-
Hi dpolal
Thanks a lot για τις τιμες!Ηδη σκεφτομαι που να ακουμπησω την τριανταρου, στο Α3 με δερματακι και
ηλιοροφη (μονο που το σκεπτομαι, ¨κοσμημα¨!!!) η στο gti που σιγουρα υποσχεται νεες οδηγικες εμπειριες......Anyway για πες μου καναδυο πραγματακια για τα υποτιθεμενα μελανα σημεια του Α3
Εκανες κανα ανοιγματακι στον κινητηρα να δεις τη συμπεριφορα του
Στις υψηλες πως συμπεριφερεται
Ο θορυβος του πιστευεις με τη παροδο του χρονου θα αρχισει να γινεται ενοχλητικος
Το αισθημα των φρενων πως ειναι, γιατι μεχρι και γιαυτο εχω ακουσει κατι
κουφα!
το ελαφρυ τιμονι παντως νομιζω συνηθιζεται λιαν συντομως -
περιμενε μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το νεο Α3 δηλαδη το ιδιο αυτ/το με την νεα μασκα της αudi πιστευω οτι αξιζει αν δεν το βιαζεσαι και πολυ
-
Ο χρήστης giatros έγραψε:
περιμενε μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το νεο Α3 δηλαδη το ιδιο αυτ/το με την νεα μασκα της αudi πιστευω οτι αξιζει αν δεν το βιαζεσαι και πολυΚι αλλο ....νέο??? Ουτε ο Φουστάνος δε κανει τόσα face lift οσα η Audi τελευταία....
Καλοτάξιδο dpolal...! Ωραίο κομμάτι...Εχω το παλιό Α3 με ηλιοροφή και δε τα κλαίω καθόλου τα λεφτά που εδωσα γι'αυτή.Κλαίω τα λέφτά που έδωσα για το υπόλοιπο αυτοκίνητο.
(αστειεύομαι βέβαια... )
Να 'σαι καλά να ....τη χαίρεσαι! Πολύ καλή επιλογή...
-
περιμενε μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το νεο Α3 δηλαδη το ιδιο αυτ/το με την νεα μασκα της αudi πιστευω οτι αξιζει αν δεν το βιαζεσαι και πολυεννοείς το 3θυρο θα έχει την ίδια μάσκα που έχει τώρα το 5θυρο? Αλήθεια εκείβνο το TFSI 1.8 με τους 150 ίππους θα το βγάλουν καμια φορά??!?!?!?!
-
Ο χρήστης paparoupas έγραψε:
περιμενε μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το νεο Α3 δηλαδη το ιδιο αυτ/το με την νεα μασκα της αudi πιστευω οτι αξιζει αν δεν το βιαζεσαι και πολυ
εννοείς το 3θυρο θα έχει την ίδια μάσκα που έχει τώρα το 5θυρο? Αλήθεια εκείβνο το TFSI 1.8 με τους 150 ίππους θα το βγάλουν καμια φορά??!?!?!?!
ναι θα εχει την μασκα του sportsback,αυτο ξερω και δεν νομιζω να μην ισχυει.οσο για τον κινητηρα που λες δεν γνωριζω να σου απαντησω
-
περιμενε μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το νεο Α3 δηλαδη το ιδιο αυτ/το με την νεα μασκα της αudi πιστευω οτι αξιζει αν δεν το βιαζεσαι και πολυτο 3 θυρο με τραπεζοειδη μασκα?
αυτο δεν το ηξερα
σιγουρα το καλοκαιρι? -
Ο χρήστης rope έγραψε:
το 3 θυρο με τραπεζοειδη μασκα?
αυτο δεν το ηξερα
σιγουρα το καλοκαιρι?αυτο που εχω διαβασει ειναι για αυγουστο του 2005.πρεπει να ισχυει γιατι οταν πηγα να παρω το αυτ-το μου την παρασκευη ηταν εκει ενας που ενδιαφεροταν για το Α3 και του εκανε πολυ καλη εκπτωση η αν ηθελε μπορουσε να το κανουν ατοκα,τετοια η audi κανει οταν πλησιαζουν αλλαγες για να φυγει οτι εχουν
-
αυτο δεν το ηξερα
σιγουρα το καλοκαιρι?αυτο που εχω διαβασει ειναι για αυγουστο του 2005.πρεπει να ισχυει γιατι οταν πηγα να παρω το αυτ-το μου την παρασκευη ηταν εκει ενας που ενδιαφεροταν για το Α3 και του εκανε πολυ καλη εκπτωση η αν ηθελε μπορουσε να το κανουν ατοκα,τετοια η audi κανει οταν πλησιαζουν αλλαγες για να φυγει οτι εχουν
Γιατρέ μου θα μας τρελάνεις....
Kαλή έκπτωση;;;;;;;
Άτοκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;AΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί εγώ αισθάνομαι λαλάκας που δίνω 9,κάτι επιτόκιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
-
εννοείς το 3θυρο θα έχει την ίδια μάσκα που έχει τώρα το 5θυρο? Αλήθεια εκείβνο το TFSI 1.8 με τους 150 ίππους θα το βγάλουν καμια φορά??!?!?!?!
Παιδιά, για αυτόν τον κινητήρα πού έχετε ακούσει/διαβάσει? Είσαι ο δεύτερος που το γράφει, αλλά δεν έχω διαβάσει πουθενά αλλού για 1,8 TFSI.
-
... ψηνεσαι, ψηνεσαι ??
-
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Παιδιά, για αυτόν τον κινητήρα πού έχετε ακούσει/διαβάσει? Είσαι ο δεύτερος που το γράφει, αλλά δεν έχω διαβάσει πουθενά αλλού για 1,8 TFSI.
Το θεωρώ απίθανο επειδή ήδη ο 2.0FSI βγάζει 150 άλογα άρα ουσιαστικά θα τον καταργούσαν για χάρη του 1.8;;;;;
Δεν νομίζω. -
Ο χρήστης dpolal έγραψε:
αυτο δεν το ηξερα
Γιατρέ μου θα μας τρελάνεις....
Kαλή έκπτωση;;;;;;;
Άτοκα;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;AΠΟ ΠΟΥ ΤΟ ΑΓΟΡΑΣΕΣ;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;;
Γιατί εγώ αισθάνομαι λαλάκας που δίνω 9,κάτι επιτόκιο;;;;;;;;;;;;;;;;;;
dpolal δεν το αγορασα εγω,απλα μιλουσε εκει με καποιον για το Α3 και απο οτι ειχα ακουσει του εκανε εκπτωση γυρω στα 800 ευρωπουλα η ατοκα το μισο ποσο.τα 800 ευρω ηταν εκπτωση στο μετρητοις.η συγκεκριμενη αντιπροσωπεια απλα γιορταζει καποια χρονια παρουσιας στην αγορα αυτο τον μηνα.λετε να γινοταν για αυτο η προσφορα?τι να πω?δεν ξερω.εμενα πχ μου εκαναν εκπτωση 1200 ευρω την στιγμη που η αλλη αντιπροσωπεια μου εκανε εκπτωση 200+συναγερμο(350)=550 ευρω.οι παραπανω εκπτωσεις γινονταν μονο για ετοιμοπαραδοτα απο οτι ξερω
-
Ο χρήστης tm έγραψε:
... ψηνεσαι, ψηνεσαι ??1,8 TFSI 150 αλογατάκια???? Θέλει ρώτημα????? Με έχω βάλει ήδη στο well roasted και περιμένω...
Όταν χτυπήσει το κουδουνάκι βγάλε με να μην αρπάξω.
-
περιμενε μεχρι το καλοκαιρι που θα βγει το νεο Α3 δηλαδη το ιδιο αυτ/το με την νεα μασκα της αudi πιστευω οτι αξιζει αν δεν το βιαζεσαι και πολυΕγω δεν καταλαβα γιατι τη μασκα του πενταθυρου δεν την εχουν ηδη βαλει στο τριθυρο!...
-
Ο χρήστης Michelle έγραψε:
Εγω δεν καταλαβα γιατι τη μασκα του πενταθυρου δεν την εχουν ηδη βαλει στο τριθυρο!...
γιατι το 3θυρο ειχε βγει πριν λανσαρουν την νεα μασκα
-
Εγω δεν καταλαβα γιατι τη μασκα του πενταθυρου δεν την εχουν ηδη βαλει στο τριθυρο!...
γιατι το 3θυρο ειχε βγει πριν λανσαρουν την νεα μασκα
Ας είναι καλά η ΑΒΤ....
Όλο και κάτι θα βγάλουν για τις μπροστινές γρύλιες.... -
Ο χρήστης rope έγραψε:
Hi dpolal
Thanks a lot για τις τιμες!Ηδη σκεφτομαι που να ακουμπησω την τριανταρου, στο Α3 με δερματακι και
ηλιοροφη (μονο που το σκεπτομαι, ¨κοσμημα¨!!!) η στο gti που σιγουρα υποσχεται νεες οδηγικες εμπειριες......Anyway για πες μου καναδυο πραγματακια για τα υποτιθεμενα μελανα σημεια του Α3
Εκανες κανα ανοιγματακι στον κινητηρα να δεις τη συμπεριφορα του
Στις υψηλες πως συμπεριφερεται
Ο θορυβος του πιστευεις με τη παροδο του χρονου θα αρχισει να γινεται ενοχλητικος
Το αισθημα των φρενων πως ειναι, γιατι μεχρι και γιαυτο εχω ακουσει κατι
κουφα!
το ελαφρυ τιμονι παντως νομιζω συνηθιζεται λιαν συντομωςAν με έπαιρνε για τα λίγα παραπάνω που είχε το GTI θα το κτύπαγα (αν και μετά θα με κτύπαγε για ένα χρόνο η γυναίκα μου )
Άνοιγμα δεν έκανα ακόμα, νωρίς είναι...
Από στροφές πάω το πολύ μέχρι 4500 και αυτό χαλαρά με 5η-6η...
Για τον θόρυβο θα δείξει, πάντως έτσι έκανε και το νέο ASTRA της γυναίκας μου στην αρχή ενώ τώρα έχει μειωθεί αρκετά.
Να σου πώ για τα φρένα μάλλον θέλουν στρώσιμο, δεν μπορώ να πώ ότι με έχουν ικανοποιήσει πλήρως...Επιφυλάσσομαι.
Το τιμόνι το έχω ήδη συνηθίσει...Πάντως από κράτημα είναι απίστευτΟ (το ο κεφαλαίο ).
H προηγούμενη μου εμπειρία είναι από SAXO VTS αλλά 3 χρόνια πριν, παρόλα αυτά και στην αγαπημένη μου διαδρομή η συμπεριφορά του όπως τα συγκρίνω είναι πολύ καλή. -
Ο χρήστης slivi έγραψε:
Το είχε γράψει πριν κανά χρόνο το AMS...Και θα έβγαινε 2005-2006 αν θυμάμαι καλά...Βέβαια από τότε δεν το ξαναείδα πουθενά...ίσως αντικαταστήσουνε τον 2.0 FSI με τον 1.8 TFSI, κάτι που για το καθεστώς της ελλάδας ταιριάζει γάντι. (Προσοχή από 2006 ίσως πάνε τα τέλη 420 ευρώ για τα 2λιτρα)
-
Το είχε γράψει πριν κανά χρόνο το AMS...Και θα έβγαινε 2005-2006 αν θυμάμαι καλά...Βέβαια από τότε δεν το ξαναείδα πουθενά...ίσως αντικαταστήσουνε τον 2.0 FSI με τον 1.8 TFSI, κάτι που για το καθεστώς της ελλάδας ταιριάζει γάντι. (Προσοχή από 2006 ίσως πάνε τα τέλη 420 ευρώ για τα 2λιτρα)
Μηπως ηταν Πρωταπριλια;Γιατι το AMS τα κανει κατι τετοια!!!!
-
Υπάρχει μια αναφορά του autobild για το Q5 όπου λέει για τον 1.8 TFSI αλλά επειδή λογικά πρέπει να είναι άρθρο του 2004 δεν ξέρω αν παίζει ακόμα....
http://www.autobild.de/drucken_alles.php?artikel_id=7572
Αν θυμάμαι καλά αυτό είχε 'βγεί στην φόρα' στην Ελλάδα σαν είδηση κάπου τον Νοέμβρη του 04 οπότε υπάρχει ελπίδα γιατί ήταν ήδη έτοιμος ο 2.0 ο TFSI (τον οποίο τον αναφέρει και το άρθρο).
Πάντως είναι όντως τρελό δύο μοτέρ στα 150 άλογα ειδικά με το φορολογικό καθεστώς της Γερμανίας όπου τα κυβικά δεν είναι πρόβλημα...
Audi A3 1.6FSI - πρώτες εντυπώσεις