-
Ο χρήστης kamil έγραψε:
...ανοικτό το παράθυρο του οδηγού για να πέρνουμε αέρα αλλά με κουρτινάκι για να μην μπαίνει ο ήλιος ...Σαν τα αστικα ενα πραγμα. Βρε Kamil, βρε kamil... Γι' αυτο ηταν στη λεωφορειολωριδα ο ανθρωπος...
-
Ο χρήστης TGD έγραψε:
Οδηγός χωρίς ζώνη με το 3 χρονών παιδί του όρθιο στο εμπρός κάθισμα.
Η κακιά στιγμή που λέγαμε;ΖΩΟΝ με Nissan Sunny σε άθλια κατάσταση. Δίπλα του ΜΟΥΛΑΡΑ και στην αγκαλιά της ένα κοριτσάκι 5-6 χρονών.
Το ΖΩΟΝ μιλά με την ΜΟΥΛΑΡΑ και δεν βλέπει ότι μπροστά ένα λεοφωρείο έχει κολλησει σε μια διαστάυρωση (γιατί κάποια άλλα ζώα είχαν παρκάρει). Φρενάρει τελευταία στιγμή απότοομα με αποτέεσμα το κοριτσάκι να φύγει από τα χέρι της μουλάρας και να κτυπήσει στο ταμπλώ...
Αντίδράσεις....
- Το κοριτσάκι να κλαίει (είχε χτυπήσει αρκετά μιας και το μέτωπο έδειιχνε μελανιασμένο)
- Η ΜΟΥΛΑΡΑ να κάθετε αποσβολωμένη
- Το ΖΩΟΝ να χαζογελάει...
- Εγώ απ' έξω να μουντζώνω....
-
Σήμερα το πρωί πηγαίνοντας στο γραφείο, στρίβω σε μονόδρομο και
μούρη με μούρη με ηλίθια που έχει μπεί ανάποδα και μιλάει και στο κινητό.
Εγώ: @#@$#^@$%
Αυτή (χαμογελώντας): Ευχαριστώ
Εγώ:$#%@$&@%@^%@^@%, %#^#^#%#^#^,
@$#%#%#Αυτή: Ευχαριστώ πολύ, συνεχίζει να χαμογελά κάνει μανούβρα και πάει στην άκρη.
Όπως λένε και οι Αγγλοτραφείς
I am too old for this shit
-
Τυχερός είσαι.
Πριν 2 βδομάδες μπήκα σε παράδρομο της Πειραιώς και βλέπω να κινείται ανάποδα στο στενό 'κυρία' με 307.
Λέω 'δε βαριέσαι' κι αρχίζω να κάνω όπισθεν, το ίδιο κι άλλος ένας οδηγός που με ακολουθούσε. Μετά από σχετικό ζόρι περνάει δίπλα μου η σοφερίνα και τι μου λέει;
'Αφού με είδες ότι ερχόμουν, γιατί προχώρησες;'
'Τι λες μωρή βλαμμένη; Δε φτάνει που έκανα πίσω @%&*!@#$$^%&&@@#$%%%^&^&*****'
Μετά την άρχισε και ο πίσω μου. -
γονεις ε????????
κανονικα θα πρεπε να τους δειρουν μες τη μεση του δρομου να δουμε αμα θα ξανακανε τετοια μ@λακια...
αυτος ηταν πατερας δηλαδη που γελουσε?ξυλο απο το πρωι ως το βραδυ!!!!!! -
Ο χρήστης boo έγραψε:
Η κακιά στιγμή που λέγαμε;ΖΩΟΝ με Nissan Sunny σε άθλια κατάσταση. Δίπλα του ΜΟΥΛΑΡΑ και στην αγκαλιά της ένα κοριτσάκι 5-6 χρονών.
Το ΖΩΟΝ μιλά με την ΜΟΥΛΑΡΑ και δεν βλέπει ότι μπροστά ένα λεοφωρείο έχει κολλησει σε μια διαστάυρωση (γιατί κάποια άλλα ζώα είχαν παρκάρει). Φρενάρει τελευταία στιγμή απότοομα με αποτέεσμα το κοριτσάκι να φύγει από τα χέρι της μουλάρας και να κτυπήσει στο ταμπλώ...
Αντίδράσεις....
- Το κοριτσάκι να κλαίει (είχε χτυπήσει αρκετά μιας και το μέτωπο έδειιχνε μελανιασμένο)
Στην Καβάλα έχω πει σε χοντρή μαμά, με βυζιά-βουνά και ένα κοριτσάκι εγκλωβισμένο ανάμεσα στους 'τροφοασκούς' και στο ταμπλό ενός Audi A3 (με αερόσακο συνοδηγού): 'Γαμώ τ' αυτοκίνητα... με τετραπλό αερόσακο συνοδηγού!'. Εννοείται ότι δεν κατάλαβε το -κατάμαυρο- αστείο.
-
Οι πεζοί έχουν προτεραιότητα ΠΑΝΤΟΥ, αλλά επειδή οι έλληνες είναι χαζοί και εγωιστές, οι πεζοί πρέπει να περιμένουν 10 ώρες για να περάσουν τον δρόμο (διάβαση)
-
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Αντίδράσεις....
Στην Καβάλα έχω πει σε χοντρή μαμά, με βυζιά-βουνά και ένα κοριτσάκι εγκλωβισμένο ανάμεσα στους 'τροφοασκούς' και στο ταμπλό ενός Audi A3 (με αερόσακο συνοδηγού): 'Γαμώ τ' αυτοκίνητα... με τετραπλό αερόσακο συνοδηγού!'. Εννοείται ότι δεν κατάλαβε το -κατάμαυρο- αστείο.
Για γέλια και για κλάματα ταυτόχρονα
-
Νεκροφορα FORD SIERRA μαυρη να κανει οχταρια στην ΕΟ Τριπολης Κορινθου στο υψος της Νεμεας.Οταν καταφερα να τον προσπερασω ειδα τον οδηγο και εμοιαζε με ζομπι .Λες και ειχε αποκοιμιθει ηταν .
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νεκροφορα FORD SIERRA μαυρη να κανει οχταρια στην ΕΟ Τριπολης Κορινθου στο υψος της Νεμεας.Οταν καταφερα να τον προσπερασω ειδα τον οδηγο και εμοιαζε με ζομπι .Λες και ειχε αποκοιμιθει ηταν .Νεκροθάφτης με πελάτη τον εαυτό του...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Νεκροφορα FORD SIERRA μαυρη να κανει οχταρια στην ΕΟ Τριπολης Κορινθου στο υψος της Νεμεας.Οταν καταφερα να τον προσπερασω ειδα τον οδηγο και εμοιαζε με ζομπι .Λες και ειχε αποκοιμιθει ηταν .
Νεκροθάφτης με πελάτη τον εαυτό του...
Κάτι σαν τον νεκροθάφτη του Λούκυ Λούκ.
-
στο μυαλό μου είσαι!
-
Παντως εξω απο τα goodies στα Μεγαρα που τον συναντησα παλι,μετα τον απαραιτητο ανεφοδιασμο ,ειχε συνελθει και πηγαινε ευθεια!
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Νεκροφορα FORD SIERRA μαυρη να κανει οχταρια στην ΕΟ Τριπολης Κορινθου στο υψος της Νεμεας.Οταν καταφερα να τον προσπερασω ειδα τον οδηγο και εμοιαζε με ζομπι .Λες και ειχε αποκοιμιθει ηταν .Παντως εξω απο τα goodies στα Μεγαρα που τον συναντησα παλι,μετα τον απαραιτητο ανεφοδιασμο ,ειχε συνελθει και πηγαινε ευθεια!
Συμπέρασμα: Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Συμπέρασμα: Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα.Ποιος διαδίδει τέτοια ψέμματα; Εννοείται ότι τα ζόμπι ΔΕΝ είναι χορτοφάγα!
-
Ο χρήστης Pathos έγραψε:
Οι πεζοί έχουν προτεραιότητα ΠΑΝΤΟΥ, αλλά επειδή οι έλληνες είναι χαζοί και εγωιστές, οι πεζοί πρέπει να περιμένουν 10 ώρες για να περάσουν τον δρόμο (διάβαση)Οι πεζοί έχουν προτεραιότητα μόνο όταν διασχίζουν το δρόμο από διάβαση (δε ξέρω κατά πόσο ισχύει στην Ελλάδα αυτό)
-
Ο χρήστης BILL33 έγραψε:
Παντως εξω απο τα goodies στα Μεγαρα που τον συναντησα παλι,μετα τον απαραιτητο ανεφοδιασμο ,ειχε συνελθει και πηγαινε ευθεια!Βασίλη, μήπως πήγαινε ευθεία πάνω σε στροφή;;
-
καποιο ΖΩΟΝ χτες το απογευμα με BMW καμπριο αποφασισε να κανει χειροφρενα και σβούρες σε μια διασταυρωση πισω απο το Νοσοκομειο της Νικαιας.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παντως εξω απο τα goodies στα Μεγαρα που τον συναντησα παλι,μετα τον απαραιτητο ανεφοδιασμο ,ειχε συνελθει και πηγαινε ευθεια!
Συμπέρασμα: Τα ζόμπι δεν είναι χορτοφάγα.
O ανεφοδιασμος ηταν για μενα .
Η διαιτα εχει ανασταλει μεχρι νεωτερας . -
Αρσενικό ζώο σήμερα στην Αργυρούπολη:-> νεαρός με καινούριο astra, αφήνει τον πατέρα του/παππού του, έναν παππού τέλος πάντων που είχε συνοδηγό για να κατέβει. Ο εν λόγω ηλικιωμένος κύριος λόγω προβλήματος του ήταν δύσκολο να πάρει τα πόδια του για να σηκωθεί, σχετικά φυσιολογικό για την ηλικία του. Το εν λόγω όμως ΖΩΟΝ ουδέν απασχολήθηκε για να πάει να βοηθήσει τον παππού!
Ζώα ζώα ζώα