-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δεν γίνεται τίποτα με το τμήμα, το έχω δοκιμάσει και εγώ και αρκετοί άλλοι.Όσον αφορά στα αντίποινα που λες, πάλι δεν γίνεται, λόγω της ηχητικής ιδιομορφίας της περιοχής. Μένω ψηλά στην Καστέλλα, αρκετά μακριά και πολύ ψηλότερα από την εκκλήσία, οπότε τους ακούω στη διαπασών, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να με ακούσουν αυτοί, ό,τι ηχεία και να βάλω. Είναι σαν να φωνάζεις από το πιο ψηλό σημείο της Επιδαύρου για να σε ακούσουν στο κέντρο της σκηνής. Αδύνατον.
@leonp: εννοείται ότι έχουν ηλεκτρικές καμπάνες.
κάνεις το Yaris τούμπανο (ή έστω βρίσκεις ένα ) περνάς με 1η στον κόρφτη και τέρμα λαϊκά/δημοτικά από το ηχοσύστημα Κυριακή πρωί
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Δεν γίνεται τίποτα με το τμήμα, το έχω δοκιμάσει και εγώ και αρκετοί άλλοι.
Όσον αφορά στα αντίποινα που λες, πάλι δεν γίνεται, λόγω της ηχητικής ιδιομορφίας της περιοχής. Μένω ψηλά στην Καστέλλα, αρκετά μακριά και πολύ ψηλότερα από την εκκλήσία, οπότε τους ακούω στη διαπασών, αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να με ακούσουν αυτοί, ό,τι ηχεία και να βάλω. Είναι σαν να φωνάζεις από το πιο ψηλό σημείο της Επιδαύρου για να σε ακούσουν στο κέντρο της σκηνής. Αδύνατον.
@leonp: εννοείται ότι έχουν ηλεκτρικές καμπάνες.
κάνεις το Yaris τούμπανο (ή έστω βρίσκεις ένα ) περνάς με 1η στον κόρφτη και τέρμα λαϊκά/δημοτικά από το ηχοσύστημα Κυριακή πρωί
Σιγά μη τους ενοχλησουν τα λαϊκά/δημοτικά...
Βάλε λίγο Motorhead!
The ace of spades,the ace of spades!
Ουουουου 666!
Θα αρχίσουν οι πιστοί να πηγαίνουν μια ώρα αρχίτερα στον Αγιο Πέτρο,απ'τα εμφράγματα! -
ένας ηλίθιος μ'έχει κλείσει τώρα την έξοδο του 'πάρκινγκ' και δε μπορώ να κάνω τπτ παρά μόνο κόρνα. Καλά τόσο γκαβομάρα δε βλέπει τ'αυτοκίνητα ή είναι ζώο και το κάνει επίτηδες επειδή ξέρει ότι δεν μπορώ να κάνω κάποια νόμιμο αντιπερισπασμό; police etc γκρρρρ
-
αχ δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω!! Κι εμενα το παρκινγκ μου το θεωρουνε θεση για το αμαξι τους!! Αμα δεν το βρουνε καμια μερα ομως...
Ο νονος του αδερφου μου εχει πεταξει αυγα, κετσαπ και ολα τα συναφη σε αμαξι που του κλεισε το παρκινγκ, γιατι δεν μπορουσε να παει στην δουλεια του (μενει λυκαβητο, και καθε φορα που εχει συναυλια, αυτος δεν μπορει να βγει)!! Ειναι λιγο χοντρο αλλα κατι πρεπει να γινει με αυτους που δεν ξερουν να διαβαζουν τις πινακιδες. ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αχ δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω!! Κι εμενα το παρκινγκ μου το θεωρουνε θεση για το αμαξι τους!! Αμα δεν το βρουνε καμια μερα ομως...Ο νονος του αδερφου μου εχει πεταξει αυγα, κετσαπ και ολα τα συναφη σε αμαξι που του κλεισε το παρκινγκ, γιατι δεν μπορουσε να παει στην δουλεια του (μενει λυκαβητο, και καθε φορα που εχει συναυλια, αυτος δεν μπορει να βγει)!! Ειναι λιγο χοντρο αλλα κατι πρεπει να γινει με αυτους που δεν ξερουν να διαβαζουν τις πινακιδες. ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!
εμάς δεν έχει πινακίδα αλλά κοτζάμ αμάξια κάνουν μπαμ! επιτέλους έφυγε η έξυπνη ξανθιά οδηγός με το αρχαίο 128
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
εμάς δεν έχει πινακίδα αλλά κοτζάμ αμάξια κάνουν μπαμ! επιτέλους έφυγε η έξυπνη ξανθιά οδηγός με το αρχαίο 128Εδω δεν βλέπουν το δικο μας που εχει και πινακιδα και το απαραιτητο τσιμεντακι απεξω.... Θα το καταλαβουν στο δικο σου?? Σου λεει κι αλλα αμαξια εχει εδω, παρκαρουμε ελευθερα!! ΖΩΑ!!
Και δεν ειναι θεμα ξανθιας!! Και οι μελαχρινοι, μαυρομαλληδες κλπ κλπ τα ιδα κανουν!!
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
αχ δεν μπορεις να φανταστεις ποσο σε καταλαβαινω!! Κι εμενα το παρκινγκ μου το θεωρουνε θεση για το αμαξι τους!! Αμα δεν το βρουνε καμια μερα ομως...Ο νονος του αδερφου μου εχει πεταξει αυγα, κετσαπ και ολα τα συναφη σε αμαξι που του κλεισε το παρκινγκ, γιατι δεν μπορουσε να παει στην δουλεια του (μενει λυκαβητο, και καθε φορα που εχει συναυλια, αυτος δεν μπορει να βγει)!! Ειναι λιγο χοντρο αλλα κατι πρεπει να γινει με αυτους που δεν ξερουν να διαβαζουν τις πινακιδες. ΠΑΡΚΙΝΓΚ!!!
Δες αυτό: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 766#273766
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δες αυτό: http://www.4troxoi.gr/forum/viewtopic.p ... 766#273766δεν ειναι κακο... Εγω εχω κανει χειρόγραφο 'Ρε βοδι πάρκινγκ μπροστα'
-
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Στο θέμα της στάθμευσης γενικά υπάρχουν πολλά είδη ζώων.Όπως αυτά της φωτογραφίας που ενώ έχει κενές θέσεις αυτοί προτιμούν να αφήνουν 'τις κούρσες' τους στον διάδρομο.
τα απόλυτα ζώα τα βλέπεις στο μακράς διαρκείας του Ελ. Βενιζέλος, όπου παρκάρουν -στην πλειοψηφία τα ΑΚΡΙΒΑ αυτοκίνητα- στις κάθετες γραμμές και σε θέσεις αναπήρων
-
Εάν αυτό το σύστημα ρυμούλκησης - μεταφοράς δημιουργήσει κανένα ατύχημα, θα φταίει η κακιά η ώρα.
Η φωτογραφία τραβήχτηκε λίγο πιο πάνω από το αστυνομικό τμήμα Α. Λιοσίων μπροστά από το οποίο πέρασε το σύστημα.Το Cortina έχει ένα απροσδιορίστου μάρκας όχημα και τα δύο τα έλκει το transit με ένα απλό σκοινί (μόλλον το ίδιο με το οποίο είναι δεμένο το απροσδιόριστο όχημα πάνω στο cortina) .
(Συγνώμη για την κουνημένη φωτογραφία αλλά 07:10 το πρωί χωρίς καφέ οπότε ...)
-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Και δεν ειναι θεμα ξανθιας!! Και οι μελαχρινοι, μαυρομαλληδες κλπ κλπ τα ιδα κανουν!!Αυτό είναι σίγουρο, αλλά κακώς το πα συγγνώμη αν έθιξα κανένα
-
-
Οποτε υπαρχει προβλημα με το θεμα 'Παρκινγκ' απλα καλειτε το 100
Ναι γεια σας, ειστε ο κυριος;;;
Ξερετε ειμαι κατοικος της ταδε πολυκατοικιας και
το ταδε αυτοκινητο εχει παρκαρει μπροστα απο την εξοδο του παρκινγκ μας.
Επιδει εχω γιαγια με καρδιακο προβλημα
και εχει τα χαλια της αυτη τη στιγμη
και δεν μπορω να την μεταφερω στο νοσοκομειο
και το νοσοκομειο δεν στελνει ασθενοφωρο εδω και 2 ωρες
και δεν ξερω τι να κανω
και δεν θελω να χασω την γιαγιακα μου....
καντε κατι σας παρακαλω..... -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οποτε υπαρχει προβλημα με το θεμα 'Παρκινγκ' απλα καλειτε το 100Κοιταξε αμα αυτο σου συμβαινει σε καθημερινη βάση, ε δεν εχεις όρεξη κάθε μέρα να καλεις το 100...
-
Ο χρήστης dmitspan έγραψε:
Και δεν ειναι θεμα ξανθιας!! Και οι μελαχρινοι, μαυρομαλληδες κλπ κλπ τα ιδα κανουν!!
Αυτό είναι σίγουρο, αλλά κακώς το πα συγγνώμη αν έθιξα κανένα
Εμενα πάντως δεν με έθιξες...
-
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Οποτε υπαρχει προβλημα με το θεμα 'Παρκινγκ' απλα καλειτε το 100Ναι γεια σας, ειστε ο κυριος;;;
Ξερετε ειμαι κατοικος της ταδε πολυκατοικιας και
το ταδε αυτοκινητο εχει παρκαρει μπροστα απο την εξοδο του παρκινγκ μας.
Επιδει εχω γιαγια με καρδιακο προβλημα
και εχει τα χαλια της αυτη τη στιγμη
και δεν μπορω να την μεταφερω στο νοσοκομειο
και το νοσοκομειο δεν στελνει ασθενοφωρο εδω και 2 ωρες
και δεν ξερω τι να κανω
και δεν θελω να χασω την γιαγιακα μου....
καντε κατι σας παρακαλω.....καλή λύση ακούγεται αλλά ανέφικτη πιστεύω.
Να σας πω το δικο μου πρόβλημα:
Μένω σε πολυκατοικία στη Ν. Σμυρνη, ο εργολάβος και ο αρχιτέκτονας φρόντισαν για ενα ΜΕΓΑΛΟ κήπο αλλα για ένα μικρο διάδρομο πρόσβασης στη πολυκατοικία (οταν μετακόμισα το ψυγείο και η κουζίνα γρατζουνίστικαν απο τους θάμνους) δε με πειράζει αυτό, αλλωστε δε μπορώ να τον ξηλώσω, το πρβλημα είναι οτι ενώ απέναντιι υπάρχει πάρκο, δίπλα σχολείο και καμία αλλη πολυκατοικία εκτος απο τη δική μας (αρα κανένα πρόβλημα για παρκάρισμα!!!) υπάρχουν σε μόνιμη βάση 3-4 μ@λ@κες που πάνε και παρκάρουν μπροστά με αποτέλεσμα να μη χωράει ουτε πεζός!!!!
Το συζήτησα και με το Διαχειριστη και λύση δε βρέθηκε καθότι όπως προείπα είναι Μ@Λ@ΚΕΣ. Να φανταστείτε οτι και αυτός έχει πρόβλημα γιατί το παιδάκι του το έχει ακόμα στο καρορσάκι και δέ χωρα να μπεί/βγεί στο σπίτι του!!!!!!
ΕΙΝΑΙ ΑΔΙΑΝΟΗΤΟ. ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΒΑΛΑΜΕ ΑΛΛΑ.... ΤΖΙΦΟΣ -
Ο χρήστης cmarin έγραψε:
Στο θέμα της στάθμευσης γενικά υπάρχουν πολλά είδη ζώων.
Όπως αυτά της φωτογραφίας που ενώ έχει κενές θέσεις αυτοί προτιμούν να αφήνουν 'τις κούρσες' τους στον διάδρομο.
Σκλαβενίτης στη Χαλκιδόνα?
Ναι.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Όπως αυτά της φωτογραφίας που ενώ έχει κενές θέσεις αυτοί προτιμούν να αφήνουν 'τις κούρσες' τους στον διάδρομο.
Ναι.
Εχει πολύ ωραίο παγωτο φυστίκι εκεί
-
Ο χρήστης chrmes έγραψε:
Ναι.
Εχει πολύ ωραίο παγωτο φυστίκι εκεί
Το μοναδικό φόρουμ στον πλανήτη που με μία λέξη ('Ναι' στην προκειμένη περίπτωση) οποιδήποτε θέμα γυρίζει στο φαγητό.
Ζώα ζώα ζώα