-
SD ε υ κ ο λ α !
Στο ΟΑΚΑ θα στείλω κάποιους που δεν έχουν κολλήσει την αρρώστια (μπας και ...).
-
Kι εγώ δεν ψήφισα ακόμη επειδή σκέφτομαι το σενάριο του rallysport (το 2ο ). SD όπωσδήποτε και μετά SSS και ξανά το πρωί πάνω...
-
Δεν νομίζω ότι θα πάω.
Όπως δεν πήγα ποτέ και την Λιλαία ευτυχώς!
Είχα γράψει τότε ότι η ραλλιτζιδική μου παιδεία και το ένστικτό μου για κακή διοργάνωση δεν μου 'επέτρεπαν' να πάω.
Τούτη την φορά το ένστικτό μου ώς προς την διοργάνωση δεν με προβληματίζει, αλλά η ραλλιτζίδική μου παιδεία πάλι με εμποδίζει να πάω να δω τα 'λιοντάρια' στο τσίρκο που λέει και ο Ιαβέρης για τέτοιες εκδηλώσεις.
Γουστάρω πολύ την άσφαλτο και έχω δει πολλά κομμάτια σε παλιά Ακρόπολις, αλλα είναι αλλιώς στον δρόμο και αλλιώς σε γήπεδο νομίζω.
Έχω επίσης την αίσθηση ότι οι θεατές θα νοιώθουν πολύ μακριά από τα τεκταινόμενα.
Η προσωπική μου φιλοσοφία στην παρακολούθηση των rally, είναι να βλέπω λίγο και από όσο το δυνατόν πιο κοντά.Οι παρακολουθήσεις για πολλά μέτρα ή χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο να φαίνεται κουκίδα δεν με ενδιαφέρουν. -
Ο χρήστης thvarveris έγραψε:
Δεν νομίζω ότι θα πάω.
Είχα γράψει τότε ότι η ραλλιτζιδική μου παιδεία και το ένστικτό μου για κακή διοργάνωση δεν μου 'επέτρεπαν' να πάω.
Τούτη την φορά το ένστικτό μου ώς προς την διοργάνωση δεν με προβληματίζει, αλλά η ραλλιτζίδική μου παιδεία πάλι με εμποδίζει να πάω να δω τα 'λιοντάρια' στο τσίρκο που λέει και ο Ιαβέρης για τέτοιες εκδηλώσεις.
Γουστάρω πολύ την άσφαλτο και έχω δει πολλά κομμάτια σε παλιά Ακρόπολις, αλλα είναι αλλιώς στον δρόμο και αλλιώς σε γήπεδο νομίζω.
Έχω επίσης την αίσθηση ότι οι θεατές θα νοιώθουν πολύ μακριά από τα τεκταινόμενα.
Η προσωπική μου φιλοσοφία στην παρακολούθηση των rally, είναι να βλέπω λίγο και από όσο το δυνατόν πιο κοντά.Οι παρακολουθήσεις για πολλά μέτρα ή χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο να φαίνεται κουκίδα δεν με ενδιαφέρουν.Θοδωρη ειναι ολοφανερο!!! Η σκονη απο τα Ακροπολις εχει μπει στο DNA σου.
-
Ο χρήστης DAP έγραψε:
Δεν νομίζω ότι θα πάω.
Η προσωπική μου φιλοσοφία στην παρακολούθηση των rally, είναι να βλέπω λίγο και από όσο το δυνατόν πιο κοντά.Οι παρακολουθήσεις για πολλά μέτρα ή χιλιόμετρα με το αυτοκίνητο να φαίνεται κουκίδα δεν με ενδιαφέρουν.Θοδωρη ειναι ολοφανερο!!! Η σκονη απο τα Ακροπολις εχει μπει στο DNA σου.
Κοίτα ποιος μιλάει
Δημήτρη έχεις επηρεαστεί από τους νεωτερισμούς στον χώρο των rally ή κάνω λάθος; Από σένα οι νέοι περιμένουν να είσαι θεματοφύλακας των ιερών και των οσίων των rally!Και μια και το έφερε η κουβέντα για την άσφαλτο στο Ακρόπολις.Θυμάσαι που έχουμε παρακολουθήσει μαζί στην Παναγία-Ευαγγελίστρια πριν από κάποια χρόνια το ασφάλτινο κομμάτι της.Το δρόμο δηλαδή που πάει για το Κυριάκι.Βλέπαμε την αριστερή ανοικτή στροφή πρίν από την δεξιά που ενώνει πάλι με το χώμα που οδηγεί στο όρος Ελικώνας!
Αν δεν κάνω λάθος ήταν το 98.Τότε που ο φίλος μου ο AURIOL έχασε το ματς που κέρδιζε στο τέλος.Σε αυτούς που δεν έχουν παρακολουθήσει αγώνα με τον DAP έχω να πω ότι δεν είναι απλώς εγκυκλοπαίδεια των rally,αλλά η βιβλιοθήκη της Αλεξάνδρειας!
-
εγω πιστευω οτι οι σουπερειδηκες ειναι μονο και μονο για να βγαζουν κατι και οι διοργανωτες μιας και στο ακροπολις δεν πληρωνεις τιποτα...
δεν εχουν σχεση με τα ραλλυ και πιστευω πως οθτε και στην βαθμολογια του αγωνα παρολλο που χρονομετρουνται...
ειναι για τους ανθρωπους της πολης που δεν εχουν χρονο ή κεφι να ανεβουν στο βουνο...
δηλαδη γινονται για εμπορικους λογους π.χ. ο κυριος του κολωνακιου με το κουστουμι που να ανεβει στο βουνο και να λερωθει???οποτε παει το ραλλυ στην πολη για να το δει και αυτος...
οι ανθρωποι των ''βουνων'' και του πραγματικου ακροπολις πιστευω δεν θα πανε...
-
Ρε παιδιά, δεν είναι 'προδοσία' κατά της Ε.Δ. και του βουνού η S.S.S. Μια φιέστα είναι απλά για αυτούς που για τον ένα ή τον άλλο λόγο δεν μπορούν να παρακολουθήσουν μια Ε.Δ. και ένας τρόπος για να αναβαθμιστεί γενικότερα ο αγώνας σε προβολή... Αν το καλοσκεφτείτε, καλό κάνει κατ' επέκταση και στους σκληροπυρηνικούς... 'χωματοφάγους', καθώς χωρίς προβολή (και έσοδα βεβαίως-βεβαίως) ένας τέτοιος αγώνας δεν μπορεί να είναι βιώσιμος...
-
Ηρεμία ρε παιδες!Καλά τα λέει ο taurus!
Ποιοί είναι δηλαδή οι 'ανθρωποι του βουνού' και οι 'πραγματικοί φίλοι των αγώνων'??!!!
Οσοι αποφασίσουμε να πάμε τι είμαστε?
Ευκαιριακοί θεατές?Ψυχραιμία!Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!
Στο κάτω-κάτω....ελάτε όσοι 'πραγματικοί φίλοι' να γίνουμε πολλοί και να δείξουμε οτι όντως υπάρχει κοινό!!!
Λίγο ελιτίστικο και συντεχνιακό μου ακούγεται να μιλάει κανείς κάνοντας τέτοιους χαρακτηρισμούς και διαχωρισμούς!!!
-
Είναι μοναδική ευκαιρία να δείξουμε πανελλαδικά και παγκοσμίως την δύναμη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Ενα μισογεμάτο ΟΑΚΑ θα είναι βούτυρο στο ψωμί όλων εκείνων που έβαζαν τις μεταδόσεις του WRC στις 2 το πρωί και μειονέκτημα για την εύρεση εταιριων που να επενδύσουν στους ελληνικούς αγώνες!! Μην βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας!!! ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Λίγο ελιτίστικο και συντεχνιακό μου ακούγεται να μιλάει κανείς κάνοντας τέτοιους χαρακτηρισμούς και διαχωρισμούς!!!Εσύ Νίκο τόσα χρόνια που είσαι 'μέσα' δεν έννοιωσες ποτέ, όχι βέβαια ελιτίστικα και συντεχνιακά, αλλά κάπως 'διαφορετικός' από αυτούς που δεν είναι μέσα;
Εγώ πάντως έχω νοιώσει. -
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Είναι μοναδική ευκαιρία να δείξουμε πανελλαδικά και παγκοσμίως την δύναμη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Ενα μισογεμάτο ΟΑΚΑ θα είναι βούτυρο στο ψωμί όλων εκείνων που έβαζαν τις μεταδόσεις του WRC στις 2 το πρωί και μειονέκτημα για την εύρεση εταιριων που να επενδύσουν στους ελληνικούς αγώνες!! Μην βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας!!! ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!Το εισιτήριο πόσο θα είναι γιατί θα παίζει ρόλο.Μακάρι να γεμίσει το στάδιο και ας μην πάω εγώ, αλλά αν το εισιτήριο είναι αλμυρό...
Δεν σημαίνει ότι όσοι παρακολουθούν το Ακρόπολις έχουν και το πορτοφόλι γεμάτο.Μια ζωή ακούω ότι δεν θα βρούμε ξενοδοχεία για τον αγώνα και μια ζωή βρίσκουμε ακόμα και το τελευταίο λεπτό πριν από την έναρξη.
Όλοι αυτοί που μένουν σε σκηνές και όχι μόνο, σκονισμένοι και βρώμικοι από φυσιολατρεία το κάνουν ή για κάποιον άλλο λόγο; -
Λίγο ελιτίστικο και συντεχνιακό μου ακούγεται να μιλάει κανείς κάνοντας τέτοιους χαρακτηρισμούς και διαχωρισμούς!!!
Εσύ Νίκο τόσα χρόνια που είσαι 'μέσα' δεν έννοιωσες ποτέ, όχι βέβαια ελιτίστικα και συντεχνιακά, αλλά κάπως 'διαφορετικός' από αυτούς που δεν είναι μέσα;
Εγώ πάντως έχω νοιώσει.Ειλικρινά όχι Θοδωρή!
Οπως αισθάνομαι όταν πηγαίνω για ψάρεμα ( ) το ίδιο αισθάνομαι και στο Ακρόπολις!
Κάνω κάτι που μου αρέσει πολύ με την παρέα μου!Αλλωστε δεν νομίζω ότι είναι και τίποτα το φοβερό!!Ελπίζω να συμφωνείς ότι το να πηγαίνεις να δεις αγώνα μπορεί να σου δίνει την ίδια ευχαρίστηση με αυτόν που πηγαίνει να δει όπερα!!
Βέβαια εγω οπερα δεν θα πήγαινα να δω ποτέ!!!Πιστεύω ότι είναι απλά τα πράγματα!Οπως καθένας έχει ένα χομπύ,κάποιοι έχουν χόμπυ να πηγαίνουν να δουν Ακρόπολις!
-
Το εισιτήριο πόσο θα είναι γιατί θα παίζει ρόλο.Μακάρι να γεμίσει το στάδιο και ας μην πάω εγώ, αλλά αν το εισιτήριο είναι αλμυρό...TO EISHTIRIO ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20Ε ,
-
Ο χρήστης sebastien loeb έγραψε:
Το εισιτήριο πόσο θα είναι γιατί θα παίζει ρόλο.Μακάρι να γεμίσει το στάδιο και ας μην πάω εγώ, αλλά αν το εισιτήριο είναι αλμυρό...
TO EISHTIRIO ΘΑ ΕΙΝΑΙ 20Ε ,
Μηπως ξερει κανεις απο που θα μπορουμε να προμηθευτουμε εισιτηρια?
-
Τι αλμυρο ρε παιδιά το εισητήριο;;; Θα τρελλαθώ!!! 20 Ε και 1 ευρω το τρένο 21!!! Έχετε μετρήσει πόσο κοστίζουν οι βενζίνες μεχρι την Λαμία, οι βενζίνες απο ειδική σε ειδική;;; Το τελευταίο Ακρόπολις κάναμε 1200 χλμ!!! Για βάλτε κάτω πόσο λιτρα καύσιμο είναι αυτα!!!! Κια δεν υπολογίζω φαγητά διαμονες κλπ. Η υπερειδική στο ΟΑΚΑ είναι ο ιδανικός χώρος για να μυηθούν οι 'ασχετοι' και τα μικρα παιδιά στους αγώνες. Μην την απαξιώνετε!! Μου σηκώνετε η τρίχα όταν ακούω ατάκες του τύπου εγώ δεν είμαι φλώρος να παω στην υπερειδική! Ωραία συμφωνώ είσαι σκληροπυρηνικός τρέφεσε με σκόνη και λάσπη όπως και εγώ, αυτό όμως δεν σου δίνει το δικαίωμα να απαξιώνεις τους άλλους που δεν έχουν το χρόνο την διάθεση και το χρήμα να πάνε να δουν ακρόπολις στις ειδικές και θα πάνε στο ΟΑΚΑ. Και αυτούς τους έχουμε ανάγκη!! ΟΛΟΥΣ!!
-
Ο χρήστης kouk έγραψε:
Ηρεμία ρε παιδες!Καλά τα λέει ο taurus!Ποιοί είναι δηλαδή οι 'ανθρωποι του βουνού' και οι 'πραγματικοί φίλοι των αγώνων'??!!!
Οσοι αποφασίσουμε να πάμε τι είμαστε?
Ευκαιριακοί θεατές?Ψυχραιμία!Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!!!
Στο κάτω-κάτω....ελάτε όσοι 'πραγματικοί φίλοι' να γίνουμε πολλοί και να δείξουμε οτι όντως υπάρχει κοινό!!!
Τα είπες όλα. συμφωνώ.
-
Ο χρήστης ΣΑΚΗΣ έγραψε:
Μηπως ξερει κανεις απο που θα μπορουμε να προμηθευτουμε εισιτηρια?
Λογικά ..LAMARCO
-
Κανένα δίλημμα: SD!!
-
Όχι δεν θα πάω, θα φύγω απόγευμα για να είμαι πρωί πρωί Ελευθεροχώρι. Επίσης δεν πιστεύω ότι θα προσφέρει οπτικό θέαμα, μόνο ακουστικό Μετά έχω συνδιάσει το Acropolis με σκόνη και δεν με 'φτάχνει' η ιδέα του τσιμέντου
-
Ο χρήστης pavlos έγραψε:
Είναι μοναδική ευκαιρία να δείξουμε πανελλαδικά και παγκοσμίως την δύναμη του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην Ελλάδα. Ενα μισογεμάτο ΟΑΚΑ θα είναι βούτυρο στο ψωμί όλων εκείνων που έβαζαν τις μεταδόσεις του WRC στις 2 το πρωί και μειονέκτημα για την εύρεση εταιριων που να επενδύσουν στους ελληνικούς αγώνες!! Μην βάζουμε τα χέρια μας και βγάζουμε τα μάτια μας!!! ΓΕΜΑΤΟ ΟΑΚΑ ΚΑΙ ΔΥΝΑΜΙΚΗ ΕΞΕΔΡΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΝΤΕΣ!!!παντως φιλε παυλο σε αυτο εχεις δικιο
πρεπει να δειξουμε την δυναμη μας για να μας υπολογιζουν περισσοτερο.λες να παω τελικα???
Θα πάτε στην υπερειδική στο ΟΑΚΑ?