-
Θα το καταλάβεις όταν βρεις σπασμένη την αλυσίδα...
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
Πότε πρέπει να ζευγαρώνει η θηλυκιά σκύλα?
Όταν της έρχεται περίοδος και κατά τη διάρκεια αυτής ή λίγο πιο πριν?Για να 'πιασει' πρεπει πρωτα να εχει καθαρισει απο αιμα.
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
Όταν της έρχεται περίοδος και κατά τη διάρκεια αυτής ή λίγο πιο πριν?...ποτέ! αυτή είναι δουλεία των εκτροφέων και όχι δικιά μας!ας μην συμβάλουμε στο να υπάρχουν περισσότερα αδέσποτα κρίμα είναι!
εντελώς φιλικα!
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
Όταν της έρχεται περίοδος και κατά τη διάρκεια αυτής ή λίγο πιο πριν?...ποτέ! αυτή είναι δουλεία των εκτροφέων και όχι δικιά μας!ας μην συμβάλουμε στο να υπάρχουν περισσότερα αδέσποτα κρίμα είναι!
εντελώς φιλικα!
Στο εξωτερικό αυτοί που το κάνουν ονομάζονται (υποτιμητικά) backyard breeders.
Συμφωνώ μαζί σου...
-
Ο χρήστης yandr έγραψε:
εντελώς φιλικα!
Στο εξωτερικό αυτοί που το κάνουν ονομάζονται (υποτιμητικά) backyard breeders.
Συμφωνώ μαζί σου...
πρέπει να σεβόμαστε με τον τρόπο μας την ζωή
-
γιατί κάνετε λόγο για αδέσποτα?τα κουτάβια (άμα την βάλω να γεννήσει) θα τα δώσω σε φίλους.
Γενικά είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη απέναντι στα αδέσποτα. Όλα τα σκυλιά που είχα και οι γάτες που έχω, είναι αδέσποτα που μάζεψα από τον δρόμο.(Με εξαίρεση την σκύλα που έχω τώρα που είναι ράτσας)
Anyway, άκουσα πρόσφατα για ένα west highland terrie το οποίο ψώφισε από πύον στη μήτρα το οποίο προκλήθηκε επειδή δεν είχε ζευγαρώσει. Θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο??
-
το πυον ειναι προβλημα και φανταζομαι οτι ο μ@λακας που την ειχε δε τη φροντισε εγκαιρως....
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
Anyway, άκουσα πρόσφατα για ένα west highland terrie το οποίο ψώφισε από πύον στη μήτρα το οποίο προκλήθηκε επειδή δεν είχε ζευγαρώσει. Θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο??
μπααααα
-
pinky έγραψε:
Πριν από πέντε λεπτά μίλησα με κτηνίατρο γιατί
υπάρχει ένα πρόβλημα με την λύκαινα που έχω
(έμεινε έγγειος μ έναν σπόρο αρσενικό από λάθος μου )
Και μου είπε επί λέξη:
Αν η μήτρα της θηλύκια δεν γέννηση θα έχει οπωσδήποτε
πρόβλημα. Και πύον (πυομητριδα ) θα έχει και πολλά αλλά.
Το δικό μου πρόβλημα είναι ότι είναι μεγάλη και υπάρχει ρίσκο
στο να γεννήσει. Υπάρχει όμως και ρίσκο εάν επέμβουμε
να τα πάρουμε -
πρεπει να βγαινει η μητρα...αλλιως παπαλα...
-
Aν έχει κανείς τις γνώσεις, ας μου εξηγήσει γιατί συμβαίνει αυτό.
-
Ο χρήστης pinky έγραψε:
γιατί κάνετε λόγο για αδέσποτα?τα κουτάβια (άμα την βάλω να γεννήσει) θα τα δώσω σε φίλους.Γενικά είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη απέναντι στα αδέσποτα. Όλα τα σκυλιά που είχα και οι γάτες που έχω, είναι αδέσποτα που μάζεψα από τον δρόμο.(Με εξαίρεση την σκύλα που έχω τώρα που είναι ράτσας)
pinky γενικό είναι το κακό! βάζοντας να ζευγαρώσει το σκυλάκι σου και φέρνοντας στον κόσμο άλλα σκυλάκια.. αυτά θα πάρουν την θέση άλλων αδέσποτων σκυλιών που είναι σε λίστα αναμονής…300.000 με 400.000 είναι ο αριθμός των αδέσποτων που καταλήγουν σε κάδους σκουπιδιών ,στις ρόδες των αυτοκίνητων! παντως αν μπορουσες να το αποφύγεις θα ηταν καλυτερο και συμβουλεψε τους φιλους σου που θέλουν τα σκυλακια απο το σκυλο σου...να παρχουν ενα απο το δρόμο καλυτερο καλο θα κανουν!
-
Ο χρήστης x-origin έγραψε:
γιατί κάνετε λόγο για αδέσποτα?τα κουτάβια (άμα την βάλω να γεννήσει) θα τα δώσω σε φίλους.
Γενικά είμαι πολύ ευαισθητοποιημένη απέναντι στα αδέσποτα. Όλα τα σκυλιά που είχα και οι γάτες που έχω, είναι αδέσποτα που μάζεψα από τον δρόμο.(Με εξαίρεση την σκύλα που έχω τώρα που είναι ράτσας)
Anyway, άκουσα πρόσφατα για ένα west highland terrie το οποίο ΠΕΘΑΝΕ από πύον στη μήτρα το οποίο προκλήθηκε επειδή δεν είχε ζευγαρώσει. Θα μπορούσε να ισχύει κάτι τέτοιο??
Οχι δεν ισχυει .
-
-
-
Ο χρήστης makisma έγραψε:
pinky έγραψε:
Και μου είπε επί λέξη:
να τα πάρουμεΤη δικια μου την εγχειρησαμε τον περασμενο φλεβαρη (αφαιρεση ο,τι ειχε σχεση με το φυλο της) επειδη ειχε πυο στη μητρα, κατα πασα πιθανοτητα επειδη δεν ειχε ζευγαρωσει.
-
Μήπως γνωρίζει κάποιος φίλος κανένα ΚΑΛΟ νοσοκομείο
για ζώα για να αντιμετωπίσω την γέννα της λύκαινας μου?
( Μένω στο Χαλανδρι)
Είναι λίγο μεγάλη και ανησυχώ.(Ο γιατρός μου αδυνατεί λόγω
υγείας) Αν έχουμε κανένα δοκιμασμένο, βάλτε καμιά φωνή
ρε παιδιά .Και βέβαια χωρίς καμία προσωπική σας ευθυνη. -
Τη δικια μου την εγχειρησαμε τον περασμενο φλεβαρη (αφαιρεση ο,τι ειχε σχεση με το φυλο της) επειδη ειχε πυο στη μητρα, κατα πασα πιθανοτητα επειδη δεν ειχε ζευγαρωσει.
Σε ποιο νοσοκομειο την πηγες?
ειναι καλα το τωρα? -
makisma
Σου εστειλα φίλε μου προσωπικό μήνυμα.
-
Ο χρήστης sttpod έγραψε:
pinky έγραψε:
Και μου είπε επί λέξη:
να τα πάρουμεΤη δικια μου την εγχειρησαμε τον περασμενο φλεβαρη (αφαιρεση ο,τι ειχε σχεση με το φυλο της) επειδη ειχε πυο στη μητρα, κατα πασα πιθανοτητα επειδη δεν ειχε ζευγαρωσει.
Εγώ συνεχίζω να μη το πιστεύω
Το πύον προέρχεται από φλεγμονή/μόλυνση. Το πώς η κύηση (ή έστω το σπέρμα) έχει προστατευτικές ιδιότητες δεν μπορώ να το καταλάβω.
Θα ρωτήσω έναν φίλο κτηνίατρο άμα το θυμηθώ.
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?