-
Ξέρω πολλούς που δίνουν τις δικές τους.
Καί με επιδότηση- προίκα.
Κάπου θα σκοντάψεις. -
Ο χρήστης dino έγραψε:
Ξέρω πολλούς που δίνουν τις δικές τους.
Καί με επιδότηση- προίκα.
Κάπου θα σκοντάψεις.Τι σκαρφιζεται ο ανθρωπος για να ξεφορτωθει την γυναικα του
-
Ο χρήστης ΓΙΩΡΓΟΣ123 έγραψε:
Θα σας ακουσω , αλλα αν χασω γυναικα και σκυλι , θα απαιτησω να μου βρειτε γυναικα μεταΚαι ενταξει γυναικα βρισκεις αλλη....τα σκυλια ειναι και ακριβα!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Θα σας ακουσω , αλλα αν χασω γυναικα και σκυλι , θα απαιτησω να μου βρειτε γυναικα μετα
Και ενταξει γυναικα βρισκεις αλλη....τα σκυλια ειναι και ακριβα!
Δεν εισαι σκυλος εσυ , γατα με πεταλα εισαι , τοπιασες το υπονοουμενο , αρπαξες και την ευκαιρια να ανεβασεις το κασε σου
-
Οχι ρε για εσενα λεω οτι βρισκεις....εγω δεν βρισκω ουτε με δικανο!
-
Ο χρήστης ratanplan έγραψε:
Οχι ρε για εσενα λεω οτι βρισκεις....εγω δεν βρισκω ουτε με δικανο!Μην ψαχνεις μονο με την οσφρηση , χρησιμοποιησε και τις αλλες αισθησεις , βαζουν αρωματα και αποσμητικα και στην εξουδετερωνοουν .
-
-
Άσε ρε το ζώο στην φύση. Σκαντζόχοιρο σε κλούβακι πρώτη φορά βλέπω
-
Μόνος του μπήκε ρε.
-
Πως τον επιασες τον σκαντζοχοιρο;Ολα τα λεφτα ο μπαγάσας...
-
ο κουταβος η η κουταβα ειναι τρελο παοκι
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Πως τον επιασες τον σκαντζοχοιρο;Ολα τα λεφτα ο μπαγάσας...Δεν τον έπιασα... αυτό είναι ένα μεγάλο σκυλόσπιτο, αλλά ο σκύλος ποτέ δεν μπήκε μέσα. Οπότε το μετατρέψαμε σε ταΐστρα, γεμίζοντάς το με ξηρά τροφή. Ε, ο σκαντζόχοιρος πεινάει μάλλον και μπήκε να μασουλίξει.
-
Αν ηταν ο σκυλος πιο μεγαλος θα πηγαινε να δει τι παιζει με αυτο το αγκαθοτό μπαλακι, θα το μυριζε κλπ και ο σκατζοχειρος θα γινοταν μπαλιτσα, πολυ γελιο λεμε.
-
-
Για φαντάσου ratanplan να χωνόταν ο σκατζόχειρος στην μουσούδα σου...
-
Ναι γμτ ειναι οργια (αυτος που ειχα δει τελος παντων σπιτοσκυλος αν και γερμανικο ποιμενικο) τις αρπαξε τις τσιμπιες απο τα αγκαθια οπως τον περιεργαζοταν!
Ντινε πιστιρικακι ειναι εκει, πρεπει να την ειχε καταβρει στο χιονι!
-
-
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Έχει ωραίο κρέας -λένε- ο σκατζόχοιρος...
...χοιρινο?
-
Τι Κατοικίδιο Συντηρούμε?