-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ.ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ.
ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΣΟ ΔΙΟΔΙΟ...ΠΕΡΣΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΒΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΟΣ?ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΘ...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΝΟΜΙΖΩ ΟΤΙ ΠΕΡΗΦΡΟΝΕΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ ΦΙΛΕ ΜΟΥ.
ΑΠΛΑ ΔΕΝ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΕ- ΜΑΣ ΠΕΡΝΟΥΝ ΓΙΑ ΚΟΡΟΙΔΑ ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΙ ΜΑΣ ΜΕ ΠΑΘΟΣ.ΛΕΣΧΕΣ ΜΙΚΡΟΤΕΡΟΥ ΒΕΛΙΝΕΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΟΘ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΝ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΝ ΗΣΟΥΝ ΕΚΕΙ ΓΙΑ ΝΑ ΗΞΕΡΕΣ, ΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΑΘΕ.ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΣΤΑ ΚΥΠΕΛΛΑ ΠΟΥ ΞΕΧΑΣΑΝ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ, ΕΙΠΑΝ ΟΤΙ ΘΑ ΜΑΣ ΤΗ ΣΤΕΛΟΥΝ ΟΜΩΣ ΤΟ ΞΕΧΑΣΑΝ ΚΑΙ ΠΑΛΙ!!!!!!!!!!( ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΤΕ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΞΟΔΕΥΕΙΣ 3000-4000 ΕΥΡΩ ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ 550 ΧΙΛ. ΜΑΚΡΙΑ, ΚΑΙ ΝΑ ΓΥΡΝΑΣ ΠΙΣΩ ΜΕ ΕΝΑ ΚΥΠΕΛΛΟ ΧΩΡΙΣ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ )
Υ.Γ. ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΟΘ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
[/b]
-
[
Υ.Γ. ΕΝΑΣ ΛΑΓΟΣ ΜΟΥ ΕΙΠΕ ΟΤΙ Ο ΑΟΘ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΠΗΡΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΝΟΜΑΡΧΕΙΑ ΘΕΣ/ΚΗΣ ΕΠΙΧΟΡΗΓΗΣΗ, ΓΙΑ ΝΑ ΤΟ ΨΑΞΟΥΜΕ ΛΙΓΑΚΙ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ :
Καλημέρα
Έχει αναφερθεί πολλές φορές ότι λέσχες εξασφαλίζουν κάποια ποσά από τις Νομαρχίες από κονδύλια πολιτιστικών εκδηλώσεων. Αν ο ΑΟΘ εξασφάλισε κάτι ανάλογο, ΜΠΡΑΒΟ του. Το ζήτημα είναι που πάνε αυτά τα χρήματα. Αν θα δοθούν με την μ ορφή αυτή της χορήγησης ή με κάποιες άλλες παροχές, τότε δεν νομίζω ότι υπάρχει ζήτημα.
Και γιά να μην αδικήσουμε κανένα πιστεύω ότι το θέμα είναι πάρα πολύ μεγάλο και δεν μπορεί να συζητηθεί εδώ, αφού ο κίνδυνος να παρεξηγηθούμε είναι μπροστά μας.
Χαιρετώ
Lev -
ΒΡΕ ΜΑΥΡΟΔΑΚΟ , ΜΗΝ ΒΙΑΖΕΣΕ , ΕΙΣΑΙ ΜΙΚΡΟΣ ΑΚΟΜΑ , ΚΑΙ ΤΟ ΜΠΑΤΖΕΤ ΣΟΥ , ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ Μ'ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΔΑΠΑΝΟΥΝ ΟΙ ΣΥΜΕΤΟΧΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΩΝ , ΟΠΩΣ ΤΟΥ ΓΙΩΡΓΟΥ ΚΑΙ ΠΟΛΛΩΝ ΑΛΛΩΝ.
ΟΤΑΝ ΕΝΑΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ ΕΚΕΙ ΠΑΝΩ , ΚΑΙ ΧΑΛΑΕΙ ΕΝΑ ΣΚΑΣΜΟ ΕΥΡΩ , ΦΥΣΙΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΤΙΣ ΛΟΓΙΚΕΣ ΑΠΑΙΤΗΣΕΙΣ , ΚΑΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΡΓΑΝΩΣΗ .
ΤΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΟΜΩΣ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟΝ ΣΤΗΝ ΛΕΣΧΗ ΤΟΥ ΑΟΘ , ΠΟΥ ΑΝ ΘΑ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΕΞΕΙ , ΕΧΕΙ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΕΣ ΦΟΡΕΣ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΧΟΛΙΑ ΓΙΑ ΑΓΩΝΕΣ ΡΑΛΥ , ΑΠΟ ΔΕΚΑΔΕΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ Η ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΤΩΝ ΤΟΠΙΚΩΝ ΟΔΗΓΩΝ , ΠΟΥ ΔΕΝ ΣΥΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΔΗΜΙΟΥΡΓΟΥΝ ΑΚΟΜΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟ ΠΡΟΒΛΗΜΑ . ΣΚΕΨΟΥ ΤΗΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΣΗ ΜΙΑΣ ΣΥΜΕΤΟΧΗΣ ΠΟΥ ΑΝΕΒΑΙΝΕΙ 550 ΧΛΜ. ΧΑΛΑΕΙ 3000-4000 ΕΥΡΩ , ΔΕΝ ΣΥΜΠΛΗΡΩΝΕΙ Η ΚΛΑΣΗ ΤΟΥ , ΚΑΙ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗ ΠΟΥ ΠΕΡΙΓΡΑΦΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ !ΠΟΥ ΚΑΤΑΛΗΓΟΥΜΕ ? ΤΣΑΜΠΑ ΚΑΙΕΙ Η ΛΑΜΠΑ ΛΟΙΠΟΝ , ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΕΓΡΑΨΕ Ο ΣΥΝΑΘΛΗΤΗΣ ΜΑΣ , ΚΑΙ ΠΑΡΟΤΡΥΝΕΙ ΤΗΝ ΑΠΟΧΗ , ΑΠΟ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΜΟΝΟΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΔΕΝ ΘΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΣΤΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ !
ΑΝ ΥΠΗΡΧΑΝ ΑΛΛΕΣ ΠΡΟΘΕΣΕΙΣ ΑΠ'ΤΟΝ ΑΟΘ , ΠΟΥ ΘΑ ΕΔΕΙΧΝΑΝ ΤΗΝ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΓΙΑ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΑΛΑΙΠΟΡΟΥΣ ΟΔΗΓΟΥΣ , ΚΑΙ ΟΧΙ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ , ΙΣΩΣ ΤΟΤΕ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΖΟΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ Η ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΤΟΥΣ ΕΚΕΙ .
-
Ο χρήστης el matador έγραψε:
ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ.
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΝΑ ΠΕΡΙΦΡΟΝΟΥΜΕ ΑΥΤΑ ΤΑ 100 ΕΥΡΩ.ΤΟΣΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΔΩΣΟΥΝ ΤΟΣΑ ΔΙΝΟΥΝ.
ΕΓΩ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΚΑΙ ΚΑΝΩ ΤΟΣΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΚΑΤΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΠΗΡΑ ΟΥΤΕ ΜΙΑ ΦΟΡΑ ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΕΥΡΟ,ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΤΟ ΓΑΜΩΤΟ,ΓΙΑ ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΩ ΜΙΣΟ ΔΙΟΔΙΟ...ΠΕΡΣΥ Ο ΑΓΩΝΑΣ ΗΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΗΤΑΝ ΣΤΙΣ ΠΑΡΑΛΙΕΣ.
ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΚΟΥΣΤΗΚΑΝ ΓΙΑ ΤΟ ΝΕΡΟ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΚΥΠΕΛΑ ΕΙΝΑΙ ΑΣΤΕΙΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑΖΩ ΚΑΝ.
ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΛΟΓΟ ΝΑ ΜΗΝ ΜΕΤΡΑΕΙ ΣΤΟ ΚΥΠΕΛΟ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ ΒΟΡΕΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ?
ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΜΕ ΚΑΝΕΙ ΝΑ ΣΚΕΥΤΟΜΑΙ ΔΙΑΦΟΡΑ...
ΜΗΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΕΧΕΙ Η ΑΝΑΒΑΣΗ 20 ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΓΙΑ ΝΑ ΤΗΝ ΒΓΑΛΟΥΝ ΤΟΥ ΧΡΟΝΟΥ,ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΒΛΑΛΕΙ ΣΤΑ ΜΟΥΛΟΧΤΑ ΤΟ ΧΑΛΚΙΔΙΚΗΣ,ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΚΑΙ ΤΟ ΦΙΛΙΠΟΣ?ΚΑΝΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ 1-2 ΧΡΟΝΙΑ ΑΚΟΜΑ ΥΠΟΜΟΝΗ ΚΑΙ ΘΑ ΔΕΙΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΑΝΑΒΑΙΝΕΤΕ ΜΟΝΟ ΣΤΟ ΔΕΘ...ΜΗ ΣΤΕΝΑΧΩΡΙΕΣΤΕ...ΟΥΤΕ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΕΤΕ ΠΩΣ ΘΑ ΠΕΡΑΣΟΥΝ
***Η ΩΡΑΙΟΤΕΡΗ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ ΕΠΙΛΕΧΘΕΙ , ΓΙΑ ΡΑΛΥ ΣΠΡΙΝΤ !
ΝΟΜΙΖΩ ΠΩΣ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΕΙΔΙΚΑ ΟΙ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΩΜΕΝΟΙ ΓΙΑ ΤΑ ΜΕΓΑΛΑ ΠΑΡΑΒΟΛΑ ΤΟΥ 2005 , ΘΑ ΒΡΕΙ ΤΗΝ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ,Σ'ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΜΙΝΙ ΑΓΩΝΑ .
Η ΛΕΣΧΗ ΠΕΡΥΣΙ ΕΔΩΣΕ ΚΑΛΑ ΔΕΙΓΜΑΤΑ ,(ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΚΑΛΗ , ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΦΘΗΝΑ , ΔΙΑΤΡΟΦΗ ΕΞΑΙΡΕΤΗ , ΚΥΠΕΛΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΠΑΡΚΑΔΟΡΟ ΤΗΣ ΠΛΑΤΕΙΑΣ ΕΔΩΣΑΝ )
ΦΕΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΕΧΕΙ 250+ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ , Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΘΑ ΣΑΣ ΕΧΕΙ ΚΑΙ ΑΠΟ ΕΝΑ ΠΑΣΧΑΛΙΝΟ ΑΡΝΑΚΙ ΣΤΟ ΠΟΡΤ-ΜΠΑΓΚΑΖ ! ***Το δανείστηκα από ένα φίλο ,και νομίζω είναι μια καλή απάντηση .
Αν θέλεις πες μου και κάτι άλλο , σαν και εσένα , (και το glf ) που κατεβαίνεις , πόσοι άλλοι είναι ?Φιλικά και μόνο .
-
Ο χρήστης orfanos έγραψε:
Αν θέλεις πες μου και κάτι άλλο , σαν και εσένα , (και το glf ) που κατεβαίνεις , πόσοι άλλοι είναι ?
καλά, άστα να πάνε. στο Αττικό πέρυσι θυμάμαι είμασταν ο Κριαράς, ο Πάζης και γω
-
[quote='el matador']ΕΓΩ ΠΑΝΤΩΣ ΛΕΩ ΝΑ ΤΡΕΞΩ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ.ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ.
quote]επειδη οι αλλοι μαλλον δεν το πηραν χαμπαρι (η κανουν οτι δεν το πηραν) αν εμεις δεν σωσουμε να πατησουμε τοτε και εσυ να μην σωσεις και πιασεις τιμονι ΚΑΤΑΛΑΒΕΣ? αν καποιοι σαν και εσενα παλια καναν οχι οτι τους κατεβαινε στο κεφαλι αλλα οτι επρεπε να κανουν σαν σωστοι αγωνιζομενοι,και δεν κοιταγαν μονο το συμφερον τους ,και ηταν ολοι οι οδηγοι ενωμενοι θα ειχαμε αγωνες στην ελλαδα οχι κωμωδια οπως ειναι τωρα.για τα υπολοιπα με καλυψαν οι παραπανω
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
Αν θέλεις πες μου και κάτι άλλο , σαν και εσένα , (και το glf ) που κατεβαίνεις , πόσοι άλλοι είναι ?
καλά, άστα να πάνε. στο Αττικό πέρυσι θυμάμαι είμασταν ο Κριαράς, ο Πάζης και γω
Αυτό ακριβώς εννοώ αδερφέ ,(υπόψην ότι αναφέρεσαι σε rally πόσο μάλλον σε ανάβαση) ότι αφού από τις 100 (πχ) συμμετοχές οι 80 είναι από μακριά (κάνουν τόσα χιλ.) τουλάχιστον πιο όμορφη συμπεριφορά , όσο για το ***''να μη σώσουν να πατήσουνε'' ***πιστεύω ότι το είπε πάνω στα νεύρα του και το έχει μετανιώσει
Υ.Γ Μπουκλακια μαζεψε τα νευρα σου γιατι θα καραφλιασεις
-
Εγω σαν απλος θεατης δεν μπορω να καταλαβω το ποσα περισσοτερα εξοδα κανει ενας αθηναιος για ερθει Θεσ/νικη απο το να παει Βολο(500χλμ. και 60ευρω βενζινες); Περιμενα τοσο καιρο να δω αναβαση στον τοπο μου και τωρα ολοι θελουν να τη φανε. Περσι λογικο ηταν μεσα στο κατακαλοκαιρο που ο σαλονικιος θεατης (και οχι μονο) παει παραλια να μην εχει και τοσο κοσμο. Φετος ομως που δεν εχει μπανια που ξερετε οτι δεν θα εχει κοσμο; Ως αναφορα τη διαμονη αν εσεις θελετε να μενετε σε ξενοδοχεια των 150
-
Ελπίζω αυτή την παρότρυνση για αποχή και την ευχάριστη αποδοχή αυτής από μερικούς, να τη δω και για άλλους αγώνες με ελάχιστους θεατές και κακή διοργάνωση π.χ. Αττικό.
Από κει και πέρα το πρόβλημα των ελάχιστων θεατών τόσο στην περσινή ανάβαση όσο και παλιότερα στο Χαλκιδικής είναι πιστεύω η ημερομηνία.
Καλοκαίρι με 38 βαθμούς είναι αναμενόμενο αρκετοί να προτιμήσουν τις παραλίες, ειδικά οι έχοντες οικογενειακές υποχρεώσεις.
Επίσης αν κάποιος το βλέπει ως καταναγκαστικό έργο το να ρθει να τρέξει, δεν βλέπω για πιο λόγο να το κάνει.
Πάντως όπως και να χει το πράγμα οι πιστοί θα είμαστε στο βουνό να απολαύσουμε όσους συμμετάσχουν είτε είναι 10 είτε 100. -
Απλη ερωτηση τοσο στους Νοτιους οσο και στους Βοριους: Πιστευετε στην αναγκη ενος αγωνα στη Βορια Ελλαδα στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Αναβασεων;
Αν ναι τοτε μπορουν και οι μεν να δωσουν μια δευτερη ευκαιρια σε μια λεσχη που απο οτι ξερω δε κανει λαθη συχνα και οι δε να δυναμωσουν εναν αγωνα που θα ειναι το γεγονος της χρονιας για αυτους.
Αυτο που εγραψε ο APR περασε στο ντουκου αν και ειναι το πιο σοβαρο απο ολα.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Απλη ερωτηση τοσο στους Νοτιους οσο και στους Βοριους: Πιστευετε στην αναγκη ενος αγωνα στη Βορια Ελλαδα στο Πανελληνιο Πρωταθλημα Αναβασεων;Αν ναι τοτε μπορουν και οι μεν να δωσουν μια δευτερη ευκαιρια σε μια λεσχη που απο οτι ξερω δε κανει λαθη συχνα και οι δε να δυναμωσουν εναν αγωνα που θα ειναι το γεγονος της χρονιας για αυτους.
Αυτο που εγραψε ο APR περασε στο ντουκου αν και ειναι το πιο σοβαρο απο ολα.
Το 'Πανελλήνιο' ερμηνεύεται και ως 'συμμετοχές από όλη την Ελλάδα'. Από κει και πέρα μπαίνουν άλλες παράμετροι, όπως το 'πόσες' συμμετοχές, 'από πού' και 'ποιες' (δηλ.πόσο καλές).
Νομίζω ότι αυτό είναι η μεγάλη ένσταση.Άν δεν κάνω λάθος το Φίλιππος ήταν στο Κύπελλο Ασφάλτου πέρσι και μάζεψε ~50 συμμετοχές ... Το Παλλάδιο μάζεψε 100+ κι ας ήταν και κουτσουρεμένο. Το πρόσφατο ράλι του ΑΟΘ δε, μάζεψε ελάχιστες.
Δεν είναι θέμα να βλέπει κάποιος το χάρτη και να λέει 'α, ωραία, έχει αγώνες παντού στην Ελλάδα', αλλά να αξίζει να πάει ο αγώνας στο οποιοδήποτε μέρος. -
[quote='tsardaklis']Εγω σαν απλος θεατης δεν μπορω να καταλαβω το ποσα περισσοτερα εξοδα κανει ενας αθηναιος για ερθει Θεσ/νικη απο το να παει Βολο(500χλμ. και 60ευρω βενζινες); Περιμενα τοσο καιρο να δω αναβαση στον τοπο μου και τωρα ολοι θελουν να τη φανε. Περσι λογικο ηταν μεσα στο κατακαλοκαιρο που ο σαλονικιος θεατης (και οχι μονο) παει παραλια να μην εχει και τοσο κοσμο. Φετος ομως που δεν εχει μπανια που ξερετε οτι δεν θα εχει κοσμο; Ως αναφορα τη διαμονη αν εσεις θελετε να μενετε σε ξενοδοχεια των 150
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Το 'Πανελλήνιο' ερμηνεύεται και ως 'συμμετοχές από όλη την Ελλάδα'Ρε Χρηστο σεβαστο αλλα αν δεν υπηρχε τοσα χρονια η αναβαση Πορταριας, θα εφτανε ποτε ο Βολος να εχει διψηφιο αριθμο περιστασιακων αγωνιζομενων; Να εχει 5-6 παιδια που ακολουθουν το ολο το πρωταθλημα αναβασεων; Αντιστοιχα για την Πατρα, αντιστοιχα για την Λαμια.
-
Άν δεν κάνω λάθος το Φίλιππος ήταν στο Κύπελλο Ασφάλτου πέρσι και μάζεψε ~50 συμμετοχές ... Το Παλλάδιο μάζεψε 100+ κι ας ήταν και κουτσουρεμένο. Το πρόσφατο ράλι του ΑΟΘ δε, μάζεψε ελάχιστες.
Δεν είναι θέμα να βλέπει κάποιος το χάρτη και να λέει 'α, ωραία, έχει αγώνες παντού στην Ελλάδα', αλλά να αξίζει να πάει ο αγώνας στο οποιοδήποτε μέρος.Το Παλλάδιο έγινε σε μια πόλη με πληθυσμό 4 εκατομύρια και μάζεψε μόλις τις διπλές συμμετοχές από μια πόλη με πολύ μικρότερο πληθυσμό όπως η Βέροια.
Ο αγώνας στη Βέροια είχε καλή διοργάνωση, κόσμο. Γιατί είναι στο κύπελλο το Αττικό που δεν είχε τίποτε απο τα δύο και εκτός το Φίλιππος?
Το θέμα είναι το πανελλήνιο να είναι πανελλήνιο και όχι Αττικής και περιχώρων.
Το θέμα είναι να βοηθήσουν οι τοπικές λέσχες με ότι παροχές μπορούν να δώσουν και αυτό νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει ο ΑΟΘ.
Μακάρι να δώσουν και άλλες λέσχες έστω και 100 ευρώ στους ελάχιστους αγωνιζόμενους απο Θεσ/νίκη, Γιάννενα, Κέρκυρα, κρήτη και όπου αλλού αποφασίζουν να κατέβουν στους αγώνες του λεκανοπεδίου.
Ισως καταφέρουν να γίνουν περισσότεροι... -
[quote='tsardaklis']Εγω σαν απλος θεατης δεν μπορω να καταλαβω το ποσα περισσοτερα εξοδα κανει ενας αθηναιος για ερθει Θεσ/νικη απο το να παει Βολο(500χλμ. και 60ευρω βενζινες); Περιμενα τοσο καιρο να δω αναβαση στον τοπο μου και τωρα ολοι θελουν να τη φανε. Περσι λογικο ηταν μεσα στο κατακαλοκαιρο που ο σαλονικιος θεατης (και οχι μονο) παει παραλια να μην εχει και τοσο κοσμο. Φετος ομως που δεν εχει μπανια που ξερετε οτι δεν θα εχει κοσμο; Ως αναφορα τη διαμονη αν εσεις θελετε να μενετε σε ξενοδοχεια των 150
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Το 'Πανελλήνιο' ερμηνεύεται και ως 'συμμετοχές από όλη την Ελλάδα'
Ρε Χρηστο σεβαστο αλλα αν δεν υπηρχε τοσα χρονια η αναβαση Πορταριας, θα εφτανε ποτε ο Βολος να εχει διψηφιο αριθμο περιστασιακων αγωνιζομενων; Να εχει 5-6 παιδια που ακολουθουν το ολο το πρωταθλημα αναβασεων; Αντιστοιχα για την Πατρα, αντιστοιχα για την Λαμια.
Με τη λογική να βάλουμε αγώνα στην τάδε πόλη για να ερεθίσουμε τον κόσμο, γιατί στη Βέροια και όχι αλλού ... (φυσικά δεν περιμένω απάντηση).
Καταλαβαίνω και σέβομαι απόλυτα αυτό που λες.
Αλλά το Λαμίας πχ (κύπελλο ασφάλτου) μάζευε κόσμο όχι μόνο από τη Λαμία, αλλά και από τις γύρω πόλεις.
Η Αθήνα των 5 εκατομυρίων έχει την 'πολυτέλεια' αν θες να μπορεί να μαζέψει συμμετοχές κι ας μην έρθουν αγωνιζόμενοι από άλλες περιοχές. Αλλά έρχονται και από Πάτρα κι από παντού πιο 'νότια'.
Ε, τώρα να μένω στη Σπάρτη πχ και να γίνεται αγώνας στην Πάτρα και να μην πηγαίνω ?
Καταλαβαίνεις πως το εννοώ. -
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Άν δεν κάνω λάθος το Φίλιππος ήταν στο Κύπελλο Ασφάλτου πέρσι και μάζεψε ~50 συμμετοχές ... Το Παλλάδιο μάζεψε 100+ κι ας ήταν και κουτσουρεμένο. Το πρόσφατο ράλι του ΑΟΘ δε, μάζεψε ελάχιστες.
Δεν είναι θέμα να βλέπει κάποιος το χάρτη και να λέει 'α, ωραία, έχει αγώνες παντού στην Ελλάδα', αλλά να αξίζει να πάει ο αγώνας στο οποιοδήποτε μέρος.Το Παλλάδιο έγινε σε μια πόλη με πληθυσμό 4 εκατομύρια και μάζεψε μόλις τις διπλές συμμετοχές από μια πόλη με πολύ μικρότερο πληθυσμό όπως η Βέροια.
Ο αγώνας στη Βέροια είχε καλή διοργάνωση, κόσμο. Γιατί είναι στο κύπελλο το Αττικό που δεν είχε τίποτε απο τα δύο και εκτός το Φίλιππος?
Το θέμα είναι το πανελλήνιο να είναι πανελλήνιο και όχι Αττικής και περιχώρων.
Το θέμα είναι να βοηθήσουν οι τοπικές λέσχες με ότι παροχές μπορούν να δώσουν και αυτό νομίζω ότι προσπαθεί να κάνει ο ΑΟΘ.
Μακάρι να δώσουν και άλλες λέσχες έστω και 100 ευρώ στους ελάχιστους αγωνιζόμενους απο Θεσ/νίκη, Γιάννενα, Κέρκυρα, κρήτη και όπου αλλού αποφασίζουν να κατέβουν στους αγώνες του λεκανοπεδίου.
Ισως καταφέρουν να γίνουν περισσότεροι...Αυτό είναι το θέμα. Λες και μιλάμε για ομάδες που πρέπει να παίξουν με όσους παίχτες έχουν στο δυναμικό τους. Η Αθήνα αποτελεί εξαίρεση, δεν μπορεί να είναι παράδειγμα. Παρόλ' αυτά έρχονται και κάποιες συμμετοχές από τις γύρω πόλεις.
Ο αγώνας στη Βέροια από έγκυρο στόμα, οργανωτικά δεν ήταν καλός. Ο άνθρωπος συμμετείχε και είπε κάποια σφάλματα. Βέβαια δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Το Αττικό δες τις ημερομηνίες, ήταν 15 μέρες μετά το Παλλάδιο λόγω αναβολής. Δε θα κρίνω τα της οργάνωσης, κόσμο είχε για τα δεδομένα. Και επειδή κολλήσαμε στο Αττικο, ε, ένας αγώνας στην Αθήνα ας υπάρχει στο Κύπελλο. Το Παλλάδιο είναι εκτός ...
Το Αττικής και περιχώρων παίζει γιατί και οι ιδιοκτήτες είναι Αττικής και περιχώρων, Καλώς ή κακώς. -
Αυτό είναι το θέμα. Λες και μιλάμε για ομάδες που πρέπει να παίξουν με όσους παίχτες έχουν στο δυναμικό τους. Η Αθήνα αποτελεί εξαίρεση, δεν μπορεί να είναι παράδειγμα. Παρόλ' αυτά έρχονται και κάποιες συμμετοχές από τις γύρω πόλεις.
Ο αγώνας στη Βέροια από έγκυρο στόμα, οργανωτικά δεν ήταν καλός. Ο άνθρωπος συμμετείχε και είπε κάποια σφάλματα. Βέβαια δεν ήμουν εκεί, δεν ξέρω λεπτομέρειες.
Το Αττικό δες τις ημερομηνίες, ήταν 15 μέρες μετά το Παλλάδιο λόγω αναβολής. Δε θα κρίνω τα της οργάνωσης, κόσμο είχε για τα δεδομένα. Και επειδή κολλήσαμε στο Αττικο, ε, ένας αγώνας στην Αθήνα ας υπάρχει στο Κύπελλο. Το Παλλάδιο είναι εκτός ...
Το Αττικής και περιχώρων παίζει γιατί και οι ιδιοκτήτες είναι Αττικής και περιχώρων, Καλώς ή κακώς.Κανείς αγώνας δεν είναι τέλειος. Ακόμα και στο πρόσφατο Αχαιός υπήρχαν λάθη.
Δηλαδή το αττικό επειδή ήταν 15 μέρες μετά το Παλλάδιο δικαιολογεί τα αυτοκίνητα κόντρα στη εκκίνηση και μέσα στις ειδικές, το κόψιμο των ειδικών κλπ.?
Για το λιβάδι απ ότι είδα όσον αφορά την οργάνωση του αγώνα τουλάχιστον τα παράπονα αφορούν τη σκιά και το νερό.
Και χρησιμοποιώντας το δικό σου σκεπτικό, ε, μια ανάβαση στη θεσσαλονίκη, ασ υπάρχει.
Διαφορετικά ας μετονομαστεί από πανελλήνιο σε 'αττικής και περιχώρων' -
Οπως το θετετε η μεταφορα τρειλερ ειναι παρανομη για καθε αγωνα που γινεται ανα την Ελλαδα. Ως αναφορα τα ξενοδοχεια νομιζω οτι ισχυει ο νομος της προσφορας και της ζητησης.Αν φαινεται κατι ακριβο πας παραπερα να βρεις ενα στα μετρα σου. Πως εγω οταν κατεβαινω Αθηνα βλεπω τιμες στο κεντρο της Αθηνας 120
-
ΝΑΣΑΙ ΚΑΛΑ ΦΙΛΕ ΜΟΥ .
NΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 100 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!