-
Ο χρήστης funkyreverend έγραψε:
Γ60ΔΥΝΑΜΗ, επέστρεψες επιτέλους;[list:z2s0z1gm]Δε με παρακολουθεις βλεπω [/list:u:z2s0z1gm]
-
Maxmara, εγώ πάντως το δικό σου αυτοκίνητο θα ζήλευα (και θα αγόραζα τελικά)...Δεν με εκφράζει το πόσο γρήγορα χάνεται στον ορίζοντα...θέμα στόχων, βλέπεις...
Κι εγώ το ίδιο, κι εγώ το ίδιο!
Λίγο στυλ δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Δε λέω καλές και οι σούπερ σπορ 'σιδερώστρες' (προς Θεού, μόνο για την εμφάνιση μιλώ), αλλά μετά το τρίμηνο έχω την αίσθηση ότι βαριέσαι να τις βλέπεις (και όχι βέβαια να τις οδηγείς). -
Ο χρήστης Petros έγραψε:
Maxmara, εγώ πάντως το δικό σου αυτοκίνητο θα ζήλευα (και θα αγόραζα τελικά)...Δεν με εκφράζει το πόσο γρήγορα χάνεται στον ορίζοντα...θέμα στόχων, βλέπεις...
Λίγο στυλ δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Δε λέω καλές και οι σούπερ σπορ 'σιδερώστρες' (προς Θεού, μόνο για την εμφάνιση μιλώ), αλλά μετά το τρίμηνο έχω την αίσθηση ότι βαριέσαι να τις βλέπεις (και όχι βέβαια να τις οδηγείς).Αν το θεμα του κοστους συντηρησης (και οχι αγορας) δεν αποτελουσε προβλημα τοτε η φτερουγα ειναι μονοδρομος για εμενα.
Πραγματικα παιδια πρεπει να πατε βολτα με ενα τετοιο αμαξι για να καταλαβετε ποσο αποτελεσματικα ειναι ακομα και οταν δεν χρησιμοποιουνται σε πιστες. -
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Το 330 είναι μούφα. 300 και πολλά λέω είναι. καλύτερα να πάρει κανείς το original με τα ίδια λεφτά θα το φτιάξει καλύτερο.
[list:l9vtifyy]Ασε μας καημενε που εμαθες και τη μουφα [/list:u:l9vtifyy][list]επειδη ο δικος σου ο Βικινγκ δε παει βημα ολα ειναι μουφες.Που εισαι?εχω μια TFSI, να στη δωσω μπας και δεις καμια ασπρη μερα?Στα λεφτα θα τα βρουμε.......ετσι κι αλλιως ψυχικο θα κανω
Βρε ούστ από δώ που θα πάρω την χλαπάτσα τον TFSI για να τον βάλω στον 'Gud Viking' και να είμαι κάθε μέρα στα συνεργεία!
Που είχες χαθεί εσύ;;
-
Άσε τον sado, λέει για μούφες Subaru, επειδή τον έτσουξε το Saabaru 9-2X!
χαχαχα! Το εν λόγω κατασκεύασμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SAAB!!!
Είναι για τα αμερικανάκια μόνο που δεν ξέρουν απο ιστορία αυτοκίνητων και τους το πασάρανε με το σήμα της SAAB μιας και το όνομα της Subaru είναι παρεξηγημένο κυρίως στο Manhattan. -
Ο χρήστης sado έγραψε:
Άσε τον sado, λέει για μούφες Subaru, επειδή τον έτσουξε το Saabaru 9-2X!
χαχαχα! Το εν λόγω κατασκεύασμα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ SAAB!!!
Είναι για τα αμερικανάκια μόνο που δεν ξέρουν απο ιστορία αυτοκίνητων και τους το πασάρανε με το σήμα της SAAB μιας και το όνομα της Subaru είναι παρεξηγημένο κυρίως στο Manhattan.[list:2ebl8jvn]Θες να πεις οτι δεν ξερουν απο ιστορια αεροπλανων-ανεμοπτερων [/list:u:2ebl8jvn][list:2ebl8jvn]εχουμε κατι τσιρακια στο γκρουπ που σερβιρουν καφεδες, μιας και βγαλαμε τα σχεδια μας για την επομενη εικοσαετια, να σας στειλουμε καμια δεκαρια μπας και βγαλτε κανα μοτερ? Παρτε γιαπωνεζο διερμηνεα να συνενοηθειτε κι οτι βαλτε στειλτε το με φαξ να δω τι λουλουδι θα ζωγραφιστε [/list:u:2ebl8jvn]
-
Ο χρήστης sado έγραψε:
Το 330 είναι μούφα. 300 και πολλά λέω είναι. καλύτερα να πάρει κανείς το original με τα ίδια λεφτά θα το φτιάξει καλύτερο.
[list:l94bohnd]Ασε μας καημενε που εμαθες και τη μουφα [/list:u:l94bohnd][list:l94bohnd]επειδη ο δικος σου ο Βικινγκ δε παει βημα ολα ειναι μουφες.Που εισαι?εχω μια TFSI, να στη δωσω μπας και δεις καμια ασπρη μερα?Στα λεφτα θα τα βρουμε.......ετσι κι αλλιως ψυχικο θα κανω
Βρε ούστ από δώ που θα πάρω την χλαπάτσα τον TFSI για να τον βάλω στον 'Gud Viking' και να είμαι κάθε μέρα στα συνεργεία!
Που είχες χαθεί εσύ;;
[list:l94bohnd]Πρωτο σταδιο 245 που σου, καλα ειναι? Για τα προβληματα το εχω ξαναδει το εργο [/list:u:l94bohnd][list:l94bohnd]Να περασεις απ το συνεργειο μας για καφε [/list:u:l94bohnd][/list:u:l94bohnd]
-
ειμαστε εκτος θεματος, αλλα για τον TFSi εχουν βγει ηδη μετατροπες που τον πανε μεχρι και 400 αλογα
και μαλιστα μεχρι τα 300 το κοστος ειναι και πολυ λογικο.
-
Ο χρήστης G60POWER έγραψε:
Äåí îÝñù, ðÜíôùò ï ôõðÜò Ýöõãå ìå ðñáãìáôéêÜ 'öïâéóôéêÞ' ( ) åðéôÜ÷õíóç. Ôé íá Þôáí ðÜëé áõôü...
[list:fe3x148p]Áóå, äåí åéäåò ôéðïôá [/list:u:fe3x148p][list:fe3x148p]G60 öôéáãìåíï áð ôïí õðïãñáöïíôá, óôá 200 áëïãá, ôåôáñôç êïöôçò óôá 200km/h áðï ðéóù impråza, ìðáéíù óôç ìåóáéá, êáé áíáêáëõðôù ôç ìáñêá áð ôçí..........áåñïôïìç Ìéëáìå ãéá ÊÁÔÁÉÃÉÓÔÉÊÇ åðéôá÷õíóç áð ôá 200.Ôá åéäá ïëá.Ôé ôï åé÷å êáíåé ï ð@õóôçò?[/list:u:fe3x148p]
Ðýñáõëï ßóùò ??
-
Ο χρήστης nightmare_S16 έγραψε:
Λίγο στυλ δεν έβλαψε ποτέ κανένα. Δε λέω καλές και οι σούπερ σπορ 'σιδερώστρες' (προς Θεού, μόνο για την εμφάνιση μιλώ), αλλά μετά το τρίμηνο έχω την αίσθηση ότι βαριέσαι να τις βλέπεις (και όχι βέβαια να τις οδηγείς).Αν το θεμα του κοστους συντηρησης (και οχι αγορας) δεν αποτελουσε προβλημα τοτε η φτερουγα ειναι μονοδρομος για εμενα.
Πραγματικα παιδια πρεπει να πατε βολτα με ενα τετοιο αμαξι για να καταλαβετε ποσο αποτελεσματικα ειναι ακομα και οταν δεν χρησιμοποιουνται σε πιστες.Τρελή φάση η Suba..... η προσωπική μου μαρτυρία με Sti 265 λέει σχεδόν τρία ντεπόζιτα για Γλυφάδα - Hyatt Salonica
-
Ο χρήστης cpp έγραψε:
Αν το θεμα του κοστους συντηρησης (και οχι αγορας) δεν αποτελουσε προβλημα τοτε η φτερουγα ειναι μονοδρομος για εμενα.
Πραγματικα παιδια πρεπει να πατε βολτα με ενα τετοιο αμαξι για να καταλαβετε ποσο αποτελεσματικα ειναι ακομα και οταν δεν χρησιμοποιουνται σε πιστες.Τρελή φάση η Suba..... η προσωπική μου μαρτυρία με Sti 265 λέει σχεδόν τρία ντεπόζιτα για Γλυφάδα - Hyatt Salonica
Εγώ 'βλέπω' 13L/100km 'χαλαρά'...
Άντε να δώ 9/100 εάν οδηγώ σαν φλώρος (κατά scull )
-
Σε Evo 7 απο εχω και εμπειρια τα 30 lt/ 100 Km ειναι πολυ ευκολα εφικτα.
-
H GΤ και το 93 παίζουν στα 11 με 12λτ/100χλμ
Φιλτατε G60Power η Saab έφτιαχνε αμάξια και έτρεχε σε αγώνες η VW έφτιαχνε σκαραβαίους!
-
Ο χρήστης nickolas έγραψε:
Maxmara εσύ με τί αυτοκίνητο πήγες να τον 'πατήσεις' που εκνευρίστηκε?
Συνήθως όταν υπάρχει μεγάλη διαφορά μεταξύ των αυτοκινήτων οι 'γρήγοροι' απαξιούν...
Άσχετo: πριν λίγο καιρό 'τα έστησα' με μια 911(996) turbo στην παραλιακή λίγο πριν τα λιμανάκια. Εκεί να δείτε πλάκα!!!
Ο τύπος απλά χάθηκε!Και προς τιμήν του γιατί ήταν 50άρης και με την γυναίκα του μέσα!Προσπάθησα να τον ακολουθήσω στο πέταλο και μπορώ να πω ότι μπήκαμε με ίδια ταχύτητα! Βέβαια αυτός εκεί πήγαινε σχεδόν χαλαρά ενώ εγώ για 1η φορά πραγματικά 'έσπαζα' το corsaκι μου (ο συνοδηγός είπε ότι οι παρευρισκόμενοι χειροκρότησαν κιόλας )
Και τις προάλλες Παπάγου βράδυ βλέπω περίεργα φώτα πίσω μου...
Πατάω τη δευτέρα και ο τύπος σταθερά 1 αμάξι πίσω μου 'ζυγίζοντάς' με και επιταχύνοντας όσο εγώ. Αλάρμ και σταματάω δεξιά... Και βλέπω μια 360 cabrio να ρίχνει 2α και να χάνεται . Ο ήχος απλά εκπληκτικός!!!Τι λες ρε Νικολα? Σε πατησε το 996 το τουρμπο....πα πα πα κουλαμαρα
Η modena μπλε ηταν?
-
Ο χρήστης KingManos έγραψε:
Η modena μπλε ηταν?...δεν πρόλαβα να δω Ήταν και βράδυ οπότε τα χρώματα ούτως η άλλως μπλέκουν.
Scooby Sti 330hp