-
Απάντησα στον lmanias με pm.
-
-
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΓΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ Α.Ο.Θ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο Α.Ο.Θ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΜΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΥΠΑΡΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ Τ'ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ: 1000 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 500 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΠΙΕΙ.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
-
Ο χρήστης aaa έγραψε:
Απάντησα στον lmanias με pm.Μπράβο!
Εγώ σε λίγο θα πάω βόλτα μέχρι το περίπτερο!
-
Κ. ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ. ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΚΑΝΑΤΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΕΣΕΙΣ Η ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ?????? ΑΝ ΚΑΙ ΔΕΝ ΣΑΣ ΞΕΡΩ ΜΗ ΜΟΥ ΠΕΙΤΕ ΟΤΙ ΗΣΑΣΤΑΝ Ο ΜΑΥΡΟΜΑΛΛΗΣ ΚΥΡΙΟΣ ΜΕ ΤΟ ΜΟΥΣΤΑΚΙ ΠΟΥ ΦΟΡΟΥΣΑΤΕ ΕΝΑ ΜΠΕΖ ΓΙΛΕΚΟ, ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΤΣΑΚΩΘΗΚΑ ΜΕ ΤΗΝ ΚΥΡΙΑ ΠΟΥ ΕΒΓΑΖΕ ΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ, ΜΟΥ ΕΙΠΑΤΕ: ΜΗ ΔΙΝΕΙΣ ΣΗΜΑΣΙΑ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΤΗΣ ΓΙΝΕΤΑΙ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΟ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑΤΕ ΣΑΣ ΛΕΩ ΟΤΙ 1000 ΤΕΜ ΝΕΡΟ ΕΙΝΑΙ 41,5 ΚΙΒΩΤΙΑ & 21 ΑΝΑΨ/ΚΑ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ. ΓΙΑ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΥΣ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΑ ΕΙΔΑΝ!!!!!!!!!! ( ΜΗΠΩΣ ΤΑ ΞΕΧΑΣΑΝ ΣΕ ΚΑΜΙΑ ΑΥΛΗ??????? )
ΑΝΤΙ ΝΑ ΒΓΕΙΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΠΕΙΤΕ ΕΝΤΑΞΕΙ, ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΡΙΚΑ ΛΑΘΑΚΙΑ ΠΕΡΣΙ, ΦΕΤΟΣ ΒΟΗΘΑΤΕ ΚΑΙ ΕΣΕΙΣ ΡΕ ΟΔΗΓΟΙ ΝΑ ΤΑ ΞΕΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΩΡΑΙΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΖΗΤΑΤΕ ΚΑΙ ΤΑ ΡΕΣΤΑ!!!!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ ΝΑ ΛΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΨΕΜΑΤΑ & ΝΑ ΕΧΕΤΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΛΥΨΕΤΕ ΤΑ ΛΑΘΗ ΣΑΣ. ΔΕΝ ΠΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΕΤΣΙ, ΞΥΠΝΑΤΕ!!!!!!!!!!!!EYXOMAI KAΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
[quote='IBIZAMANIA']ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΓΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ Α.Ο.Θ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο Α.Ο.Θ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ.[color=red]ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΜΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΥΠΑΡΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ Τ'ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ: 1000 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 500 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΠΙΕΙ.
[color=red]ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΓΩ ΓΙΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΣΑΣ ΛΟΓΙΑ.ΓΙΑ ΤΗ ΧΟΛΗ ΜΟΥ ΘΕΛΩ ΝΑ ΣΑΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΩ ΟΤΙ ΤΗ ΕΧΩ ΒΓΑΛΕΙ ΛΟΓΟ ΥΓΕΙΑΣ.
ΕΓΩ ΣΑΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΕΧΩ ΠΡΟΒΛΗΜΑ ΜΕ ΤΗ ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ ΛΕΣΧΗ ΑΛΛΑ ΜΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΛΕΣΧΕΣ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΠΟΥ ΔΕΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΩΣΤΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΤΟΥΣ.ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΕΧΩ ΤΣΑΚΩΘΕΙ ΣΧΕΔΟΝ ΜΕ ΟΛΕΣ.ΑΣΧΕΤΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΜΕΛΟΣ Η ΑΝ ΤΗΝ ΕΙΧΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ.ΓΙΑΤΙ ΟΤΑΝ ΕΙΣΑΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΟΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΣ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΩΝ. ΟΣΟ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΦΙΛΟΥΣ ΜΟΥ ΤΟΥΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΙΟΥΣ ,ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΣΤΙΣ ΕΚΛΟΓΕΣ ΤΟΥ ΣΟΑΑ ΚΑΤΕΒΑΣΑ ΤΟΝ ΦΙΛΟ ΜΟΥ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΒΑΛΑΒΑΝΗ ΚΑΙ ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΕΙΠΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΕΙΝΑΙ ΟΤΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΣΕΙ ΚΑΠΟΤΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΟΡΕΙΟΙ ΚΑΙ ΝΟΤΙΟΙ.ΚΑΙ ΕΠΕΙΔΗ ΞΕΡΩ ΟΤΙ ΓΝΩΡΙΖΕΣΤΕ ΡΩΤΗΣΤΕ ΤΟΝ.ΕΧΩ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΛΙΟΤΕΡΑ ΟΤΙ ΤΟΥΣ ΚΑΛΥΤΕΡΟΥΣ ΜΟΥ ΦΙΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΕΧΩ ΣΤΗΝ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ ΓΙΑΥΤΟ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΠΡΩΤΑ ΝΑ ΡΩΤΑΤΕ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ.ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΤΕΛΕΙΩΝΟΥΜΕ ΕΓΩ (ΑΝΤΙΘΕΡΟΣ ΜΕ ΑΛΛΟΥΣ)ΕΙΜΑΙ ΧΟΜΠΙΣΤΑΣ ΑΠΟ ΤΟ 1986 ΚΑΙ ΠΟΤΕ ΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΧΑ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΑ ΣΥΜΦΕΡΟΝΤΑ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΟΧΙ ΜΕ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΜΟΥ.].ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΜΥΑΛΑ (ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΜΑΣ ΕΡΘΕΙ Η ΘΕΙΑ ΦΩΤΙΣΗ)[/color]
-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
για να μην αλλαξω τοπικ και επειδη εχει σχεση με την αναβαση θελω να βαλω ενα κουιζ.ποιος ειναι αυτος ο οδηγος που περσι εβριζε για την αναβαση σε φορτηγο γνωστου οδηγου και φετος κανει τα αδυνατα δυνατα για να ανεβουν ολοι επανω?τι του εχουν ταξει?και επειδη ξεχασε να χωνεψη την παραμυθια που καταπιε μικρος λεει οτι μ@....Α του κατεβει στο κεφαλι?οποιος το βρει κερδιζει τυροπιτα η μπουγατσα με τυριΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΟΔΗΓΟΣ .......ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΗΣ
ΜΕ ΚΙΜΑ ΤΗΝ ΜΠΟΥΓΑΤΣΑ ΣΕΜΠΑΣΤΙΑΝ ΜΠΟΥΚΛΕΝ
-
Ο χρήστης IBIZAMANIA έγραψε:
ΘΑ ΗΘΕΛΑ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΘΕΡΜΑ ΤΟΝ ΚΥΡΙΟ ΦΑΓΑΔΑΚΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΛΕΜΟ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΣΤΟΝ Α.Ο.Θ. ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΑΥΤΟ ΤΟ FORUM ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΧΟΛΗ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΙ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣ ΤΗΣ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ ΜΕ ΤΑ ΚΑΛΑ ΤΟΥ ΛΟΓΙΑ.
ΟΥΤΕ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΝΑ ΕΙΧΕ Ο Α.Ο.Θ. ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΜΙΛΟΥΣΕ ΕΤΣΙ.ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΞΕΧΑΣΩ ΝΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΩ ΚΑΙ ΤΟΝ Κ.ΠΑΝΤΕΛΑΚΗ ΓΙΑΤΙ ΞΕΧΑΣΕ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙ ΠΩΣ ΠΕΡΣΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΠΑΙΖΕ ΜΠΟΥΓΕΛΟ ΜΕ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΝΕΡΑΚΙΑ ΠΟΥ ΥΠΗΡΧΑΝ ΓΙΑ ΝΑ ΠΙΝΟΥΝ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ (ΥΠΑΡΧΡΙ ΚΑΙ ΤΙΜΟΛΟΓΙΟ ΠΟΥ Τ'ΑΠΟΔΕΙΚΝΥΕΙ: 1000 ΜΠΟΥΚΑΛΑΚΙΑ ΝΕΡΟ ΚΑΙ 500 ΑΝΑΨΥΚΤΙΚΑ) ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΓΙΝΕ ΠΑΡΑΤΗΡΗΣΗ ΜΑΣ ΤΡΕΛΑΝΕ ΝΑ ΛΕΕΙ ΠΩΣ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΤΟΥ ΔΩΣΕΙ Η ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΝΑ ΠΙΕΙ.
ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
[b] ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΡΜΑΙΚΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΠΟΙΟΥΣ ΘΑ ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΕΙΣ? ΚΑΛΑ ΠΑΜΕ ΕΔΩ ΠΑΝΩ, ΦΤΥΣΤΕ ΜΑΣ............
-
APR Μ.ΕΒΔΟΜΑΔΑ ΚΙΜΑ?????????? ΑΝ ΚΟΙΤΑΞΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΣ ΠΕΡΣΙΝΕΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΜΑΣ ΣΤΟ VIDEO ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ,ΘΑ ΒΓΑΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟ ΠΟΡΙΣΜΑ ΓΙΑΤΙ ΠΑΜΕ ΚΑΤΑ ΔΙΑΟΛΟΥ.............
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης IBIZAMANIA έγραψε:
ΝΙΚΟΣ ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΟΥ
Ζητώ συγνώμη κύριε Τριανταφύλλου αλλά δεν νομίζω να βοηθάτε σε κάτι.
Απλά έτσι ρίχνετε λάδι στη φωτιά , εκτός και αν δεν σας ενδιαφέρει να βοηθήσετε .
Και δεν απαντήσατε (έστω και βιαστικά) στα υπόλοιπα ………………….......
Mόνο για το νερό διαβάσατε ???????????
Εκτός και αν θέλετε να υποβαθμίσετε το όλο θέμα .***Φιλικά και μόνο
Ορφανός Στράτος *** -
για να μην αλλαξω τοπικ και επειδη εχει σχεση με την αναβαση θελω να βαλω ενα κουιζ.ποιος ειναι αυτος ο οδηγος που περσι εβριζε για την αναβαση σε φορτηγο γνωστου οδηγου και φετος κανει τα αδυνατα δυνατα για να ανεβουν ολοι επανω?τι του εχουν ταξει?και επειδη ξεχασε να χωνεψη την παραμυθια που καταπιε μικρος λεει οτι μ@....Α του κατεβει στο κεφαλι?οποιος το βρει κερδιζει τυροπιτα η μπουγατσα με τυριΟ Υποφαινόμενος κοιτάτε τις κασέτες του περσινού αγώνα και τις συνεντεύξεις χαχαχα!!!!!!!!!!!!!!!
-
ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ.
-
Ο χρήστης codriver έγραψε:
ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ.βγαλε και μας μεριδιο απο την επιδοτηση κοντα στα 4000 ευρο για να παρουν τα πνευμονια μας αερα και μετα θα σου πω για τις κομπινοημερομηνιες του πρωταθληματος.
-
ΔΕΝ ΥΠΟΧΡΕΝΟΥΜΕ ΚΑΝΕΝΑ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ. ΑΛΛΑ ΑΝ ΘΕΛΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΛΕΓΕΤΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ ΘΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΡΕΞΕΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΤΟΥ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑΤΟΣ. ΣΤΟ ΜΟΝΑΔΙΚΟ ΑΘΛΗΜΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΑΣ. ΓΙΑ ΦΑΝΤΑΣΤΗΤΕ ΝΑ ΣΥΝΕΒΑΙΝΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΣΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ Η ΣΤΟ ΜΠΑΣΚΕΤ? ΓΙ΄ΑΥΤΟ ΑΦΗΣΤΕ ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ ΚΑΙ ΟΣΟΙ ΕΧΟΥΝ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΝΑ ΑΝΕΒΟΥΝ ΝΑ ΤΡΕΞΟΥΝ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΣ ΚΑΚΙΣΟΥΝ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΠΟΥ ΕΒΑΛΕ ΤΗΝ ΑΝΑΒΑΣΗ ΣΤΟ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ.EΔΩ ΚΑΙ 6-ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΕΧΩ ΣΕ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΩ ΠΙΣΤΑ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ, ΚΑΙ ΣΕ ΟΠΟΙΑ RALLY ΕΧΩ ΤΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΤΡΕΞΩ, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ ΑΝ ΘΑ ΛΕΓΟΜΕ ΠΡΩΤΑΘΛΗΤΗΣ ΕΛΛΑΔΟΣ. ΣΤΟ ΓΙΑΤΙ ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΙ ΚΥΠΕΛΟ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΓΝΩΡΙΖΩ ΚΑΙ ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ. ΚΑΙ ΠΝΕΥΜΟΝΙΑ ΕΧΩ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΑ ΑΝΤΕΡΑ ΝΑ ΤΡΕΧΩ, ΟΧΙ ΟΜΩΣ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΝ ΕΚΕΙΝΟΙ, ΑΛΛΑ ΟΠΩΣ ΘΕΛΟΥΜΕ ΕΜΕΙΣ ΟΙ ΟΔΗΓΟΙ. **ΜΗ ΞΕΧΝΑΜΕ ΟΤΙ ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΛΑΤΕΣ!!!!!!!!! **
ΔΕΝ ΚΑΚΙΣΑ ΤΗΝ ΕΘΕΑ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΑΠΟΛΥΤΑ ΣΥΜΦΩΝΟΣ ΟΤΙ ΑΓΩΝΕΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΙΝΟΝΤΑΙ ΣΕ ΟΛΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΜΑΣ.
ΣΤΑΜΑΤΑ ΝΑ ΛΕΣ ΑΜΠΕΛΟΣΟΦΙΕΣ ΤΑ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΜΑΣ ΚΑΙ ΨΑΞΕ – ΠΙΕΣΕ – ΡΩΤΑ – ΜΑΘΕ – ΞΥΠΝΑ, ΠΩΣ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΠΟΙΟ ΠΟΙΟΤΙΚΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΤΟΜΕΙΣΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΚΑΚΟ ΝΑ ΜΗ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ, ΚΑΚΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΚΑΝΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΝ Ο ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΣΧΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΟΘ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ?
Υ.Σ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟ?
-
o ΣΟΑΑ έχει βγάλει μια ολόσωστη ανακοίνωση στο site του.
-
βγαλε και μας μεριδιο απο την επιδοτηση κοντα στα 4000 ευρο για να παρουν τα πνευμονια μας αερα και μετα θα σου πω για τις κομπινοημερομηνιες του πρωταθληματος.
Δεν υπήρξε καμιά επιχορήγηση προς τον ΑΟΘ, αλλά απλά εγκρίθηκε ένα κονδύλιο από την Νομαρχία για να φτιαχτεί ο δρόμος και να μπουν μπαριέρες. Και αυτό έγινε με πίεση από τον ΑΟΘ φυσικά. Χωρίς να μπει τίποτα στο ταμείο του .
Μην πυροβολείτε μια από τις καλύτερες ελληνικές λέσχες (κατά τα λεγόμενα παλαιοτέρων και εμπειροτέρων από εμέ στο χώρο) .
Είναι κακό για το χώρο. Αν πιάσουμε εδώ μέσα ο καθένας να μιλήσει για κακές/επικίνδυνες διοργανώσεις αγώνωνπου έχει βιώσει, η λίστα με τις λέσχες δεν θα έχει τέλος και , είμαι βέβαιος ο ΑΟΘ ΔΕΝ θα περιλαμβάνεται σε αυτές.Τελικά αν αθροίσουμε τα θέματα που καταλήγουμε?
- Μεγάλη απόσταση από τη Αθήνα (σωστό).
- Δεν υπήρχε σκιά πέρισυ (σωστό αλλά είναι κάτι που θα μπορούσε να διορθωθεί φέτος).
- Δεν υπήρχε επαρκές νερό (αληθές για τα δοκιμαστικά του Σαββάτου όπου πήραν μέρος και τα μπουγελώματα (!!), λάθος για την Κυριακή που υπήρχε επάρκεια).
Αν αυτά αρκούν στο να ματαιωθεί (και για πάντα?) μια ανάβαση στη συμπρωτεύουσα ... τι να πω.
Περαστικά μας, για άλλη μια φορά εδώ πάνω.
Και έχω την αίσθηση ότι οι 'επιτυχίες' στους αγώνες στη Β. Ελλάδα θα συνεχιστούν στον αμέσως έπόμενο αγώνα.... Έτσι από διαίσθηση....
-
ΘΑ ΣΥΜΦΩΝΟΥΣΑ ΑΝ Ο ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΟΛΟΙ ΕΣΕΙΣ ΚΑΝΑΤΕ ΘΕΜΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΑ ΚΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΛΕΣΧΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΑ ΟΜΩΣ ΔΙΑΚΡΙΝΩ ΑΠΟ ΠΕΡΥΣΙ ΜΙΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΟΥ ΑΟΘ ΚΑΙ ΓΕΝΙΚΑ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ ΜΕ ΤΟ ΠΡΟΣΧΗΜΑ ΤΗΣ ΜΕΓΑΛΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ ΚΛΠ. ΔΕΝ ΑΝΑΡΩΤΗΘΗΚΕ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΟΝ ΣΟΑΑ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΕΘΕΑ ΠΩΣ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΠΟ Β.ΕΛΛΑΔΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΕΙ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ?Υ.Σ.ΔΕΝ ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ ΟΤΙ ΤΟ ΧΟΜΠΥ ΠΟΥ ΔΙΑΛΕΞΑΤΕ ΕΙΝΑΙ ΠΟΛΥΕΞΟΔΟ?
ΝΑ ΤΑ ΠΑΡΟΥΜΕ ΑΠΟ ΤΗΝ ΑΡΧΗ? ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΝ ΟΧΙ ΟΛΟΙ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΗΣ. ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΙΣΤΟΡΙΚΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΧΑΝ ΠΟΙΟ ΣΟΒΑΡΕΣ ΠΑΡΟΧΕΣ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΓΚΡΙΝΙΑΖΑΜΕ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΜΕΤΡΙΑ ΠΡΟΣ ΚΑΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ. ΣΥΜΠΕΡΙΦΟΡΑ Α.Ο.Θ.? ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΨΕΜΑΤΑ ΛΕΝΕ ΜΕΣΩ ΤΟΥ Κ.ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΟΥ. (έμαθα ποιος είναι τελικά που θέλει να κάνει και Δ.Σχεσεις με τα ΨΕΜΑΤΑ τρομάρα του……..)
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΑΝ ΕΧΕΙΣ ΑΝΑΡΩΤΗΘΕΙ ΓΙΑ ΤΟ ΘΕΜΑ ΤΗΣ ΑΠΟΣΤΑΣΕΩΣ ΟΧΙ ΜΟΝΟ ΤΗΣ Β.ΕΛΛΑΔΟΣ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΤΙΟΥ ΕΛΛΑΔΟΣ……….
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΠΕΣ ΜΟΥ ΠΟΣΟΙ ΟΔΗΓΟΙ B.EΛΛΑΔΟΣ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΟ ΠΡΩΤΑΘΛΗΜΑ ΑΝΑΒΑΣΕΩΝ?Υ.Γ. ΣΑΝ ΔΙΑΔΡΟΜΗ ΘΑ ΤΗΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΜΕ ΝΟΣΤΑΛΓΙΑ ΜΕΧΡΙ ΝΑ ΑΛΑΞΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΩ ΝΑ ΤΗΝ ΞΑΝΑΞΡΕΞΩ
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
o ΣΟΑΑ έχει βγάλει μια ολόσωστη ανακοίνωση στο site του.Oι αγωνιζόμενοι αποφάσισαν... Αναβάλλεται η ανάβαση Λιβαδίου
Λόγω ελλείψεως συμμετοχών η προγραμματισμένη για 7 & 8 Μαΐου Ανάβαση Λιβαδίου αναβάλλεται. Νέα ημερομηνία τέλεσης του παραπάνω αγώνα θα ανακοινωθεί από τον ΑΟΘ, που έχει αναλάβει την οργάνωση του αγώνα.
Σύμφωνα με πληροφορίες του rally.gr οι συμμετοχές μετά βίας ξεπέρασαν τις 30, γεγονός που κατάστησε την αναβολή του αγώνα αναγκαία.Όλα, τελικά, δείχνουν ότι οι αγωνιζόμενοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καυτηριάζοντας με το δικό τους τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την αποχή τους από τους αγώνες, το αυξημένο κόστος, καθώς και την έλλειψη φιλοξενίας.
Η κίνηση αυτή θα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους εμπλεκόμενους και να μας κάνει όλους να καταλάβουμε ότι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, οι οποίοι θυσιάζουν το χρόνο τους, τα χρήματά τους, ενώ ταυτόχρονα πολλές φορές παίζουν τη ζωή τους στη ρουλέτα των ε.δ., έχουν άποψη αλλά και δύναμη η οποία, έχει ισχύ, επηρεάζει και παίρνει αποφάσεις. Δε μιλάμε για... άψυχα διακοσμητικά στοιχεία, τα οποία θαυμάζουμε στα βουνά, αλλά για ανθρώπους, που απαιτούν το σεβασμό όλων μας!_Μ.Σαλ.(manoliss@4troxoi.gr)
μαλλον αυτη ειναι μια σωστη ανακοινωση . ευγε μανωλη
-
Όλα, τελικά, δείχνουν ότι οι αγωνιζόμενοι αποφάσισαν να πάρουν την κατάσταση στα χέρια τους, καυτηριάζοντας με το δικό τους τρόπο, ο οποίος δεν είναι άλλος από την αποχή τους από τους αγώνες, το αυξημένο κόστος, καθώς και την έλλειψη φιλοξενίας.
Η κίνηση αυτή θα πρέπει να κρούσει τον κώδωνα του κινδύνου προς όλους τους εμπλεκόμενους και να μας κάνει όλους να καταλάβουμε ότι οι Έλληνες αγωνιζόμενοι, οι οποίοι θυσιάζουν το χρόνο τους, τα χρήματά τους, ενώ ταυτόχρονα πολλές φορές παίζουν τη ζωή τους στη ρουλέτα των ε.δ., έχουν άποψη αλλά και δύναμη η οποία, έχει ισχύ, επηρεάζει και παίρνει αποφάσεις.
Επομενο βημα της διαμαρτυριας θα ειναι η μαζικη συμμετοχη στην αναβαση Κυμης που πλεονεκτει γιατι γινεται... εδω κοντα και εχει περισσοτερα νερακια στον τερματισμο.
Ευγε πραγματικα, πλεον μετα τις λεσχες (ΑΟΠ, Μεγαρα) και οι οδηγοι γραφουν εκει που δεν πιανει μελανι μια προκυρηξη πανελληνιου πρωταθληματος γιατι ετσι τους αρεσει.
NΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 100 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!