-
Άσε, μην τα συζητάς...
Τουλάχιστον περιμένω μια τσαμπουκαλεμένη (ανάλογα) έκδοση του 3, γιατί η Mazda δείχνει καλή διαγωγή τελευταία...Η Daihatsu γενικώς έχει ηρεμήσει από αυτές τις (λύσσα κακιάααα) εκδόσεις, μια που φαντάζομαι ότι και η Toyota δεν θα την αφήνει...
Η Lancia έχει ηρεμήσει γενικότερα...Παρ'ότι Ypsilon, Musa, Lybra και Thesis μου άρεσαν πάρα πολύ (τα 2 τα έχω οδηγήσει και σε καλές εκδόσεις), δυστυχώς δεν θυμίζουν σε καμία μα καμία περίπτωση τα παλιά...
Το PSA βρίσκεται σε φάση αναδιοργάνωσης από ότι κατάλαβα, και για να μάθουμε τον χαρακτήρα που θα ακολουθήσουν τα οχήματά του θα πρέπει να περάσει καιρός. Σύμφωνα με δηλώσεις του προέδρου Saint-Geours, θέλουν να συνεχίσουν να δίνουν τεχνολογία στο ευρύ κοινό, οπότε μπορεί να εμφανιστεί καμιά καλή έκδοση, αν τελικά μαθευτεί και το τι θα γίνει με τις συμμετοχές του στο WRC.
-
)3 MPS, με χαρακτηριστικά παραπλήσια του 6 MPS, αν δεν κάνω λάθος γιατί συχνά με απατά η μνήμη μου (το θέμα είναι με ποιον...
-
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, μήπως με την τιμή που έχει τώρα η βενζίνη, είναι η κατάλληλη εποχή να αγοράσει κανείς μεταχειρισμένο RX8; Φαίνεται ότι κάποιοι τα ξεφορτώνονται όσο-όσο. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τα 20Κ που ζητά κάποιος για Challenge ούτε έτους με 12.560 (!) χλμ; Bargain...
-
Ο χρήστης dimsabas έγραψε:
)3 MPS, με χαρακτηριστικά παραπλήσια του 6 MPS, αν δεν κάνω λάθος γιατί συχνά με απατά η μνήμη μου (το θέμα είναι με ποιον...Φυσικά και υπάρχει ήδη στα σχέδια, αλλά πίστεψέ με (αν είχα κάνα φράγκο, θα έβαζα και στοίχημα), δεν πρόκειται σε καμία περίπτωση να είναι αντίστοιχα άγριο. Άλλο ένα tourer...
-
Και τι είναι αντίστοιχα άγριο σήμερα, αγαπητέ; Οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα. Όλα βαραίνουν και φλωρεύουν τη σήμερον ημέρα. Ακόμα και η Elise παχαίνει
-
Έτσι είναι.
Οι αυτοκινητοβιομηχανίες φτιάχνουν αυτοκίνητα που να είναι αρεστά σε πραγματικούς αγοραστές, όχι σε ονειροπόλους που θέλουν 'αγρια' αμάξια αλλα ποτε δεν παίρνουν ένα.
Όντως μέχρι και η Lotus βαραίνουν.
Δείτε Toyota engined Elise/Εξήγε και πλέον τα Mod 2006 πέρα απο τα ηλεκτρικά παράθυρα και σία, θα μπορούν να έρχονται με cupholders και 'αντισπιν'
Αν όμως φέρνουν καινούργιους πελάτες....τι να πει κανεις.
Aσε που ακόμα βγαίνουν οι απλές βασικές S2 στα 750 κιλά για τους 'αγριους' -
Και τι είναι αντίστοιχα άγριο σήμερα, αγαπητέ; Οι ελάχιστες εξαιρέσεις επιβεβαιώνουν τον κανόνα.Αυτό θέλω να πω ακριβώς. Να γίνει το 3 μια από τις ελάχιστες εξαιρέσεις! Αφού, η mazda μάλλον μέσω της εξαίρεσης θέλει να προχωρήσει (βλέπε RX-8, βλέπε MX-5 πριν πολλά χρόνια) δεν θα της κάτσει καθόλου άσχημα ένα 3 με οδική συμπεριφορά GT-i και όχι έναν ακόμα χιλιομετροφάγο.
-
Ο χρήστης popol@ros έγραψε:
κυριε κυριε ........ να πω , να πω????μαλιστα στη ιδια διασταυρωση ειναι δυο RX 7.....
οδο δεν θυμαμαι πως τη λενε αλλα παιρνεις την Ν. Πλαστηρα και στο φαναρι πριν το νοσοκομειο Παναγια , στριβεις αριστερα......... ευθεια πανω.....Mήπως το άλλο είναι μάυρο?(καμιά φορά και ασημί )...
-
Και για να επανέλθουμε στο θέμα μας, μήπως με την τιμή που έχει τώρα η βενζίνη, είναι η κατάλληλη εποχή να αγοράσει κανείς μεταχειρισμένο RX8; Φαίνεται ότι κάποιοι τα ξεφορτώνονται όσο-όσο. Πώς αλλιώς να εξηγήσει κανείς τα 20Κ που ζητά κάποιος για Challenge ούτε έτους με 12.560 (!) χλμ; Bargain...στουκα; αν το ψαξεις θα δεις οτι μπορει να μην ειναι τοσο ευκαιρια...
-
Μπορεί όμως και να είναι. Πώς ξέρεις αν δε δεις πρώτα; Όχι ότι με νοιάζει δηλαδίς
Γιατί οι 4Τ "θάβουν" το RX-8 Challenge;