-
Έτσι είναι. Όταν έχεις δίκιο και επιμείνεις κάνουν κακάκια τους οι θρασείς. Πρώτη κίνηση: ζητάμε τα στοιχεία τους ΠΑΝΤΑ με κάθε λεπτομέρεια (Α/Τ, Α.Μ., Ονοματεπώνυμο και γράφουμε και τον αριθμό του περιπολικού).
-
το μονο που υποχρεουντε να ηλωσουν ειναι αστυνομικο τμημα και Α.Μ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να αναφερουν ονοματεπωνυμο
-
Μονο που αυτα ισχυουν για τους ενστολους με τα γαλαζια, και οχι για αυτα τα 'κολοπαιδα' (ΟΠΚΕ,ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ, κλπ) που δεν εχουν περασει απο την σχολη αστυφυλακων,αλλα με 3 μηνες εκπαιδευση τους δωσανε οπλα και σημα και νομιζουν οτι γ@...ν τον κοσμο ολο... Δεν φορουν ταμπελακι με Α.Μ και αμα τουσ το ζητησεις πουλανε τσαμπουκα και τραμπουκισμο..... Θυμασαι Κωστα στο κεντρο οταν ημουν φανταρος..... Υπηρεσιακη την εφαγε την αναφορα και μετα παρακαλουσε....
-
Ο χρήστης MAD-MAX-13 έγραψε:
το μονο που υποχρεουντε να ηλωσουν ειναι αστυνομικο τμημα και Α.Μ ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΕ να αναφερουν ονοματεπωνυμοΈτσι, έτσι.
Hannibal
Τσαμπουκάδες; Τόσο το χειρότερο γι' αυτούς. -
Ζώα οι οδηγοί που στο σχεδόν άδειο parking του σταθμού του μετρό στο Χαλάνδρι παρκάρουν στις θέσεις των αναπήρων και τις γεμίζουν (εκτός και αν τα μισά αυτοκίνητα στο parking είναι αναπηρικά). Τόσο πολύ θα κουραστούν τα ζώα να παρκάρουν στις πολλές κενές θέσεις και να περπατήσουν 5-10 μέτρα παραπάνω;;;
Υ.Γ.: Οι αναπηρικές θέσεις για ευνόητους λόγους είναι κοντά στον ανελκυστήρα.
Μα δεν εχεις μαθει ακομη αγαπητε? Ο Ελλην σημερα αν δεν παρκαρει ακριβως απ εξω απο εκει που ειναι η δουλεια του, παραλια, περιπτερο οτι νανε, δεν γινεται ρε παιδι μου δεν μπορει. Ειναι δυσκολο να περπατησει πως να το κανουμε. Οσο για τα ανανπηρικα τι περιμενες δεν σεβονται τπτ. Ας ηταν στην Αγγλια ομως να σου ελεγα εγω πως θα ερχοταν ο γερανος...εκει να δεις μαγκια.
-
Ο χρήστης 007 έγραψε:
Ζώα οι οδηγοί που στο σχεδόν άδειο parking του σταθμού του μετρό στο Χαλάνδρι παρκάρουν στις θέσεις των αναπήρων και τις γεμίζουν (εκτός και αν τα μισά αυτοκίνητα στο parking είναι αναπηρικά). Τόσο πολύ θα κουραστούν τα ζώα να παρκάρουν στις πολλές κενές θέσεις και να περπατήσουν 5-10 μέτρα παραπάνω;;;
Υ.Γ.: Οι αναπηρικές θέσεις για ευνόητους λόγους είναι κοντά στον ανελκυστήρα.
Μα δεν εχεις μαθει ακομη αγαπητε? Ο Ελλην σημερα αν δεν παρκαρει ακριβως απ εξω απο εκει που ειναι η δουλεια του, παραλια, περιπτερο οτι νανε, δεν γινεται ρε παιδι μου δεν μπορει. Ειναι δυσκολο να περπατησει πως να το κανουμε. Οσο για τα ανανπηρικα τι περιμενες δεν σεβονται τπτ. Ας ηταν στην Αγγλια ομως να σου ελεγα εγω πως θα ερχοταν ο γερανος...εκει να δεις μαγκια.
Εγω οταν παρκαρω, ψαχνω να βρω θεση κοντα στο σημειο που θα ειμαι.
Γιατι;
-Για να βλεπω το αμαξι και σε περιπτωση που δεν μ αρεσει η φατσα καποιου που το περιτρυγιρηζει να μπορω να δω τι θα κανει και να αντιδρασω εγκαιρος.
-Να ειμαι σε θεση να ακουσω τον συναγερμο.Μου χουν χαραξει τα αυτοκινητα που ειχα αρκετες φορες.
Μου χουν κλεψει την μπροστινη πινακιδα και το χουν χαραξει.
Μου χουν σπασει τζαμια για να παρουν κατι.
Εχουν 'ξεπαρκαρει' πανω μου...
Καθε φορα.... μα καθε φορα.... πριν παθει κατι....Ειχα πει απο μεσα μου 'Σιγα μωρε...κ εδω καλα ειναι.... τι θα παθει;;;'
-
Αν μπορείς ας το ανεβάζεις και στο διπλανό τραπέζι της καφετέριας. Αλλά αυτό δεν έχει σχέση με την ΑΠΑΓΟΡΕΥΣΗ στάθμευσης σε συγκεκριμένα σημεία.
-
Η σύγχρονη εκδοχή του, 'καβάλα πάν στην εκκλησιά καβάλα προσκυνάνε, καβάλα τρων και πίνουνε .... '.
Τη τροχαία την έχει καλέσει κάποιος από τους επιβάτες του metro που βλέπει αυτό το χάλι;
Αλλά εάν έρθουν θα σκίσουν πολύ κόσμο, ακόμα κι αυτούς που δεν έχουν σταθμεύσει στις θέσεις των αναπήρων. Αλλά είναι όμως παράνομα σταθμευμένοι. -
ΖΩΑ όσοι δεν ανάβουν φλας και αλάρμ όταν πρέπει. ΕΛΕΟΣ, δηλαδή πρέπει να έχουμε μαντικές ικανότητες οι υπόλοιποι;
-
ΖΩΑ, τα ζωα οπαδοι 2 συγκεκριμενων ομαδων....
Που εχουν γεμησει ολα τα σηματα κ φαναρια στο λεκανοπεδιο Αττικης με τα αυτοκωλλυτα των Club τους....
Εχω καιρο να δω φαναρι χωρις αυτοκωλλυτο Ολυμπιακου 'η Παναθηναικου....Ποσο Μ@ΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;
-εχω κοπανησει 2-3 απο δαυτους.....
-
Ζώα όσοι παρκάρουν σε σημεία που εμποδίζουν σημαντικά την ορατότητα αυτών που θέλουν να στρίψουν από έναν δρόμο σε άλλο. Χαρακτηριστικό παράδειγμα αυτοί που παρκάρουν πάνω στο κράσπεδο/πεζοδρόμιο της εξόδου της Αττικής Οδού προς Κηφισίας.
Όποιος θέλει να βγεί από την οδό Αλαμάνας στην έξοδο της Αττικής Οδού για να βρεθεί στο δαχτυλίδι βγαίνει από το σημείο που έχω σημειώσει με κόκκινο στην παρακάτω εικόνα. Και έχει μπροστά του μια ολόκληρη σειρά από παρκαρισμένα πάνω στο πεζοδρόμιο (κίτρινο) που του εμποδίζουν την ορατότητα. Και καλά να παρκάρεις γωνία στα στενάκια, αλλά και στην ΑΟ; Εγώ που βγαίνω σιγά σιγά προσπαθώντας να δω, πως θα γλιτώσω το μπροστινό μέρος του αυτοκινήτου από κάποιον που πάει δεξιά λωρίδα με 80 επειδή θέλει να κινηθεί προς την άνοδο της Κηφισίας; Και ότι και να γίνει έχω και άδικο λόγω stop!
Ευτυχώς που σ'αυτό το σημείο δεν έχει δέντρα, γιατί ακόμα και πάνω στα δέντρα θα παρκάριζαν...PS. Η οδός Αλαμάνας στο χάρτη φαίνεται ως είσοδος, όπως μάλλον ήταν κάποτε. Εδώ και πολύ καιρό είναι έξοδος και το κράσπεδο έχει ανάποδη φορά, δηλαδή όπως κοιτάμε την εικόνα προς τα αριστερά.
-
Sorry για την ποιότητα, είναι από κινητό.
Φώτο από χτες το απόγευμα στην Υμηττού (Παγκράτι).
Κλασικά τίγκα στα διπλοπαρκαρισμένα, δεξιά και αριστερά.
Ο γερανός της τροχαίας (που φαίνεται στον καθρέφτη) έχει διπλοπαρκάρει και αυτός, για να πιούνε (μάλλον??) τα παιδιά τον καφέ τους... Α, ναι, και το αυτοκίνητο δίπλα μου είναι βέβαια διπλοπαρκαρισμένο...Ποιόν από όλους να πώ Ζώον τώρα?
Επίσης, σήμερα κατά τις 12:30 στην Ελ. Βενιζέλου στην Καλλιθέα, σε 2 σημεία ανεβαίνοντας προς κέντρο - το ένα στον Αγ. Νικόλαο και το άλλο λίγο παραπάνω, Ζητάδες και αστυνομικοί! Αλλα... καθόντουσαν στην σκιά και ξεκουραζόντουσαν όταν το διπλο-παρκάρισμα είχε γίνει τρίπλο-παρκάρισμα...
Ούτε μία κλήση, ούτε ένας γερανός - τίποτα...
ΕΛΕΟC -
Ο χρήστης Wagner669 έγραψε:
Που εχουν γεμησει ολα τα σηματα κ φαναρια στο λεκανοπεδιο Αττικης με τα αυτοκωλλυτα των Club τους....
Εχω καιρο να δω φαναρι χωρις αυτοκωλλυτο Ολυμπιακου 'η Παναθηναικου....Ποσο Μ@ΛΑΚΕΣ ΕΙΝΑΙ;;;;;;;
Σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στο λεκανοπέδιο...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Σε όλη την Ελλάδα, όχι μόνο στο λεκανοπέδιο...
Κοιτα.... Ειχα μια υποψια οτι η Ελλαδα ειναι γεματη μ@λακες......
Απλα για αλλη μια φορα.... Ειχα δικιο....Μηπως ν αλλαζαμε το ονομα του Τοπικ;;;
Αντι για ΖΩΑ, ΖΩΑ, ΖΩΑ....σε Μ@ΛΑΚΕΣ, Μ@ΛΑΚΕΣ, Μ@ΛΑΚΕΣ;;;; -
babiz, εχεις δει πολλες νομιμες θεσεις στο Παγκρατι τα τελευταια 100 χρόνια;Πλεον το τριπλοπαρκάρισμα πρεπει να επιτραπει δια νομου!
-
Και μια και μιλάμε για ζώα, ας μιλήσουμε λίγο και για τον υποφαινόμενο. Γυρνώντας ενθουσιασμένος από τον Κιθαιρώνα μετά από super γουάου δυναμικό (πτήση κοντά στο βουνό), και παρά την αυξημένη κίνηση στον δρόμο της Ριτσώνας άρχισα τις προσπεράσεις σε σημεία με μέτρια ορατότητα μέχρι που ήρθα αντιμέτωπος με ένα Kangoo που πήγαινε επίσης γρήγορα και κοντά στην διαχωριστική λωρίδα. Άγιο είχε ο άνθρωπος και όλες οι συγνώμες του κόσμου δεν ξεπλένουν το μέγεθος της βλακείας μου...
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Και μια και μιλάμε για ζώα, ας μιλήσουμε λίγο και για τον υποφαινόμενο. Γυρνώντας ενθουσιασμένος από τον Κιθαιρώνα μετά από super γουάου δυναμικό (πτήση κοντά στο βουνό), και παρά την αυξημένη κίνηση στον δρόμο της Ριτσώνας άρχισα τις προσπεράσεις σε σημεία με μέτρια ορατότητα μέχρι που ήρθα αντιμέτωπος με ένα Kangoo που πήγαινε επίσης γρήγορα και κοντά στην διαχωριστική λωρίδα. Άγιο είχε ο άνθρωπος και όλες οι συγνώμες του κόσμου δεν ξεπλένουν το μέγεθος της βλακείας μου...Απερισκεψιες και ατυχεις ενεργιες νομιζω πως ολοι μας εχουμε κανει Ουδεις αναμαρτητος... αφου δεν εγινε τιποτα, εχεις την ευκαιρια να μαθεις απο το λαθος σου. Εκτιμησε το...
Και γω πριν κανα μηνα ειχα κανει μια προσπεραση η οποια με εχει σημαδεψει εκτοτε. Πισω απο τριαξονικο ημουν και ανεβαιναμε βουνο και απο πισω μια ουρα τεραστια... και ενιωσα αυτη την ψυχολογικη πιεση απο τους πισω που ειχαν κολλησει. Σε καποια στροφη που νομιζα πως ειχα επαρκη ορατοτητα και αρχισε να κατηφοριζει ο δρομος ξεκινησα προσπεραση... την ιδια στιγμη ανεπτυξε ταχυτητα και το φορτηγο.... και να εχω βρεθει εκτεθειμενος και να μην μπορω να παω ταχυτερα γιατι ηδη γλυστρουσα... ακομα ευχαριστω τον θεο που δεν εμφανιστηκε κανενας.
Απιστευτη μαλακι@ την οποια δεν περναει μερα που να μην σκεφτομαι του τι εκανα... και πως θα μπορουσε να ειχε εξελιχτει το ζητημα.
-
Αν το καταλαβαίνεις ότι εκείνη τη στιγμή κάνεις μ@@@@α και τη θυμάσαι για χρόνια μετά, τότε καλώς γίνεται...
-
Μιας και βρήκα λίγο χρόνο ας γράψω για ένα ακόμη ζώο....
Χτες Κατεχάκη 9:00πμ λίγο πριν την είσοδο του στρατιωτικού νοσοκομείου.... είμαι στο ρεύμα προς Μεσογείων και στην αριστερή λωρίδα. Πηγμένη όπως πάντα η Κατεχάκη αλλα κινούμαστε όλοι σταθερά με 2α... αποφασίζω να πάω στην μεσαία γιατι πιο κάτω θα έμπαινα στην Μεσογείων. Κοιτάω δεξια έχω χώρο.....κοιτάω στο καθρέπτη για μηχανη/ακι.... βλέπω ένα παπί στα ~50+μ που ερχόταν σιγά. Βγάζω φλας και μπαίνω ήρεμα χωρίς αποτομες κινήσεις στην μεσαία (παρολο που είμαι 'βαρέμενος μουρλόγκαζός' μεσα σε τέτοια κινηση οδηγάω ήρεμα). Ενώ έχω ήδη μπεί στην λωρίδα μου....και το παπί έχει ακόμα +30μ ο τύπος φρενάρει απότομα κόντευοντας να πέσει (αυτο το είδα πλέον απο τον αριστερο κεθρέπτη ) ενώ ξεκινάει να κορνάρει και να παίζει φώτα.... ενώ μόλις εφτάσε δίπλα μου άρχισε να βρίζει σαν τρελός.
σημ.: ενώ άλλαζα λωρίδα συνέχιζα να βλέπω απο τους καθρέπτες για να είμαι σίγουρος οτι δεν υπάρζει πρόβλημα με το μηχανάκι
Το απέδωσα στην ζέστη....και συνέχισα την μέρα μου
-
Ο χρήστης corsair έγραψε:
Και μια και μιλάμε για ζώα, ας μιλήσουμε λίγο και για τον υποφαινόμενο. Γυρνώντας ενθουσιασμένος από τον Κιθαιρώνα μετά από super γουάου δυναμικό (πτήση κοντά στο βουνό), και παρά την αυξημένη κίνηση στον δρόμο της Ριτσώνας άρχισα τις προσπεράσεις σε σημεία με μέτρια ορατότητα μέχρι που ήρθα αντιμέτωπος με ένα Kangoo που πήγαινε επίσης γρήγορα και κοντά στην διαχωριστική λωρίδα. Άγιο είχε ο άνθρωπος και όλες οι συγνώμες του κόσμου δεν ξεπλένουν το μέγεθος της βλακείας μου...
Απερισκεψιες και ατυχεις ενεργιες νομιζω πως ολοι μας εχουμε κανει Ουδεις αναμαρτητος... αφου δεν εγινε τιποτα, εχεις την ευκαιρια να μαθεις απο το λαθος σου. Εκτιμησε το...
Και γω πριν κανα μηνα ειχα κανει μια προσπεραση η οποια με εχει σημαδεψει εκτοτε. Πισω απο τριαξονικο ημουν και ανεβαιναμε βουνο και απο πισω μια ουρα τεραστια... και ενιωσα αυτη την ψυχολογικη πιεση απο τους πισω που ειχαν κολλησει. Σε καποια στροφη που νομιζα πως ειχα επαρκη ορατοτητα και αρχισε να κατηφοριζει ο δρομος ξεκινησα προσπεραση... την ιδια στιγμη ανεπτυξε ταχυτητα και το φορτηγο.... και να εχω βρεθει εκτεθειμενος και να μην μπορω να παω ταχυτερα γιατι ηδη γλυστρουσα... ακομα ευχαριστω τον θεο που δεν εμφανιστηκε κανενας.
Απιστευτη μαλακι@ την οποια δεν περναει μερα που να μην σκεφτομαι του τι εκανα... και πως θα μπορουσε να ειχε εξελιχτει το ζητημα.
Βασικα....
Πιστευω πως αδικα κατηγορεις τον εαυτο σου.....
Δεν ηταν 100% δικια σου απερισκεψια.....
Εφταιγε κ ο μ@λακας ο φωρτιγατζης, ο οποιος σας εσερνε καροτσακι στα βουνα και με το που βρηκε κατηφορα, αντι να κοψει για να προσπερασετε, επιταχινε, την ωρα που προσπερνουσες.
Ζώα ζώα ζώα