-
Ο χρήστης Af9pk έγραψε:
καλα, τι να πω, φαινεται πως μονο εμενα σοκαρουν τα γραφομενα...
eγώ έχω ήδη σοκαριστεί με αυτά που βλέπω κάθε μέρα και παραπάνω συγκίνηση δε θα την αντέξω..
-
Έχω να αναφέρω ένα ακόμα ζώο, αυτή τη φορά με corolla sedan γενιάς 95-98 με πινακίδες ΥΡΑ-3xxx όπου στην δεξιά στροφή πριν την Ακράτα με κατεύθυνση προς Αθήνα κ ενώ εβρισκόμουν στην μεσαία λωρίδα κ με ταχύτητα 100-105χλμ/ώρα (όριο 100 αλλά παλιά το έβαζα με χοντρά χλμ κ κρατάει αρκετά καλά!) ήρθε ο εν λόγο κύριος με το corolla, προσπέρασε από αριστερά, τρόμαξε κ το έκοψε όλο δεξιά με αποτέλεσμα για να γλυτώσω το τρακάρισμα να ανέβω στα φρένα κ να φτάσω μέχρι την δεξιά μπαριέρα για να μπορέζει το ΖΩΟΝ να στρίψει το κινούμενο φέρετρο του!
Λίγο ποιό κάτω (2-3 χλμ πριν το Ξυλόκαστρο) ή από φορτηγό έσκασε λάστιχο κ το πάτησε ένα transporter ή στο ίδιο το VW έσκασε το λάστιχο με αποτέλεσμα να γράψει ένα μεγαλοπρεπέστατο τετ-α-κε, να σκάσει πλαγιομετωπικά σε νταλίκα κ να καταλήξει στο χαντάκι
Το ζώα εδώ σε όσου θεωρούν ότι τα λάστιχα αλλάζονται κάθε 15 χρόνια
Στο ατύχημα αυτό 'ξεφορτώθηκα' κ το xsara αστυνομικό που επί 15 λεπτά με είχε από πίσω κ μόλις ξεπέρναγα λίγο το όριο μου κόλαγε προφυλακτήρα κ μετά έκοβε όταν έκοβα....Επίσης ζώα όλοι όσοι σταμάτησαν να δουν τι έγινε, αλλά κανένας δεν ειδοποιούσε όσους έφταναν ότι είχε γίνει ατύχημα με συντρίμια μέσα στο δρόμο κ δεξιά αριστερά νταλίκες κ κόσμο
Εγώ δεν στάθηκα καθόλου (από την στιγμή που ήδη είχε κόσμο κ έφτασε κ αστυνομία!) αλλά συνέχισα με χαμηλή ταχύτητα αναβοσβήνοντας φώτα στους απέναντι κ κάνοντας νόημα με το χέρι να ελαττώσουν ταχήτητα!
Ελπίζω να το κατάλαβαν όλοι κ να μην είχε συνέχεια.....Κλείνω με την ελπίδα να μην είχαμε θύματα σε αυτό το ατύχημα κ κάποια στιγμή να υπάρξει σωστός έλεγχος στα αυτοκίνητα κ ακόμα περισσότερο σωστοί δρόμοι που να μπορούν να ονομάζονται Ε.Ο.!!!!
Νικόλας
PS: όλα αυτά σήμερα το πρωϊ!
-
Η ευθύνη πέφτει ή στο ότι κυκλοφορώ πάρααα πολύ ή στο ότι ο μαλακομαγνήτης μου δουλεύει κάργα κ μάλιστα στο φουλ
Σήμερα άφησα το αυτοκίνητο συνεργείο κ είπα να χρησιμοποιήσω τα ΜΜΜ που αποδείχτηκαν πολύ καλά κ άνετα κ αρκετά γρήγορα .
Το πρόβλημα ήρθε όταν μαζί με αρκετό κόσμο πήγα να διασχίσω την Λ. Κηφισίας στο ύψος της Πανόρμου κ μάλιστα νόμιμα από το φανάρι με πράσινο για τους πεζούς!
Εκεί περνάει μία μηχανή (varadero αν είδα καλά) με κόκκινο χωρίς καν να κόψει κ περνάει σύριζα μπροστά μου!
Λέω πάει καλά....
Αμ δε! στο καπάκι από πίσω rover λευκό του 90-95 (σειρά 2xx) σταματάει βρίζοντας ακριβώς στο πόδι μου!
Ατάραχος του δείχνω το πράσινο για τους πεζούς κ του εξηγώ ότι έχει περάσει με κόκκινο κ εκντάξυ ευαισθησία (από κατακάθια όπως φάνηκε...) να ζητήσει συγνώμη δεν περιμένω, αλλά να βρίζει κ από πάνω????εκεί μου λέει' άμα σε πατήσω, μετά δεν θα έχεις στόμα να μιλάς....'
Εκεί κάπου μου ανέβηκε το αίμα στο κεφάλι κ του εξήγησα τον προσκάλεσα/προκάλεσα να τολμήσει να με ακουμπήσει κ θα δούμε τι θα γίνει....
Εκείνος με ειρωνικό ύφος έλεγε ότι παπαρδέλα (ναι το ξέρω ότι είναι ζυμαρικό αλλά μην τα πω χοντρά...) του ερχόταν στο κεφάλι!Τελικά έχω μεγάλη αυτοσυγκράτηση κ αυτοσεβασμό, αφού κατάφερα να κρατηθώ χωρίς να βρίσω κ χωρίς να περάσω το πόδι μου από το παράθυρο του κ να του αφήσω μία τακουνιά από χειροποίητο sebago στο κούτελο
ΖΩΟ!!!
PS: α! κ με πρωϊνή ομίχλη στο μυαλό, αφού τα εν λόγο φώτα ήταν ανοικτά 9:30 το πρωϊ!!!
-
Από ζώα οδηγούς, μέσα σε 7 χρόνια και περίπου 130Κ χιλιόμετρα στους δρόμους, έχω συναντήσει τόσα, που αν τα έγραφα δε θα έφταναν 30G.
Χθές όμως το ζώο, που συνάντησα, ήταν διαφορετικό από τα άλλα, με την έννοια, ότι δεν το είδα να διαπράττει κανένα λάθος, που θα μπορούσε να προκαλέσει ζημιά σε ανθρώπους ή αυτοκίνητα.
Ήταν καθόλα νόμιμο.
Καθόλα ασφαλές, τη συγκεκριμενή στιγμή τουλάχιστον..Ήταν μάλιστα σταματημένο στο φανάρι, δίπλα μου, μέσα σε ένα ασημογαλάζιο μεγκάν κουπέ, στην περιοχή του Ζωγράφου.
Καθόμουν στη θέση του συνοδηγού, και αυτός ήταν δεξιά μου, ακριβώς δίπλα μου δηλαδή.
Εντελώς αφηρημένα έπεσε το βλέμμα μου, πάνω του, δεν είχα κανέναν σκοπό να τον παρατηρήσω.
Μου έκανε εντύπωση η υπερπροσπάθεια, που κατέβαλλε την ώρα, που είχε χώσει το δάχτυλο στο ρουθούνι του, το οποίο ρουθούνι παραμορφωνόταν από την κίνηση. Θα 'λεγες ότι είχε σκοπό, να ξεριζώσει τη μύτη του...Προειδοποίηση: Παρακαλώ ιδιαιτέρως όσους είναι ευαίσθητοι σε σιχαμερές περιγραφές να σταματήσουν εδώ την ανάγνωση αυτού του ποστ. Ευχαριστώ.
...Ο τύπος ήταν εντελώς αηδία. Αμέσως απέστρεψα το βλέμμα μου.
Μετά από δύο δευτερόλεπτα όμως,από μαζοχιστική περιέργεια, ξαναγύρισα προς το ίδιο αποκρουστικό θέαμα.
Ο τύπος, δεν σκάλιζε πλέον το ρουθούνι του.
Το δάχτυλό του είχε φύγει από τη μύτη, και ήταν μέσα στο στόμα του, όπου φαινόταν κάτι να μασάει!
Λέω δεν είναι δυνατόν, δεν μπορεί να συμβαίνει κάτι τέτοιο.
Πριν συνέλθω από αυτό που έβλεπα, τον ξαναβλέπω να βάζει το δάχτυλο στη μύτη! Και μετά στο στόμα! Και να μασάει! Και ξανά μύτη, και πάλι στόμα!
Κόντευα να ξεράσω από αυτό, που έβλεπα, αλλά από την άλλη το βλέμμα μου ήταν καρφωμένο, δεν μπορούσα να πιστέψω αυτό που έβλεπα. Κάποια στιγμή μάλιστα, ο τύπος γύρισε και είδε ότι τον κοιτούσα, και ξανά ατάραχος επέστρεψε στην αγαπημένη του ασχολία!Απορώ πόσοι άρρωστοι κυκλοφορούν ανάμεσά μας.
Αυτός ας πούμε, ήταν αναμφίβολα άρρωστος, στην ίδια κατηγορία με τους κοπρολάγνους.Άντε να χρειαστεί να έρθεις σε επικοινωνία με ένα τέτοιο ζώο!
Δε θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα, ότι μπορεί να είναι μάγειρας στο επάγγελμα...
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Δε θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα, ότι μπορεί να είναι μάγειρας στο επάγγελμα... -
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Δε θέλω να σκέφτομαι τα χειρότερα, ότι μπορεί να είναι μάγειρας στο επάγγελμα...
Πού τα βρίσκεις Krusen τέτοια εμοτικονς;
-
Ο χρήστης Pai Mei έγραψε:
Πού τα βρίσκεις Krusen τέτοια εμοτικονς;
Mozilla Firefox + Smiley Xtra plugin
(check----> Περί Η/Υ... ) -
Σ ευχαριστώ!
-
Πάντως σχετικά με την προειδοποίηση του Δ.Α. σχετικά με τους Αθηναίους οδηγούς, νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολική. Μάλλον αυτός που το έχει γράψει δεν έχει υπόψη του το πώς οδηγούν σε Ρώμη - Παρίσι... (έχω ακούσει ότι στην πλατεία της Αψίδας του Θριάμβου δεν σε καλύπτει κάποια ασφαλιστική σε περίπτωση τρακαρίσματος, λόγω των πολλών συμβάντων εκεί - ας πήγαινες από αλλού σου λένε... )
-
Ο χρήστης taurus έγραψε:
Πάντως σχετικά με την προειδοποίηση του Δ.Α. σχετικά με τους Αθηναίους οδηγούς, νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολική. Μάλλον αυτός που το έχει γράψει δεν έχει υπόψη του το πώς οδηγούν σε Ρώμη - Παρίσι... (έχω ακούσει ότι στην πλατεία της Αψίδας του Θριάμβου δεν σε καλύπτει κάποια ασφαλιστική σε περίπτωση τρακαρίσματος, λόγω των πολλών συμβάντων εκεί - ας πήγαινες από αλλού σου λένε...Ειδικα στο Παρισι... οι ανθρωποι ειναι μουρλοι... ενας κολοταριφας με πηγαινε με 100 στο κεντρο της πολης και με 160 προς το Σαρλς δε Γκολ....
-
Ο χρήστης GFON έγραψε:
Πάντως σχετικά με την προειδοποίηση του Δ.Α. σχετικά με τους Αθηναίους οδηγούς, νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολική. Μάλλον αυτός που το έχει γράψει δεν έχει υπόψη του το πώς οδηγούν σε Ρώμη - Παρίσι... (έχω ακούσει ότι στην πλατεία της Αψίδας του Θριάμβου δεν σε καλύπτει κάποια ασφαλιστική σε περίπτωση τρακαρίσματος, λόγω των πολλών συμβάντων εκεί - ας πήγαινες από αλλού σου λένε...
Ειδικα στο Παρισι... οι ανθρωποι ειναι μουρλοι... ενας κολοταριφας με πηγαινε με 100 στο κεντρο της πολης και με 160 προς το Σαρλς δε Γκολ....
όποιος δεν έχει οδηγήσει στην Νάπολι, δεν γνωρίζει τι θα πει τρέλα στον δρόμο παίδες...
-
Ο χρήστης Krusenstern έγραψε:
Πάντως σχετικά με την προειδοποίηση του Δ.Α. σχετικά με τους Αθηναίους οδηγούς, νομίζω ότι είναι κάπως υπερβολική. Μάλλον αυτός που το έχει γράψει δεν έχει υπόψη του το πώς οδηγούν σε Ρώμη - Παρίσι... (έχω ακούσει ότι στην πλατεία της Αψίδας του Θριάμβου δεν σε καλύπτει κάποια ασφαλιστική σε περίπτωση τρακαρίσματος, λόγω των πολλών συμβάντων εκεί - ας πήγαινες από αλλού σου λένε...
Ειδικα στο Παρισι... οι ανθρωποι ειναι μουρλοι... ενας κολοταριφας με πηγαινε με 100 στο κεντρο της πολης και με 160 προς το Σαρλς δε Γκολ....
όποιος δεν έχει οδηγήσει στην Νάπολι, δεν γνωρίζει τι θα πει τρέλα στον δρόμο παίδες...
Όταν θα πάτε καμμιά βόλτα από Ντουμπάϊ και γενικότερα στα Εμιράτα ΤΟΤΕ θα καταλάβεται τί σημαίνει μουρλοί οδηγοί
-
Σιγά τα αυγά! ΕΙΣΤΕ ΦΛΩΡΟΙ!!
Σιγά μην μας την πει τώρα ο κάθε ξενέρωτος Παριζιάνος!
Ρε ουστ -
Μου είχε κάνει εντύπωση στην Ιταλία ότι με το που έπιασε βροχή (δυνατή ομολογουμένως) ακούγονταν παντού σειρήνες ασθενοφόρων...
-
Στην Κωνσταντινούπολη οι οδηγοί αυτοκινήτων οδηγούν όπως οι οδηγοί παπακίων στην Αθήνα. Καταλαβαίνετε υποθέτω.
-
Παρασκευή βράδυ πριν το Ξυλόκαστρο ενώ περίμενα πίσω από φορτηγό να τελειώσει η δεξιά παρατεταμένη στροφή που ακολουθείται από άλλη μία δεξιά κλειστή χωρίς ορατότητα, ώστε να προσπεράσω, βγήκε ford transit με επιγραφή 'inter.... κάτι' κ προσπέρασε 3 αυτοκίνητα κ το φορτηγό full αντίθετο χωρίς να βλέπει!
μόλις έκανε δεξιά πέρασε σίριζα ο αντίθετα ερχόμενος....
Άγιο είχαμε αυτή τη φορά!!!! (λέτε επειδή δεξιά αριστερά εκεί έχει Εκκλησίες.... χεχε!)Επίσης εξαιρετικά ευφυής οδηγός τράκτορα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έβαλε τον τράκτορα μέσα στο παρκινγκ στο ΣΕΦ κ μαζί με τα αυτοκίνητα προσπαθούσε να διώξει.... κ@λ@
-
Βεβαια ο οδηγος αυτος(για τον τρακτορα μιλαω) πρεπει να ειχε ΙQ τουλαχιστον 180 και ανω.....
Μετα παταγε γκαζι μεσα στα σταθμευμενα αυτοκινητα... -
Ο χρήστης mad_n έγραψε:
Επίσης εξαιρετικά ευφυής οδηγός τράκτορα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έβαλε τον τράκτορα μέσα στο παρκινγκ στο ΣΕΦ κ μαζί με τα αυτοκίνητα προσπαθούσε να διώξει.... κ@λ@
νέα Βούτα πάει να γίνει εκεί και οι γύρω δρόμοι ή είναι η ιδέα μου; ότι πρέπει είναι, έχει ευθείες, 'S' και... πλατεία!
-
Αισίως τα ζώα φτάσαμε τις 20 σελίδες..
Πρέπει να έχουμε γίνει πολλοί τελικά -
Ο χρήστης lkar έγραψε:
Επίσης εξαιρετικά ευφυής οδηγός τράκτορα το βράδυ της περασμένης Τετάρτης έβαλε τον τράκτορα μέσα στο παρκινγκ στο ΣΕΦ κ μαζί με τα αυτοκίνητα προσπαθούσε να διώξει.... κ@λ@
νέα Βούτα πάει να γίνει εκεί και οι γύρω δρόμοι ή είναι η ιδέα μου; ότι πρέπει είναι, έχει ευθείες, 'S' και... πλατεία!
δεν είναι η ιδέα σου κ δεν πάει να γίνει, έχει ήδη γίνει
Το ποιο κουλό πάντως ήταν όταν είδα street μηχανή να κάνει πλατεία σαν... πισωκίνητο αυτοκίνητο κ μάλιστα πλαγιασμένη, εκεί που είναι η λιμνούλα, όπου υπήρχαν κ δύο γραφικοί τύποι με καλάμια ψαρέματος.....
Κοινώς ζούμε στον κόσμο του goofy.....
Ζώα ζώα ζώα