-
Ο χρήστης Funis έγραψε:
Πριν λίγες εβδομάδες πέτυχα μία στο ποτάμι που έβαφε τα νύχια της
Αμα δεν εχεις χρονο, τι να κάνεις βρε παιδι μου? να κυκλοφορησεις με το νυχι αβαφτο? Ε οχι!! Εγω τις καταλαβαινω!
Τελικά ζουν ανάμεσά μας!
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Πριν λίγες εβδομάδες πέτυχα μία στο ποτάμι που έβαφε τα νύχια της
Αμα δεν εχεις χρονο, τι να κάνεις βρε παιδι μου? να κυκλοφορησεις με το νυχι αβαφτο? Ε οχι!! Εγω τις καταλαβαινω!
Τελικά ζουν ανάμεσά μας!
Γιαυτο γιατρε ΤΟ ΝΟΥ σου, μην πετυχω πουθενα το punto σου και σου γραψω με μανώ στο παρμπριζ με μεγαλα γραμματα 'kimi I Love you'
-
Ευτυχώς η άλλη χρησιμοποίησε κραγιόν στο παρμπρίζ για να γράψει το τηλέφωνό της. Με ένα απλό πέρασμα με τους καθαριστήρες, έσβηνε!!
Υ.Γ.
Διαφημιστική καμπάνια για το νέο ΜΧ-5 -
Παπατζίδικη διαφήμιση. Το κραγιόν δεν φεύγει εύκολα. Είναι σαν να ρίχνεις λάδια στο παρμπρίζ.
-
Ζώο: Επιστρέφοντας σπίτι χθες κατά τη μία το βράδυ, στον περιφερειακό του Πολυγώνου, κι ενώ πήγαινα με νορμάλ ταχύτητα πίσω από ένα Matiz, ένας, μάλλον νεαρός, με Toledo βγαίνει πάνω στη στροφή στο αντίθετο ρεύμα, και μας περνάει και τους 2 με μια εντελώς απότομη κίνηση.
Ήταν μαθηματικά βέβαιο πως εάν στο αντίθετο ρεύμα, στο οποίο ουδείς ημών είχε ορατότητα (τυφλή στροφή γαρ), ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο, η μετωπική θα ήταν αναπόφευκτη. Αντ΄αυτού, ερχόταν μια μηχανή, ο αναβάτης της οποίας την τελευταία στιγμή έκανε δεξιά και απέφυγε τον κουλό- που υποθέτω πως όταν βγει στην εθνική θα κάνει ακόμη χειρότερα.
Προς στιγμήν θεώρησα δεδομένο το ατύχημα, ευτυχώς η Τύχη είχε άλλη γνώμη...
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
Παπατζίδικη διαφήμιση. Το κραγιόν δεν φεύγει εύκολα. Είναι σαν να ρίχνεις λάδια στο παρμπρίζ.Εσύ πού το ξέρεις; Σου γράφουν τηλέφωνα πάνω στο παρμπρίζ του Astra; Η γυναίκα σου το ξέρει;
-
Τώρα αυτό πρέπει να το βάλω στα Ζώα ή στα ανέκδοτα άραγε?
http://youtube.com/watch_fullscreen?vid ... %20Driving
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Παπατζίδικη διαφήμιση. Το κραγιόν δεν φεύγει εύκολα. Είναι σαν να ρίχνεις λάδια στο παρμπρίζ.
Εσύ πού το ξέρεις; Σου γράφουν τηλέφωνα πάνω στο παρμπρίζ του Astra; Η γυναίκα σου το ξέρει;
μανε δε μας τα λες καλα....η το αστρα ειναι τοσο γκομενομαγνητης....
-
Καθρέπτες δεν έχετε στο μπάνιο; Δεν σας έχουν αφήσει φιλάκια;
-
Να σας πω και εγώ μια από τις περιπέτεις μου.
Πριν περίπου δύο/τρεις μήνες ανεβαίνοιντας την Κηφισίας στο φανάρι του Αμαρουσίου που παέι προς Μελίσια και ώρα 00:30 περίπου, γκλαμουρατος τύπος ανοίγει το παράθυρο του και πετάει κουτάκι μπύρας!Σε περίπου χρόνο dt=0,0000099sec παθαίνω αμοκ και τον πλησιάζω στο πρωτο φαναρί (τα είχα μαζεμένα με ολα τα ζωα που κυκλοφορούν). Τον ρωτάω ψιλο-εβγαινικά
-Δε μου λες βρωμάρη εσύ πέταξες το κουτάκι της μπύρας;
-Ναι
-Καλά δε ντρέπεσαι παλιοβρωμιάρη κτλ- Ποιον είπες βρωμιάρη ρε; (από όσα του κατέβασα μόνο αυτό συγκράτησε) και συνέχισε με ευχές του είδους, αντε γ------ κτλ
και κάπως έτσι συνεχίστηκε η στοιχομηθεία.
Στη πορεία και αφού έφριξε που τον πέρασα στα φανάρια μου κολούσε συνέχεια, πλακώνω φρένα σχεδόνμε ακουμπάει, να μη σας τα πολυλογώ μιας πιάνει φαναρί, όπου ενω είναι διπλής ο δρόμος έρχεται πλαί μου, κόβωντας το αντίθετο ρεύμα να μου πει το εξής αμίμητο: - Κατέβα ρε να πλακωθούμε κτλ
- Σοβαρεεεέψου τα έχεις παίξει!
- (με σοβαρό ύφος) Να σου δώσω το κινητό μου να πλακωθούμε άλλη ώρα;
Εκεί ξεράθηκα στα γέλια (θα μπορούσε να είναι και κλαματα από την κατάντια μας), και έφυγα.
- Ποιον είπες βρωμιάρη ρε; (από όσα του κατέβασα μόνο αυτό συγκράτησε) και συνέχισε με ευχές του είδους, αντε γ------ κτλ
-
Kαλησπέρα μετά από απουσία 5 ημερών λόγω... ατυχήματος εξαιτίας ζώου
Σαββάτο πρωί ξεκινάμε 3 άτομα για να βρούμε το υπόλοιπο κομβόι για το τούρινγκ του GRC...
Εκεί που πηγαίνουμε κανονικά κ μόνοι μας στο δρόμο αποφασίζει ένας από το αντίθετο ρεύμα να κάνει επί τόπου μπροστά μας ....
Αποτέλεσμα ήταν να μας εκτρέψει από την πορεία μας κ να μας βγάλει εκτός όπου πέσαμε σε σταθμευμένο
Ευτυχώς και οι 3 είμαστε μία χαρά (ένας μώλωπας και μία ενδοπλεύρια θλάση είναι πολύ καλά!!!) κ ευτυχώς το αυτοκίνητο έπαθε όχι απλά υλικές ζημιές, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο εξαιρετικά μικρές ζημιές (εν αντιθέσει με το άλλο....) κ όλες του τύπου 'ξεβιδώνω το παλιό, βιδώνω το νέο κ φύγαμε )
Το σοκ βέβαια μεγάλο! ΑΛΛΑ πιο μεγάλο.... #^#$^#$ ο εν λόγω 'κύριος' με το ασημί avensis που έκανε το επί τόπου, μας έβγαλε εκτός κ ... εξαφανίστηκε ενώ τον κυνηγούσα με τα πόδια...
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα δώσω μιας κ υπάρχει η κατάθεση μας στην αστυνομία κ πλέον θα υπάρξουν κ νομικές κυρώσεις!
Τέλος ευτυχώς έχουμε μικτή κ από αύριο μεθαύριο ξεκινάει η αποκατάσταση των ζημιών!
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Kαλησπέρα μετά από απουσία 5 ημερών λόγω... ατυχήματος εξαιτίας ζώουΣαββάτο πρωί ξεκινάμε 3 άτομα για να βρούμε το υπόλοιπο κομβόι για το τούρινγκ του GRC...
Εκεί που πηγαίνουμε κανονικά κ μόνοι μας στο δρόμο αποφασίζει ένας από το αντίθετο ρεύμα να κάνει επί τόπου μπροστά μας ....
Αποτέλεσμα ήταν να μας εκτρέψει από την πορεία μας κ να μας βγάλει εκτός όπου πέσαμε σε σταθμευμένο
Ευτυχώς και οι 3 είμαστε μία χαρά (ένας μώλωπας και μία ενδοπλεύρια θλάση είναι πολύ καλά!!!) κ ευτυχώς το αυτοκίνητο έπαθε όχι απλά υλικές ζημιές, αλλά κατά ένα περίεργο τρόπο εξαιρετικά μικρές ζημιές (εν αντιθέσει με το άλλο....) κ όλες του τύπου 'ξεβιδώνω το παλιό, βιδώνω το νέο κ φύγαμε )
Το σοκ βέβαια μεγάλο! ΑΛΛΑ πιο μεγάλο.... #^#$^#$ ο εν λόγω 'κύριος' με το ασημί avensis που έκανε το επί τόπου, μας έβγαλε εκτός κ ... εξαφανίστηκε ενώ τον κυνηγούσα με τα πόδια...
Περισσότερες λεπτομέρειες δεν θα δώσω μιας κ υπάρχει η κατάθεση μας στην αστυνομία κ πλέον θα υπάρξουν κ νομικές κυρώσεις!
Τέλος ευτυχώς έχουμε μικτή κ από αύριο μεθαύριο ξεκινάει η αποκατάσταση των ζημιών!
Θα τα πάρεις από την ασφαλιστικη σου αλλά να τους βοηθήσεις όσο μπορείς για να τον βρούν τον κα@@@@η
-
Εγω κανω τις εξης ερωτησεις/ενημερωσεις:
Σας εχει χαλασει το φλας...(μερικοι το πιστευουν και απαντουν 'μα δεν ειχα αναψει' και μετα το συνειδητοποιουν)
Σας επεσε ενα χαρτακι.../τσιγαρα κτλπ
Δεν εχει τασακι το 'PT Cruiser'?
Ο καδος ειναι λιγο παραπερα
-
lodar
όταν μπινελικώνεις πρέπει να υπολογίζεις ότι ενδέχεται ν' αναγκαστείς να ρίξεις/φας μάπες. Ειδικά από κάφρους που αντί να ζητήσουν συγνώμη ή να το βουλώσουν ζητάνε τα ρέστα. Κι εσύ όμως του τα έχωσες πολύ χοντρά. Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις λέω 'Συγνώμη, σας έπεσαν κάτι χαρτιά/φλούδια' και αναλόγως της απάντησης ακολουθεί η αντίδρασή μου. -
Ο χρήστης babiz έγραψε:
Τώρα αυτό πρέπει να το βάλω στα Ζώα ή στα ανέκδοτα άραγε?http://youtube.com/watch_fullscreen?vid ... %20Driving
Μ@λ@κ@ μου... Εφιάλτης...
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Kαλησπέρα μετά από απουσία 5 ημερών λόγω... ατυχήματος εξαιτίας ζώου
Σαββάτο πρωί ξεκινάμε 3 άτομα για να βρούμε το υπόλοιπο κομβόι για το τούρινγκ του GRC...
Θα τα πάρεις από την ασφαλιστικη σου αλλά να τους βοηθήσεις όσο μπορείς για να τον βρούν τον κα@@@@η
εννοείται! άλλωστε έχω πλήρη μεγασφάλεια με όλες τις καλύψεις κ νομική προστασία κλπ κλπ... κ από την στιγμή που υπάρχει έστω κ μώλωπας κ αυτός έφυγε πλέον (αν βρεθεί από τα στοιχεία που έχουμε) νομίζω ότι διώκεται αυτεπαγγέλτως για πρόκληση ατυχήματος κ εγκατάλειψη!
-
[b]lodar[/b]
όταν μπινελικώνεις πρέπει να υπολογίζεις ότι ενδέχεται ν' αναγκαστείς να ρίξεις/φας μάπες. Ειδικά από κάφρους που αντί να ζητήσουν συγνώμη ή να το βουλώσουν ζητάνε τα ρέστα. Κι εσύ όμως του τα έχωσες πολύ χοντρά. Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις λέω 'Συγνώμη, σας έπεσαν κάτι χαρτιά/φλούδια' και αναλόγως της απάντησης ακολουθεί η αντίδρασή μου.Είμαι ένας πού φιλήσυχος άνθρωπος και συμφωνώ με αυτό που λες. Το συγκεκριμένο βράδυ όμως, δεν κρατήθηκαι και ξέσπασα πάνω του
1ον. διότι πέταξε κάτι από το παράθυρο ενώ καλλιστα θα μπορούσε να περναέι ένα άλλο αυτοκίνητο ή μηχανάκι
2ον. Πέταξε κουτάκι μπύρας! Πιαθανότατα ήταν και μεθυσμένος αρά πέρα από βρωμιάρης, ανεγκέφαλος κτλ ήταν και επικίνδυνος
3ον. Ήμουν πολύ κουρασμένος για ευγένειες με ανθρωποειδή
4ον. Δεν ήμουν αρκετά κουρασμένος για ενδεχόμενο φάπας και ας ήταν η πρώτη μου φορά.Αργότερα που το ξανασκέφτηκα δεν ήμουν ιδιαίτερα ευχαριστημένος με τον εαυτό μου. ΕΧΩ ΒΑΡΕΘΕΙ όμως καθημερινα την καφρίλα των δρόμων.
Και αυτό που με θλίβει είναι ότι κάθε μερα που περνάει, η υπομονή μου μειώνεται, η αγανάκτηση μου αυξάνει και ότι μια μέρα μπορεί να εκραγώ.
-
Ο χρήστης manosk έγραψε:
lodar
όταν μπινελικώνεις πρέπει να υπολογίζεις ότι ενδέχεται ν' αναγκαστείς να ρίξεις/φας μάπες. Ειδικά από κάφρους που αντί να ζητήσουν συγνώμη ή να το βουλώσουν ζητάνε τα ρέστα. Κι εσύ όμως του τα έχωσες πολύ χοντρά. Προσωπικά σε τέτοιες περιπτώσεις λέω 'Συγνώμη, σας έπεσαν κάτι χαρτιά/φλούδια' και αναλόγως της απάντησης ακολουθεί η αντίδρασή μου.Mανο με τετοια ανθρωποειδη δεν βγαζεις ακρη...
Εστω οτι του λες συγγνωμη σας επεσε κατι...Καλλιστα η απαντηση του θα ειναι αει απαυτοσου ρε @#$@#$ που θα μου πεις εμενα κτλ κτλ κτλ...
Με τετοια ΖΩΑ που κυκλοφορουν αναμεσα μας και ειναι και πολλοι παναθεμα τους εχει γινει η καθε μεγαλουπολη ανυποφορη.
Στο πυρ το εξωτερον λοιπον αυτου του ειδους οι βρωμεροι...
-
Δεν διαφωνώ. Πρώτα όμως το 'περικαλώ' και μετά το μπινελίκι.
Ένας ταρίφας μου είχε απαντήσει 'α παράτα μας ρε' και του φώναξα 'τράβα στο τσαντήρι σου ρε γύφτουλα, αστοδιάλο'.
Άλλος είπε όμως 'εχμ, συγνώμη, φλουδίτσες είναι, δεν λερώνουν' -
Ειπες πεταξε κουτακι μπυρας. Το οτι ειχε ανοιχτο κουτακι αλκοολουχου ποτου μεσα στο αυτοκινητο ειναι απο μονο του παραπτωμα. Μπορουσες καλλιστα να παρεις τηλ την αστυνομια, να πεις και μερικες σαλτσες του τυπου 'οδηγαει και πινει μπυρες και κανει 8αρια', να τον ακολουθουσες διακριτικα και με ανοιχτη γραμμη με τους μπατσους να τους καθοδηγουσες ακριβως σε εκεινον. οπου μετα θα τους ελεγες και ολη την ιστοριουλα που εγραψες πιο πανω. Τραβαει πολυ αλλα αφου ειχες ορεξη μεχρι και για φαπες, αυτο θα ηταν πολυ πιο αποτελεσματικο.
Το εχω κανει αυτο με τυπο που παραλιγο να σκοτωσει πολλους στα λιμανακια (φανταστειτε για να δωσω στεγνα στους μπατσους εγω καποιον που ετρεχε στα λιμς, πως οδηγουσε το παλικαρι...) οπου πηρα την αστυνομια απο κινητο, με συνεδεσαν απ'ευθειας με περιπολικο της περιοχης και ακολουθωντας τον τυπο τον σταματησαν στην Γλυφαδα (με εμενα απο πισω). Τι εκαναν δεν ξερω αλλα εγω ειπα στο πληρωμα (μεσω τηλεφωνου) να τον κοιταξουν για τριγ/πυροσβ/φαρμ. τουλαχιστον, αφου (λογικα) δεν μπορουν να τον γραψουν για τις καφριλες του επειδη μονο και μονο καποιος πηρε τηλ και τους ειπε οτι εκανε αυτο και εκεινο, ενω δεν το εχουν δει live. Το μονο που λυπαμαι ειναι που δεν σταματησα να του εξηγησω ΓΙΑΤΙ σταματησαν εκεινον αναμεσα σε 100αδες αυτοκινητα που γυρναγαν απο παραλια (κυριακη βραδυ) και να του το τριψω στην μουρη αλλα σκεφτηκα μην πει τιποτα για μενα ή απο την πινακιδα μου εχουμε φαινομενα εκδικησης.
Ζώα ζώα ζώα