-
Peite thn gnomh sas!
Pos oneireueste thn Pista tou Orchomenou? grigorh, argh? pos thelete na einai ta pit girls?! 3an8ies melaxroines?!hehehhePeite thn gnomh sas se oti afora thn pista thn Ellados.
-
Peite thn gnomh sas!
Pos oneireueste thn Pista tou Orchomenou? grigorh, argh? pos thelete na einai ta pit girls?! 3an8ies melaxroines?!hehehhePeite thn gnomh sas se oti afora thn pista thn Ellados.
-
Peite thn gnomh sas!
-
Δεν νομίζω πως μπορούμε να θέλουμε και πολλά από την ίδια την πίστα. Θεωρώ δεδομένο ότι αν γίνει η πίστα θα είναι ένα ακόμα 'Tilke-track' όπως όλα τα άλλα.
Ας γίνει όμως πρώτα!
-
Ο χρήστης Orcomenos έγραψε:
Peite thn gnomh sas!
Pos oneireueste thn Pista tou Orchomenou? ...Τελειωμένη!
-
Όπως έχω πει και αλλού, είμαι υπέρ της ΜΗ κατασκευής πίστας στην Ελλάδα. Δεν αντέχουμε ένα τέτοιο έξοδο. Εδώ Πανεπιστήμια κλείνουν!!!
Προτιμώ τα λευτά να δωθούν για παιδεία, υγεία και γενικότερα για το κοινό καλό και όχι για την τέρψη μιας μικρής ομάδας ατόμων.
Έστω όμως και υποθετικά, συμφωνώ με τον Helenic Tifosi.
-
Peite thn gnomh sas!
Την πίστα της Πάτρας;
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Εδώ Πανεπιστήμια κλείνουν!Ποια πανεπιστήμια έκλεισαν;
-
file apav,
sumfona me anakoinosh tupou 3(!) Ypourgeion ola deixnoun oti h pista tha ginei ston Orchomeno. H periptosh ths Patras einai omologo e3airetikh, alla to na mazeutoun 100 atoma vazontas xrhmata kai kata thn prsopikh mou apopsh me thn thelish na koroidepsoun olo ton lao ths Patras kai oxi mono pros diko tous ofelos, den me vriskei sumfono. Prosopika empisteuomai thn Ellhnikh Kuvernhsh POLU perissotero apo 100 epixeirimaties-'leftades'.
Elpizo na mhn e8i3a kanenan...Ystera apo epikoinonia me to Dimarxeio Orchomenou (para polu e3uphretikoi, apanthsan se e-mail mesa se mia mera!) ematha oti h pista den einai sxediasmenh apo ton Tilke alla kata pas pi8anothta autos tha exei thn teleutaia le3h apo apopsh sxediasmou.
-
Ο χρήστης Castor έγραψε:
Peite thn gnomh sas!
Pos oneireueste thn Pista tou Orchomenou? ...Τελειωμένη!
Όπως την ζήτησες, ΕΤΣΙ είναι!!!
Και με ΕΞΤΡΑ 'υπόθεση', οπότε τελικά είναι ΤΕΛΕΙΩΜΕΝΗ ΥΠΟΘΕΣΗ.
Από τότε που ξεκίνησε... -
Ο χρήστης apav έγραψε:
Εδώ Πανεπιστήμια κλείνουν!
Ποια πανεπιστήμια έκλεισαν;
Συγνώμη για το εκτός θέματος.
Δεν έκλεισαν! Υπάρχει μια ασυμφωνία του χρόνου που χρησιμοποιείς σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιεί ο Βασίλης.
Δε ξέρω αν είσαι φοιτητής αλλά η κατάσταση είναι τραγική. Οι φοιτητές αυξάνονται και τα λεφτά μειώνονται. Γενικά κάθε χρόνο κόβουν λεφτά!
Φέτος στο εαρινό εξάμηνο οι καθηγητές του Πανεπιστημίου μου κάνανε μια εβδομάδα απεργία γιατί κόψανε 48 πιστώσεις και δε θα μπορούσαν να βγουν οι οδηγοί σπουδών. Τελικά δώσανε λεφτά και έτσι κάνουμε μάθημα. -
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Δεν έκλεισαν! Υπάρχει μια ασυμφωνία του χρόνου που χρησιμοποιείς σε σχέση με αυτή που χρησιμοποιεί ο Βασίλης.
Δε ξέρω αν είσαι φοιτητής αλλά η κατάσταση είναι τραγική. Οι φοιτητές αυξάνονται και τα λεφτά μειώνονται. Γενικά κάθε χρόνο κόβουν λεφτά!
Φέτος στο εαρινό εξάμηνο οι καθηγητές του Πανεπιστημίου μου κάνανε μια εβδομάδα απεργία γιατί κόψανε 48 πιστώσεις και δε θα μπορούσαν να βγουν οι οδηγοί σπουδών. Τελικά δώσανε λεφτά και έτσι κάνουμε μάθημα.Μετά από όλα αυτά, η πίστα μας μάρανε...
-
Ο χρήστης A-Viper7 έγραψε:
Φέτος στο εαρινό εξάμηνο οι καθηγητές του Πανεπιστημίου μου κάνανε μια εβδομάδα απεργία γιατί κόψανε 48 πιστώσεις και δε θα μπορούσαν να βγουν οι οδηγοί σπουδών. Τελικά δώσανε λεφτά και έτσι κάνουμε μάθημα.Μετά από όλα αυτά, η πίστα μας μάρανε...
Δεν έχεις άδικο αλλά υποθέτω (δεν είμαι ειδικός) ότι μια πίστα που θα φιλοξενεί αγώνες, δοκιμές από παγκόσμια πρωταθλήματα ίσως βοηθήσει οικονομικά πολύ περισσότερο από τους Ολυμπιακούς αγώνες (που μόνο κέρδη δεν έφερε).
-
Ο χρήστης Raikkonen έγραψε:
Δεν έχεις άδικο αλλά υποθέτω (δεν είμαι ειδικός) ότι μια πίστα που θα φιλοξενεί αγώνες, δοκιμές από παγκόσμια πρωταθλήματα ίσως βοηθήσει οικονομικά πολύ περισσότερο από τους Ολυμπιακούς αγώνες (που μόνο κέρδη δεν έφερε).1ον) Αγώνα δεν διοργανώνουμε που να χτυπιόμαστε κάτω. Άρα μόνο δοκιμές και από DTM και κάτω.
2ον) Η πίστα θα βγάλει το ελάχιστο κέρδος της σε πολύ μεγάλο βάθος χρόνου. Δεν το συζητάμε καν για απόσβεση...
3ον) Τα προβλήματα της Ελλάδας είναι άμεσα.
4ον) Μακάρι να βρεθεί μια ομάδα επενδυτών να βάλουν τα κεφάλαια, να τους παραχωρηθεί η συγκεκριμένη έκταση και να ανησυχούν εκείνοι για τα κέρδη, όχι ο ελληνικός λαός. Αυτή θα ήταν η καλύτερη λύση. -
Den mporo na to pistepso, ti einai auta pou lete?! lete gia ftoxia etsi?skeutike kaneis sas tous 40.000 agrotes pou svhnoun ka8hmerina sthn perioxh ths Voiotias? skeutike kaneis sas tous epaggelmaties ths perioxhs auths?!Ti oikonomikh anasa mporei na prosferei auto to ergo sthn eurhterh perioxh?!OXI koitate mono oti afora ton eautouli sas!Oso gia ta Panapistimia tha eimai polu sklhros! NA MHN DOSEI FRAGKO H POLITEIA!NAI! to 60% ton foithton einai 'aionioi' kai 'touristes' mesa sta Ellhnika panepistimia kai na tolma as me diapseusei kapoios. An dio3oun autous tou TEMPELIDES pou klevoun theseis apo pragmatika a3ia paidia tote ta kondulia gia ta panepistimia ftanoun kai periseuoun!
Sta tis pistas tora...
Anti na fona3ete oloi mazi kai MAZI na piesoume na ginei ena tetoio ergo pou sto kato kato kalo mas kanei, kai thn trela mas ikanopoiei. ESEIS fonazete kai eiste kata autou! Anarotiemai skeutetai kaneis edo pera to ofelos gia thn perioxh tou Orchomenou kai OXI MONO?! Skeutetai kaneis oti se 10 xronia tha mporoume na pigainoume ta paidia mas ekei gia na doun me ta idia tous ta matia ti sumainei asfalia sthn odhghsh, prota8lhtismos, mhxanikh teliothta, eugenhs sunagonismos se ena apo ta KALYTERA a8lhmata tou kosmou?!
Arketa loipon! Opou kai opote ginei h Pista ths Ellados gia mena einai kalodexoumenh kai oson afora autous pou to paizoun kai kala 'epanastates' tha po oti eipa kai gia tous Olympiakous Agones....pote mhn sosoun kai er8oun na doun!
elpizo PALI na mhn prosvala kanenan. -
Φίλε orcomenos,
κατ' αρχήν θα σε παρακαλούσα να γράφεις στα ελληνικά, μιας και τα greeklish είναι όχι μόνο... απαρχαιωμένα ( ), αλλά κυρίως είναι... ανθυγιεινά για τα ματάκια μας!
Σε ότι αφορά την πίστα, ας ανακοινωθεί πρώτα επίσημα ότι θα κατασκευαστεί (πού, πώς, κλπ) κι εδώ είμαστε να σχολιάσουμε.
-
migf1,
exo zhthsei epaneleimena sugnomh gia ta greeklish mou. dusxtixos to PC pou xrhsimopoio einai etairiko laptop kai den eimai o admin tou opote den mporo na kateuaso greek fonts. ase pou eimai kai sto LA auth thn epoxh -
Den mporo na to pistepso, ti einai auta pou lete?! lete gia ftoxia etsi?skeutike kaneis sas tous 40.000 agrotes pou svhnoun ka8hmerina sthn perioxh ths Voiotias? skeutike kaneis sas tous epaggelmaties ths perioxhs auths?!Ti oikonomikh anasa mporei na prosferei auto to ergo sthn eurhterh perioxh?!OXI koitate mono oti afora ton eautouli sas!Oso gia ta Panapistimia tha eimai polu sklhros! NA MHN DOSEI FRAGKO H POLITEIA!NAI! to 60% ton foithton einai 'aionioi' kai 'touristes' mesa sta Ellhnika panepistimia kai na tolma as me diapseusei kapoios. An dio3oun autous tou TEMPELIDES pou klevoun theseis apo pragmatika a3ia paidia tote ta kondulia gia ta panepistimia ftanoun kai periseuoun!Θα κάνω μια προσπάθεια να σε διαβάσω, έτσι και αλλιώς είναι κατεστραμένα τα μάτια μου...
Δηλαδή οι 40.000 αγρότες θα σωθούν από την κατασκευή της πίστας; Εγώ γιατί έχω την εντύπωση ότι θα τους πάρουν τη γη τους για το 1/10 της πραγματικής της αξίας και μετά θα καταστραφούν μια και καλή;
Δηλαδή η πολιτεία δεν θα πρέπει να στηρίζει τη μοναδική δωρεάν παιδεία που υπάρχει στην Ελλάδα; Γιατί διακρίνω μια εμπάθεια; Και το 60% δεν είναι υπερβολικό νούμερο, είναι απλά εκτός τόπου και χρόνου, τουλάχιστον στη δική μου σχολή.
Κανείς δεν έκλεψε τη θέση κανενός. Μερικοί στρώσανε τον ΚΩΛΟ τους κάτω, τους βγήκαν τα μάτια στο διάβασμα και πέρασαν. Το τι θα κάνουν μετά είναι προσωπική επιλογή τους... Ενώ μερικοί άλλοι πηγαίναν για καφέ, δεν πέρασαν ΠΟΥΘΕΝΑ και έμειναν να λένε να κλείσουν τα Πανεπιστήμια....Τι να λέμε τώρα...
-
A-Viper7,
file mou oso afora to 60% den to vgazo apo to mualo mou alla einai ereuna thn efimeridas Eleutheros Tupos pou dimosieutike meta3h 1-7/4/2005. Sthn korufh ths listas einai to Aristotelio Panepistimio me 60%! Tora oso afora tous Agrotes einai hdh katestramenh apo thn Europaikh agrotikh politikh. H kataskeuh ths Pistas tha dosh nea pnoh kai e3airetikes eukairies stadiodromias gia tous ntopious. Enas Agroths o opoios upoferei auth thn stigmh an tou do8ei h eukairia dinei DOREAN ta xorafia tou an vrei kapoia douleia allou pou na tou e3asfalizei to pros to zhn.
Sugnomh an se kourazo file mou kai lypamai gia ta matia sou. elpizo na giatreutoun se mia ellhnikh paralia fetos to kalokairi vlepontas kopelies! -
Είμαι σίγουρος πως όλοι μας ονειρευόμαστε τη μέρα που θα πάρουμε το αμαξάκι μας, θα παρκάρουμε στο πάρκινγκ, θα αράξουμε στην κερκίδα ή το χορτάρι και θα φωνάζουμε όλοι μαζι, 'Alonso γερά, τα σώβρακα τους πήραμε ακόμα μια φορά', ως γνήσιοι Έλληνες φίλαθλοι.
Ας δούμε λιγάκι ρεαλιστικά τα πράγματα:
Στην παρούσα φάση είναι ακόμα αβέβαιο το ΠΟΙΑ Formula1 θα υπάρχει το 2009 και μετά. Είναι δεδομένο ότι η F1 φεύγει από την Ευρώπη, και συνεχώς ακούμε σχέδια για επεκτάσεις στο Μεξικό, στο Ντουμπάι, και σε τόσες ακόμα νέες χώρες και αγορές. Συνεπώς αμφιβάλλω κατά πόσον θα είμαστε σε θέση να πάρουμε θέση στο παγκόσμιο πρωτάθλημα, το οποίο είναι και ο κύριος πόλος έλξης, κακά τα ψέματα. Θεωρείτε επίσης πιθανό να χρησιμοποιηθεί μια πίστα στον Ορχομενό για δοκιμές; Πιστεύετε ότι συμφέρει από άποψη logistics της ομάδες της κεντρικής Ευρώπης έναντι της Ισπανίας; Ενδεχομένως να τους συνέφερε η Πάτρα, και πάλι υπό προϋποθέσεις.
Καταλήγουμε λοιπόν στο συμπέρασμα ότι η όποια κίνηση και μελέτη βιωσιμότητας για δημιουργία πίστας θα πρέπει να αφορά αγώνες από DTM και Moto GP(Όχι ότι θα μας χάλαγε βεβαίως) και κάτω, όπως προείπε ο A-Viper. Χίλιες φορές μακάρι να δώσουμε τη σωστή προμήθεια στον Ecclestone και να μας δώσει αγώνα, ώστε να βρεθούν επιχειρηματίες που να επενδύσουν στο έργο και να το κάνουν βιώσιμο.
Προσωπικά, επιτρέψτε μου να αμφιβάλλω (και μάλιστα πολύ) εως ότου δούμε κάτι χειροπιαστό.
Hellenic F1 Grand Prix