-
yandr, ο Λέων την παλεύει με την ζέστη;
Στην φωτο παντως ειναι πολυ χαρούμενος! -
φοβερος ο τσοου τσοου..
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
O μεγάλος μου τον φοβάται πάντως. Απλά τον μύρισε και πήγε να κυνηγήσει μια σάυρα.
Εσυ τον ακουμπησες;Πόσο τσιμπάει τελικα;Αφόρητα ή...φορητά;
Μπα, δεν τον ακούμπησα εγώ. Ήταν πολύ χωμένος στο σκυλόσπιτο... Αλλά ο μεγάλος μου πρέπει να τσιμπήθηκε αρκετά, γιατί μόνο που τον μύρισε φάνηκε να πόνεσε...
-
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
yandr, ο Λέων την παλεύει με την ζέστη;
Στην φωτο παντως ειναι πολυ χαρούμενος!Όλοι αυτό με ρωτάνε στη βόλτα, αλλά τελικά εγώ σέρνομαι πίσω του με τη γλώσσα έξω.
Δεν μασάει με τίποτα το ζώο!
Και μία ακόμη φωτό σε στιγμές χαλάρωσης
-
Μην μας ξεχειλώνεις όμως...
-
Το έφτιαξα; Γιατί στη δουλειά μόνο τις φωτό μου δεν μπορώ να δω!!!
-
Φτιάξε και την πρώτη και θα είσαι άρχοντας!!
Όντως φοβερός ο δικός σου...
-
Ο χρήστης drdino έγραψε:
Φτιάξε και την πρώτη και θα είσαι άρχοντας!!Όντως φοβερός ο δικός σου...
Αμάν, 1500 Pixels. Αφού δεν έφαγα ξύλο καλά είμαστε.
Και σκέψου ότι τον παρατήσανε και τον μάζεψα από απέναντι ταράτσα (και μετά μου ζήτησαν λεφτά, παρόλο που τον προόριζαν για το... βουνό).
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχει ωραίο κρέας -λένε- ο σκατζόχοιρος...
H Ορθοδοξη Εκκλησια κατι λεει για τον σκατζοχοιρο νομίζω...
Θυμαμαι την γιαγια μου που μου ελεγε μια πολυ συγκινητικη ιστορια για το πως 'δημιουργηθηκε' ο σκαντζοχοιρος... Και γιατι τον καταραστηκε η Εκκλησια μας...! -
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Θυμαμαι την γιαγια μου που μου ελεγε μια πολυ συγκινητικη ιστορια για το πως 'δημιουργηθηκε' ο σκαντζοχοιρος... Και γιατι τον καταραστηκε η Εκκλησια μας...!Αν κρίνω από την κοιλιά του κλήρου, μάλλον επειδή δεν τρώγεται εύκολα τον καταρράστηκε...
Αλήθεια, τι τρώνε οι σκατζόχειροι;
-
Παμφαγοι ειναι.
-
Ο χρήστης HUNTER έγραψε:
Παμφαγοι ειναι.Εξημερωνεται πολυ ευκολα και γινεται κατοικιδιο .
-
Παντως η δικια μου σκυλιτσα εχει σκοτωσει 2 σκαντζοχειρους...
μαλιστα την πρωτη φορα την ειχα δεμενη και με το λουρι και ηταν και βραδυ και νομιζα επιασε κανα αρουραιο!!
παντως δεν φανηκε να ενοχλειται και πολυ απο τα αγκαθια παροτι ειχαν καρφωθει αρκετα ...(ειναι και λιγο αναισθητη βεβαια )
επισης εχω γλιτωσει στο τσακ μια μεγαλη χελωνα (τη γλιτωσε με ελαχιστα δαγκωμενο καυκαλο..)..
Στα λοιπα 'θυματα' της ειναι πολλα σπουργιτια..(οσο και αν ακουγεται τρελο!) και μια δεκαοχτουρα....
επισης μια μεγαλη πρασινη σαυρα και ενα φιδι (γυρω στο 1.20μ),ευτυχως δεν ηταν δηλητηριωδες....
μολις το ειδα επαθα συγκοπη...πηρα τη σκυλα και το φιδι μαζι στον κτηνιατρο..αυτα...
μετα βεβαια την εβαλα να εξομολογηθει οποτε πηρε αφεση αμαρτιων..
επισης εχει κανει αποπειρα για πολλα βατραχια ..αλλα μολις τα πιασει στο στομα της μετα ψιλο-αφριζει...!!προφανως ειναι ανοστα!
-
Ο χρήστης last_in_line έγραψε:
Παντως η δικια μου σκυλιτσα εχει σκοτωσει 2 σκαντζοχειρους...μαλιστα την πρωτη φορα την ειχα δεμενη και με το λουρι και ηταν και βραδυ και νομιζα επιασε κανα αρουραιο!!
παντως δεν φανηκε να ενοχλειται και πολυ απο τα αγκαθια παροτι ειχαν καρφωθει αρκετα ...(ειναι και λιγο αναισθητη βεβαια )
επισης εχω γλιτωσει στο τσακ μια μεγαλη χελωνα (τη γλιτωσε με ελαχιστα δαγκωμενο καυκαλο..)..
Στα λοιπα 'θυματα' της ειναι πολλα σπουργιτια..(οσο και αν ακουγεται τρελο!) και μια δεκαοχτουρα....
επισης μια μεγαλη πρασινη σαυρα και ενα φιδι (γυρω στο 1.20μ),ευτυχως δεν ηταν δηλητηριωδες....
μολις το ειδα επαθα συγκοπη...πηρα τη σκυλα και το φιδι μαζι στον κτηνιατρο..αυτα...
επισης εχει κανει αποπειρα για πολλα βατραχια ..αλλα μολις τα πιασει στο στομα της μετα ψιλο-αφριζει...!!προφανως ειναι ανοστα!
Και ο δικός μου, άπειρα σπουργίτια και δεκαοχτούρες. Σάυρες προσπαθεί να πιάσει, αλλά τρυπώνουν στα φυτά και του γλυτώνουν...
-
Παντως η δικια μου σκυλιτσα εχει σκοτωσει 2 σκαντζοχειρους...μαλιστα την πρωτη φορα την ειχα δεμενη και με το λουρι και ηταν και βραδυ και νομιζα επιασε κανα αρουραιο!!
Μήπως έχεις αρκούδα αντί για σκύλο?
-
Εχεις δει ποτε ενηλικα σκαντζοχειρο σε αμυντικη σταση , γιατι ειναι λιγο απιστευτα αυτα που μας λες !
-
Ο χρήστης anna1976gr έγραψε:
Θυμαμαι την γιαγια μου που μου ελεγε μια πολυ συγκινητικη ιστορια για το πως 'δημιουργηθηκε' ο σκαντζοχοιρος... Και γιατι τον καταραστηκε η Εκκλησια μας...!Εγω κατι για τις στασεις του καμα σουτρα που κανουν οι σκατζοχοιροι εχω ακουσει και το οτι τους τρωνε οι τσιγγανοι.
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Παμφαγοι ειναι.
Εξημερωνεται πολυ ευκολα και γινεται κατοικιδιο .
Και μαλιστα ειναι αριστοι εξολοθρευτες ποντικιών εντομων και φιδιών που πιθανα θα εισβαλουν στο σπίτι
Οι τσιγγανοι τον κυνηγούσανε παλιώτερα εξαντλητικα για το κρεας του,με κυνηγόσκυλα.Τους σκοτωνανε με ενα κλαδι βεβαια,και οχι με ντουφεκι -
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Θυμαμαι την γιαγια μου που μου ελεγε μια πολυ συγκινητικη ιστορια για το πως 'δημιουργηθηκε' ο σκαντζοχοιρος... Και γιατι τον καταραστηκε η Εκκλησια μας...!Εγω κατι για τις στασεις του καμα σουτρα που κανουν οι σκατζοχοιροι εχω ακουσει και το οτι τους τρωνε οι τσιγγανοι.
Ναι θεωρειται ακρως αφροδισιακο το κρεας του , αλλα δεν νομιζω οτι εσυ το εχεις αναγκη Αντε μετα να βρεις γυναικα στην Τριπολη
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?