-
Και για του λόγου το αληθές ....
http://media.putfile.com/917947954955951956945964943945962
Μόνο για όσους έχουν απίστευτες ανοχές, οι υπόλοιποι καλύτερα να μην
το κατεβάσετε αν δεν θέλετε να σπάσετε ότι βρείτε μπροστά σαςΜιλάμε για Αττική οδό πάντα και για τύπο που αξίζει πολλά χρόνια στη
φυλακή να εξερευνά την άλλη πλευρά της σεξουαλικότητας του ... -
move along, nothing to see here
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
Και για του λόγου το αληθές ....http://media.putfile.com/917947954955951956945964943945962
Μόνο για όσους έχουν απίστευτες ανοχές, οι υπόλοιποι καλύτερα να μην
το κατεβάσετε αν δεν θέλετε να σπάσετε ότι βρείτε μπροστά σαςΜιλάμε για Αττική οδό πάντα και για τύπο που αξίζει πολλά χρόνια στη
φυλακή να εξερευνά την άλλη πλευρά της σεξουαλικότητας του ...
Προτείνω δημόσιο ανασκολοπισμό...
Ειδικά ο πρώτος που ερχόταν πρέπει να τα είδε όλα! -
vrax: Δηλαδή ?!?
-
Ο χρήστης UnHackAble έγραψε:
vrax: Δηλαδή ?!?Προσπαθησα να κανω copy/paste το λινκ σου και δεν μου εβγαινε, το μικρυνα και μου βγηκε,
Για να μην το κανουν και οι αλλοι το κοπο εκανα ποστ το 'σωστο' λινκ, μεχρι να το υποβαλω ομως το ειχες διορθωσει, ετσι το ποστ μου αχρηστευθηκε, οποτε το αλλαξα στο οτι το ποστ μου δεν εχει τιποτα να δεις και προχωρα παρακατω
-
Μετά από ανάλυση βρήκα πως αυτό που φαίνεται στο video της προηγούμενης σελίδας έγινε στον κόμβο 18 - 'Παιανία', στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.
-
Πως κάνετε έτσι; σιγά το τραγικό που έκανε. Αν έκανε όπισθεν θα του τη λέγαμε χειρότερα, τι άλλο θα μπορούσε να κάνει; το πιο απλό έκανε
-
Μπράβο του πάντως, τα κατάφερε χωρίς να τρακάρει.
-
-
Φορτηγάκι Mercedes χωρίς κανένα φωτιστικό σώμα πίσω. Όχι δεν ήταν καμένες οι λάμπες, δεν υπήρχαν καθόλου.
Μα τι στο καλό μόνο εγώ το είδα;Κυκλοφορεί στους δρόμους και σίγουρα θα έχει περάσει μπροστά από κάποιον αστυνομικό.
-
-
Ζώα οι πεζοί που νομίζουν ότι η διοργάνωση λαϊκής αγοράς τους επιτρέπει να περνάνε αβέρτα-κουβέρτα κεντρικό δρόμο!
Γιαγιάδες, παππούδες, θείες, γυναίκες με καροτσάκια διασχίζουν τους δρόμους χωρίς καν να κοιτάξουν! Μα τόσο σίγουροι είναι ότι ο οδηγός που έρχεται τους έχει δει;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Ζώα οι πεζοί που νομίζουν ότι η διοργάνωση λαϊκής αγοράς τους επιτρέπει να περνάνε αβέρτα-κουβέρτα κεντρικό δρόμο!Γιαγιάδες, παππούδες, θείες, γυναίκες με καροτσάκια διασχίζουν τους δρόμους χωρίς καν να κοιτάξουν! Μα τόσο σίγουροι είναι ότι ο οδηγός που έρχεται τους έχει δει;
Λ. Βουλιαγμενης, Ηλιούπολη, Σάββατο 10 το πρωί.....
-
Ο χρήστης Asimov έγραψε:
Ζώα οι πεζοί που νομίζουν ότι η διοργάνωση λαϊκής αγοράς τους επιτρέπει να περνάνε αβέρτα-κουβέρτα κεντρικό δρόμο!
Γιαγιάδες, παππούδες, θείες, γυναίκες με καροτσάκια διασχίζουν τους δρόμους χωρίς καν να κοιτάξουν! Μα τόσο σίγουροι είναι ότι ο οδηγός που έρχεται τους έχει δει;
Λ. Βουλιαγμενης, Ηλιούπολη, Σάββατο 10 το πρωί.....
....και καθημερινές στις 9 παρά...
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Μετα τους οδηγους φορτηγων που μεταφερουν μπαζα,χαλικι, πετρες χωρις να τα σκεπαζουν τωρα και κουτσουρα για το τζακι.Μια λεξη μονο 'ΜΑΛΑΚΕΣ'Να προσθέσω μια ακόμα λέξη.
'Επικίνδυνοι μαλάκες'.
Έναν τέτοιο είδα σήμερα το πρωί,& πήγαινε πατητός & στην αριστερή λωρίδα!!! .Α,ρε παλούκι που χρειάζονται μερικοί!!
-
ο τυπας ειναι εγκληματίας . -
Δεν τολμω να σκεφτω τι θα γινει αν φυγει 1 κουτσουρο πισω...
-
Ειδα προχθες ενα τσιγγανικο ντατσουν, φαναρια, ολα σπασμενα, αριθμος, και να το επαιρνες στα χερια σου και να το καθαριζες παλι δεν θα εβγαζες τα νουμερα, ολη η καροτσα σφυρηλατημενη.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Μετά από ανάλυση βρήκα πως αυτό που φαίνεται στο video της προηγούμενης σελίδας έγινε στον κόμβο 18 - 'Παιανία', στο ρεύμα προς αεροδρόμιο.To είδα κι εγώ και σοκαρίστηκα με το ΔΟΛΟΦΟΝΟ και ΗΛΙΘΙΟ συν τοις άλλοις αφού δεν έφτασε το τσιμεντένιο μυαλό του ούτε καν στο συμπέρασμα ότι είναι προτιμότερο να κάνει όπισθεν.
Περνώ κάθε ημέρα από αυτόν τον κόμβο. Ειλικρινά αν είχε γίνει μπροστά μου, θα τον είχα κατεβάσει από το αμάξι και... όσες έριχνα (κι όσες έτρωγα).
-
Σε μένα γιατί δεν κατεβαίνει και κολλάει όλες τις σελίδες του firefox που εχώ ανοικτές;
Κολλάει και με explorer!!!
-
Ο χρήστης paulan έγραψε:
Σε μένα γιατί δεν κατεβαίνει και κολλάει όλες τις σελίδες του firefox που εχώ ανοικτές;Κολλάει και με explorer!!!
Δεν κατεβαινει ακριβως,απλα περιμενεις να φορτωσει στο παραθυρο που ανοιγει.
Ζώα ζώα ζώα