-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Εδώ το δεύτερο κράξιμο (το μοιράζομε με τον από πίσω αυτό):
περιμένω να ανάψει πράσινο, ανάβει το ένα φανάρι πράσινο αλλά είναι για την στροφή, έλα όμως που ο πίσω κορνάρει κ ωρύεται κ λεω, όπα για εμάς άναψε κ .... απλά έφυγα..... πάλι καλά που δεν έκραξα κ αυτούς που πέρναγαν κανονικά....Αν διαβάζει κανείς.... πραγματικά λυπάμαι ...... αλλά είμαι ζώο που δεν στηρίχτηκα στα μάτια μου αλλά στον από πίσω που κόρναρε κ φώναζε να φύγουμε.....
Νικολας ο 'Ντραγκστερας' των δρομων ...
Μπερδευτικες με το κοκκινο και νομιζες οτι θα σε εβγαζε ακυρο ?Φιλικα
The Fly driver
Μακης -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Καλημέρα,
ελλείψει τόπικ με 'κουλαμάρες που έχουμε κάνει...' (αλήθεια αγαπητοί mods να ανοίγαμε κάτι τέτοιο???) ας κράξω εδώ ΕΜΕΝΑ πρωτοπορώντας....
Υπάρχει:
ΩΠ sorry
μήπως θα πρέπει να μεταφερθεί εκεί????
περιμένω να ανάψει πράσινο, ανάβει το ένα φανάρι πράσινο αλλά είναι για την στροφή, έλα όμως που ο πίσω κορνάρει κ ωρύεται κ λεω, όπα για εμάς άναψε κ .... απλά έφυγα..... πάλι καλά που δεν έκραξα κ αυτούς που πέρναγαν κανονικά....Αν διαβάζει κανείς.... πραγματικά λυπάμαι ...... αλλά είμαι ζώο που δεν στηρίχτηκα στα μάτια μου αλλά στον από πίσω που κόρναρε κ φώναζε να φύγουμε.....
Νικολας ο 'Ντραγκστερας' των δρομων ...
Μπερδευτικες με το κοκκινο και νομιζες οτι θα σε εβγαζε ακυρο ?Φιλικα
The Fly driver
ΜακηςΜάκηηηη άψογος! αχαχχαχαχα!!!
-
Πάντως ο πιο άπαιχτος χαρακηρισμός για τους απανταχού οδηγούς λεωφορείων έχει αποδοθεί από έναν φίλο:
Μεγαλοταρίφες!!!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
περιμένω να ανάψει πράσινο, ανάβει το ένα φανάρι πράσινο αλλά είναι για την στροφή, έλα όμως που ο πίσω κορνάρει κ ωρύεται κ λεω, όπα για εμάς άναψε κ .... απλά έφυγα..... πάλι καλά που δεν έκραξα κ αυτούς που πέρναγαν κανονικά....Νικόλα αυτό καλύτερα να μη το ξανακάνεις γιατί γνωστός διέσχιζε τη Βουλιαγμένης και στο κάθετο φανάρι κάποιος που δεν έβλεπε άκουσε μια κόρνα από πίσω νομίζοντας ότι άναψε πράσινο, πέρασε και έστειλε σε κολώνα τον κανονικά διερχόμενο.. Αν και νομίζω την έχω ξαναναφέρει αυτή την ιστορία..
Αν βρεθώ ποτέ σε θέση που να είμαι πιο μπροστά απ'το φανάρι και να μη το βλέπω, πάντα τσεκάρω το κάθετο των πεζών ν'ανοίξει πράσινο
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Αν βρεθώ ποτέ σε θέση που να είμαι πιο μπροστά απ'το φανάρι και να μη το βλέπω, πάντα τσεκάρω το κάθετο των πεζών ν'ανοίξει πράσινοκόκκινο θες να πεις...
-
Ο χρήστης elteo έγραψε:
Αν βρεθώ ποτέ σε θέση που να είμαι πιο μπροστά απ'το φανάρι και να μη το βλέπω, πάντα τσεκάρω το κάθετο των πεζών ν'ανοίξει πράσινο
κόκκινο θες να πεις...
όχι, πράσινο των πεζών όχι του δικού μου φαναριού αλλά του κάθετου, άρα για τ'αυτοκίνητα θα έχει ανάψει κόκκινο, άρα πράσινο για μένα οσονούπω
-
Αυτό το τελευταίο ποστ μου θύμισε την κουβέντα Αστερίξ και Οβελίξ για τους Βησιγότθους και τους Οστρογότθους, στο 'Αστερίξ και οι Γότθοι'!!!
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτό το τελευταίο ποστ μου θύμισε την κουβέντα Αστερίξ και Οβελίξ για τους Βησιγότθους και τους Οστρογότθους, στο 'Αστερίξ και οι Γότθοι'!!!Οβελίξ: Tελικά, οι Βησιγότθοι είναι οι Γότθοι της ανατολής?
Αστερίξ: Όχι, είναι της Δύσης, αλλά είναι Ανατολικά από εμάς, κατάλαβες?
Οβελιξ: Κατάλαβα! Άρα, είναι της ΑΝΑΤΟΛΗΣ!
-
Σαν να έχεις δίκιο, μα τον Τουτατή.
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Αυτό το τελευταίο ποστ μου θύμισε την κουβέντα Αστερίξ και Οβελίξ για τους Βησιγότθους και τους Οστρογότθους, στο 'Αστερίξ και οι Γότθοι'!!! -
Ζώο μεγάλο απόψε το βράδυ ο οδηγός του μπλέ Fabia Station που με την οικογένεια μέσα και χωρίς αλάρμ προσπαθούσε να κάνει όπισθεν από το δεξί ρεύμα της παραλιακής λεωφόρου στη γέφυρα προς Συγγρού για να μπει προς Π. Φάληρο. Για γερά αντανακλαστικά
-
Πού να τον έβαζα? Στα ΖΩΑ? Στα απίθανα? Άντε, ας μπεί εδώ ο 40άρης κύριος με το άσπρο Ρενό 19 σήμερα στο πασαλιμάνι, που προσπαθούσε να παρκάρει.... ΕΤΣΙ:
Εννοείται, δεν το έβαλε ΠΟΤΕ!
ΣΗΜ: η φωτό είναι από την δεύτερη προσπάθεια που έκανε, την καλή! Η πρώτη ήταν ακόμα χειρότερη, αλλά δεν είχα προλάβει να... οπλίσω το κινητό...
-
Ωραίος ο τύπος!
Αν δεν έλεγες ότι πρόκειται για 40άρη κύριο θα ήμουν σίγουρος ότι πρόκειται για κοπελίτσα (ή όχι και τόσο κοπελίτσα),νέα οδηγό!Ελπίζω να μη μου την πέσουνε γι΄αυτό το τελευταίο...
-
...ζζζζζτ...ζζτ....ζζτ...ζζζζζζτ...
Είδατε που άλλαξε ο ήχος, λόγω των φωτόσπαθων; Πάει πια το σουίς-σουίς! Αρχίζει νέα τριλογία Forum Wars : The return of the women Jedi!
-
Nαι το βρηκαμε τωρα.. Ειδα και τον σαρανταρη κυριο τι ωραια που παρκαρει... Να μας ζησεις οδηγαρα μου!!!
-
εαν ομως ειχε μερτσέντες 500αρα δεν νομιζω οι κοπελες να σας πειραζε ο τροπος που παρκαρει ο εν'λογο κυριος.
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
εαν ομως ειχε μερτσέντες 500αρα δεν νομιζω οι κοπελες να σας πειραζε ο τροπος που παρκαρει ο εν'λογο κυριος.Εμενα και τωρα δεν με ενοχλει, δειχνω κατανοηση και οποτε μου εχει συμβει περιμενω υπομονετικα (χωρις να κορναρω οπως μερικοι μερικοι) να παρκαρει ο αλλος να περασω!! Εσεις το δειχνετε σε φωτο... Οποτε σε 'μπιχτουλες' τετοιου τυπου δεν απαντω!
-
μα ποιος ειπε οτι πηγενε σε εσενα συγκερκιμενα η 'μπιχτουλα'
-
Ο χρήστης manager_ έγραψε:
μα ποιος ειπε οτι πηγενε σε εσενα συγκερκιμενα η 'μπιχτουλα'Αν δεν απατωμαι αναφεροσουν σε 'ΜΑΣ' οποτε σου απαντω απο την δικη μου σκοπια. Αν παλι δεν αναφεροσουν ΚΑΙ σε μενα, και ειμαι εξω απο το συνολο, τοτε γραψε λαθος!!
edit: το προηγουμενο για την φωτο δεν πηγαινε στον krus ουτε σε κανεναν που βαζει φωτο, προς αποφυγην παρεξηγησεων, ηταν παραδειγμα.
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
περιμένω να ανάψει πράσινο, ανάβει το ένα φανάρι πράσινο αλλά είναι για την στροφή, έλα όμως που ο πίσω κορνάρει κ ωρύεται κ λεω, όπα για εμάς άναψε κ .... απλά έφυγα..... πάλι καλά που δεν έκραξα κ αυτούς που πέρναγαν κανονικά....Νικόλα αυτό καλύτερα να μη το ξανακάνεις γιατί γνωστός διέσχιζε τη Βουλιαγμένης και στο κάθετο φανάρι κάποιος που δεν έβλεπε άκουσε μια κόρνα από πίσω νομίζοντας ότι άναψε πράσινο, πέρασε και έστειλε σε κολώνα τον κανονικά διερχόμενο.. Αν και νομίζω την έχω ξαναναφέρει αυτή την ιστορία..
Δημήτρη είμουν συναισθηματικά φορτισμένος (οι επισκέψεις σε νεκροταφεία για δικούς σου ανθρώπους πάντα είναι.... κάπως) χώρια που μέσα δεν είμουν μόνος...... αλλιώς πάντα στηρίζομε στις δικές μου δυνάμεις κ... αισθήσεις
Ζώα ζώα ζώα