-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
είναι πασιφανές οτι φταίει το φορτηγόκυράτσα με Golv IV
που να 'χε και SUV
-
Έτσι όπως φαίνονται τα κίτρινα φύλλα του δέντρου, σαν να έχουν πετάξει κίτρινες μπογιές στο αυτοκίνητο ..ή αυγά μελάτα !Μήπως το έκαναν μετα???
-
Ο χρήστης Bagus έγραψε:
Το εχω παρατηρησει και εγω αυτο....Ειναι εκνευριστικο να ψαχνεις να παρκαρεις και να βλεπεις ΖΩΑ να καβατζωνουν 2 θεσεις γιατι ετσι τους αρεσει...Ηλιθιοι.
Υπάρχει και η άλλη περίπτωση περίπτωση. Στρίβεις το τιμόνι, μπαίνει το αμάξι στραβά (πιάνοντας 2 θέσεις) και το αφήνεις επειδή βαριέσαι να κάνεις τη μανούβρα και το μπρος-πίσω. Το κάνω στο πάρκινγκ της δουλειάς, με τη διαφορά ότι πρόκειται για νυχτερινή βάρδια ή βάρδια σε αργία (όπου η προσέλευση εργαζομένων είναι περιορισμένη).
Στην περίπτωση του σούπερ μάρκετ, ναι είναι γαϊδουριά.
-
Ο χρήστης PetRaN έγραψε:
δεν γραφω συχνα σε αυτο το θεμα... αλλλα....
ξανθια κυρια διπλοπαρκαρησε στον πιο εμπορικο δρομο και πηγε για...ψωνια
http://img511.imageshack.us/img511/7366/vo022rs.jpg
το αποτελεσμα το φανταζεστε?
http://img511.imageshack.us/img511/1623/vo048vw.jpgολα τα αυτοκινητα που βλεπετε (και πολλα που δεν βλεπετε), μετα απο το 10λεπτο κορναραν ολα μαζι.
επισης μαζευτηκαν γυρω-γυρω καμια 200αρια + αιμοβορικοι γεροι και γριες, περιμενοντας να δουνε τι αλλο? το ξυλο!!
φωτο απο τη συνεχεια δεν θα ανεβασω λογω εορταστικης περιοδου..υπαρχει ομως και το φουλ βιντεο, για ενδιαφερομενα καναλια.. 2.000ε και ειναι δικο σας
Δηλαδή δε μπορούσε να το αφήσει στη θέση της δεύτερης φωτογραφίας, μπροστά στο μαύρο τσίγκο (cinque), που μπαίνει κανείς και με τη μούρη;;;
Αλλά που να περνάς τώρα πεζός 'κεντρική λεωφόρο'... -
Τι υπερβολικοί που είστε! Γιατί εξάπτεστε; Αφού φαίνεται ολοκάθαρα στην πρώτη φωτογραφία πως έχει αναμμένα τα αλάρμ! Δηλαδή το αφήνει όπου θέλει, όπως θέλει και όλα οκ!
Την δείρανε μετά την μ@λ@κισμένη;
-
Ο χρήστης charmak66 έγραψε:
Αφού φαίνεται ολοκάθαρα στην πρώτη φωτογραφία πως έχει αναμμένα τα αλάρμ!Μα φυσικά, με τα αλάμ παίρνουμε άφεση αμαρτιών.
-
Ο χρήστης MichalisS έγραψε:
Δηλαδή δε μπορούσε να το αφήσει στη θέση της δεύτερης φωτογραφίας, μπροστά στο μαύρο τσίγκο (cinque), που μπαίνει κανείς και με τη μούρη;;;
Αλλά που να περνάς τώρα πεζός 'κεντρική λεωφόρο'...Ναι έχει ελεύθερη θέση εκεί αλλά μάλλον δεν θα ήθελε να κλείσει το ασημί fiat(?) πάνω στο πεζοδρόμιο.
-
Ο χρήστης Archi έγραψε:
Αλλά που να περνάς τώρα πεζός 'κεντρική λεωφόρο'...Ναι έχει ελεύθερη θέση εκεί αλλά μάλλον δεν θα ήθελε να κλείσει το ασημί fiat(?) πάνω στο πεζοδρόμιο.
E ναι καλύτερα να κλείσει όλη την κυκλοφορία!
-
Ο χρήστης wannabe έγραψε:
είναι πασιφανές οτι φταίει το φορτηγόΣυμφωνώ.
-
Ζωον και παλι μια κυρια με GOLF IV (δεν πρεπει να ειναι καλος συνδιασμος αυτος!!!!) η οποια ηρθε να ανεφοδιαστει με καυσιμα απο το πρατηριο μας και ενω η αντλια ηταν σε λειτουργια με το πιστολι στην ταπα του ρεζερβουαρ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ!!!
Φυσικα ξηλωσε το πιστολι απο το λαστιχο της αντλιας και το πρατηριο εμεινε με ενα πιστολι λιγοτερο μεχρι να φτασουν οι τεχνικοι της SHELL!
Φυσικα δεν καταλαβε τι εγινε και μονο οταν την φωναξαν οι υπαλληλοι σταματησε και ειπε και το κορυφαιο... 'Μα αφου πληρωσα, νομιζα οτι τελειωσαμε!!'
ΖΩΟΝ! -
Ο χρήστης melos86 έγραψε:
Ζωον και παλι μια κυρια με GOLF IV (δεν πρεπει να ειναι καλος συνδιασμος αυτος!!!!) η οποια ηρθε να ανεφοδιαστει με καυσιμα απο το πρατηριο μας και ενω η αντλια ηταν σε λειτουργια με το πιστολι στην ταπα του ρεζερβουαρ ΕΒΑΛΕ ΜΠΡΟΣ ΚΑΙ ΕΦΥΓΕ!!!
Φυσικα ξηλωσε το πιστολι απο το λαστιχο της αντλιας και το πρατηριο εμεινε με ενα πιστολι λιγοτερο μεχρι να φτασουν οι τεχνικοι της SHELL!
Φυσικα δεν καταλαβε τι εγινε και μονο οταν την φωναξαν οι υπαλληλοι σταματησε και ειπε και το κορυφαιο... 'Μα αφου πληρωσα, νομιζα οτι τελειωσαμε!!'
ΖΩΟΝ!Συνη8ως πληρωνουμε στο τελος. Για να τις ζητησε χρηματα ο πρατηριουχος, 8α πιστευε οτι τελειωσε. Δεν εχει κ 100% αδικο ΙΜΗΟ..
-
Σαν σκηνή απο ταινία με τον Chevy Chase μου ακούγεται αυτό! Όντως απίστευτο!
-
ε ρε τι πραμα σαλευει στους δρομους....
-
Ο χρήστης xtkz έγραψε:
ΖΩΟΝ!Συνη8ως πληρωνουμε στο τελος. Για να τις ζητησε χρηματα ο πρατηριουχος, 8α πιστευε οτι τελειωσε. Δεν εχει κ 100% αδικο ΙΜΗΟ..
συμφωνω, παραλιγο να την πατησω και εγω ετσι. Και γνωριζοντας αλλον εναν φιλο που στο ΙΔΙΟ με εμενα πρατηριο πηγε να κανει το ιδιο πραγμα, μαλλον δεν ειναι τυχαιο ή βλακεια μου.
Οταν ξεκιναει να σου βαζει βενζινη ο υπαλληλος, και ερχεται μετα απο 2-3 λεπτα και σου φερνει τα ρεστα (προσοχη, οχι αμεσως μολις ξεκινησε να βαζει βενζινη που ξερεις οτι ακομα βαζει αλλα μετα απο λιγο) και σου λεει 'ευχαριστω, καληνυχτα σας', δεν θελει και πολυ να θεωρησεις οτι τελειωσαμε και φευγουμε.
-
Έχω μια απορία. Όταν βάζεται καύσιμα περιμένετε μέσα στο αυτοκίνητο;
-
Εγώ, ναι - πάντα.
-
Ο χρήστης tazio έγραψε:
Έχω μια απορία. Όταν βάζεται καύσιμα περιμένετε μέσα στο αυτοκίνητο;Όχι, εκτός από σπάνιες περιπτώσεις..
γενικά, σχεδόν πάντα βάζω βενζίνη σε ένα δικό μου βενζινάδικο που ξέρω το βενζινά πολύυυυυ καλά όπως και τον Πακιστανό που δουλεύει εκεί και πάντα βγαίνω έξω και συζητάω μαζί τους (γιατί είμαι κοινωνικός τύπος όπως και να το κάνουμε )
έτσι είναι δύσκολο να μου συμβεί αυτό.edit: μπήκα να γράψω : ΕΛΕΟΣ ΜΕ ΤΑ ΖΩΑ με τις μπούκες που πάνε μ@μιώντας στα στενάκια.. ΕΛΕΟΟΟΟΟΟΟΟΣ
-
ποτε μεσα στο αυτοκινητο οταν βαζω βενζινη...δε ξερω γιατι το κανω..
-
Καλα, και εγω βγαινω παντα εξω, απλα την συγκεκριμενη φορα ηταν μια απο τις ελαχιστες (να μην πω η μοναδικη απ΄οσο θυμαμαι) που εμεινα μεσα, και παραλιγο να την πατησω ετσι. Ισως να φταιει και αυτο, οτι ηταν δηλ η μοναδικη φορα που δεν ημουνξ εξω να κοιταω και οταν μου εδωσε ρεστα και μου ειπε ευχαριστω καληνυχτα θεωρησα οτι ειμαι ετοιμος να φυγω.
-
Εγώ καθομαι μέσα, αλλα απο το δεξί καθρεφτη κοιτάω αν έχει βάλει αντλία στο τεπόζιτο ΣΩΣΤΑ! και κοιτάω πόσο γράφει πάνω η αντλία.
Ζώα ζώα ζώα