-
ΕΧΕΙ ΚΑΤΙ ΦΤΗΝΑ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΑ ΣΤΟ ΣΕΡΡΕΣ.
ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΑΝΤΑΡΟΥΣ ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΦΤΗΝΑ.
ΠΩΣ ΚΑΝΕΤΕ ΕΤΣΙ ΔΙΠΛΑ ΕΙΝΑΙ!!!Γ.ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ
-
Ο χρήστης sakinen έγραψε:
Και χρησιμοποιώντας το δικό σου σκεπτικό, ε, μια ανάβαση στη θεσσαλονίκη, ασ υπάρχει.Σίγουρα δε χρησιμοποιείς το δικό μου σκεπτικό.
Έγραψα ότι όσον αφορά την οργάνωση, δε σχολιάζω.
Διάβασε καλύτερα και δες ότι γράφω με κριτήριο τις συμμετοχές. -
παιδιά όλοι το πιάνετε από μια μεριά κάθε θέμα και καθένας τονίζει αυτή που θέλει...
σε όλα τα θέματα...
μπήκαν τόσα πολλά βέβαια που έχασα τη μπάλα.
πχ το Φίλιππος πέρυσι δεν ήταν καλό οργανωτικά ????????? που δηλαδή ?
παιδιά να είμαστε σοβαροί plz. αυτά που είδα να γίνονται πέρυσι σε Παλλάδιο (40κάτι χλμ) και Αττικό με τις τεράστιες απλές και να τρώμε όλη την κίνηση των εκδρομέων που επιστρέφουν για να πάμε να πάρουμε τα κύπελλα στην Πεντέλη δεν τα περίμενα. και είχε προβλήματα το Φίλιππος ? ε ναι, κατέβηκε η ομίχλη στο μισό κατηφορικό Σέλι και οι Βεροιώτες μας ξέσκισαν (και ο δικός μου συνοδηγός χάθηκε... τι να κάνουμε) αλλά αμα ψάχνουμε με το καλημέρα προβλήματα, κατάλαβες τώρα... καταρχάς ήταν το μόνο briefing πέρυσι που είχε σχεδόν όλους τους αγωνιζόμενους παρόντες !! για ποιον αγώνα θες να σου μιλάω? για το Κένταυρος που πήγαμε 6-7 αγωνιζόμενοι μόνο και μόνο για να μας πουν να... φύγουμε ?
πόσο μ.......ς λες να ένοιωσα που πήγα ? πρωταθληματικός αγώνας έτσι ?παιδιά με το πιανόμαστε σε λεπτομέριες και.. φράσεις μόνο τα κοκόρια παριστάνουμε. και αυτό κάνω και εγώ τώρα δείχνω ότι για κάθε τοποθέτηση μπορώ να έχω να πώ άλλα τόσα. αλλά δεν κάνουμε τίποτα.
και κλείνω και με τα ξενοδοχεία γιατί τώρα μου ήρθε
στο Λαμίας (από τα καλύτερα ράλλυ οργανωτικά) το ξενοδοχείο είχε χώρο μόνο για ένα αυτ/το ανα δωμάτιο. για τρειλορ ούτε λόγος. τα αγωνιστικά ήταν παρκαρισμένα στο δρόμο και αμα θέλανε μας γράφανε κιόλας.
στην Πάτρα το ίδιο. 4-5 θέσεις πάρκινγ είχε.
στο Φίλιππος για ρωτήστε να μάθετε....σοβαρά τώρα... εδώ πάνω κάνουμε όμορφα ράλλυ χωρίς προβλήματα. και εύκολα. το έλεγα και για το Θερμαϊκού. μιλάμε για ιδανικές καταστάσεις. το Φίλιππος το περιμένω πως και πως.
και το Ράλλυ Αλεξανδρούπολης γίνεται πολύ καλά. για ΔΕΘ δε τολμώ να μιλήσω. ήδη σας είπα τους 4 από τους 5 αγώνες του Κυπέλλου Β. Ελλάδος. το Σερρών το άφησα γιατί όντως είχε οργανωτικά προβλήματα στο παρελθόν και έχουμε το νου μας.τελειώνω έχοντας παρουσιάσει την άλλη πλευρά των πραγμάτων. δεν υπερασπίζομαι τις... λέσχες της Β. Ελλάδος γιατί δε με κόφτει. σας λέω οτι εδώ κάνουμε καλούς αγώνες.
-
Ο χρήστης Christos M έγραψε:
Καταλαβαίνεις πως το εννοώ.Φυσικα. Κοιτα για να ειμαι συγκεκριμενος, θεωρω οτι αν η αρχη του σπορ ενδιαφερεται για το μελλον του σπορ και δεν αναλωνεται μονο στο παρον ειναι υποχρεωμενη να ενεργοποιησει ολα τα γεωγραφικα διαμερισματα της χωρας. Το οποιο μπορει να σημαινει πχ μια πρωταθληματικη αναβαση στη Μακεδονια, ενα ασφαλτινο ραλι κυπελου στη Κρητη, εναν πρωταθληματικο καρτ στη Θρακη (εντελως τυχαια τα παραδειγματα), σε συνδυασμο με ρεαλιστικα τοπικα πρωταθληματα.
Βεβαια βασικες προυποθεσεις για να πετυχει αυτο ειναι:
- Οι ντοπιοι να καταλαβαινουν οτι ενας τετοιος αγωνας ειναι ευκαιρια να μετρησουν δυναμεις και να χαρουν δυνατο συναγωνισμο.
- Οι επισκεπτες να καταλαβουν οτι η ταλαιπωρια τους ειναι επενδυση για το μελλον του χωρου που αγαπουν.
Απο εκει και περα, για να ειμαστε και λιγοτερο θεωρητικοι νομιζω οτι παραπονα για τη συγκεκριμενη αναβαση ειχαν ακουστει και ΠΡΙΝ αυτη γινει. Μαλιστα θυμαμαι απο τη γνωστη τηλεοπτικη εκπομπη καποιον να διαμαρτυρεται για το κοστος της αναβασης διπλα απο την πισινα του σπιτιου του. Υποκρισια;
-
test
-
test
-
test
-
ôåóô
-
Έχουν αναφερθεί 2 προβλήματα.
Το ένα έχει να κάνει με την μικρή συμμετοχή των βόρειων οδηγών και το 2ο με την απόσταση/κόστη/μεταφορά κλπ.Για το 1ο θέλω απλά να αναφέρω ότι την επόμενη της ανάβασης Κυριακή λαμβάνει χώρα το ράλλυ Φίλιππος που προσμετρά στο Β. Ελλάδος.
Επομένως έχουμε την 'απαίτηση' από τους Βόρειους οδηγούς που θέλουν φέτος να ακολουθήσουν το Β. Ελλάδος (για ράλλυ μιλάω όχι το αναβάσεων), 1 εβδομάδα πριν το Φίλιππος να κατέβουν σε μια ανάβαση αναλαμβάνοντας όλο το έξτρα κόστος (παράβολο, ειδικά ελαστικά, αλλαγές ρυθμίσεων κλπ) αλλά και το ρίσκο μιας ζημιάς σε έναν αγώνα που δεν τους αφορά βαθμολογικά και η οποία πιθανον να τους κοστίσει τη συμμετοχή στο Φίλιππος.
Και να μην ακούσω ξανά την ανοησία 'να τρέξουμε με τα αυτοκίνητα ως έχουν και με ελαστικά ράλλυ' γιατί το έκανα πέρισυ και μόλις και μετά βίας ήμουν στην 6η θέση της Α6 (έστω και με τα S1600 μέσα) και εν πάσει περιπτώσει θεωρώ ότι το να κατεβαίνουμε σε μια ανάβαση χωρίς το αυτοκίνητο να είναι στημένο για ανάβαση είναι λάθος και για εμάς και για τους θεατές.Για το 2ο θέμα της απόστασης της Θεσ/νίκης κλπ... τι να πω.
Υποθέτω ότι μετά το Φίλιππος και το Θερμαϊκού που 'χάσαμε' φέτος από το να προσμετρούν στο κύπελο ασφάλτου θα έρθει του χρόνου και η σειρά της ανάβασης.
Βέβαια εδώ πανω μάλλον το χρειαζόμαστε το χαστούκι μήπως και μέσα από την γελοιοποίηση των αγώνων (Θερμαϊκού με 28 συμμετοχές...) καταλάβουμε ότι η πανσπερμία αγώνων στη Β Ελλάδα μόνο κακό θα κάνει , ενώ θα ωφελήσει μόνο την κάθε λέσχη που θα αποκτήσει και ιστορικό αγώνων σε λίγο, αλλά και την βιτρίνα με τα κύπελα του κάθε πονεμένου από εμάς για να τα δείχνει στα εγγόνια του .... -
ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ.
ΜΟΛΙΣ ΔΗΛΩΣΑ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΤΟ ΛΙΒΑΔΙ.ΘΕΛΩ ΝΑ ΖΗΤΗΣΩ ΕΝΑ ΣΥΓΝΩΜΗ ΓΙΑ ΤΗ ΦΡΑΣΗ 'ΟΠΟΙΟΣ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΜΗ ΣΩΣΕΙ ΚΑΙ ΠΑΤΗΣΕΙ'ΗΤΑΝ ΠΑΝΩ ΣΤΑ ΝΕΥΡΑ ΜΟΥ.
ΔΕΝ ΕΧΩ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΑΠΟ ΟΠΟΥ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ.ΙΣΑ ΙΣΑ ΕΧΩ ΚΑΛΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΣΤΗΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΟΠΟΤΕ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩ ΠΑΙΡΝΑΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ...
ΑΥΤΑ -
Καλησπέρα σε όλους !!!
Εκ των προτέρων ζητώ συγγνώμη που θα είμαι λίγο κουραστικός ...
Επίσης καλησπερίζω ιδιαίτερα τον Νίκο Γκαλφα , τον Σπύρο Πουντο και τον Christos M . ... που με αφορμή , κάποια άλλη δημόσια συζήτηση σε άλλο χώρο , οδηγήθηκα εδώ ...
Διαβάζοντας το θέμα και τις απόψεις που έχουν αποτυπωθεί ... έχω μπερδευτεί λίγο και αισθάνομαι ότι χάνω την μπάλα ...
Θα μιλήσω και θα αναφερθώ στο “Δάσος” και όχι στο “Δέντρο”...Είμαι και εγώ ένας από εκείνους ... που μέχρι χθες ήμουν θεατής και κάποια στιγμή αποφάσισα να γίνω αγωνιζόμενος ...
Είμαι και εγώ ένας από εκείνους ... που μέχρι χθες είχα ένα σχετικά γρήγορο αυτ/το και έτρεχα στους δρόμους και τα βουνά ... και κάποια στιγμή αποφάσισα να βάλω ένα κλουβί , ένα μπάκετ και μια πυρόσβεση για να τρέξω αναβάσεις (για αρχή) ... ενώ παράλληλα να κάνω και το κέφι μου μπαίνοντας μέσα σε μια πίστα ... διασκεδάζοντας και απολαμβάνοντας την γρήγορη οδήγηση με κάθε ασφάλεια ...
Και εδώ , θα πρέπει να τονίσω , ότι σήμερα που μιλάμε υπάρχουν πολλά άτομα ακόμα , που σκέφτονται να κινηθούν προς αυτήν την κατεύθυνση ...Η ηλικία μου πλέον αλλά και η τσέπη μου , δεν μου επιτρέπουν να κάνω πρωταθλητισμό ...και δυστυχώς τελικά μόνο κάποιοι φίλοι με βοήθησαν να στήσω αυτό το μικρό Α6 (οι οποίοι είναι και επάνω στο αυτ/το , αντί στην θέση τους να βρίσκονται κάποιοι χορηγοί ) ...
Θεωρώ ... ότι το άθλημα πρέπει να υπάρχει για να ικανοποιεί τα γούστα μας και το κέφι μας ... και όχι το αντίστροφο ... !!!
Το πρόβλημα στην Ελλάδα με οτιδήποτε έχει σχέση με την λέξη motorsport ... είναι υπαρκτό ... το ζούμε σήμερα και κάποιοι παλαιότεροι , το ζουν εδώ και χρόνια ... και πιστεύω ότι η ρίζα του κακού είναι στο promotion ...
Εκεί θεωρώ ότι πρέπει να εστιάσουμε όλοι μας και σε αυτήν την κατεύθυνση να αγωνιστούμε να αλλάξει κάτι ...Το να μην συμμετέχουμε σε αγώνες ... και το να αδιαφορούν οι λέσχες για την σωστή οργάνωση αυτών ... οδηγεί σε λάθος στόχο ... και ίσως το μόνο που θα καταφέρουμε τελικά όλοι μας να είναι ... ύστερα από λίγα χρόνια , το άθλημα αυτό , να έχει πεθάνει ...
Ξαναλέω λοιπόν και τονίζω κατά την ταπεινή μου άποψη ... **promotion του αθλήματος **...
Καλός η’ κακός ... υπάρχουν κάποιες τηλεοπτικές εκπομπές που βγάζουν το άθλημα προς τα έξω ... όμως ... το καλός πάει στο ότι υπάρχουν ... και από την άλλη το κακός πάει στο ότι είναι ελάχιστες ...
Κάπου εδώ να συγχαρώ και δημόσια τον κύριο Φωτεινελη για αυτήν του την προσπάθεια ... που μπορεί να μην συμφωνώ με κάποιες απόψεις ... όμως είναι η μοναδική φωνή που έχουμε στο γυαλί – κονσερβοκούτι ... και ενώ είναι αγωνιζόμενος , παράλληλα αφιερώνει και χρόνο για να βγουν αυτές οι εκπομπές στον αέρα ... δίνοντας μια σπίθα ζωής στο άθλημα , μέσα από τα πλάνα , τις περιγραφές και τα ρεπορτάζ ...
Μπράβο λοιπόν ... και ελπίζω τις εκπομπές αυτές η’ κάποιες αντίστοιχες ...να τις δούμε κάποια στιγμή και σε τηλεοπτικούς σταθμούς με μεγαλύτερη τηλεθέαση ...Είμαστε τόσοι άλλοι (εκτός του κύριου φωτεινελη ) μέσα σε αυτόν τον χώρο ... και τελικά έχω μια απορία ...
Κανείς άλλος δεν έχει τον τρόπο και τον χρόνο να κάνει κάτι αντίστοιχο ???
Σκιζόμαστε ότι αγαπάμε και πονάμε αυτό το άθλημα που αργοπεθαίνει ... όμως δεν φτάνει μόνο αυτό , οι προσπάθειες μας θα πρέπει να είναι πιο δραστικές ... και αναφέρομαι σε όλους μας ... από τον τελευταίο αγωνιζόμενο μέχρι και τον Πρόεδρο της ΕΘΕΑ ...Πολύ απλά ...
*- Το motorsport εκ των πραγμάτων χρειάζεται χρήμα ...
- Για να πέσει χρήμα ... χρειάζεται promotion έτσι ώστε να κερδίσουμε την θέαση ...
- Και για να κερδίσουμε την θέαση ... θα πρέπει να δώσουμε στο κοινό αυτό που θέλει ...
- Και αυτό που θέλει είναι ... να βλέπει αγώνες και αγωνιστικά αυτοκίνητα ... είτε ζωντανά είτε μέσω της τηλεόρασης ... *
Έρχομαι λοιπόν τώρα , με μερικά απλά παραδείγματα και ρωτάω ...
*- Εάν υπήρχε ένα δελτίο τύπου προαναγγελίας αγωνιστικών εκδηλώσεων Σαβ/κου , προς όλα τα αθλητικά ειδησιογραφικα τμήματα των μεγάλων ραδιοτηλεοπτικών σταθμών ...
- Εάν υπήρχε τουλάχιστον μια 30λεπτη τηλεοπτική εκπομπή μεσοβδόμαδα , σε κάθε μεγάλο τηλεοπτικό κανάλι , που να δείχνει πλάνα και αποτελέσματα …
- Εάν υπήρχε τουλάχιστον μια live τηλεοπτική κάλυψη ... μιας ειδικής ράλι , ενός σκέλους μιας ανάβασης , μιας κατηγορίας ενός αγώνα ταχύτητας ...απο έναν μεγάλο τηλεοπτικό σταθμό ...
- Εάν …….Εάν …...Εάν ………….*
**
ΠΟΙΟΣ ΘΑ ΗΤΑΝ ΧΑΜΕΝΟΣ ??? … ΚΑΙ ΓΙΑΤΙ ??? ….
Η ΕΘΕΑ ??? … οι λέσχες ??? … οι χορηγοί ??? … οι αγωνιζόμενοι ??? …η’ μήπως οι θεατές ??? …
**
Έρχεται το Ακρόπολις ... και η εκτίμηση η δική μου είναι ότι στο Ολυμπιακό Στάδιο θα έχουμε sold out ...
Είναι η μεγάλη ευκαιρία τώρα ... για το motorsport στην Ελλάδα ... ευελπιστώ ότι δεν θα πάει χαμένη ...Ο παππούς μου ... μου έλεγε ... “ Στην βράση κολλάει το σίδερο ” ...
Όποιοι μπορούν να επηρεάσουν πράγματα και καταστάσεις για το καλύτερο αύριο αυτού του χώρου ... “ Το σίδερο ζεματάει ” ...
Κλείνοντας κάπου εδώ ... ξέρω ... όλα αυτά που είπα , είναι γνωστά και δεν έχουν ειπωθεί για πρώτη φορά ... και σίγουρα οι πιο παλιοί έχετε αναλωθεί άπειρες ώρες , σε τέτοιου είδους συζητήσεις ... όμως και εμείς οι νεότεροι στο άθλημα δεν έχουμε δει φως ...
Η δική μου φωνή ... είναι απλά και ταπεινά άλλη μια φωνή ... και ελπίζω ότι κάποια στιγμή οι φωνές όλων μας θα γίνουν πράξεις – έργα ...Εύχομαι σε όλους καλό Πάσχα και καλή Ανάσταση ...
Εύχομαι σε όσους ανέβουμε στο Λιβάδι καλή διασκέδαση ...
Και τέλος εύχομαι σε όλους τους συναθλητές μου καλή συνέχεια στις προσπάθειες τους ...
*Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς
Μαρκαντωνατος Χ.
-
Το θέμα, μας έχει προβληματίσει, θεωρώ, όλους τους αγωνιζόμενους και είναι άμεσα συνδεδεμένο με την επιτυχία των αγώνων σε Πανελλαδικό επίπεδο.
Κατ'αρχάς , κατά τη γνώμη μου, πρέπει οι αγώνες να είναι διάσπαρτοι σε όλη την Ελλάδα για τη διάδοση του σπορ. Για να κάνεις κάποιον να το αγαπήσει..πρέπει να περάσει από κοντά του, να το αισθανθεί, να το μυρίσει. (Δείτε όλους αυτούς που μεγάλωσαν δίπλα σε ειδικές).
Πρέπει όλα τα 'καλά' αυτοκίνητα να πηγαίνουν παντού και όποιος μπορεί απ'τους 'άλλους' επίσης...όποιος αγαπάει τους αγώνες βέβαια...και να ανοίξουμε όλοι τα μυαλά μας. Δεν πρέπει να τα ρίχνουμε σε άλλους (την κατάντια των αγώνων στη Β.Ελλαδίτσα μας π.χ. ) αλλά ούτε οι άλλοι να σκέφτονται τον εαυτούλη τους, αλλά να σκέφτονται συλλογικά και πιο μακροπρόθεσμα. Αν αναπτύξεις τους αγώνες στην περιφέρεια, σύντομα θα έχεις ένα δυνατό Π.Π.
Αν το αναπτύξεις μόνο στην Αθήνα, σύντομα θα έχεις ένα κλειστό Α.Π.
Θέλει ανάπτυξη απ'όλα τα μέτωπα. Εάν υπάρξει επιτέλους τηλεοπτική κάλυψη της προκοπής, ίσως να μην παίζουν τόσο πολύ ρόλο και οι θεατές (βλέπε WRC) αν και πιστεύω πως το ένα θα φέρει το άλλο.
Το θέμα είναι να πείσεις χορηγούς και αγωνιζόμενους να επενδίσουν σε όλη την Ελλάδα...μακροχρόνια για το καλό όλων μας και όχι για το καλό των μικρόκοσμών τους.
Βέβαια για τους αγωνιζόμενους θεωρώ ότι αυτοι που κυνηγούν το πρωτάθλημα, σε ένα πρωτάθλημα έξυπνα στημένο, θα πανε παντού, αναγκαστικά. Για κάποιους άλλους, τι ποιό ωραίο να κάνεις μια εκδρομή και να γουστάρεις τα τέλεια χώματα (σε συνδιασμό με τις γεύσεις) κάποιας περιοχής, τις φοβερές ασφάλτινες κάποιας άλλης σε συνδιασμό με τα βουνά και τη φύση και ίσως, γιατί όχι και σε ένα νησί..ίσως Κρήτη...Βάλτε μέσα ανθρώπους των media ή καλλιτέχνες, για να πάρει αίγλη επιτέλους αυτό το άθλημα. Βάλτε τον Ρουβά, τον Κακλαμανάκη, τον κούρκουλο να τρέξει..τζάμπα. Και θα δείτε σιγά-σιγά, η μία κίνηση μετά την άλλη..με καλό μάρκετινγκ..θα αποδώσει..
Ας ανοίξουμε τα μυαλά μας........ όλοι.... Παλιοί ξυπνήστε, Νέοι μάθετε από το παρελθόν, δώστε τις ιδέες σας....
ΟΥΥΥΥΥΥΦΦΦΦ...
ΥΓ και κάτι άλλο. Όλοι μιλάνε επιτέλους για μια πίστα στην Έλλάδα, ενώ υπάρχουν 2 από τις οποίες η μία με μια μετατροπή γίνεται Φ1 (προβλέπεται στα σχέδια) και εμείς ακόμη κάνουυμε αγώνες σε αεροδρόμια με μηδενικούς κανόνες ασφαλείας. Αν έτρεχα σε πίστα θα ήθελα να έτρεχα στην καλύτερη...
-
γεια σου Μπάμπη ραλιάρη ! (για το 106 rallye )
άλλος ένας που από απλώς γρήγορος έγινε ... γρήγορος αγωνιζόμενος
καλά πάει το 106sportclub στον τομέα
-
Βάλτε τον Ρουβά, τον Κακλαμανάκη, τον κούρκουλο να τρέξει..τζάμπα. Και θα δείτε σιγά-σιγά, η μία κίνηση μετά την άλλη..με καλό μάρκετινγκ..θα αποδώσει..
Άσχετο βέβαια, αλλά αφού το θίξαμε...
Κάποτε έγινε ένας αγώνας αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού, και ο Ευαγγελάτος προσφέρθηκε μόνος του να κάνει ένα σύντομο διαφημιστικό, το οποίο είχε παίξει (δωρεάν φυσικά) στον Alpha. Λυσσάξανε οι πρωταθληταράδες τότε... ακόμα θυμάμαι έναν από αυτούς να ωρύεται: 'ποιός είναι αυτός ο κουλός που το παίζει οδηγός αγώνων και ποιός του έχει πεί ότι μας εκπροσωπεί;' (!!!!!!.....)Κάποτε έτρεξε ο Κούρκουλος σε έναν μικρό χωμάτινο αγώνα. Τα ίδια του έσουρε (πίσω από την πλάτη του φυσικά) το 'κύκλωμα' των πρωταθληταράδων (του κώλου) που θεώρησε ότι ...απειλείται η αίγλη τους!!!!! 'Κουλό' τον ανέβαζαν, 'ηθοποιό' τον κατέβαζαν. Όσο για τους χρόνους, τους έκαναν γαργάρα και τους απέδωσαν στο αυτοκίνητο.
Τελικά, οι ελληνικοί αγώνες φαίνεται ότι δεν έχουν ανάγκη από ξένα αστέρια. Τόσους πρωταθληταράδες έχουν.
Αναμένεται να τους καλέσει έναν έναν ο Χατζηνικολάου στις Αντιγνωμίες για μιά εκ βαθέων εξομολόγηση. -
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Βάλτε τον Ρουβά, τον Κακλαμανάκη, τον κούρκουλο να τρέξει..τζάμπα. Και θα δείτε σιγά-σιγά, η μία κίνηση μετά την άλλη..με καλό μάρκετινγκ..θα αποδώσει..
Άσχετο βέβαια, αλλά αφού το θίξαμε...
Κάποτε έγινε ένας αγώνας αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού, και ο Ευαγγελάτος προσφέρθηκε μόνος του να κάνει ένα σύντομο διαφημιστικό, το οποίο είχε παίξει (δωρεάν φυσικά) στον Alpha. Λυσσάξανε οι πρωταθληταράδες τότε... ακόμα θυμάμαι έναν από αυτούς να ωρύεται: 'ποιός είναι αυτός ο κουλός που το παίζει οδηγός αγώνων και ποιός του έχει πεί ότι μας εκπροσωπεί;' (!!!!!!.....)Κάποτε έτρεξε ο Κούρκουλος σε έναν μικρό χωμάτινο αγώνα. Τα ίδια του έσουρε (πίσω από την πλάτη του φυσικά) το 'κύκλωμα' των πρωταθληταράδων (του κώλου) που θεώρησε ότι ...απειλείται η αίγλη τους!!!!! 'Κουλό' τον ανέβαζαν, 'ηθοποιό' τον κατέβαζαν. Όσο για τους χρόνους, τους έκαναν γαργάρα και τους απέδωσαν στο αυτοκίνητο.
Τελικά, οι ελληνικοί αγώνες φαίνεται ότι δεν έχουν ανάγκη από ξένα αστέρια. Τόσους πρωταθληταράδες έχουν.
Αναμένεται να τους καλέσει έναν έναν ο Χατζηνικολάου στις Αντιγνωμίες για μιά εκ βαθέων εξομολόγηση.Καλημέρα
Τώρα τι σε έπιασε πάλι και βάζεις τέτοια θέματα;
Θέλεις να ανοίξεις άλλο μέτωπο; Θέλεις να γίνεις στάρ, τι στο καλό θέλεις;
Δεν έχεις καταλάβει ότι είναι πολλοί αυτοί που βολεύονται στο χαμηλό επίπεδο των Ελληνικών αγώνων;
Δεν έχεις καταλάβει ότι οι δήθεν μεγάλοι και 'αφιλοκερδώς' σωτήρες μπορούν να παίξουν μόνο στα χαμηλά και να μας σώσουν με γνώμονα την προσωπική τους βολή στα στόμια, στην ανάρτηση και το ύψος που τους βολεύει λειτουργώντας έτσι εντελώς αποπροσανατολιστικά, αφήνοντας να βαλτώνουν θεσμικά ζητήματα;
Γιά ποιά μαγάλα κανάλια μιλάς; Σκέφτηκες ότι τα μαγάλα κανάλια δεν κάνουν μόνα τους εκπομπές αν δεν υπάρχει ο ειδικός και μεγάλος, ο επαγγελματίας δημοσιογράφος που θα μπορεί να κινηθεί σε ανάλογο επίπεδο, όπως και ο μεγάλος διοργανωτής γιά μεγάλες διοργανώσεις;
Όταν ο πήχης θα στηθεί ψηλά, τότε μάλλον πολλοί θα κάτσουν χαμηλά, θα περνάνε τον πήχη από κάτω και μάλλον θα πρέπει να πάνε σπίτι τους, αφού η ανεπάρκεια τους θα φανεί και θα τους βάλει απαγορευτικό εισόδου στο χώρο που τώρα αλωνίζουν με το ύφος του ειδικού, του σωτήρα και του αλτρουϊστή.
ως απάντηση σε όλους αυτούς, ας μην υποτιμάμαι αυτό που παράγουμε και κυρίως μην ενδίδουμε σε κάθε κίνηση απαξίωσής του. Είναι έργο δικό μας και θα πρέπει να το διαφυλάξουμε. Εμείς δεν έχουμε κάτι άλλο να προσφέρουμε και νομίζω ότι όλοι οι οδηγοί έχουν φέρει εις πέρας την αποστολή τους, οδηγούν και προσφέρουν θέαμα το οποίο μένει μεταξύ μας επειδή κάποιοι δεν θέλουν να βγεί προς τα έξω.
Στο σημείο που είμαστε πρέπει να φτιάξουμε το περιτύλιγμα του προϊόντος γιά να μπορέσουμε να το πουλήσουμε. Το περιτύλιγμα αυτό έχει οικονομικό κόστος. Όσοι έχουν την διαχείριση των οικονομικών του χώρου είναι οι μοναδικοί που θα πρέπει να αναλάβουν το κόστος και δεν εννοώ τίποτε άλλο από το να πληρώσουν με τα δικά μας χρήματα. Αυτό θα είναι μιά ανταποδοτική διαχείριση των οικονομικών του μηχανοκίνητου αθλητισμού.
Διαφορετικά το χαρίζουμε και βεβαίως δεν πάει χαμένο, αφού γιά αυτόν που το εκμεταλλεύεται έχει οικονομικό αντίκρυσμα με πρόσημο θετικό.
Καλό Πάσχα
Γιάννης Μεσημέρης -
Ο χρήστης ΓΜ έγραψε:
Διαφορετικά το χαρίζουμε και βεβαίως δεν πάει χαμένο, αφού γιά αυτόν που το εκμεταλλεύεται έχει οικονομικό αντίκρυσμα με πρόσημο θετικό.Ας βαλουμε λοιπον εδω μια ανω αλλα και μια κατω τελεια...
-
Αν *και *στον μικρόκοσμο των αγώνων αυτοκινήτου υπάρχουν τόσα συμφέροντα που εμποδίζουν κάποιες αναλαμπές να γίνουν προβολείς ισχύει αυτό που λέει ο κ.APR ..............οτι δεν σώνετε με τίποτε η παρτίδα.??????? Γιατί αν σώνετε πρέπει να γίνει κάτι σύντομα....τι διάολο τόσοι κολλημένοι είμαστε που κάνουμε μονίμως χαρακίρι............έτσι για πλάκα,σε πολλούς τομείς της ζωής μας ????????????????????????
-
Ας αναλάβει ο καθένας τις ευθύνες του και να μην προσπαθεί να ρίξει τις ευθύνες στους άλλους αν πρώτα δεν κάνει κριτική και απολογισμό (ειλικρινή) στον εαυτό του..(τι ζητάω τώρα..)
Επίσης μεγάλο μερίδιο ευθύνης έχουν και οι απανταχού τεχνικοί που θέλουν να κάνουν την αρπαχτή τους παίζοντάς το ξερωόλες-μπορωόλες...διόχνωντας πρακτικά τους αγωνιζόμενους αφου εκτοξεύουν το κόστος των αγώνων
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Κάποτε έγινε ένας αγώνας αυτοκινήτων στο Αεροδρόμιο του Ελληνικού, και ο Ευαγγελάτος προσφέρθηκε μόνος του να κάνει ένα σύντομο διαφημιστικό, το οποίο είχε παίξει (δωρεάν φυσικά) στον Alpha.
Κώστα,
διόρθωσέ με αν κάνω λάθος αλλά ο εν λόγω κύριος δεν ήταν που 'τσίμπησε' από γνωστή εταιρία κινητής τηλεφωνίας 80 'χαρτιά', τάζοντας λαγούς με πετραχείλια και από τότε δεν την ξαναείδαμε στους Ελληνικούς αγώνες?
...
Καλό Πάσχα,
θα τα πούμε απο Τρίτη
Καλή ανάσταση...
σε όλους...
-
για να μην αλλαξω τοπικ και επειδη εχει σχεση με την αναβαση θελω να βαλω ενα κουιζ.ποιος ειναι αυτος ο οδηγος που περσι εβριζε για την αναβαση σε φορτηγο γνωστου οδηγου και φετος κανει τα αδυνατα δυνατα για να ανεβουν ολοι επανω?τι του εχουν ταξει?και επειδη ξεχασε να χωνεψη την παραμυθια που καταπιε μικρος λεει οτι μ@....Α του κατεβει στο κεφαλι?οποιος το βρει κερδιζει τυροπιτα η μπουγατσα με τυρι
NΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 100 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!