-
Εγώ και να ήθελα δεν μπορώ μιας και τα Σιτροεν δεν ανοίγουν από μέσα την τάπα. Να τα δώσω τα κλειδιά με τίποτα...οπότε τάπα στο χέρι και κουβεντούλα με τον Πακιστανό.
-
ΖΩΟΝ ο κουστουμαρισμενος πανιβλακας που περπαταγε στισ 6 το πρωι στην αριστερη λωριδα της κηφισιας στο υψος του υγεια, αντιθετα απο την πορεια των αυτοκινητων τρεκλιζοντας...
Ειπαμε ρε πουστη, πρωτοχρονια, αλλα μην το διελυσουμε το θεμα...
αφου δεν ειδα να τον κανουν κιμα μπροστα μου, παλι καλα... -
Πατέρας μεταφέρει το παιδάκι του που είναι μηνών αγκαλιά στο αριστερό του χέρι και με το δεξί κρατάει το τιμόνι ή αλλάζει ταχύτητες. Το συγκεκριμένο ΖΩΟΝ μάλιστα περνούσε μπροστά από τροχονόμο.
Κύριε τροχονόμε προφανώς θα με γράφατε αν πήγαινα με 140 χλμ/ωρα σε ευθεία της Εθνικής καθ΄ότι θα οδηγούσα επικίνδυνα. -
Πονηρός αλβανικής καταγωγής υπάλληλος πάρκινγκ, πριν από λίγο πάρκαρε σε θέση ΕΚΤΟΣ του πάρκινγκ ένα CRV, με τη ρεζέρβα του οποίου ακούμπησε το μηχανάκι μου. Στη συνέχεια επιχείρησε να μετακινήσει το μηχανάκι μου πλαγίως για να μην φαίνεται πως το ακούμπησε, μ' αποτέλεσμα να μου στραβώσει (απ' όσο είδα μόλις κατέβηκα κουτρουβαλώντας απ' τον 7ο, όπου εργάζομαι) τη χειρολαβή ενός εκ των βαλιτσών που έχω τοποθετήσει. Φυσικά δεν παραδέχτηκε το τελευταίο, παρά μόνον αφού διαμαρτυρήθηκα στον ιδιοκτήτη του πάρκινγκ για τη μαλακία του υπαλλήλου του...
Καλή χρονιά είπαμε;... Τίποτα και ποτέ δεν θ' αλλάξει στην κωλοχώρα που ζούμε...
-
Τώρα που είπες για παρκαδώρους ζώα και μεγάλα μάλιστα οι παρκαδώροι που μόλις αδειάσει κάποια θέση έξω από το parking τους βγάζουν έξω αμάξι που είναι ήδη μέσα ώστε να μπορούν να δεχθούν και ένα επιπλέον πιάνοντας κανονική θέση
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
ποτε μεσα στο αυτοκινητο οταν βαζω βενζινη...δε ξερω γιατι το κανω..Γιατι στο clio ανοιγει η ταπα με τα κλειδια μονο
-
ψιλοζώο κ χοντοαηδία ο 'κύριος' με το μπορντώ Range Rover που τον περιμέναμε 3 αυτοκίνητα μισή ώρα να ξεπαρκάρει από το παλίσιο στην Αθηνών Λαμίας κ εκτός του ότι σερνόταν μας υπέβαλε στο να βλέπουμε το ένα δάχτυλο του χαμένο μέσα στην μύτη του κ στην συνέχεια να το βάζει στο στόμα κ να το γλύφει
Δεν πίστευα στα μάτια μου σε τέτοιο βαθμό που ρώτησα την φίλη στην θέση του συνοδηγού αν είδα καλά.....
ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ -
Καλή χρονιά να έχουμε με λιγότερα ζώα και την ελπίδα να κλειδωθεί κάποτε αυτό το θέμα λόγω του αφανισμού τους, αλλά θέλομεν δε θέλομεν, τα ζώα υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν και βρίσκονται παντού!
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
ποτε μεσα στο αυτοκινητο οταν βαζω βενζινη...δε ξερω γιατι το κανω..
Γιατι στο clio ανοιγει η ταπα με τα κλειδια μονο
Έλα όμως που βάζει και στο Leon...
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
ψιλοζώο κ χοντοαηδία ο 'κύριος' με το μπορντώ Range Rover που τον περιμέναμε 3 αυτοκίνητα μισή ώρα να ξεπαρκάρει από το παλίσιο στην Αθηνών Λαμίας κ εκτός του ότι σερνόταν μας υπέβαλε στο να βλέπουμε το ένα δάχτυλο του χαμένο μέσα στην μύτη του κ στην συνέχεια να το βάζει στο στόμα κ να το γλύφει
Δεν πίστευα στα μάτια μου σε τέτοιο βαθμό που ρώτησα την φίλη στην θέση του συνοδηγού αν είδα καλά.....
ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑ -
Αυτό ακριβώς .... το στομάχι μου συνήλθε πολύ αργότερα...
-
Ο χρήστης lkar έγραψε:
είναι πασιφανές οτι φταίει το φορτηγό
κυράτσα με Golv IV
που να 'χε και SUV
Τώρα τελευταία τα SUVλάκια τα αποφεύγουν , έχουν πολύ λίπος , περισσότερο και απο την δική τους παχυδερμία-παχυσαρκία-κυτταρίτιδα.
........... -
Απίστευτο!! Θα έλεγα ότι η χαζομάρα αυτού πλησιάζει το αυτο-κορνάρισμα που έριξε κάποιο ζώο στον εαυτό του (ιστορία του cavallino).
Μπλιααααχχχχ....ανατρίχιασα...!!!
-
Ο χρήστης apostolis έγραψε:
είναι πασιφανές οτι φταίει το φορτηγό
κυράτσα με Golv IV
που να 'χε και SUV
Τώρα τελευταία τα SUVλάκια τα αποφεύγουν , έχουν πολύ λίπος , περισσότερο και απο την δική τους παχυδερμία-παχυσαρκία-κυτταρίτιδα.
...........Είναι επειδή συζητείται η αποπομπή τους από το κέντρο. Πώς θα πηγαίνουν μετά στο Κολωνάκι για shopping;
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχω μια απορία. Όταν βάζεται καύσιμα περιμένετε μέσα στο αυτοκίνητο;Πάντα έξω από το αμάξι και κλείνω και την τάπα μόνος μου. Πολλά έχουν δει τα μάτια μας!! Καλή χρόνια
-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
ποτε μεσα στο αυτοκινητο οταν βαζω βενζινη...δε ξερω γιατι το κανω..
Γιατι στο clio ανοιγει η ταπα με τα κλειδια μονο
Έλα όμως που βάζει και στο Leon...
και συ που το ξερεις...?
-
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
ΑΗΔΙΑΣΤΙΚΑ ΖΩΑmy kind of man!!!αντρικεια πραματα!
-
Tα θερμά μου συγχαρητήρια στο ένα απο τα 2 ζώα που είχε παρκάρει αριστερά - δεξιά στην μητροπόλεως στη Θεσσαλονίκη με αποτέλεσμα να μην μπορεί να περάσει λεωφορείο. Λέω στον ένα απ τους 2 γιατί το ζώο είναι αυτός που πάρκαρε δεύτερος, καθως αν υπήρχε μόνο ένα παρκαρισμένο, είτε δεξια είτε αριστερά, θα μπορούσε να περάσει το λεωφορείο που παρέμεινε ακινοτοποιημένο απ τις 1:10 μέχρι τις 1:50 ξημερώματα Δευτέρας και έτσι έκλεισε ο δρόμος φυσικά δημιουργώντας χαος(ευτυχώς που ήταν σχετικά εύκολη ώρα)!!
Tα θερμά μου συγχαρητήρια και στην τροχαία που έκανε 30 λεπτά για έρθει... νομίζω πως το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα είναι στην αριστοτέλους δηλαδή 1 χιλιόμετρο μακριά!!
-
ενα μεγαλο μπραβο σε ολους!
-
Ο χρήστης rocsta έγραψε:
Tα θερμά μου συγχαρητήρια και στην τροχαία που έκανε 30 λεπτά για έρθει... νομίζω πως το πλησιέστερο αστυνομικό τμήμα είναι στην αριστοτέλους δηλαδή 1 χιλιόμετρο μακριά!!
άλλο τροχαία κι άλλο Α.Τ. . Τα 2α δεν έχουν γερανό
Ζώα ζώα ζώα