-
Ο χρήστης ΘΕΟΦΙΛΟΣ ΦΑΓΑΔΑΚΗΣ έγραψε:
για να αλιωθη ενα προγραμμα πρεπει πρωτα αυτοι που το βγαζουν να ειναι σχετικοι και να ρωτανε τους αγωνιζομενους για να βγαζουν ρεζουμε αλλα επειδη ειναι ασχετοι η κομπιναδοροι η δεν ξερω τι αλλο ,καλα θα κανουν η να μαθουν η να πανε να πουλανε τυροπιτες .τωρα για τους αγωνιζομενους αν θα στεφτουν πρωταθλητες αστο σαυτους που αγωνιζονταιΟλοι δηλαδη ασχετοι, τυροπιταδες ή για τα μπαζα εκτος απο τους αγωνιζομενους που ξερουν καλυτερα; ΟΚ.
-
Ο χρήστης Go_For_Pole έγραψε:
Σαφώς και οι οδηγοί έχουν μεγάλη δύναμη, αρκεί να την καταλάβουν... Η αρχή έγινε, μην τα αφήσετε τώρα! Μ.Σαλ.
Σωστα αλοιγατορα μου, εχουν τεραστια δυναμη. Τη δυναμη να αλλαζουν την προκυρηξη του Πανελληνιου Πρωταθληματος που συμμετεχουν. Θα μου πεις και τι σε νοιαζει εσενα που ουτε τρεχεις, ουτε ακουμπας επαγγελματικα στο χωρο;
Δε με νοιαζει ρε φιλε Μανωλη αλλα (με οσο δικαιωμα εχει ενας απλος θεατης) εχω μια ερωτηση προς εσενα και κυριως προς την ΕΘΕΑ: Αληθεια σε αυτους που πρωταγωνιστησαν σε αλιωση προκυρηξης πρωταθληματος αξιζει να απονεμηθουν τιτλοι πρωταθλητη; Δεν ειναι αντιφατικο; Ποσο μαλλον οταν προκειται για πρωταθλητη Ελλαδος και το κυριο προβλημα ηταν ο τοπος διεξαγωγης του αγωνα μεσα στην Ελληνικη επικρατεια...
Παντως τωρα που το καλοσκεφτομαι ισως θα πρεπει να το κοπιαρει και η ομαδα μου το παραδειγμα. Στο κατω κατω που να τρεχουμε την Κυρικαη στην Κρητη, να χανουμε δυο μερες, να μη μας κερναει ο ΟΦΗ θρακοψωμα, να μη μας κοιμιζει τζαμπα, να μη μας βγαζει εξω το βραδι για γουστα και στην τελικη να ξοδευει η ομαδα μερικες χιλιαδες ευρω για εναν αγωνα πολο (ακουσον ακουσον) μολις 36 λεπτων. Απαπαπα, δεν κανουμε αποσβεση με τιποτα ενω ακομη χειροτερα δε θα εχει νερακια μετα το τελος του παιχνιδιου εκτος απο τα μεταχειρισμενα που θα μας εχουν ηδη πεταξει στην πισινα οι γνωστοι θεατες-καφροι. Για κουλουρακια ουτε λογος... Θα προτεινουμε λοιπον να αποβληθει ο ΟΦΗ απο το πανελληνιο πρωταθλημα γιατι στην τελικη ποσες Κρητικες ομαδες συμμετεχουν; Μονο μια! Ποσοι ειναι απο την ηπειρωτικη Ελλαδα; 11. Ε, να παν να παιξουν με τους αλλους Κρητικους και να μας αφησουν στην ησυχια μας, να παιζουμε οπου φτανει αυθημερον το πουλμαν μας.
Βεβαια οπως φανταζεσαι αν ποτε τολμουσαμε να ψελισουμε κατι τετοιο θα επεφταν οι πισινες απο τα γελια. Γιατι η πικρη αληθεια ειναι οτι οταν συμμετεχεις σε ενα πρωταθλημα ή γενικοτερα σε εναν θεσμο αποδεχεσαι καποιο πλαισιο (προκυρηξη) που διαγραφει τους κανονες του παιχνιδιου. Ειτε αυτο λεγεται προγραμμα αγωνων, ειτε τεχνικοι κανονισμοι, ειτε οτιδηποτε. Αλλα αυτο ισχυει στον κοσμο του ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ, οχι στο παραλογο που λεγεται Ελληνικοι αγωνες αυτοκινητου.
Αυτο το τελευταιο εξαιρετικα αφιερωμενο σε οσους ονειρευονται ομοσπονδιες και αναγνωριση απο την ΓΓΑ. Κυριοι εχετε αυτο που αξιζετε, ενα πραγμα που δεν ειναι σπορ, ειναι ενα σεριφατο που ο πιο φωνακλας καουμποι κανει οτι θελει. Ειτε αυτο σημαινει ακυρωση αγωνα, ειτε μεγαλυτερο βεντουρι, ειτε αλλο ελαχιστο υψος απο το εδαφος, ειτε οτιδηποτε. Η ιδια ιστορια με αλλους πρωταγωνιστες.
ΥΓ Βρισκω πολυ ειρωνικη την αναδειξη σε ηρωα καποιου που επιλεγει ενα χωρο για να συναγωνιστει συνανθρωπους του επειδη ξοδευει χρονο, χρημα και ενιοτε διακινδυνευει την ακεραιοτητα του. Τη τελευταια φορα που το τσεκαρα ολοι οι αθλητες μπαινουν στον εκαστωτε στιβο επειδη αυτοι συνειδητα το επιλεγουν. Αν αυτο ειναι ηρωικη σταση, τοτε η χωρα μας ειναι γεματη απο ηρωες.
Καλημέρα
Συμφωνώ και μάλλον επαυξάνω, αφού έτσι το θέμα των ελληνικών αγώνων υποβαθμίζεται. Όμως δεν υπάρχει άλλος τρόπος γιά να καταλάβουν επιτέλους οι λέσχες ότι πρέπει να κουνηθούν και να κάνουν τους αγώνες που αναλαμβάνουν και όχι με διάφορα κόλπα να τους ξεπετάνε κάνοντάς τους ή 'αναβάλοντάς' τους.
Εδώ πρέπει να κάνει αισθητή την παρουσία της αυτή που έχει την ευθύνη γιά όλο αυτό το σκηνικό, δηλαδή ΕΘΕΑ και νομίζω ότι υπάρχουν τρόποι ώστε αυτή η κοροϊδία της δήθεν αναβολής ΄ή του δεν υπάρχουν συμμετοχές δεν γίνεται ο αγώνας να σταματήσει.
Επομένως το βόλια προς τις λέσχες και όχι προς τους οδηγούς γενικά.
Lev -
Τωρα με αυτα και με εκεινα αναβληθηκε ο αγωνας(σωστα) οποτε...
Ο ΑΟΘ θα επρεπε οταν ειδε οτι ο αγωνας δεν μετραει στο κυπελλο Β.Ε και την επομενη βδομαδα υπηρχε ραλι που μτραγε στο κυπελλο επρεπε να διαμαρτυρηθει.. -
ΠΡΟΣ Κο ΝΑΣΣΟ ΠΑΠΑΚΩΣΤΑ
ΑΓΑΠΗΤΕ ΝΑΣΣΟ,
ΕΠΕΙΔΗ ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΟΙ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΙ ΕΤΣΙ ΚΑΙ ΟΙ ΟΡΓΑΝΩΤΕΣ ΤΩΝ ΑΓΩΝΩΝ Π Ρ Ε Π Ε Ι Ν Α Δ Ι Α Β Α Ζ Ο Υ Ν ΤΟΥΣ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥΣ,ΚΑΙ ΕΧΟΝΤΑΣ ΗΔΗ ΚΑΝΕΙ ΘΕΜΑ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΛΕΓΧΟ ΤΩΝ ΕΣΩΡΟΥΧΩΝ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ,ΣΕ ΕΝΗΜΕΡΩΝΩ ΜΕΣΩ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ POST ΜΟΥ ΟΤΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΔΙΑΡΚΕΙΑ ΤΟΥ ΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΛΕΓΧΟΥ ΤΟΥ ΡΑΛΛΥ Μ.ΡΟΔΟΥ,Δ Ε Ν ΘΑ ΦΕΡΟΥΜΕ ΤΑ ΕΣΩΡΟΥΧΑ ΓΙΑ ΕΛΕΓΧΟ ΔΙΟΤΙ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΡΗΤΑ ΣΤΟΝ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΟΤΙ 'ΘΑ ΕΛΕΓΧΘΟΥΝ ΤΑ ΚΡΑΝΗ ΚΑΙ ΟΙ ΦΟΡΜΕΣ ΤΩΝ ΠΛΗΡΩΜΑΤΩΝ' !!!! ΑΣ ΤΟΛΜΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΝΑ ΜΟΥ ΠΕΙ ΤΙΠΟΤΑ ΓΙ'ΑΥΤΟ !!!
ΕΧΕΙ ΞΕΧΑΣΤΕΙ ΕΠΙΣΗΣ ΝΑ ΓΡΑΦΤΕΙ ΟΤΙ Ο ΑΝΕΦΟΔΙΑΣΜΟΣ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΚΑΙ ΣΤΟΝ ΑΤΟΜΙΚΟ ΧΩΡΟ SERVICE ΤΟΥ ΚΑΘΕ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥ ΕΦ'ΟΣΟΝ ΤΗΡΟΥΝΤΑΙ ΟΙ ΚΑΝΟΝΕΣ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ (ΔΥΟ ΠΥΡΟΣΒΕΣΤΗΡΕΣ ΣΥΝΟΛΙΚΟΥ ΒΑΡΟΥΣ 8 ΚΙΛΩΝ).
ΣΤΟ ΗΜΕΡΟΛΟΓΙΟ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ (ΣΤΗΝ ΠΡΩΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ)ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΟΙ ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ ΛΗΓΟΥΝ ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 04.05.05 ΣΤΙΣ 21.00 ΕΝΩ ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΛΗΓΟΥΝ ΣΤΙΣ 18.00. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΡΧΟΤΑΝ ΝΑ ΔΗΛΩΣΕΙ ΣΤΙΣ 19.30 ΤΙ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΟ ΘΑ ΙΣΧΥΕ ??
ΣΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΗΝ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ ΘΑ ΕΚΚΙΝΗΣΟΥΝ ΤΑ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΑ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΜΕ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΕΝΟΣ ΛΕΠΤΟΥ. ΜΕΧΡΙ ΕΔΩ ΛΟΓΙΚΟ,ΤΗΝ ΣΤΙΓΜΗ ΠΟΥ ΘΑ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΤΗΝ SUPER Ε.Δ. ΟΣΟ ΑΦΟΡΑ ΤΩΡΑ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ,ΠΟΥΘΕΝΑ ΔΕΝ ΑΝΑΦΕΡΕΤΑΙ ΟΤΙ ΤΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΔΥΟ ΛΕΠΤΩΝ.
ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ 'ΚΑΚΩΣ ΚΕΙΜΕΝΑ' ΠΡΙΝ ΑΡΧΙΣΕΙ Ο ΑΓΩΝΑΣ.
ΟΤΑΝ ΜΙΑ ΛΕΣΧΗ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙ ΤΕΤΟΙΟ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΕΙ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ ΟΥΤΕ ΚΑΝ ΤΗΝ ΕΚΚΙΝΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΓΩΝΑ,ΠΙΣΤΕΥΩ,ΟΤΙ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΤΙΣ ΝΕΕΣ ΕΓΚΥΚΛΙΟΥΣ ΠΟΥ ΔΙΕΠΟΥΝ ΤΟ ΑΘΛΗΜΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΙ ΤΟΝ ΠΕΡΣΙΝΟ ΚΑΝΟΝΙΣΜΟ, ΚΑΘΩΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΕΒΕΤΑΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟ ΤΟΥΣ 'ΠΕΛΑΤΕΣ' ΤΗΣ.
ΦΙΛΙΚΑ,
'EL-EM'
-
Άμα γίνει της ανάβασης Λιβαδιού του χρόνου στο Μαύρο Ρόδο, τότε μάλλον θα καταλάβουν.
Για την ώρα οι αγωνιζόμενοι είμαστε Μ@Λ@ΚΕΣ και μετά το 2 σε 1 φιάσκο με το περσινό Ράλι Μάυρο Ρόδο Κορίνθου (Ράλι Μαύρου Κοροΐδου...) συνεχίζουμε να τους τιμούμε με την συμμετοχή μας και να τους πλουτίζουμε με το παράβολό μας.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΑΘΟΥΜΕ!!!
ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ!!! -
Ο χρήστης gpantelakis έγραψε:
......
ΕΙΝΑΙ ΚΑΘΑΡΑ ΘΕΜΑ ΣΕΒΑΣΜΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΥΣ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟΥΣΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
ΛΟΙΠΟΝ , ΕΠΕΙΔΗ ΚΑΠΟΤΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΙΣΟΥΜΕ , ΤΙΣ ΑΜΠΕΛΟΦΙΛΟΣΟΦΙΕΣ , Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΕΔΩΣΕ ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΟΣ (ΠΟΥ ΤΑ ΛΕΕΙ ΟΛΑ ) , Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΓΙΝΕΙ ΣΤΟ ΜΥΑΛΟ ΤΟΥ ΚΑΘΕΝΟΣ , ΚΑΙ ΝΑ ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΤΕ ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ ......................
ΦΙΛΑΚΙΑ
-
πες τα tabs, γιατί αμα τα πω εγώ θα είμαι... βόρειος..
ήτανε καλά δηλαδή το φετινό Αχαιος.. εκεί βλέπεις τους σεβάστηκαν τους αγωνιζόμενους με τη σχεδίαση της διαδρομής. και τις παροχές που τις βάζεις ? ουουουου μια χαρά περάσανε όπως όλοι είπανε. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.
αλλά να δω τι θα γίνει και στο Αττικό φέτος που απο τον πολύ σεβασμό πέρυσι δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε... που κάναμε μια και κάτι ώρα για να πάμε από το autofestival στην Πεντέλη, να φάμε όλη την κίνηση στη μάπα (αυτή που δεν πρέπει να φάει κάποιος την Κυριακή του Θωμα) για να κάνουμε τον τερματισμό στην Πεντέλη και να μας δώσει τα Κύπελλα ο Δήμαρχος. Ηθελα να ήξερα τι σκεφτόταν ο Ορφανός και ο Κύρκος για τους συμπλέκτες στα αυτοκίνητά τους..
και ενώ δεν πιστέυω να τίθεται θέμα για το ποια λέσχη είχε σκεφτεί καλύτερα τον αγωνιζόμενο, όταν με το καλό θα γίνει το Αττικό (και ειλικρινά εύχομαι να γίνει ΤΕΛΕΙΟ), ε ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δε θα ακουστεί ούτε μια φωνούλα (εκτός ίσως του tabs που φαίνεται να θυμάται πράγματα).
Ε αυτά τα πράγματα ακούγονται κάπως παράξενα..τι είπα μέχρι τώρα ? δε μου φταίει κανένας αγώνας. εννοείται οτι οι αγωνιζόμενοι πρέπει να τιμούμε τις λέσχες που μας προμοτάρουν και να απέχουμε από αυτές που δε μας σέβονται (και δεν κάνω πλακα τώρα).
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΟ... ΖΥΓΙΣΜΑ
βλέπω οτι η λέσχη με τα περισότερα κονέ έχει και τη λιγότερη κριτική.
βλέπετε παίρνει σεβασμό από αλλού και δεν χρειάζεται και των αγωνιζόμενων.
και να μη ξεχνάμε τις... έξυπνες προκυρήξεις από την ΕΘΕΑ. ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν μετρούσε το Λιβάδι στις αναβάσεις Β. Ελλάδος.
σε αναγωγή, είναι σα να μη μετράει το... ΕΛΠΑ στο Κύπελλο Ασφάλτου και να μας φταίει το ότι δεν ήρθανε οι... ξένοι να το τρέξουνε και δεν μάζεψε και τους Έλληνες του Κυπέλλου!!!
πανέξυπνη προκύρηξη. τους παραδέχομαι. και καθόμαστε να λέμε το μακρύ και το κοντό μας.συμφωνώ με την ιδέα οτι το Πρωτάθλημα πρέπει να έχει αγώνες σε όλη την Ελλάδα ακριβώς για να υπάρχει και διάδοση όλων των μορφών και να βλέπει ο κόσμος. Πχ πιστεύω οτι θα πρέπει το Ράλλυ Κρήτης να μετράει στο Κύπελλο Ασφάλτου (με τις σωστές παροχές της λέσχης σε φέρρυ και σκέψη πχ να μπορεί κάποιος να κάνει τις δοκιμες του Παρασκευή ΚΑΙ Σάββατο πριν τον αγώνα για να μη χρειαστεί να κατέβει και άλλη μέρα) και ας μη με συμφέρει καθόλου κάτι τέτοιο από εδώ που είμαι.
υ.γ. βλέπω να κατεβαίνω Αμφίκλεια να δω το σπριντ
-
Με γεωγραφικό πλάτος 46 μοίρες βόρεια, τη στιγμή που η Αθήνα είναι 37,5 και η Θεσσαλονίκη είναι 40,5, μάλλον για ακρο-βόρειος προβοκάτορας θα θεωρούμαι στην Αθήνα, παρά νότιος!
Δεν πειράζει, όποιος ξέρει καλύτερα ας κλάιει πάνω από τα σκορπισμένα λεφτά του.
-
Στο κατω κατω που να τρεχουμε την Κυρικαη στην Κρητη, να χανουμε δυο μερες, να μη μας κερναει ο ΟΦΗ θρακοψωμα, να μη μας κοιμιζει τζαμπα, να μη μας βγαζει εξω το βραδι για γουστα και στην τελικη να ξοδευει η ομαδα μερικες χιλιαδες ευρω για εναν αγωνα πολο (ακουσον ακουσον) μολις 36 λεπτων.
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ, ΠΛΗΡΩΝΗ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΤΙ? ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ? ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ? ΛΑΣΤΙΧΑ? ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΩ [size=24]ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΗ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ.[/size] ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ .ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ...
**ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΗ ΤΕΛΕΙΟΣ**
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πες τα tabs, γιατί αμα τα πω εγώ θα είμαι... βόρειος..ήτανε καλά δηλαδή το φετινό Αχαιος.. εκεί βλέπεις τους σεβάστηκαν τους αγωνιζόμενους με τη σχεδίαση της διαδρομής. και τις παροχές που τις βάζεις ? ουουουου μια χαρά περάσανε όπως όλοι είπανε. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.
αλλά να δω τι θα γίνει και στο Αττικό φέτος που απο τον πολύ σεβασμό πέρυσι δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε... που κάναμε μια και κάτι ώρα για να πάμε από το autofestival στην Πεντέλη, να φάμε όλη την κίνηση στη μάπα (αυτή που δεν πρέπει να φάει κάποιος την Κυριακή του Θωμα) για να κάνουμε τον τερματισμό στην Πεντέλη και να μας δώσει τα Κύπελλα ο Δήμαρχος. Ηθελα να ήξερα τι σκεφτόταν ο Ορφανός και ο Κύρκος για τους συμπλέκτες στα αυτοκίνητά τους..
και ενώ δεν πιστέυω να τίθεται θέμα για το ποια λέσχη είχε σκεφτεί καλύτερα τον αγωνιζόμενο, όταν με το καλό θα γίνει το Αττικό (και ειλικρινά εύχομαι να γίνει ΤΕΛΕΙΟ), ε ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δε θα ακουστεί ούτε μια φωνούλα (εκτός ίσως του tabs που φαίνεται να θυμάται πράγματα).
Ε αυτά τα πράγματα ακούγονται κάπως παράξενα..τι είπα μέχρι τώρα ? δε μου φταίει κανένας αγώνας. εννοείται οτι οι αγωνιζόμενοι πρέπει να τιμούμε τις λέσχες που μας προμοτάρουν και να απέχουμε από αυτές που δε μας σέβονται (και δεν κάνω πλακα τώρα).
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΟ... ΖΥΓΙΣΜΑ
βλέπω οτι η λέσχη με τα περισότερα κονέ έχει και τη λιγότερη κριτική.
βλέπετε παίρνει σεβασμό από αλλού και δεν χρειάζεται και των αγωνιζόμενων.
και να μη ξεχνάμε τις... έξυπνες προκυρήξεις από την ΕΘΕΑ. ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν μετρούσε το Λιβάδι στις αναβάσεις Β. Ελλάδος.
σε αναγωγή, είναι σα να μη μετράει το... ΕΛΠΑ στο Κύπελλο Ασφάλτου και να μας φταίει το ότι δεν ήρθανε οι... ξένοι να το τρέξουνε και δεν μάζεψε και τους Έλληνες του Κυπέλλου!!!
πανέξυπνη προκύρηξη. τους παραδέχομαι. και καθόμαστε να λέμε το μακρύ και το κοντό μας.συμφωνώ με την ιδέα οτι το Πρωτάθλημα πρέπει να έχει αγώνες σε όλη την Ελλάδα ακριβώς για να υπάρχει και διάδοση όλων των μορφών και να βλέπει ο κόσμος. Πχ πιστεύω οτι θα πρέπει το Ράλλυ Κρήτης να μετράει στο Κύπελλο Ασφάλτου (με τις σωστές παροχές της λέσχης σε φέρρυ και σκέψη πχ να μπορεί κάποιος να κάνει τις δοκιμες του Παρασκευή ΚΑΙ Σάββατο πριν τον αγώνα για να μη χρειαστεί να κατέβει και άλλη μέρα) και ας μη με συμφέρει καθόλου κάτι τέτοιο από εδώ που είμαι.
υ.γ. βλέπω να κατεβαίνω Αμφίκλεια να δω το σπριντ
Φίλε Νίκο κατά 90% συμφωνώ με τα λεγόμενα σου .
Κάποτε όμως έπρεπε να γίνει η αρχή , και έτυχε (θέλω να πιστεύω , και από όσο γνωρίζω) να είναι ο Α.Ο.θ και λόγω απόστασης για ανάβαση (αγώνας 8 χιλ. παίζει ρόλο) μη λέμε πάλι τα ίδια ..
Επειδή ήτανε σθεναρές οι αντιδράσεις μέχρι τώρα δε σημαίνει ότι θα είμαστε πάντα*** ΓΙΔΙΑ ***.
Αν για κάτι τόσο χοντρό και με τόσες συμμετοχές να αντιδρούν δεν μιλήσει κανείς σε αγώνα Αθήνας , τότε εγώ είμαι αυτός που θα τα πω πάλι με τον ίδιο τρόπο , έγινε η αρχή και πρέπει να συνεχιστή , όπως θα τα πω πάλι αν πάνε στο λιβάδι λόγω βαθμολογίας και όχι γιατί άλλαξε κάτι .
Θέλω να μου πεις και κάτι άλλο , εσύ με τέτοια συμπεριφορά και τόσα έκτροπα που λες ότι γίνανε στο αττικό ,θα ξαναδήλωνες συμμετοχή ?Υ.Γ Υπάρχουν και αυτοί που ότι θυμούνται χαίρονται και επί του θέματος………:roll:
Φιλικά και το εννοώ
Ορφανός Στράτος -
Ο χρήστης ΜΑΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ έγραψε:
ΩΡΑΙΑ ΤΑ ΛΕΣ! ΠΕΣ ΜΑΣ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΓΙΑ ΤΟ ΠΟΛΟ, ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΑΙΧΤΗΣ ΚΑΤΙ? ΚΑΜΙΑ ΣΥΜΕΤΟΧΗ? ΕΞΟΔΑ ΜΕΤΑΦΟΡΑΣ? ΛΑΣΤΙΧΑ? ΜΗΝ ΓΡΑΨΩ ΕΝΑ ΚΑΤΕΒΑΤΟ [size=24]ΝΑ ΓΙΑ ΤΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΙ ΕΝΑΣ ΟΔΗΓΟΣ.[/size] ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΤΑ ΣΚΟΥΦΑΚΙΑ ΣΑΣ ΠΛΗΡΩΝΟΥΝ .ΚΑΙ ΤΟΛΜΑΣ ΝΑ ΤΑ ΣΥΓΚΡΙΝΕΙΣ...ΕΧΟΥΜΕ ΤΡΕΛΑΘΕΙ ΤΕΛΕΙΩΣ
Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις μιλησα για την ομαδα μου και οχι για εμενα. Η ομαδα μου δε διαφερει σε τιποτα απο εσενα ζουγκλοδηγε (σορι αλλα το nick σκιζει ) γιατι συνειδητα πληρωνει ενα σκασμο λεφτα για να συμμετασχει σε ενα πανελληνιο πρωταθλημα. Οπως τρεχεις να βρεις χορηγους για να αγορασεις λαστιχα, ετσι και αυτη ψαχνει εσοδα για να αγορασει μπουρνουζια και σκουφακια. Μαλιστα θα ελεγα οτι βρισκεται σε μειονεκτηκη θεση γιατι εσυ αν δε βρεις χορηγο θα βαλεις ενδεχομενως τα λογοτυπα της καντινας ή της καφετεριας ή του βουλκανιζατερ ή της οποιας επιχειρησης σου. Αν μαλιστα 'τυχει' να ειναι ο αγωνας κοντα στην πολη που βρισκεται η επιχειρηση σου θα εχεις και διαφημιση για το μαγαζι σου. Βολικο ε;
-
ΜΑΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ, έχεις κάνει φαντάρος στη Σάμο;
-
Ο χρήστης glf έγραψε:
πανέξυπνη προκύρηξη. τους παραδέχομαι. και καθόμαστε να λέμε το μακρύ και το κοντό μας.Σωστος ο Νικος.
-
Αυτο το τελευταιο εξαιρετικα αφιερωμενο σε οσους ονειρευονται ομοσπονδιες και αναγνωριση απο την ΓΓΑ. Κυριοι εχετε αυτο που αξιζετε, ενα πραγμα που δεν ειναι σπορ, ειναι ενα σεριφατο που ο πιο φωνακλας καουμποι κανει οτι θελει. Ειτε αυτο σημαινει ακυρωση αγωνα, ειτε μεγαλυτερο βεντουρι, ειτε αλλο ελαχιστο υψος απο το εδαφος, ειτε οτιδηποτε. Η ιδια ιστορια με αλλους πρωταγωνιστες.
Είναι απίστευτα εύστοχη αυτή η παράγραφος....
Δυστυχώς...
-
Ο χρήστης GeorgeTabs έγραψε:
ΜΑΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ, έχεις κάνει φαντάρος στη Σάμο;ΤΡΙΠΟΛΗ, ΝΕΑ ΣΑΝΤΑ, ΧΙΟΣ, ΘΕΣ/ΝΙΚΗ ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ(ΜΕ 5 ΜΕΡΕΣ ΦΥΛΑΚΗ, ΕΚΑΝΑ ΠΑΝΤΕΣ ΜΕ ΤΟ ΤΖΙΠΑΚΙ! ΩΡΑΙΕΣ ΕΠΟΧΕΣ ΣΕΙΡΑ..)
182 Γ ΣΕΙΡΑ
-
Αν εκανες τον κοπο να διαβασεις μιλησα για την ομαδα μου και οχι για εμενα. Η ομαδα μου δε διαφερει σε τιποτα απο εσενα ζουγκλοδηγε (σορι αλλα το nick σκιζει ) γιατι συνειδητα πληρωνει ενα σκασμο λεφτα για να συμμετασχει σε ενα πανελληνιο πρωταθλημα. Οπως τρεχεις να βρεις χορηγους για να αγορασεις λαστιχα, ετσι και αυτη ψαχνει εσοδα για να αγορασει μπουρνουζια και σκουφακια. Μαλιστα θα ελεγα οτι βρισκεται σε μειονεκτηκη θεση γιατι εσυ αν δε βρεις χορηγο θα βαλεις ενδεχομενως τα λογοτυπα της καντινας ή της καφετεριας ή του βουλκανιζατερ ή της οποιας επιχειρησης σου. Αν μαλιστα 'τυχει' να ειναι ο αγωνας κοντα στην πολη που βρισκεται η επιχειρηση σου θα εχεις και διαφημιση για το μαγαζι σου. Βολικο ε;
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ
ΕΣΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ?
ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΕΙΧΑ ΚΑΝΤΙΝΕΣ ΚΑΙ ΚΑΦΕΤΕΡΙΕΣ ΚΑΙ ΒΟΥΛΚΑΝΙΖΑΤΕΡ, ΘΑ ΕΚΑΝΑ ΠΟΙΟ ΠΟΛΛΟΥΣ ΑΓΩΝΕΣ
ΦΑΝΤΑΖΟΜΑΙ ΘΑ ΞΕΡΕΙΣ ΑΠΟ ΜΠΑΝΤΖΕΤ ΟΜΑΔΑΣ, Ε?
ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΑ $$$ ΞΟΔΕΨΕΣ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥΥ.Γ. ΔΕΝ ΕΠΙΑΣΑ ΤΟ ΝΙCK? ΤΟ ΕΞΗΓΕΙΣ?
-
ΑΣ ΓΙΝΟΥΝ ΠΟΙΟ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΙ-ΦΙΛΙΚΟΙ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΜΑΙ Ο ΠΡΩΤΟΣ ΠΟΥ ΘΑ ΔΗΛΩΣΩ ΣΗΜΕΤΟΧΗ ΓΙΑ ΤΟ ΛΙΒΑΔΙ (ΚΑΙ ΑΡΚΕΤΟΙ ΑΛΛΟΙ)
Αν μη τι αλλο χαρη στις ενεργειες σας (το σας δεν ειναι προσωπικο, συμπεριλαμβανει ολους οσους συμφωνουν με εσας) θα εχουν περιπου 0 ακομη ευκαιριες να σας πεισουν.
.
ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΟΘ;
ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΝΤΕΛΑΚΗΣ
-
Ο χρήστης orfannos έγραψε:
Φίλε Νίκο κατά 90% συμφωνώ με τα λεγόμενα σου .
Κάποτε όμως έπρεπε να γίνει η αρχή , και έτυχε (θέλω να πιστεύω , και από όσο γνωρίζω) να είναι ο Α.Ο.θ και λόγω απόστασης για ανάβαση (αγώνας 8 χιλ. παίζει ρόλο) μη λέμε πάλι τα ίδια ..
Επειδή ήτανε σθεναρές οι αντιδράσεις μέχρι τώρα δε σημαίνει ότι θα είμαστε πάντα*** ΓΙΔΙΑ ***.
Αν για κάτι τόσο χοντρό και με τόσες συμμετοχές να αντιδρούν δεν μιλήσει κανείς σε αγώνα Αθήνας , τότε εγώ είμαι αυτός που θα τα πω πάλι με τον ίδιο τρόπο , έγινε η αρχή και πρέπει να συνεχιστή , όπως θα τα πω πάλι αν πάνε στο λιβάδι λόγω βαθμολογίας και όχι γιατί άλλαξε κάτι .Θέλω να μου πεις και κάτι άλλο , εσύ με τέτοια συμπεριφορά και τόσα έκτροπα που λες ότι γίνανε στο αττικό ,θα ξαναδήλωνες συμμετοχή ?
δίνοντας καλύτερη προσωπική τοποθέτηση θα πω οτι χαίρομαι οταν μας βλέπω να έχουμε συσπείρωση. το κακό είναι οτι αυτό δεν ήρθε από το... όργανο των οδηγών. αυτό τώρα μπορεί να είναι κακό, μπορεί να είναι και καλό. έχω δύο παραδείγματα από νέους αγωνιζόμενους που είχαν κάνει τα κουμάντα τους για να ανέβουν να τρέξουν το Λιβάδι φτηνα και καλά. ίσως βέβαια να μην είχαν την πείρα των παλαιών για να διακρίνουν τα προβλήματα που θα προέκυπταν.
μέχρι εδώ μαζί σου.αλλά είμαι σίγουρος οτι δε θα γίνει κάτι ανάλογο στα ράλλυ από το ποτάμι και κάτω. πουθενά. πουθενά δεν ακούγεται κάτι και δεν έγινε κάτι ανάλογο με την κινητοποίηση για το Λιβάδι. ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΙ ΑΥΤΗ Η ΣΤΑΣΗ, αλλά να το δω και να μη το πιστέψω.
τι να λέμε τώρα, είμαι σίγουρος οτι δε θα γίνει τίποτα ανάλογο απο δω και μπρος
λύρα 100, πως το λένε δηλαδή... -
Ο χρήστης gpantelakis έγραψε:
ΤΙ ΠΟΙΟ ΑΠΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΑΟΘ;Αυτο ειναι οντως πολυ απλο και ειλικρινα δεν εχω καμια διαθεση να αμφισβητησω οτι αυτο θα σε καλυπτε ηθικα.
Ομως για να το αντιστρεψουμε λιγο το ζητημα και εσυ δε θα μπορουσες να τους στειλεις μια επιστολη με τις παρατηρησεις σου (κοινοποιημενη στην ΕΘΕΑ και σε ολα τα περιοδικα του χωρου φυσικα) αντι να γραψεις μια (επετρεψε μου τον χαρακτηρισμο) διακυρηξη πολεμου; Εξισου απλο δε θα ηταν;
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΜΕ 550 ΧΙΛ. ΓΙΑ ΜΙΑ ΑΝΑΒΑΣΗ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΠΕΡΣΙ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ ΜΕ ΤΟΣΗ ΖΕΣΤΗ ΣΤΟΝ ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟ ΚΑΘΟΜΑΣΤΑΝ ΜΕΣΑ ΣΤΟΝ ΗΛΙΟ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΞΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΤΑΝ ΖΗΤΗΣΑΜΕ ΝΕΡΟ ΝΑ ΠΙΟΥΜΕ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΒΡΙΣΑΝ!!!!
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΕΙΧΑΝΕ ΞΕΧΑΣΕΙ ΣΕ ΜΕΡΙΚΑ ΚΥΠΕΛΑ ΝΑ ΒΑΛΟΥΝ ΤΗΝ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ ΤΟΥΣ
ΕΧΟΥΝ ΞΕΧΑΣΕΙ ΟΤΙ ΟΙ ΘΕΑΤΕΣ ΗΤΑΝ ΠΕΡΙΠΟΥ 500!!!!!ΑΝ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΟΥΝ ΟΙ ΣΥΝΑΘΛΗΤΕΣ ΜΟΥ ΞΕΚΙΝΟΝΤΑΣ ΑΠΟ ΤΗΝ Ν3 ΛΕΩ ΝΑ ΤΟΥΣ ΞΕΧΑΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΕΜΕΙΣ ΓΙΑ ΦΕΤΟΣ
-
Ο χρήστης ΜΑΚΗΣ ΖΟΥΓΚΛΑ έγραψε:
ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΑΜΠΑΚΙΕΡΑ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΙΠΕΣ ΤΙΠΟΤΑ ΟΜΩΣ
ΕΣΥ ΚΑΙ ΥΠΟΛΟΙΠΟΙ ΑΘΛΗΤΕΣ ΤΟΥ ΠΟΛΟ ΤΙ ΠΛΗΡΩΝΕΤΑΙ?
...ΚΑΙ ΚΛΕΙΝΟΝΤΑΣ ΠΕΣ ΜΑΣ ΣΕ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΟΣΑ $$$ ΞΟΔΕΨΕΣ ΠΕΡΣΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΣΕΠΗ ΣΟΥ
Παμε αλλη μια φορα. Αγαπητε αγωνιζομενε η θεση σου ειναι ακριβως η ιδια οχι με εμενα τον αθλητη του Χ ερασιτεχνικου αθληματος (δεν εχει σημασια ποιο) αλλα με το ΔΣ του σωματειου.
Το δυστυχο αυτο ΔΣ ψαχνει εναγωνιως για χρηματοδοτες ή χορηγους οπως εσυ.
Αν δε τους βρει, καλυπτει τα εξοδα της ομαδας απο τη τσεπη του οπως εσυ.
Η μονη διαφορα ειναι οτι δεν προσπαθει να ξαναγραψει τη προκυρηξη του πρωταθληματος συμφωνα με τα γουστα του οπως εσυ.ΥΓ Ρωτας κατι επι προσωπικου το οποιο δε νομιζω οτι ενδιαφερει κανεναν εδω αλλα τελοσπαντων. Στα 28 μου ειμαι πολυ τυχερος που δε βαζω πλεον απο τη τσεπη μου για να κανω αυτο που λατρευω αλλα πληρωνομαι καποιο συμβολικο βασικα ποσο που υπερκαλυπτει τα εξοδα μου. Δυστυχως, ειμαι απο τους λιγους τυχερους, η πλειοψηφεια των συναθλητων μου ακομη και στην Α1 που σε αγωνιστικες υποχρεωσεις ειναι καθαρα επαγγελματιες εισπρατει ειτε ψιχουλα, ειτε ανεκπληρωτες υποσχεσεις. Τι να κανουμε ομως, η βλακεια δεν ειναι προνομιο κανενος χωρου και ετσι ολοι μας πληρωνουμε (αλλοι πιο ακριβα, αλλοι λιγοτερο) τη σταση καποιων ονομαστων στο πανελληνιο πρωην συναθλητων που οταν το αθλημα μας ειχε την ευκαιρια να γινει επαγγελματικο αυτοι σφυριζαν αδιαφορα (μαλλον ευγενικα το θετω αλλα ας ειναι)...
NΑ ΤΡΕΞΟΥΜΕ ΟΛΟΙ 100 ΕΥΡΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!