-
Ο χρήστης Hachiroku_GR έγραψε:
Άλλος ένας απογοητευμένος... και τα τρια τηλέφωνα που έχουν δοθεί είναι off. Την on-line φόρμα όμως που τη βρήκες cpp?Στο ticketshop γα.. την ατυχία μου!!!!!!
Περι θέσων στα 40άρια 7Α ή 9Α είναι καλύτερα????
Πάνω δεν είναι λογικό να είναι καλύτερα γιατι βλέπεις αμφιθεατρικά???OLA OK APO TICKETSHOP
-
θελει μεγαλη υπομονη εγω πειρα τηλεφωνο και κρατησα 10 εισητιρια με πληρωμη μεσω πιστοτικης καρτας!θα καει το οακα
-
Έκλεισα και εγώ εισητήρια τηλεφωνικώς και μάλιστα 19. Θα το είχα κάνει γρηγορότερα και πιο εύκολα για όλους από το internet αλλά με σταμάτησε το γεγονός ότι παραγγέλνεις μέχρι 9 εισητήρια. Δεν γνωστοποιούσε πουθενά το site ότι τα εισητήρια ΔΕΝ είναι αριθμημένα και έτσι μπορείς να τα κλείσεις και σε δόσεις...Πάντως γιατί ρε παιδιά δεν τα στέλνετε σπίτι με χρέωση δικιά μας; είναι ανάγκη να τρέχουμε στην Πεντέλης ή στο ΟΑΚΑ;
-
Ο χρήστης faflas έγραψε:
Το ΟΑΚΑ είναι για την Πατουλίδου
ΜΗΠΩΣ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΔΕΙΞΟΥΜΕ ΣΤΗΝ ΠΟΛΙΤΕΙΑ ΟΤΙ
ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΚΑΙ ΑΓΩΝΕΣ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤΟΥ ??Που ακριβώς είπαμε ότι γράφει η πολιτεία τους αγώνες αυτοκινήτου;
Στα κατωτερα των υποδυματων της μηπως?
Μπά μάλλον λίγο πιο κάτω από τον αφαλό και λίγο πιο πάνω από τα γόνατα.
Πάντως ελπίζω η οργάνωση της υπερειδικής να μην είναι σαν την εξυπηρέτηση για τα εισητήρια γιατί τότε ... ... ... .
-
Εγώ σήμερα έκλεισα 20 εισητηριάκια τηλεφωνικά για μένα και τις υπόλοιπες κοπελίτσες του MotorWomen που θέλουν να έρθουν
Έκλεισα τηλεφωνικά χωρίς ιδιαίτερη αναμονή (2-3 λεπτά maximum) αν και καλύτερα είναι να κλείσεις online... Και τηλεφωνικά χρησιμοποιούν ακριβώς το ίδιο σύστημα και μπορούν να κλείσουν μέχρι 9 εισητήρια ταυτόχρονα οπότε μια η άλλη είναι...
Δεν σας λέω σε ποια θύρα έκλεισα όμως
-
Εγώ σήμερα κατάφερα να επικοινωνήσω και με την hot-line αλλά και την Lamarco αλλά....
ΦΥσικά μου είπαν και εμένα το κλασσικό ή πιστωτική, ή cash στην Ron travell Λ. Αλεξάνδρας 101, όμως κανείς από τους δύο δεν μπορούσε να μου εξασφαλίσει πέρα από τη θύρα τη θέση.
Για όσους τυχόν δεν καταλαβαίνουν αν τα εισιτήρια είναι αριθμιμένα, είναι πολύ μεγάλη διαφορά να είσαι στη σειρά 1 από τη σειρά 30 (ιδίως στις πάνω θύρες). Αυτό είναι κάτι που δεν μπορείς να το κλείσεις από τώρα και με από τη κουβέντα δεν κατάλαβα που είναι η προτεραιότητα στην επιλογή των θέσεων αυτών που έχει προ-αγοράσει τα εισιτήρια σε σχέση με αυτούς που θα τα πάρουν κατευθείαν από τα γκισέ.
Βέβαια υπάρχει και η υποψία να μην είναι αριθμημένα και να διαφοροποιούνται μόνο ως πρός τη θύρα οπότε όπως καταλαβαίνετε όποιος πρόλαβε τον κύριο είδε. Ούτε με τη Λιλαία δεν θα συγκρίνεται ο πανικός. Για να βρείς καλή θέση θα πρέπει να έχεις κατασκηνώσει από το πρωί.......Εχεις κανείς κάποια άποψη σχετικά με το θέμα ???
-
Από ότι κατάλαβα κατά την τηλεφωνική μου επικοινωνία με την ΛΑΜΑΡΚΟ όταν έκανα την κράτηση, τα εισητήρια ΔΕΝ είναι αριθμημένα!!!!!!!!! Θα είναι δύσκολα για μεγάλες παρέες!!!!!!!! (Βέβαια τα εισητήρια είναι συγκεκριμένα για κάθε θύρα και τμήμα - κάθε θύρα έχει 3 τμήματα π.χ. εγώ έκλεισα για το 26α)
-
καλησπέρα,
Τα εισιτηρια ΔΕΝ είναι αριθμημένα από ότι μου είπαν όταν τα έκλεισα.
Γενικά δεν αντιμετώπισα πρόβλημα να κλείσω και δεν περίμενα πάνω από 4-5 λεπτά. (εχθές κατά την μια το μεσημέρι)Αν φροντίσουμε να είμαστε σχετικά νωρις δεν νομίζω νά υπάρχει πρόβλημα. Βέβαια η Πέμπτη είναι εργάσιμη και η SSS είναι αρκετά νωρίς.. οπότε... δυσκολα τα πράγματα
-
μηπώς να λέγαμε σιγά -σιγά σε ποια θυρα είμαστε για να κανονίσουμε forumιστηκες συναντήσεις?
Εγω στην 11Β
-
Εγώ έκλεισα 6 άτομα για τη 13Α.
Πιστεύω το ΟΑΚΑ θα τιγκάρει. Ευχομαι να είναι άρτια η οργάνωση αλλιώς θα ξεφτιλιστούμε. -
Ποια κατα τη γνωμη σας η καλυτερη θεση πανω διαζωματος? 8 ισως?
Ποσο προβλεπεται να διαρκεσει ολη η S.S.S -
Για να καταλάβω καλύτερα, αφού τα εισιτήρια δεν είναι αριθμημένα, ο αριθμός που θα διατεθεί για κάθε θύρα προκύπτει τουλάχιστον από τις υπάρχουσες θέσεις ή ως τέτοιες θα εκληφθούν και τα σκαλοπάτια;
Και πως θα διασφαλίζεται το ότι όλοι σε κάθε θύρα θα βλέπουν και δε θα είναι οι πίσω δέσμιοι όποιων προλάβουν και πιάσουν τα κάγκελα (και μη χειρότερα);
Πρέπει να μας απασχολούν όλους αυτά. Ιδιαίτερα όσοι από εμάς σκέφτονται την παρουσία και μικρών παιδιών -με ότι αυτό συνεπάγεται.
-
Αν δεν είναι αριθμημένα τον π**λο αρμ... Πήρα για να ρωτήσω για τα πιτσιρίκια και μου είπαν αν θέλω να τα κρατήσω αγκαλιά δεν χρειάζεται εισιτήριο!!!! Αλλά χωρίς αρίθμηση καταλαβαίνετε τί έχει να γίνει.... Έχει να πέσει σκαλοπάτι που θα πάει σύνεφο....
-
Μου φαίνεται ότι ακόμα δεν τον είδαμε Γιάννη το βαφτίσαμε....
Με άλλα λόγια δλδ με έχετε τρομάξει βρε παιδιά, λέτε να γίνουμε διεθνώς ρεζίλι;
Είναι αργά για να το αναθέσουμε σοτν Αθήνα 2004 (για να είμαστε σίγουροι), άσχετα αν πάει το εισιτήριο 200 ευρώ;
-
Χθες έκλεισα και εγώ τα εισητήρια που ήθελα, αφού κατάφερα (μετά από πολλές προσπάθειες ) να επικοινωνήσω με κάποιον από τη lamarco (καθώς δεν είχα πιστωτική), απ' όπου μου είπαν ότι πρέπει να περάσω από το γραφείο της RON στην Αλεξάνδρας.Εκεί λοιπόν ο υπάλληλος, όταν τον ρώτησα, μου είπε ότι τα εισητήρια είναι αριθμημένα, οι ίδιοι όμως δεν έχουν την δυνατότητα να ξέρουν ποιες θέσεις δίνουν και προφανώς το σύστημα τις δίνει με τη σειρά στη θύρα που επιλέγει ο θεατής.Ελπίζω οι θέσεις να είναι όντως αριθμημένες ώστε να μη δημιουργηθεί το παραμικρό πρόβλημα στον κόσμο που θα παρακολουθήσει την υπερειδική.
-
Σήμερα έκλεισα δύο εισιτήρια μέσω νετ χωρίς πρόβλημα και χρειάστηκε να τηλεφωνήσω δύο φορές κιόλας με μια αναμονή της τάξης των 3-4 λεπτών πάντως...
Κανένα πρόβλημα.
(Θύρα 11Β)Για όποιον δεν έχει κλείσει ακόμα προτείνω θύρα που είναι κοντά στις στροφές για να ευχαριστηθεί θέαμα...
-
Επικοινώνησα σήμερα και μου είπαν πως τα εισιτήρια είναι αριθμημένα απλά από τις κρατήσεις δε μπορούν να ξέρουν ποιόν αριθμό θέσεως δίνουν, παρά μόνο τη θύρα και το σημείο στο περίπου που θα είναι η θέση.
-
οντως τα εισητηρια ειναι αριθμημένα. γι'αυτο και δεν μπορουσαμε να παρουμε σε 2 δοσεις εισητηρια (θέλαμε καμια 80αρια) και να μπορουν να μας εξασφαλισουν ότι θα βρίσκονται στην συνέχεια
-
Ο χρήστης Nikos_bugsR έγραψε:
οντως τα εισητηρια ειναι αριθμημένα. γι'αυτο και δεν μπορουσαμε να παρουμε σε 2 δοσεις εισητηρια (θέλαμε καμια 80αρια) και να μπορουν να μας εξασφαλισουν ότι θα βρίσκονται στην συνέχειαMε πούλμαν θα κατέβεται;;;;;;
-
Πέρασα σήμερα από τα γραφεία της Lamarco και μίλησα με κάποια υπεύθυνη για τα εισητήρια...
Τα εισητήρια ΕΙΝΑΙ αιρθμημένα. Απλά μετά τις 6 Ιουνίου θα εκδοθούν.
Όπως και με τα εισητήρια των Ολυμπιακών Αγώνων μπορείς να κανονίσεις την Θύρα, όχι όμως και την σειρά ή την θέση... Απλά κάνεις μια προ-κράτηση...Η υπεύθυνη με διαβεβαίωσε για κάτι ΠΑΡΑ ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ...
Οποιαδήποτε προκράτηση εισητηρίων γίνει πριν την έκδοσή τους με την ίδια πιστωτική κάρτα άσχετα αν θα γίνει σε 1 δόση ή διαδοχικά σε πολλές φάσεις θα μετρήσει σαν συνολική κράτηση!
Τι σημαίνει αυτό? Σημαίνει ότι μέχρι τις 6 Ιουνίου και εφ'όσων υπάρχει διαθεσιμότητα εισητηρίων για την συγκεκριμένη θύρα μπορείτε να προσθέσετε και άλλα εισητήρια στην 'παραγγελία' σας χωρίς τον φόβο οι μισές θέσεις να είναι εδώ και οι άλλες μισές αλλού!Μου είπε επίσης ότι για τις ομαδικές παραγγελίες (επειδή είναι αρκετές) κατά την έκδοση των εισητηρίων που θα καθοριστούν και οι θέσεις θα προσπαθήσουν οι θέσεις να είναι συμμαζεμένες και όχι απλά στην ίδια σειρά! Δηλαδή αν κλείσετε π.χ. 40 εισητήρια θα προσπαθήσουν να κάνουν 4 σειρές των 10 ατόμων και όχι 1 των 40 πράγμα πολύ σημαντικό για μια παρέα ή ένα club!
Καλά μου ακούγονται....
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?