-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
Εγω βαζω καθε 2 ωρες ''δακρυα'', άλλα ''δακρυα'' για μεσημεριανο υπνο, άλλα ''δακρυα'' για βραδυνο υπνο..και ολα αυτα εδω και 5 μηνες!Κι εχω αλλους 7 ακομα... (η συχνοτητα εξαρταται απο τον οφθαλμιατρο και το ειδος της επεμβασης, αλλα κανεναν δεν εβλαψε ο υγρος κερατοειδης )
Ασχετο, αλλα αν δεν τα δικαιολογει καποιος σε ταμειο, το ποσο ειναι μεγαλυτερο απο το κοστος της εγχειρησης.Δηλαδή πόσο κοστίζουν αυτά τα 'δάκρυα';
-
1 χρόνο κολλύρια;
-
4,5euros οι 20 αμπουλες απλων ''δακρυων''
8,5euros οι 20 αμπουλες παχυρρευστων ''δακρυων''
10euros οι 20 αμπουλες των πιο παχυρρευστων ''δακρυων''Πολλα ταμεια τα δικαιολογουν ομως!
-
Και έλεγα να σκεφτώ για laser σε κάποια φάση.
Αλλά θα μαι ανασφάλιστος από το καλοκαίρι, οπότε -
Ο χρήστης toyotaman έγραψε:
τα είχα δοκιμάσει τα πολυεστιακά και ζαλιζόμουνα.........Με τα καλα αλλα ακριβα πολυεστικα δεν υπαρχει προβλημα.
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
1 χρόνο κολλύρια;καλά...είπαμε!!
3, το πολύ 4 μήνες.
Ρε Δημήτρη, τι τους λες κι εσύ και τους αγχώνεις?Εγώ τα σταμάτησα στον 1,5 με 2 μήνες περίπου (σύμφωνα με τον οφθαλμίατρό μου ).
Πιο πολύ με ταλαιπώρησε που έπρεπε για κάποιο καιρό να μην βρέχω καθόλου τα μάτια μου (νομίζω για 2 βδομάδες ) και να φοράω κάτι προστατευτικά για τα μάτια το βράδυ, παρά τα κολύρια.Βάζεις υπενθύμιση στο κινητό σου για κάθε μέρα να χτυπάει στάνταρ ώρες και αποκλείεται να το ξεχάσεις. -
Παιδια εγω κολυρια εβαλα 2 ειδων :
Το ενα για δυο βδομαδες και το αλλο για μια βδομαδα μονο !!!!
Αυτα με εντολη γιατρου.
-
Ο χρήστης Giannnis έγραψε:
Και τωρα το ερωτημα :
Το διπλωμα οδηγησης γραφει οτι πρεπει να φοραω γυαλια....Διαβασα οτι αν παω να το αλλξω πρεπει να ξαναπερασω οφθαλμιατρο. Καλα μεχρι εδω .... Αλλα καθε τρια χρονια μετα πρεπει να κανω αναθεωρηση διπλωματος οδηγησς και να πληρωνω πανω απο 100 ευρω !!!!
Απο την αλλη αν με σταματησουν οι Τροχαιοι θα φαω κλιση !!!!
Διλημμα.....
Σε αυτο το ερωτημα καμμια απαντση ????
-
Παιδια εγω κολυρια εβαλα 2 ειδων :Το ενα για δυο βδομαδες και το αλλο για μια βδομαδα μονο !!!!
Αυτα με εντολη γιατρου.
Συγγνωμη..κορτιζονη δεν πηρες καθολου δηλαδη?
ΠΡΙΝ και μετα την επεμβαση δεν πηρες αντιφλεγμονωδη?
Αντιβιοτικο?
Δακρυα δεν εβαλες ποτε? -
Και τωρα το ερωτημα :
Το διπλωμα οδηγησης γραφει οτι πρεπει να φοραω γυαλια....Διαβασα οτι αν παω να το αλλξω πρεπει να ξαναπερασω οφθαλμιατρο. Καλα μεχρι εδω .... Αλλα καθε τρια χρονια μετα πρεπει να κανω αναθεωρηση διπλωματος οδηγησς και να πληρωνω πανω απο 100 ευρω !!!!
Διλημμα.....
Πες του μωρέ κι εσύ ότι φοράς φακούς επαφής...
Απλά βάλε και ένα ζευγάρι γυαλιά (από αυτά που είχες πριν την επέμβαση ) με θήκη στο αμάξι γιατί είσαι υποχρεωμένος να έχεις ένα ζευγάρι γυαλιά στο αμάξι
Εμένα όταν με σταμάτησαν πάντως, αυτά τους είπα και τους έδειξα.Σιγά μην μου ζητούσαν να βγάλω τους φακούς για να τους αποδείξω ότι τους φοράω.Αυτό με την αναθεώρηση δεν το ήξερα.Ισχύει σίγουρα?
Εγώ ξέρω ότι απλά πρέπει να πάω να περάσω ξανά από εξετάσεις οφθαλμίατρου (που μπορείς να το πάρεις από τον ιατρό που σε 'κοιτάει' και μετά την επέμβαση) και σου βγάζουν νέο δίπλωμα χωρίς τον κωδικό 001 που υπονοεί ότι πρέπει να φοράς γυαλιά κατά την οδήγηση.
Όταν ρώτησα, δε μου είπαν τίποτα για επανεξέταση.Δεν είναι λογικο άλλωστε νομίζω.Γιατί μετά από 3-4 μήνες που θα σταθεροποιηθεί η όρασή σου, την ίδια πιθανότητα (και μικρότερη ίσως) έχεις να επανεμφανίσεις μυωπία/αστιματισμό κτλ με έναν που ήταν υγιής (και δε χρειαζόταν γυαλιά) όταν έβγαλε το δίπλωμα
Πάντως ακόμα και μετά από 1 χρόνο που έκανα την επέμβαση δεν έχω αξιωθεί να πάω να βγάλω άλλο δίπλωμα. -
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
Αυτό με την αναθεώρηση δεν το ήξερα.Ισχύει σίγουρα?
Το εχει γραψει φιλος σε αλλο forum οτι την εχει πατησει ετσι !!!!
-
Άρα δηλαδή να το αφήσω έτσι?
Προσωπικά το μόνο ως μαλακία το βλέπω εγώ, να δίνω 100€ ταρίφα έτσι για να αποδεικνύω βλέπω, μόνο και μόνο γιατί έκανα εγχείρηση laser.
(ειδικά τώρα που η τεχνολογία και η ιατρική μας προχώρησε τόσο που συνήθως αν εξαλειφθεί, δεν υπάρχει επιστροφή στα γυαλιά παρα μόνο στα 50+ λόγω πρεσβιοπείας )ΥΓ:Πάντως θα το ξαναψάξω πριν κάνω κάποια κίνηση.Μου παρα-ακούγεται κουλό.
-
Ο χρήστης Κάβουρας έγραψε:
ΥΓ:Πάντως θα το ξαναψάξω πριν κάνω κάποια κίνηση.Μου παρα-ακούγεται κουλό.
Οτι μαθεις πες μας !!!!!!
-
Και τωρα το ερωτημα :
Διλημμα.....
Αγνόησε τους,εγω αυτο εχω κανει εδω και 2 χρονια,βεβαια εμενα γραφει 'φακους επαφης' που ειναι αδυνατον να αποδειχθει οτι δεν φοραω!
-
Αυτό με το δίπλωμα οδήγησης και τον κωδικό για μύωπες, που το αναγράφει? στο φύλλο 4? εκεί που λέει 'κωδ. παρατ.'?
εμένα γράφει εκεί 01.01
σημαίνει ότι πρέπει να οδηγώ με γυαλιά?
-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αγνόησε τους,εγω αυτο εχω κανει εδω και 2 χρονια,βεβαια εμενα γραφει 'φακους επαφης' που ειναι αδυνατον να αποδειχθει οτι δεν φοραω!Πως και γραφει φακους επαφης ???? Γινεται αυτο ???? Ευχαριστω.
-
Να ρωτησω κατι ασχετο?
Αυτα τα λειζερ, εχουν καμια σχεση εμ το λειζερ αποτριχωσης ή το λειζερ καυτηριασμου? Απλα παιζουν σε αλλες συχνοτητες? Η αλλη ισχυ? Ξερω σας φαινεται χαζη η ερωτηση, αλλα αν εινα ιτο ιδιο με αυτα του καυτηριασμου απλα παιζει σε αλλη συχνοτητα ή ισχυ, δεν μπορει να γινει καποιο λαθος απο τον χειρηστη και να σου κανει ζημια στο ματι? Μαλλον ρωταω μαλακια, αλλα νταξ δειξτε συμπονια.
-
Ο χρήστης Michael-Amott έγραψε:
4,5euros οι 20 αμπουλες απλων ''δακρυων''
8,5euros οι 20 αμπουλες παχυρρευστων ''δακρυων''
10euros οι 20 αμπουλες των πιο παχυρρευστων ''δακρυων''Πολλα ταμεια τα δικαιολογουν ομως!
το καλύτερο είναι το κρεμμύδι....
φέρνει πολλά δάκρυα..... -
Και τωρα το ερωτημα :
Διλημμα.....
οι Τροχαίοι ας πιάσουν πρώτα τον δικό τους με το περιπολικό που τους έκανε ρεζίλι στην εθνική οδό ......
-
Άσχετο με laser, σχετικό με τα μάτια: Οι φακοί επαφής που είναι 'μηνιαίοι' είναι για περίπου 30 'βάλε-βγάλε' ή για περίπου 30 μέρες από τη μέρα που θα τους πρωτοχρησιμοποιήσεις;
Επέμβαση laser στα μάτια