειστε προετοιμασμενοι οτι ο 'φιλος' σας καποια στιγμη θα φυγει.Εγω δεν ημουν. -
δεν είχες καμια ατροπίνη,ε; Σοκαρίστηκα ρε γμτ...
-
Εγω να δεις τι ειχα παθει.
Χτυπουσα τους τοιχους που ηθελα αλλα δεν μπορουσα να κανω κατι.
Ετρεμε το χερι μου και δεν μπορουσα να καταλαβω αν ζουσε ή οχι.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?