-
Τον κακό τους τον καιρό! Άμα περιμέναμε από τους αστυνομικούς να ξέρουν τους νόμους...
Η ρίψη υγρών στο οδόστρωμα απαγορεύεται και επισύρει χρηματική ποινή από τον ΚΟΚ. Αυτός που ανοίγει τις βρύσες, καθώς κι αυτός που του δίνει τη σχετική εντολή, παραβαίνουν διάταξη νόμου και είναι άμεσα υπόλογοι. Άρα οι αστυνομικοί έπρεπε να πάνε επιτόπου, να βρουν τους κυρίους που έκαναν αυτό το πράγμα και να τους τραβήξουν πρόστιμο.
Άκου 'σύσταση'. -
Επισης στην παραλιακη λιγο πριν τη διασταυρωση με Βουλιαγμενης, εχει μια στροφή όπου ποτιζουν και ολα πεφτουν στο δρομο και 100 μετρα πιο κατω φαναρι (δεν εχεις ορατοτητα). Ενα πρωι κοντεψα να κανω τετακε απο το φρεναρισμα στα νερα.
Βεβαια δεν ειχα λαστιχα αλλα αυτο ειναι αλλο θεμα
-
Ο χρήστης citastak έγραψε:
ΤΑ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΑ ΖΩΑ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝΕ ΒΑΛΕΙ ΤΑ ΠΟΤΙΣΤΙΚΑ ΣΤΙΣ ΝΙΣΙΔΕΣ ΚΑΙ ΠΑΝΕ ΤΑ ΝΕΡΑ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΣΤΗΝ ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ. ΖΩΑ!!!!
Στο Χαλάνδρι ειναι έντονο αυτό που λες... Αριστερη λωρίδα μέσα στα νερά. Ερχεται ο αλλος ψιλοπλακωμένος, βλέπει το φαναρι πανω στη στροφη, πλακωνεται στα φρενα, αρχίζει και σβουριζει πανω στα νερα και οποιον παρει ο χαρος....
(Στην καλύτερη, αν εισαι πισω απο κανενα αμαξι σε γεμιζει βρωμονερα)
Το απωθημένο μου είναι αυτά τα νερά στο δρόμο. Για το Χαλάνδρι ειδικά (οδός Παπανικολή) έχω πάρει το δήμο τουλάχιστον 50 φορές εξηγώντας τους ότι είναι ΕΠΙΚΙΝΔΥΝΟ ειδικά το πρωί που είναι και ο ήλιος χαμηλά και όσοι κινούνται πρός Αγ. Παρασκευή δεν έχουν ορατότητα ούτε μισό μέτρο με την αντιλιά πάνω στα νερά και τα νερά που πετάνε τα προπορευόμενα αυτοκίνητα. Αν γίνει κάποιο ατύχημα (μακάρι όχι) να δω τι θα λένε μετά.
Αλλά το έχω ξαναγράψει και σε άλλο θέμα, όταν είσαι δήμαρχος πρέπει να αποδεικνύεις καθημερινά πόσο ........ είσαι μπάς και καταφέρεις να γίνεις και βο(υ)λευτής.
-
Είναι και αισθητικό το πρόβλημα, πλένεις σαν κύριος το αμαξάκι σου
κι επειδή μερικοί δεν ξέρουν να ρυθμισουν 2 ποτιστικά γίνεται ... -
Tα ΖΩΑ που αντι να κοψουν λιγο οταν εχει νερο στο δρομο και υπαρχει μοτοσυκλετα κοντα περνανε με οσα και σε κανουνε που...να αν δε εισαι μπροστα τους και φρεναρεις για να μην βραχεις τοτε μπορει και να σε σκοτωσουνε με το ρημαδι τους....
Αλλα ΖΩΑ που ανοιγουνε στα φαναρια με μηχανες για κοντρα και μολις
πιουνε το τσαι μαλλον κλαινε τα λεφτα που δωσανε(αφιερωμενο στον κυριο με το καγιεν τουρμπο) -
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
Tα ΖΩΑ που αντι να κοψουν λιγο οταν εχει νερο στο δρομο και υπαρχει μοτοσυκλετα κοντα περνανε με οσα και σε κανουνε που...να αν δε εισαι μπροστα τους και φρεναρεις για να μην βραχεις τοτε μπορει και να σε σκοτωσουνε με το ρημαδι τους....
πιουνε το τσαι μαλλον κλαινε τα λεφτα που δωσανε(αφιερωμενο στον κυριο με το καγιεν τουρμπο)Ωπα...ενισταμαι.1ον, αμα νομιζεις οτι αυτος κλαιει τα λεφτα του, εισαι πολυ γελασμενος...Και δεν τα κλαιει γιατι 2ον, πολυ αμφιβαλλω οτι ανοιξε γιατι πιστευε οτι μπορουσε να περασει την μηχανη (αρα και για αυτο λιγο τον ενοιαξε το τσαι), αλλα γιατι απλα γουσταρε το παιχνιδι.
-
Ο χρήστης EVO2 έγραψε:
πιουνε το τσαι μαλλον κλαινε τα λεφτα που δωσανε(αφιερωμενο στον κυριο με το καγιεν τουρμπο)-
μακαρι να ειχα και εγω τα λεφτα να το παρω και ας τα εκλαιγα...
-
ο τυπος που το εχει, εχει δωσει ελαχιστα απο το εισοδημα του για να το παρει, ενω εμεις που ειμαστε 'ξυπνιοι' δινουμε μισθους 3-5 ετων για να αγορασουμε το σαπακι που κυκλοφορουμε...
Και μετα δινουμε και αλλους 2-10 μισθους για να το κανουμε να τσουλαει και λιγο.
μαντεψε ποιος ειναι ο 'ξυπνιος' και ποιος κλαιει τα λεφτα του
-
-
'Απαγορεύεται η διέλευση πεζών και ζώων' γράφουν οι πινακίδες πριν από τούνελ...
Το ζώο όχι μόνο μπήκε, αλλά και προσπέρασε μέσα σε τούνελ διπλής κατεύθυνσης
αφού του πάτησα κόρνα και σινιάλο, τι έκανε... έβγαλε δεξί φλας (αυτή ήταν η παράβασή του)
-
Μπάτσοι-ζώα με περιπολικό Octavia, ανέβαιναν Λιμανάκια χτες στις 23:30 του σκοτωμού, χωρίς φάρο, χωρίς σειρήνα, χωρίς καταδίωξη (δεν υπήρχε άλλο αυτοκίνητο μπροστά τους), όλο το πέταλο ΑΡΙΣΤΕΡΗ ΛΩΡΙΔΑ ΑΝΤΙΘΕΤΟΥ ΡΕΥΜΑΤΟΣ.
Καθίκια...
-
εγω εχω δει ζιταδες να περνανε με κοκκινο πολλες φορες, να τρεχουν πολυ στην Συγγρου, να κανουν αναστροφη στην κηφισιας και να τρωει ο ενας μια γλιστρα καλα που δεν ερχοταν κανεις με φορα απο το αντιθετο ρευμα να τον παρασυρει. ολα αυτα χωρις σειρηνα. οσο για τον δρομο Πατρα -Κορινθο τρεχουν με τα οκταβια χωρις να κυνηγουνε καποιον, παραβιαζοντας τα ορια ταχυτητας.
-
Δοξάστε τον.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/tazio/38996/469285/0/f+015.JPG[/img]Δοξάστε τον.
NA _\|/ BΛΑ
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Δοξάστε τον.
πολυ ευστοχο το πλανο σου αφου στην φωτογραφια υπαρχει η ταμπελα 'νεκροταφειο' και το ποστερ 'rocky horror show' (αν και τυχαιο το συγκεκριμενο καδραρισμα υποθετω)
horror show indeed
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
http://briefcase.pathfinder.gr/download/tazio/38996/469285/0/f+015.JPGΔοξάστε τον.
Ίμπιζα βανάκι οδηγούσες?
ΥΓ: ο pathfinder σκοτώνει την ταχύτητα, σαν Γκολφ 1,4 ένα πράμα... try http://www.putfile.com ή imageshack.us
-
@ 'Af9pk', τυχαίο το καδράρισμα φυσικά, αλλά κι εγώ που την είδα μετά έλεγα ότι είναι 'διαβολική' σύμπτωση.
@'krus', seat inka παρακαλώ.
(για το Υ.Γ. που να τρέχω τώρα να κάνω εγγραφές ) -
ΖΩΑ ΖΩΑ ΖΩΑ οσοι οδηγουν στην αττικη οδο με ταχυτητες πολυ ανω των 200χαω και ιδιαιτερα οσοι κινουνται με μεση ταχυτητα 228,0χαω, με 299,2χαω μεγιστη και οδηγουν μηχανη μεγαλου κυβισμου, λ.χ. hayabusa. τετοιοι φανταζομαι οτι θα υποστηριζουν οτι 'ειναι γλυκο το γκαζι' και 'δεν εχετε ακουσει που λενε οτι η ζωη ξεκινα στα τρακοσια' (sic)
δεν με νοιαζει τι συνθηκες επικρατουν το βραδυ στην αττικη οδο, το να πηγαινεις τοσο και να το αναφερεις σε περιοδικο ευρυτατης κυκλοφοριας ειναι εγκληματικο αφου οι επιδοξοι μιμητες δεν χρειαζονται πολυ ενθαρυνση...
φυσικα οι πραξεις που περιγραφω ειναι προιον φαντασιας και οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα ή καταστασεις ειναι εντελως συμπτωματικη ... ακομα και αν ενδεχεται να ταιριαζουν σε αρχισυντακτη των τεχνικων εκδοσεων που αρθρογραφει στους 4τροχους.
-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
φυσικα οι πραξεις που περιγραφω ειναι προιον φαντασιας και οποιαδηποτε ομοιοτητα με προσωπα ή καταστασεις ειναι εντελως συμπτωματικη ... ακομα και αν ενδεχεται να ταιριαζουν σε αρχισυντακτη των τεχνικων εκδοσεων που αρθρογραφει στους 4τροχους.Για πες...
-
Γιατί εσύ πιστεύεις ότι αυτό που περιγράφεται στους 4Τ έγινε ποτέ;Ένα ωραίο παραμυθάκι ήταν για να έχεις κάτι να διαβάζεις στο τουαλέτα την ώρα που κάνεις την ανάγκη σου 7 ολόκληρες σελίδες για μια μ@λ@κί@ με 300 χμ στον πιο ηλεκτρονικά ελεγχόμενο δρόμο του Λεκανοπεδίου..απλά δεν γίνεται..
Κι αν έγινε..λέμε τώρα..αυτά τα περι συνεννοήσεων με αστυνομία,διοίκηση Αττικής Οδου,Μπακογιάννη και Καραμανλή για χάρη του Κουνίτη και των 4Τ δεν το έπιασα κι εγώ γουστάρω να τρέξω με 200χμ,μπορούμε να το κανονίσουμε αύριο; για εκπαιδευτικούς λόγους θα το κάνω κι εγώ..
Κύριε Καβαθα τις παραπάνω καγκουριές κάποτε τις κράζατε,τί άλλαξε;;; -
Ο χρήστης tazio έγραψε:
(για το Υ.Γ. που να τρέχω τώρα να κάνω εγγραφές )δεν θελει εγγραφη, δοκιμασε!
-
Ζώα που ενώ παραβιάζουν το στοπ σου κορνάρουν γιατί πέρασες από μπροστά τους. Τους το δείχνεις, άνθρωπε μου έχεις στοπ και συνεχίζουν να βρίζουν. Καμιά μέρα θα φάει κανείς τις μπάτσες του για να συνέλθει
Ζώα ζώα ζώα