-
Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής έξω από τη Μεγάλη Βόλβη Θεσσαλονίκης, με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς λαθρομετανάστες και άλλους 20 τραυματίες.
Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός φορτηγού παρέλαβε τους αλλοδαπούς από παραμεθόρια περιοχή του νομού Έβρου, τους επιβίβασε στο φορτηγό και τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη.
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε σε προέκταση της οδού Εγνατία όταν ο οδηγός του φορτηγού με τους λαθρομετανάστες επιχείρησε να περάσει τέσσερα προπορευόμενα αυτοκίνητα.
Το φορτηγό, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, αφού, πρώτα, προσέκρουσε σε ένα από τα προπορευόμενα οχήματα.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης περίπου 20 τραυματίες, από τους οποίους οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού μετά την ανατροπή του οχήματος διέφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος εγκαταλείποντας αβοήθητους τους άτυχους λαθρομετανάστες.
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Πολύνεκρο τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε το πρωί της Παρασκευής έξω από τη Μεγάλη Βόλβη Θεσσαλονίκης, με τραγικό απολογισμό τέσσερις νεκρούς λαθρομετανάστες και άλλους 20 τραυματίες.Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οδηγός φορτηγού παρέλαβε τους αλλοδαπούς από παραμεθόρια περιοχή του νομού Έβρου, τους επιβίβασε στο φορτηγό και τους μετέφερε στη Θεσσαλονίκη.
Το τροχαίο δυστύχημα έγινε σε προέκταση της οδού Εγνατία όταν ο οδηγός του φορτηγού με τους λαθρομετανάστες επιχείρησε να περάσει τέσσερα προπορευόμενα αυτοκίνητα.
Το φορτηγό, λόγω υπερβολικής ταχύτητας, ξέφυγε από την πορεία του και ανατράπηκε, αφού, πρώτα, προσέκρουσε σε ένα από τα προπορευόμενα οχήματα.
Ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ μετέφεραν σε νοσοκομεία της Θεσσαλονίκης περίπου 20 τραυματίες, από τους οποίους οι δύο νοσηλεύονται σε κρίσιμη κατάσταση.
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο οδηγός του φορτηγού μετά την ανατροπή του οχήματος διέφυγε από τον τόπο του δυστυχήματος εγκαταλείποντας αβοήθητους τους άτυχους λαθρομετανάστες.
Άλλος ένας 'βιοπαλαιστής' θύμα του εργοδότη του...
Στον Καιάδα μαζί με τον άλλο βιοπαλαιστή που αποκεφάλισε τα παιδάκια στα Τέμπη!!!
-
Δεν ξερω ρε παιδες αλλα παρατηρω οτι στους δρομους γινεται της κακομοιρας......
Οτι μ@λ@κι@ θελει κανει ο καθενας...Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει εσεις αυτο,αλλα μετα τις διακοπες εχουν γινει ολοι επικινδυνοι.....
-
Ο χρήστης CLIO-V6 έγραψε:
Δεν ξερω ρε παιδες αλλα παρατηρω οτι στους δρομους γινεται της κακομοιρας......Οτι μ@λ@κι@ θελει κανει ο καθενας...Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει εσεις αυτο,αλλα μετα τις διακοπες εχουν γινει ολοι επικινδυνοι.....
To θεμα ειναι οτι παντα εχουμε μια διακιολογια...
Το καλοκαιρι λεμε οτι τους εχει βαρεσει η ζεστη
Το Σεπτεμβρη λεμε, οτι ειναι ετσι επειδη γυρισαν απο διακοπες
Τα Χριστουγεννα επειδη ειναι ακριβη η γαλοπούλα
Το Πασχα διότι φαγαν πολύ και πήραν 15 κιλα......Δεν μας φταιει η χρονική περιοδος... Η μ@λ@κια που μας δέρνει φταίει....
-
Δεν ξερω ρε παιδες αλλα παρατηρω οτι στους δρομους γινεται της κακομοιρας......Οτι μ@λ@κι@ θελει κανει ο καθενας...Δεν ξερω αν το εχετε παρατηρησει εσεις αυτο,αλλα μετα τις διακοπες εχουν γινει ολοι επικινδυνοι.....
Άστα να πάνε, εγώ με τη μηχανή τα έχω δει όλα... Μα τι πήραν στις διακοπές και γύρισαν έτσι?
Μεγάλο ΖΩΟ ο μ@λ@κ@ς που έστριψε αριστερά από την Πατησίων σε στενό στην κυριολεξία την τελευταία στιγμή (φλας?τι είναι αυτό?) κοντεύοντας να μας μαζέψει εμενα και την κοπελιά μου και ενώ ήμασταν στη μηχανή... Πάλι καλά που με συγκράτησε από το να τον ακολουθήσω, γιατί αλλιώς θα με βλέπατε στις ειδήσεις...
EDIT: Νόμιζα ότι εννοείται, αλλά δεν ήσασταν και υποχρεωμένοι να το καταλάβετε... Εγώ ήμουν στο άλλο ρεύμα της Πατησίων και τον βρήκα ξαφνικά φάτσα-κάρτα. Σχεδόν έντο έκανε η μηχανή στο φρενάρισμα...
-
Τα πραγματα ειναι απελπιστικα....
Οι δρομοι εχουν γινει ανυποφοροι κ επικινδυνοι......Δεν θυμαμαι αλλοτε στο παρελθον να ηταν τοσο χαλια τα πραγματα.....Ο καθε ενας κανει οτι μα οτι του βαρεσει....
Οσκαρ μ@λ@κι@ς στην κοπελα που στον Πειραια παραβιασε STOP κ μετα με εβρισε κιολας....Κανεις που κανεις την βλακεια σου,αντι να ζητησεις συγγνωμη θες και τα ρεστα?Εχε χαρη που βιαζομουν,αλλιως θα την κυνηγουσα και θα την εφτυνα....
-
Οσκαρ μ@λ@κι@ς στην κοπελα που στον Πειραια παραβιασε STOP κ μετα με εβρισε κιολας....Κανεις που κανεις την βλακεια σου,αντι να ζητησεις συγγνωμη θες και τα ρεστα?Εχε χαρη που βιαζομουν,αλλιως θα την κυνηγουσα και θα την εφτυνα....
Εγώ το πήρα απόφαση. Από εδώ και πέρα όποιος π@@στης μου κάνει τέοιο σκηνικό και μου ζητήσει τα ρέστα την έβαψε... Χειρόφρενο (ή σταντ στη μηχανή) πυροσβεστήρας (ή κράνος) στο χέρι και στα κομπαλίκια μου πόσο ογκώδης ή τσαμπουκάς είναι...
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Εγώ το πήρα απόφαση. Από εδώ και πέρα όποιος π@@στης μου κάνει τέοιο σκηνικό και μου ζητήσει τα ρέστα την έβαψε... Χειρόφρενο (ή σταντ στη μηχανή) πυροσβεστήρας (ή κράνος) στο χέρι και στα κομπαλίκια μου πόσο ογκώδης ή τσαμπουκάς είναι...
Δεν αξιζει φιλε μου... Κριμα οι πυροσβεστηρες και τα νευρα... Παρτε το αποφαση και κοιταξτε να μη σας χαλανε τη μερα... Και φυσικα προσεχετε οσο μπορειτε.
-
Αστα να πανε ρε Κωστα.....
ΖΟΥΓΚΛΑ..
-
Η κατάσταση είναι πλέον τραγικότατη!!!!!
Εγώ τρελαίνομαι με κάτι τύπους στην Λ. Κηφισίας και στην παραλιακή που αντί να κινούνται στο μέσο της λωρίδας τους πατάνε και την διαγράμμιση???
Καλά ρε γαμώτο μου δεν ξέρουν που πατάει το αυτοκίνητο???????
Και φτάνει η στροφή πχ στο Μαρούσι και αντί να μένουν στο κέντρο τις λωρίδας στρίβουν και μπαίνου κανονικότατα στη άλλη σαν μην τρέχει τίποτα!!!!! ΕΛΕΟΣ ΡΕ!!!!Τέλος τα γρήγορα αυτοκίνητα έχουν τριπλασιαστεί και πάνε όλοι τέζα!!! Προσοχή λοιπόν μεγάλη!!!!
-
Λόγοι για όσα αναφέρετε:
- Πάντα φταίνε οι άλλοι.
- Φταίνε οι δρόμοι.
- Φταίει το κράτος.
- Οι άλλοι είναι κουλοί.
- Έχω τρέξει σε πίστα.
- Δεν θα ψοφίσω εγώ τα άλογα επειδή ο άλλος έχει 1000ράκι!
- Αφού προλάβαινα να περάσω κάθετα την παραλιακή - έχω ροπή, όχι @@
- Πάω με το όριο, άρα σκάστε όλοι.
- Είμαι μαμά και δεν μπορώ να κοιτάζω κι εσάς και τον κανακάρη στο πίσω κάθισμα.
- Είμαι γυναίκα (...)
- Διαβάζω Κ.Κ. από 2 μηνών.
- Βιάζομαι κι αν δεν έκανα σφήνα με το τριαξονικό θα καθυστερούσα 125 δέκατα του δευτερολέπτου.
- Εγώ είμαι επαγγελματίας, εσείς ερασιτέχνες βολτάκηδες.
- Ξέρεις ποιος είμαι ΕΓΩ ρε;;;
- Και που να το βάλω; (............)
- Δεν αντέχω την κίνηση, εκνευρίζομαι και μετά βρίζω τα παιδιά μου.
- Γεμίσαμε κουρσάκια με γκόμενες/πιτσιρικάδες. Πριν 20 χρόνια δεν πετύχαινα ούτε μοτοσακό στο χωριό.
Χαλαρώστε. Μην γίνεστε μέρος του προβλήματος.
-
Πως μπορεις να μην γινεσαι μερος του προβληματος οταν τα βιωνεις καθημερινα αυτα??????
Οταν βλεπεις οτι ενω προσπαθεις να τους σεβεσαι ολους δεν σε σεβεται ουτε το 5%?????
Η κατασταση ειναι αφορητη πια...
-
Διαβάζω τις εμπειρίες μας,που γράφετε και που τις ζούμε όχι κάθε μέρα αλλά κάθε στιγμή δυστυχώς..........αυτό που με προβληματίζει είναι το τί μπορούμε να κάνουμε.Δεν εννοώ ο καθένας να ελαχιστοποιεί ή να εκμηδενίζει τις ψιλοπαραβάσεις που κάνει.Εννοώ να κάνουμε κάτι σαν.......'παρέα' σαν forum ?????
Ζηλεύω μια παρέα μοτοσυκλεττιστών,τον '΄Ανεμο' που πάνε ας πούμε σε μια επικίνδυνη διασταύρωση και τονίζουν, πριν απο αυτήν,τον κίνδυνο που θα βρούν οι επερχόμενοι οδηγοί.
Θα μπορούσαμε να κάνουμε κάτι και εμείς ???? -
Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει τέτοιο ποσοστό. Η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών φέρεται σωστά στο δρόμο, αλλά αρκεί ένας στους 100 για να σου κάνει τα νεύρα χάλια και να σε φέρει στο σημείο να φέρεσαι σαν κι αυτόν.
Χρειάζεται υπομονή. -
Μα αν ηταν 1 στους 100 τοτε δεν θα γραφαμε καθημερινα 100 ποστ εδω μεσα....και ουτε θα ειχαμε ανοιξει 3-4 θεματα του τυπου ζωα-ζωα-ζωα,ο θρασυς μαλακακος κτλ.....
Δυστυχως η κατασταση ειναι τραγικη και οσο υπομονετικος και να εισαι τα νευρα σου γινονται κουρελια μετα απο μια βολτα στους δρομους...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Σε καμία περίπτωση δεν ισχύει τέτοιο ποσοστό. Η μεγάλη πλειοψηφία των οδηγών φέρεται σωστά στο δρόμο, αλλά αρκεί ένας στους 100 για να σου κάνει τα νεύρα χάλια και να σε φέρει στο σημείο να φέρεσαι σαν κι αυτόν.
Χρειάζεται υπομονή.Τι ένας στου 100 ρε Μάνο 10 μιλάνε σίγουρα στο τηλέφωνο
-
Και αλλοι 10 που πανε οπως θελουν αδιαφορωντας για τους αλλους χρηστες,και αλλοι 4-5 ταξιτζηδες που σταματανε σε πρασινο φαναρι σε μονοδρομο για να παρουν κοσμο και αλλοι 5-6 που κανουν σφηνες και 4-5 νταλικιεριδες που εχουν ογκο και ας προσεχες και και και.....
-
Δεν έγραψα ότι είναι 1 στους 100, αλλά ότι είναι μικρή μειοψηφία. Τόνισα επίσης ότι ακόμα κι αν 1 στους 100 έκανε μια χοντρή, αυτό θ'αρκούσε για να σας χαλάσει η μέρα. Πάντως παρατηρήστε ότι διασταυρώνεστε καθημερινά με πολλές εκατοντάδες αυτοκίνητα - πόσοι κάνουν στραβές;
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Πάντως παρατηρήστε ότι διασταυρώνεστε καθημερινά με πολλές εκατοντάδες αυτοκίνητα - πόσοι κάνουν στραβές;Πολλοί περισσότεροι από όσοι θα έπρεπε...δυστυχώς
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Λόγοι για όσα αναφέρετε:- Έχω τρέξει σε πίστα.
- Αφού προλάβαινα να περάσω κάθετα την παραλιακή - έχω ροπή, όχι @@
- Πάω με το όριο, άρα σκάστε όλοι.
- Είμαι μαμά και δεν μπορώ να κοιτάζω κι εσάς και τον κανακάρη στο πίσω κάθισμα.
- Είμαι γυναίκα (...)
- Διαβάζω Κ.Κ. από 2 μηνών.
- Βιάζομαι κι αν δεν έκανα σφήνα με το τριαξονικό θα καθυστερούσα 125 δέκατα του δευτερολέπτου.
- Εγώ είμαι επαγγελματίας, εσείς ερασιτέχνες βολτάκηδες.
- Ξέρεις ποιος είμαι ΕΓΩ ρε;;;
Τα συγκεκριμένα μου θυμίζουν τοπ ατάκες πριν έρθει ο χάρος..
πχ
'Μπαμπά, στα πόσα τελικιάζει το κοντέρ;'
'Μια ωρίτσα θα κάνουμε μόνο'
'Έχει κίνηση, θα πάρω το μηχανάκι σήμερα'
'Τι καίγεται;'
'Αυτόν το δρόμο τον ξέρω καλύτερα απ'τον καθένα'
'Δε βάζω ζώνη, φοράω κουστούμι'
'Έρχεται Στροφή, κόψε'
....
Ζώα ζώα ζώα