-
Ο χρήστης egobrain έγραψε:
Γνωρίζει κάποιος βασικα πράγματα για τη συμπεριφορά των χαμστερ?
Είτε εγκυκλοπεδικες γνώσεις είτε από εμπειρία..A μην αγχωνεσαι ειναι αυτοσυντηρουμενα...
Απλα τους αφηνεις το πρωι ενα 20ευρω στο κλουβι και αυτα πανε τρωνε πινουν καφε κανουν μπανιο και το βραδυ γυρνανε σπιτι μονα τους...Ααααα μην ξεχασω μονο...Να αναβεις το θερμοσιφωνο γιατι δεν φτανουν!
Αυτα -
Πολλά ζητάν
Απλά εχω ένα εδώ και λίγες μέρες και φαίνεται να με φοβάται αρκετά..εχω δει αλλά που είναι πολύ ήσυχα και φιλικα αλλά στο δικό μου όταν πλησιάζω το χέρι μου κάνει έναν ήχο σα να τσιρίζει..
Προφανώς φοβάται, είπα μήπως κάποιος είχε παλιότερα χαμστερ ώστε να ... 'ρίξει' μια κουβέντα να μαθαίνουμε .. -
Μπορειτε να βγειτε για μια μπυρα καμια φορα να εξοικιωθει μαζι σου...
-
Ρε! Τι πρακτικές είναι αυτές
Ας μιλήσει κάποιος για χαμστερ, ναι, αυτα τα μίκρα ποντίκια ...
-
Ρε παιδια μια χελωνα ηρθε στον κηπο μου και δεν ξερω τι να την κανω... της εβαλα νερο την ταισα παστιτσιο της εδωσα ψωμι και μαρουλι και τα εχει φαει ολα μεχρι ωρας!!πρεπει να ηταν πολυ πεινασμενη.Ειναι αρκετα μεγαλη , γυρω στα 30 εκατοστα.
Ξερει κανεις καποιο τηλεωνο που μπορω να παρω π.χ. σε καποια φιλοζωικη οργανωση για να μου πουν τι να κανω? -
Ρε παιδια μια χελωνα ηρθε στον κηπο μου και δεν ξερω τι να την κανω... της εβαλα νερο την ταισα παστιτσιο της εδωσα ψωμι και μαρουλι και τα εχει φαει ολα μεχρι ωρας!!πρεπει να ηταν πολυ πεινασμενη.Ειναι αρκετα μεγαλη , γυρω στα 30 εκατοστα.
Ξερει κανεις καποιο τηλεφωνο που μπορω να παρω π.χ. σε καποια φιλοζωικη οργανωση για να μου πουν τι να κανω? -
Σε ποια περιοχή είσαι? Βρες ένα δάσος και αμόλησέ τη, δεν είναι μονάχους-μονάχους, θα βρει την άκρη.
Επίσης μπορείς να την υιοθετήσεις για κατοικίδιο, έχω και εγώ μία
-
αν είσαι στην ύπαιθρο πιθανότα θα σου φύγει σύντομα...
Σε μένα ήρθα μια μικρή, χάρηκα εγώ, την έπηξα στο φαγητό, έκατσε 2 μέρες να ξαποστάσει η δικιά σου κι έφυγε...Χάνι το κατάντησε το σπίτι μου, κατάλαβες;;Είναι πολύ πιθανόν να φύγει. Βέβαια εγώ στη δικιά μου δε σερβίρισα παστίτσιο...
-
-
Σε πέταξε σαν στυμμένη λεμονόκουπα;
Ό,τι σου είπαν τα παιδιά, και σε εμάς έχουν σκάσει μύτη κατά καιρούς πολλές, αλλά σπάνια μένουν παραπάνω από μερικές μέρες...
Αν θέλεις κατοικίδιο, δεν είναι άσχημη ιδέα βέβαια. -
Ο χρήστης Evgenios έγραψε:
Εκει που μενω εχει πολλα χωραφια αλλα τα πιο πολλα ειναι με ελιες , πειραζει να την αφησω εκει?Δεν θελω να την κρατησω γιατι εχω ακουσει οτι ειναι σπανιο ειδος και τα πιο πολλα πεθαινουν οταν τα κραταμε εμεις.
Να και μια φωτο
Ποιά απ τις 2 είναι;
Κλασική χελωνίτσα της υπαίθρου μου φαίνεται...Θα την κοπανήσει μάλλον
Να σε ρωτήσω και κάτ ακόμη;;
Θηλυκιά έιναι ή αρσενικιά;;
-
είναι και γκ0μενοπ@γίδα
στα χωράφια ειναι μια χαρά πάντως, ούτως ή άλλως αυτή την εποχή θα χωθεί κάπου και θα ξαναβγεί το μάρτιο.
-
Ο χρήστης IKE έγραψε:
είναι και γκ0μενοπ@γίδαστα χωράφια ειναι μια χαρά πάντως, ούτως ή άλλως αυτή την εποχή θα χωθεί κάπου και θα ξαναβγεί το μάρτιο.
μη ξεχάσεις να τη δηλώσεις στο κτηματολόγιο
-
Ο χρήστης cavalino gr έγραψε:
Βέβαια εγώ στη δικιά μου δε σερβίρισα παστίτσιο...
-
Στη δικιά μου έχω φτιάξει τρελό οίκημα, ίσως πρέπει να το δηλώσω στο Ε9
-
γιατι να παει χαμενη η καημενη η χελωνιτσα?
-
Μαλλον ασρενικη ειναι γιατι του την πεφτουν οι γατες!!
Οποτε παω να την αφησω σε ενα χωραφι πιο πανω απο το σπιτι μου και ο θεος βοηθος.Μηπως ομως εκει στις ελιες εχει πολυ ξηρασια και δεν επιζησει? -
An σε συμπαθησει μπορει να μεινει ,ειναι θηλυκια κ δεν ειναι σπανιο ειδος ,η Παρνηθα ηταν γεματη μεχρι να καει.
Στην αυλη μου εχω δυο μονιμες κ καπου -καπου εμφανιζεται κ τριτος (αρσενικος).
Με τα πρωτα κρυα θα την χασεις ,θα πεσει σε χειμερια ναρκη .Να προσεχεις οταν σκαλιζεις γιατι μπορει να την τραυματισεις .Βυθιζεται στο χωμα .
Ταισε την καλα ,οχι παστιτσιο ,φρουτα κ λαχανικα ,νερο δεν χρειαζεται αυτην την εποχη . -
Ευχαριστω ολους για τις απαντησεις.Αλλα δεν μου απαντησατε στο τελευταιο μου ερωτημα:επειδη δεν προκειται να την κρατησω , σκεφτομαι να την αφησω σε κατι χωραφια με ελιες.Θα επιζησει εκει η να σκεφτω καποιο αλλο μερος?
-
από εκείνα τα χωράφια δεν ήρθε;; άρα μια χαρά θα τη βγάλει.
Βέβαια μπορεί και να σου ρθε ακριβώς επειδή όπου να ναι θα την πέσει για ύπνο...
Δε την κρατάς σε μια γωνιά μέχρι Μάρτη; Μετά όπου και να πάει θα ναι πιο έυκολο γι αυτήν
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?