-
Ο χρήστης Tiger έγραψε:
Αναλόγως την τογιότα και την επιμονή σου.Εχουν περασει 2 τογιότα απο την οικογένεια και έχω σχηματίσει άποψη.
Anyway,στο θεμα μας.Ειναι αστειο καποιος να ζητάει χώρους και να του προτείνετε το focus!Εκτός αν μιλαμε για το Ghia που κατι παει και ερχεται.
Δηλαδη το Focus 5D GHIA εχει χωρους ενω το Focus 5D Sport π.χ. δεν εχει χωρους?
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Ναι για την toyota το λενε σχεδον ολοι.Πειτε για χωρους, εχω παθει τρομερη πιεση με το xsara, που δεν με καλυπτει καθολου, και υποσχεθηκα στον εαυτο μου να παρω οσο μεγαλυτερο αυτοκινητο γινεται.
Επισης πειτε για ποιοτητα υλικων, σχετικα φτηνα ανταλλακτικα, αραια προγραμματισμενα service.
Abs, κλιματισμο, θεωρω ειναι περιπου στανταρντ.
το ξέρεις ότι η 4θ corolla πουλάει λιγότερα απο το civic 4Θ
Γενικά ότι δεν πουλάει αυτό το μοντέλο
-
Ford Mondeo
Μεγάλοι χώροι, 1800-125 ίπποι, οδική συμπεριφορά, αξιοπιστία
ΚΑΙ πολύ μεγάλη έκπτωση στην τιμή από ό,τι έχω ακούσει, οπότε θα βγαίνει όσο το Vectra -
Δεν ειδα καπου για εκπτωση στα mondeo.
Υπαρχει τετοια πληροφορια? Ποιος μπορει να ξερει περισσοτερα? Ποτε θα ισχυει?Τωρα βεβαια να δουμε γιατι ποσο εκπτωσης μιλαμε.
Αυτη τη στιγμη, το in.gr/auto αλλα και το autotriti.gr έχουν τιμη Mondeo τη χαμηλοτερη, στα 20000 ευρω. Δεν μπορω να διαθεσω τοσα. Αλλιως θα το κοιταζα το mondeo.
-
Ισχύει εδώ και καιρό (κάπου 2000
-
Μπαινει και το Mondeo στα προς εξετασιν.
-
[quote='manosk']Ισχύει εδώ και καιρό (κάπου 2000
-
Χθες το είδα στην εφημερίδα
Την έχω τώρα μπροστά μου τη διαφήμιση:Έκπτωση 50% στην αξία του ΦΠΑ
Δωρεάν δερμάτινο σαλόνι
Συνολικό όφελος από €2.500 ως €3.900 !Έχει και μια γραμμή εξυπηρέτησης: 801 11 700 600
-
Eφόσον μιλάμε για 1.4 η επιλογή είναι corolla. Koίταξε και το Civic αλλά είναι ακριβότερο, με αμφιλεγόμενη αισθητική (το 5θυρο) και με χάλια τιμόνι.
Κατά τα άλλα είναι και αυτό καλό αυτοκίνητο και πλούσια εξοπλισμένο. -
Ο χρήστης meco έγραψε:
Eφόσον μιλάμε για 1.4 η επιλογή είναι corolla. Koίταξε και το Civic αλλά είναι ακριβότερο, με αμφιλεγόμενη αισθητική (το 5θυρο) και με χάλια τιμόνι.
Κατά τα άλλα είναι και αυτό καλό αυτοκίνητο και πλούσια εξοπλισμένο.civic για το 1600 και η τιμή είνια ίδια αν δεις τον εξοπλισμό που έχει
-
Ερωτηση απο εμενα που δεν ειμαι ειδικος σε εσας τους πιο ενημερωμενους:
υποκειμενικά βεβαια αλλα χωρις φοβο και παθος:Opel Vectra ή Ford Mondeo κατα τη γνωμη σας και γιατι?
(ειχα στο μυαλο 1.4 αλλα με τις εκπτωσεις και τα δυο πανε στα 18.500 οποτε πλεον τα εξεταζω αν με καλυπτουν σε οσα ζητω)
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
υποκειμενικά βεβαια αλλα χωρις φοβο και παθος:Opel Vectra ή Ford Mondeo κατα τη γνωμη σας και γιατι?
(ειχα στο μυαλο 1.4 αλλα με τις εκπτωσεις και τα δυο πανε στα 18.500 οποτε πλεον τα εξεταζω αν με καλυπτουν σε οσα ζητω)
Πας δηλαδή στα 1.8??
Τo mondeo θα σου πρότεινα αλλά έχει υπόψη σου ότι θα αλλάξει σύντομα το μοντέλο... Για το Vectra είναι και αυτό καλό αυτοκίνητο αλλά το mondeo είναι καλύτερο γιατί είναι πιο ευχάριστο στην οδήγηση... -
Ο χρήστης karib έγραψε:
Σε αυτά που ζητάς καιι τα δύο σε καλύπτουν με το παραπάνω.Είναι πολύ καλά αυτοκίνητα.Προσωπικά προτείνω Μοντεο για την καλύτερη οδική συμπεριφορά-τιμόνι.Ουσιαστικά εκεί υπάρχει η μεγάλη διαφορά.Και στα συγκριτικά των περιοδικών εκεί εντοπίζουν τη διαφορά.Το Μοντέο είναι πιο 'διασκεδαστικό'.Από κει και πέρα δεν είμαι πλήρως ενημερωμένος για εξοπλισμό.Στους χλωρους νομίζω το Βέκτρα υπετερεί ελαφρά.Σε αυτή τη κατηγορία τα αυτοκίνητα είναι τόσο καλά και ολοκληρωμένα, που πλεον είναι θέμα υποκειμενικό...Αυτό που σου αρέσει κτλ.Οδήγησέ τα πάντως πριν επιλέξεις
-
Για τα 1.8 τελίκα ισχυει τεκμηριο ή οχι?
-
Ο χρήστης karib έγραψε:
Για τα 1.8 τελίκα ισχυει τεκμηριο ή οχι?Χαλαρά τίποτα! Και Ε200 να πάρεις το ίδιο είναι!
Μάλιστα πληρώνεις και τα ίδια τέλη κυκλοφορίας με 1600 -
Τωρα ησυχασα.
Μαλιστα. Mondeo-Vectra, υποκειμενικο.
Βεβαια οι κατοχοι θα ξερουν για φθορες, service κλπ.
Τι λετε? -
Ανάμεσα στα δύο, σίγουρα Mondeo!
-
Παίζει και το Avensis! €20,000 το πήρε ο θείος στην Sol έκδοση.
Έχει 5 αστέρια και 9 ( ) αερόσακους παρακαλώ! -
Ναι το Avensis ειναι τρομερο αλλα παραμενει ακριβο!
-
Τότε Mondeo.
Το Vectra (προσωπική άποψη είναι βέβαια) δεν μου αρέσει Πολύ χοντροκομμένο είναι Είναι και τα σχετικά με το τιμόνι και τη συμπεριφορά που λένε κι οι άλλοι.
Ποιο αυτοκίνητο προτείνετε να επιλέξω?