Ο χρήστης glf έγραψε:
πες τα tabs, γιατί αμα τα πω εγώ θα είμαι... βόρειος..
ήτανε καλά δηλαδή το φετινό Αχαιος.. εκεί βλέπεις τους σεβάστηκαν τους αγωνιζόμενους με τη σχεδίαση της διαδρομής. και τις παροχές που τις βάζεις ? ουουουου μια χαρά περάσανε όπως όλοι είπανε. ΣΕΒΑΣΜΟΣ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΙΖΟΜΕΝΟ.
αλλά να δω τι θα γίνει και στο Αττικό φέτος που απο τον πολύ σεβασμό πέρυσι δεν ξέραμε τι να τον κάνουμε... που κάναμε μια και κάτι ώρα για να πάμε από το autofestival στην Πεντέλη, να φάμε όλη την κίνηση στη μάπα (αυτή που δεν πρέπει να φάει κάποιος την Κυριακή του Θωμα) για να κάνουμε τον τερματισμό στην Πεντέλη και να μας δώσει τα Κύπελλα ο Δήμαρχος. Ηθελα να ήξερα τι σκεφτόταν ο Ορφανός και ο Κύρκος για τους συμπλέκτες στα αυτοκίνητά τους..
και ενώ δεν πιστέυω να τίθεται θέμα για το ποια λέσχη είχε σκεφτεί καλύτερα τον αγωνιζόμενο, όταν με το καλό θα γίνει το Αττικό (και ειλικρινά εύχομαι να γίνει ΤΕΛΕΙΟ), ε ΕΙΜΑΙ ΣΙΓΟΥΡΟΣ οτι δε θα ακουστεί ούτε μια φωνούλα (εκτός ίσως του tabs που φαίνεται να θυμάται πράγματα).
Ε αυτά τα πράγματα ακούγονται κάπως παράξενα..
τι είπα μέχρι τώρα ? δε μου φταίει κανένας αγώνας. εννοείται οτι οι αγωνιζόμενοι πρέπει να τιμούμε τις λέσχες που μας προμοτάρουν και να απέχουμε από αυτές που δε μας σέβονται (και δεν κάνω πλακα τώρα).
ΔΥΣΤΥΧΩΣ ΟΜΩΣ ΒΛΕΠΩ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΑ ΣΤΑΘΜΑ ΣΤΟ... ΖΥΓΙΣΜΑ
βλέπω οτι η λέσχη με τα περισότερα κονέ έχει και τη λιγότερη κριτική.
βλέπετε παίρνει σεβασμό από αλλού και δεν χρειάζεται και των αγωνιζόμενων.
και να μη ξεχνάμε τις... έξυπνες προκυρήξεις από την ΕΘΕΑ. ας μου εξηγήσει κάποιος γιατί δεν μετρούσε το Λιβάδι στις αναβάσεις Β. Ελλάδος.
σε αναγωγή, είναι σα να μη μετράει το... ΕΛΠΑ στο Κύπελλο Ασφάλτου και να μας φταίει το ότι δεν ήρθανε οι... ξένοι να το τρέξουνε και δεν μάζεψε και τους Έλληνες του Κυπέλλου!!!
πανέξυπνη προκύρηξη. τους παραδέχομαι. και καθόμαστε να λέμε το μακρύ και το κοντό μας.
συμφωνώ με την ιδέα οτι το Πρωτάθλημα πρέπει να έχει αγώνες σε όλη την Ελλάδα ακριβώς για να υπάρχει και διάδοση όλων των μορφών και να βλέπει ο κόσμος. Πχ πιστεύω οτι θα πρέπει το Ράλλυ Κρήτης να μετράει στο Κύπελλο Ασφάλτου (με τις σωστές παροχές της λέσχης σε φέρρυ και σκέψη πχ να μπορεί κάποιος να κάνει τις δοκιμες του Παρασκευή ΚΑΙ Σάββατο πριν τον αγώνα για να μη χρειαστεί να κατέβει και άλλη μέρα) και ας μη με συμφέρει καθόλου κάτι τέτοιο από εδώ που είμαι.
υ.γ. βλέπω να κατεβαίνω Αμφίκλεια να δω το σπριντ
Φίλε Νίκο κατά 90% συμφωνώ με τα λεγόμενα σου .
Κάποτε όμως έπρεπε να γίνει η αρχή , και έτυχε (θέλω να πιστεύω , και από όσο γνωρίζω) να είναι ο Α.Ο.θ και λόγω απόστασης για ανάβαση (αγώνας 8 χιλ. παίζει ρόλο) μη λέμε πάλι τα ίδια ..
Επειδή ήτανε σθεναρές οι αντιδράσεις μέχρι τώρα δε σημαίνει ότι θα είμαστε πάντα*** ΓΙΔΙΑ ***.
Αν για κάτι τόσο χοντρό και με τόσες συμμετοχές να αντιδρούν δεν μιλήσει κανείς σε αγώνα Αθήνας , τότε εγώ είμαι αυτός που θα τα πω πάλι με τον ίδιο τρόπο , έγινε η αρχή και πρέπει να συνεχιστή , όπως θα τα πω πάλι αν πάνε στο λιβάδι λόγω βαθμολογίας και όχι γιατί άλλαξε κάτι .
Θέλω να μου πεις και κάτι άλλο , εσύ με τέτοια συμπεριφορά και τόσα έκτροπα που λες ότι γίνανε στο αττικό ,θα ξαναδήλωνες συμμετοχή ?
Υ.Γ Υπάρχουν και αυτοί που ότι θυμούνται χαίρονται και επί του θέματος………:roll:
Φιλικά και το εννοώ
Ορφανός Στράτος