-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
Ηταν ένα απίστευτο ζώο σε μια BMW σήμερα... Καθώς έφευγα από τους Red Arrows, αυτός μέσα σε πάααρα πολλή κίνηση σε έναν παράδρομο, έστριψε αριστερά για να βγει προς την παραλιακή, αλλά έτσι έκλεινε αυτούς που πήγαιναν ευθεία. Ανάμεσά τους κι εμένα... με το ποδήλατο!!!
Οπότε σταματάω εγώ δίπλα στην πόρτα του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτός ξαφνικά τα παίρνει, και λέει 'τι κάνεις τώρα ρε μ@λ@κ@??? Ε; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ???'. Εγώ έχω μείνει άναυδος και κοιτάω σαν χάνος.
Εν συνεχεία τραβάει χειρόφρενο και αποφασίζει να βγει έξω να με κυνηγήσει!!! Εγώ κάνω αναστροφή και πάω 20 μέτρα πιο πέρα. Αυτός να ρίχνει ΤΑ καντήλια!!! Εγώ ενδωμεταξύ έχω λυθεί στα γέλια!!!
Τέσπα, έκανα μία παράκαμψη από το πεζοδρόμιο και συνέχισα το δρόμο μου...
Εχω χαρίσει την τρόμπα του ποδηλάτου μου σε ενα παρόμοοιο μαλακα... Πάρτη φίλε εσένα σου χρειάζεται περισσότερο του ειχα πει, ενω κάτι άλλοι στο φανάρι που είδαν το σκηνικό είχαν λυθεί στα γέλια.... Χαλάλι του, τον βοήθησα τον καημένο.
-
Ηταν ένα απίστευτο ζώο σε μια BMW σήμερα... Καθώς έφευγα από τους Red Arrows, αυτός μέσα σε πάααρα πολλή κίνηση σε έναν παράδρομο, έστριψε αριστερά για να βγει προς την παραλιακή, αλλά έτσι έκλεινε αυτούς που πήγαιναν ευθεία. Ανάμεσά τους κι εμένα... με το ποδήλατο!!!
Οπότε σταματάω εγώ δίπλα στην πόρτα του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτός ξαφνικά τα παίρνει, και λέει 'τι κάνεις τώρα ρε μ@λ@κ@??? Ε; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ???'. Εγώ έχω μείνει άναυδος και κοιτάω σαν χάνος.
Εν συνεχεία τραβάει χειρόφρενο και αποφασίζει να βγει έξω να με κυνηγήσει!!! Εγώ κάνω αναστροφή και πάω 20 μέτρα πιο πέρα. Αυτός να ρίχνει ΤΑ καντήλια!!! Εγώ ενδωμεταξύ έχω λυθεί στα γέλια!!!
Εχω χαρίσει την τρόμπα του ποδηλάτου μου σε ενα παρόμοοιο μαλακα... Πάρτη φίλε εσένα σου χρειάζεται περισσότερο του ειχα πει, ενω κάτι άλλοι στο φανάρι που είδαν το σκηνικό είχαν λυθεί στα γέλια.... Χαλάλι του, τον βοήθησα τον καημένο.
Θεϊκή αντίδραση!
-
Οταν λες του την χαρισες, του ειπες 'παρε την γιατι εισαι τρομπας', ή απλα του την εβαλες εκει που επρεπε (πραγμα που θα εκανα εγω)?
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
Ηταν ένα απίστευτο ζώο σε μια BMW σήμερα... Καθώς έφευγα από τους Red Arrows, αυτός μέσα σε πάααρα πολλή κίνηση σε έναν παράδρομο, έστριψε αριστερά για να βγει προς την παραλιακή, αλλά έτσι έκλεινε αυτούς που πήγαιναν ευθεία. Ανάμεσά τους κι εμένα... με το ποδήλατο!!!Οπότε σταματάω εγώ δίπλα στην πόρτα του, ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΑΚΟΥΜΠΗΣΩ ΚΑΝ και ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΠΩ ΤΙΠΟΤΑ. Αυτός ξαφνικά τα παίρνει, και λέει 'τι κάνεις τώρα ρε μ@λ@κ@??? Ε; ΤΙ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙΣ???'. Εγώ έχω μείνει άναυδος και κοιτάω σαν χάνος.
ε ρε κατι τετοιοι πρεπει να πεσουν σε κανεναν που να χει βγει απ'το GTA SAN ANDREAS.. LOS SANTOS..
και οπως εισαι διπλα του με το ποδηλατο να βγαλεις το ΑΚ-47 και να αρχισεις να πυροβολας το αμαξι -
Ο χρήστης skye έγραψε:
ε ρε κατι τετοιοι πρεπει να πεσουν σε κανεναν που να χει βγει απ'το GTA SAN ANDREAS.. LOS SANTOS..
και οπως εισαι διπλα του με το ποδηλατο να βγαλεις το ΑΚ-47 και να αρχισεις να πυροβολας το αμαξιΠροβάλεις το ΑΚ-47 και ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ εσένα και του ζώου:
Ε- Τρέχει τίποτε φιλαράκι;
Ζ- Εεε....απλώς αναρωτιώμουν αν π..π..ππ..πουλάς το π.π..ππ..ποδήλατο...!!
Ε- Ναι. 1800 ευρώ.
Ζ- Τέλεια!! Τ..τ..τ..το παίρνω....!! -
Ο χρήστης opterios έγραψε:
και οπως εισαι διπλα του με το ποδηλατο να βγαλεις το ΑΚ-47 και να αρχισεις να πυροβολας το αμαξιΠροβάλεις το ΑΚ-47 και ακολουθεί ο εξής διάλογος μεταξύ εσένα και του ζώου:
Ε- Τρέχει τίποτε φιλαράκι;
Ζ- Εεε....απλώς αναρωτιώμουν αν π..π..ππ..πουλάς το π.π..ππ..ποδήλατο...!!
Ε- Ναι. 1800 ευρώ.
Ζ- Τέλεια!! Τ..τ..τ..το παίρνω....!!Nα το κάνουμε 1600 να βγάλουμε και τα χρήματα απο τον αγώνα? Πάντως παιδιά τον τελευταιο καιρο ολο και περισσοτεροι μου παραχωρούν προτεραιότητα στα ποδηλατα...
χτες βεβαια ενας βλαμμενος με ασημι νισαν αλμερα, μου κορναρε συνεχεια και μου εκανε τη χειρονομια της μαμακιας... επειδη δεν πήγαινα πιο γρήογρα στην ανηφορική επιστροφή της μαραθώνος από Μάκρη.....
-
Ο χρήστης opterios έγραψε:
...και οπως εισαι διπλα του με το ποδηλατο να βγαλεις το ΑΚ-47 και να αρχισεις να πυροβολας το αμαξι
Προβάλεις το ΑΚ-47 ....
Τώρα εμένα κάτι δεν μου κολλάει στο να κινείσαι με ποδήλατο και να έχεις κι ένα ΑΚ47 μαζί σου.
Είναι σοβαρό, γιατρέ μου;
-
-
χιχιχι σε εκδοση για mountain bike βγαίνει;
-
Πάντως παιδιά τον τελευταιο καιρο ολο και περισσοτεροι μου παραχωρούν προτεραιότητα στα ποδηλατα...Κοίτα, κι εγώ όταν είμαι στο δρόμο, γενικά είναι άψογα τα πράγματα...
Αλλά υπάρχει και το άλλο άκρο, που μού έχει συμβεί αρκετές φορές. Σε διασταύρωση κόβω ταχύτητα για να δώσω προτεραιότητα σε κάποιον από δεξιά, και αυτός σταματάει για να περάσω!!! Τού κάνω νόημα να προχωρήσει, τίποτα αυτός, να περάσω εγώ πρώτα.
'ΖΩΟΝ εσύ έχεις προτεραιότητα!!! Κουνήσου επιτέλους!!! Με κάνεις να σταματήσω τελείως και να κατέβω από τη σέλα!!! Αμάν!!!'. (Αυτά σκέφτομαι καθώς περνάω τελικά πρώτος...)
-
Ο χρήστης avel έγραψε:
....'ΖΩΟΝ εσύ έχεις προτεραιότητα!!! Κουνήσου επιτέλους!!! Με κάνεις να σταματήσω τελείως και να κατέβω από τη σέλα!!! Αμάν!!!'. (Αυτά σκέφτομαι καθώς περνάω τελικά πρώτος...)
Yπερβολικός χαρακτηρισμός το 'ζωον' για καποιον που φερεται ευγενικά, ακόμη και αν ο κοκ ειναι με εναντίον του.
-
Συμφωνώ με τον Rocsta.. Το άλλο καλο που παρατηρω είναι οτι όλο και περισσοτεροι κανουν ποδηλατο... Κάθε μέρα βλέπω 2-3 ποδηλάτες (με κρανη φωτάκια κτλ) και άλλους 4-5 ασκεπείς με σαραβαλάκια που απλά τα χρησιμοποιούν για να κάνουν τη δουλειά τους.
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Yπερβολικός χαρακτηρισμός το 'ζωον' για καποιον που φερεται ευγενικά, ακόμη και αν ο κοκ ειναι με εναντίον του.ΟΚ δεκτόν ως ένα σημείο, λάθος μου. ΑΛΛΑ, αν το κάνει αυτό καθαρά με ύφος 'άντε τελείωνε εσύ με το ποδήλατο', το θεωρείς ευγενικό;
Πιο πολύ για συνδυασμό άγνοιας του ΚΟΚ (δεν ξέρει ποιος έχει προτεραιότητα) + αγένεια μού κάνει.
Κάθε μέρα βλέπω 2-3 ποδηλάτες
Εγώ στον παράδρομο της παραλιακής, από τη μεριά του ΣΕΦ, βλέπω καθημερινά 50-100!!!
Χωρίς πλάκα, τα απογεύματα κάθε 50 μέτρα βλέπεις και κάνα-δυο ποδήλατα. Αφού έχω σταματήσει να χαιρετάω τόσο πολύ πια.
-
Ζώο ο/η φίλος/φίλη με το πράσινο VW Beetle που σταμάτησε στο φανάρι της Σχολής Τυφλών στη Β.Όλγας και δεν μπορούσε να μην είναι πάνω στη διάβαση. Μια τυφλή κοπέλα, περνώντας τη διάβαση μπροστά από τη Σχολή Τυφλών, έπεσε πάνω του και μέχρι να φτάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη μην περάσει κανείς με ταχύτητα από τις άλλες λωρίδες και την χτυπήσει.
Τελικά, πρέπει να έχουμε ΑΜΕΑ στο σπίτι ή να είμαστε εμείς ΑΜΕΑ για να σεβόμαστε;
Αει στο διάολο πια...μας σιχαίνομαι...
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Ζώο ο/η φίλος/φίλη με το πράσινο VW Beetle που σταμάτησε στο φανάρι της Σχολής Τυφλών στη Β.Όλγας και δεν μπορούσε να μην είναι πάνω στη διάβαση. Μια τυφλή κοπέλα, περνώντας τη διάβαση μπροστά από τη Σχολή Τυφλών, έπεσε πάνω του και μέχρι να φτάσει στο απέναντι πεζοδρόμιο πήγε η ψυχή μου στην κούλουρη μην περάσει κανείς με ταχύτητα από τις άλλες λωρίδες και την χτυπήσει.Τελικά, πρέπει να έχουμε ΑΜΕΑ στο σπίτι ή να είμαστε εμείς ΑΜΕΑ για να σεβόμαστε;
Αει στο διάολο πια...μας σιχαίνομαι...
Συγνώμη, αλλά ΑΜΕΑ ήταν ο/η οδηγός του πράσινου Beetle και κανείς άλλος στο σκηνικό που περιγράφεις.
-
...Δεν έχεις άδικο...! Το θέμα είναι πώς θα τον/την κάνεις να το καταλάβει!
-
Αυτόι δεν το καταλαβαίνω ποτέ ρε γαμώτο.
Αφού θα σταματήσεις ρε ΖΩΟΝ γιατί δεν σταματάς 1 μέτρο πιο πίσω για να είσαι πάνω στη διάβαση? Και δεν μιλάω για 'οριακό φρενάρισμα'.
Άβυσσος η βλακεία του Έλληνα.
-
Πως χαρακτηρίζετε την ενέργεια που κάνει ο κύριος αυτός στην Α.Ο;
http://www.sendspace.com/file/25e8nq
Θέλει λίγο υπομονή στο κατεβασμα
-
Mην μου πεις ότι είναι αυτός που κάνει αναστροφή γιατί έχει μπει 3 φορές at least...
-
Σήμερα το πρωι ξεκινήσαμε 10 ποδηλατα περιπου απο την παρνηθα (ΣΕΓΑΣ) να κινούμαστε σε δασικους δρόμους για να παμε να δουμε μια ειδική του Ακρόπολης..
Κάποια στιγμή, πετάγεται από μια στροφη ενας λαλακας με λευκο βιταρα, τον αριθμο του οποιου δεν σγκρατησα) με τα οσα και (κυριολεκτω) δεν θρηνησαμε θυματα απο τυχη...
Παρολο τις φωνες και τις βρισιες ο μπουλης (χοντρος, μαζι με αλλους 2 φιλους του) γελαγαν ασταματητα και συνεχισαν στον ιδιο ρυθμό......
Να φανταστειτε οτι μολις μας ειδε στη στροφη πλακωθηκε στα φρενα και διπλωσε το βιταρα και σταματησε ανεξελεγκτο 10 εκατοστα απο το μπροστινο τροχο ενος φιλου....
Αν ειχε σταματησει δεν ξερω τι θα γινοταν.
Ζώα ζώα ζώα