-
'Αναπροσαρμόζονται από τις 3 Μαρτίου, σύμφωνα με τη συνθήκη παραχώρησης, τα διόδια στον αυτοκινητόδρομο Κορίνθου-Τρίπολης-Καλαμάτας, στους σταθμούς διοδίων Σπαθοβουνίου και Νεστάνης.
Η αναπροσαρμογή, προβλέπει μείωση του κόστους διοδίων κατά 4% έως 7% (ανάλογα με την κατηγορία του οχήματος), σε σχέση με τη σημερινή τιμή, στη διαδρομή μεταξύ Κορίνθου-Τρίπολης.'
http://www.in.gr/news/article.asp?lngEntityID=1110891&lngDtrID=244 -
Με τις υγείες μας...
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 05/03/2010 -
Ο χρήστης aris07 έγραψε:
Με τις υγείες μας...
http://www.tovima.gr/default.asp?pid=2& ... 05/03/2010Ετσι......τους ασφαλεστερους και ποιοτικοτερους δρομους στην Ευρωπη πρεπει να τους πληρωνουμε αδρα
-
Σε κάποια διόδια χθες χρεώνανε τις παλιές τιμές αλλά στη μεγάλη πράσινη ταμπέλα που προηγείται είχαν ήδη βάλει τις επόμενες τιμές (από 1,9==>2,3)
-
Τα διόδια στα Μάλγαρα περιλαμβάνονται..?
-
Λογικά οχι..
-
Thanks . Θα επιβεβαιώσω το απόγευμα που θα περάσει ο brother...
-
αυξησεις διοδιων σε νεα οδο,αιγαιο αε.. σε μορεα εχουμε μικρες μειωσεις και σε ολυμπια οδο αυξησεις μονο σε φορτηγα...με την τιμη και της βενζινης στα υψη καλο ειναι να περνουμε το τρενο σιγα-σιγα
-
E ναι μην απορροφήσουν αυτοί την αύξηση σε τέτοιους χαλεπούς καιρούς ... ...θα φάτε καλά κι εσείς.
-
'Ο δημότης του Νέου Παντελεήμονα κ. Νίκος Κωτούλας σήμερα στις 12:30 αρνήθηκε να πληρώσει τα διόδια Λεπτοκαρυάς με αποτέλεσμα οι εισπράκτορες διοδίων να ενημερώσουν τον επόπτη. Προέκυψε διαφωνία για τον τρόπο χειρισμού της υπόθεσης και κλήθηκε το Α.Τ. Λιτοχώρου για να διασφαλίσει τη μη διαταραχή της κυκλοφορίας. Έτσι, η επόπτης της εταιρίας του Αυτοκινητόδρομου Αιγαίον Α.Ε. και ο κ. Κωτούλας μετέβησαν στο Α.Τ. Λιτοχώρου όπου παρουσία των δικηγόρων τους Ζωή Παπανικολάου και Μανώλη Παππά αντίστοιχα έδωσαν τις απαραίτητες εξηγήσεις και αποχώρησαν.'
http://lefteria.blogspot.com/2010/03/bl ... _2348.html
-
υπαρχει καποιος που μπορει να μου απαριθμησει τι εργα εχει κανει αυτη η τραγικη Αιγαιον ΑΕ τοσο καιρο? ρωταω σοβαρα αν εχει κανει κατι και μου διαφευγει της προσοχης...
2 και 30 ναναι οι ωρες τους
-
Στο αυτόφωρο υπάλληλος γιατί εμπόδισε την διέλευση
http://www.madata.gr/epikairotita/social/56587.html -
Μάλιστα. Παρακώλυση συγκοινωνιών. Αν βέβαια τον είχε αφήσει να περάσει και τον είχε απολύσει η εταιρεία τον υπάλληλο ο Δημοσιογράφος θα του έδινε δουλειά του υπαλλήλου???
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υπαρχει καποιος που μπορει να μου απαριθμησει τι εργα εχει κανει αυτη η τραγικη Αιγαιον ΑΕ τοσο καιρο? ρωταω σοβαρα αν εχει κανει κατι και μου διαφευγει της προσοχης...2 και 30 ναναι οι ωρες τους
Στρωσανε ενα κομματι περιπου 10-15 χιλιομετρων αναμεσα σε Κορινο και Μακρυγυαλο, εκαναν τον πλαταμωνα και τα τεμπη λιγο πιο ανθρωπινα. Αυτα πανω κατω.
Εγω θελω να μου απαριθμησει καποιος τι εχει κανει εδω και 20 χρονια η ΤΕΟ ΑΕ απο τη Θεσσαλονικη μεχρι τα Τεμπη.
Απολυτως τιποτα!
ΥΓ. Οποιος δε παρακαμπτει τα διοδια της Λεπτοκαρυας ειναι αξιος της μοιρας του, ειναι πραγματικα ευκολη παρακαμψη και δεν χανεις καθολου χρονο.
-
Ο χρήστης adis4gr έγραψε:
υπαρχει καποιος που μπορει να μου απαριθμησει τι εργα εχει κανει αυτη η τραγικη Αιγαιον ΑΕ τοσο καιρο? ρωταω σοβαρα αν εχει κανει κατι και μου διαφευγει της προσοχης...2 και 30 ναναι οι ωρες τους
http://www.aegeanmotorway.gr/pdf/press_presentation.pdf
Εδώ θα βρείτε τι πρέπει να κάνει.
Σίγουρα πάντως θα ...σπείρει τον δρόμο με διόδια και στις δύο κατευθύνσεις, αλλά και θα κατασκευάσει την μεγαλύτερη σήραγγα της χώρας στα Τέμπη, μαζί με κάποιες μικρότερες...Συμμετέχουν οι Γερμανοί της Hochtief (έφτιαξαν το Ελ. Βενιζέλος), η Vinci (της Γέφυρας Ρίο-Αντίρριο) και τρεις από τους μεγαλύτερους ελληνικούς ομίλους (ΑΚΤΩΡ, ΑΕΓΕΚ, JP Αβαξ) (οι δύο πρώτοι είναι και οι μεγαλύτεροι...).
Τι έχει κάνει προς το παρόν: θα έλεγα λίγα πράγματα... Έχει αναλάβει βέβαια τα Τέμπη, που είναι και το δυσκολότερο κομμάτι του ΠΑΘΕ...
Γενικώς, από τον ΠΑΘΕ, όλοι προς το παρόν εισπράττουν, ενώ ελάχιστα εμφανή έχουν γίνει στους οδηγούς. Δεν σημαίνει πως κάθονται όλοι, αλλά....αυτά παθαίνουμε όταν...προπληρώνουμε τα έργα...
Στην Πελοπόννησο πάνε πιο γρήγορα πάντως... Δυστυχώς, η Ιόνια και ο Ε65 ψιλοσέρνονται, αλλά τουλάχιστον δεν έχουν σταματήσει. Όλα αυτά τα έργα, είναι ιδιωτών, και θα τελειώσουν, αφού συνήθως κολλάνε στις απαλλοτριώσεις... Φυσικά, ακόμη και όταν κολλάνε, εσεις/εμείς θα συνεχίζουμε να πληρώνουμε...
-
να ενημερώσω ότι και στην καταλονία ο κόσμος έχει ξεσηκωθεί με τα εξωφρενικά διόδια, χάζευα τις εφημερίδες σήμερα, και μαθαίνω ότι οι κάτοικοι σηκώνουν τις μπάρες
500 χιλιάδες ευρώ απώλειες σε δυο μέρες.να ναι καλά οι άνθρωποι, το διαπίστωσα ιδίοις όμμασι λίγο μετά
-
Ξέρει κανείς κάποιο ενημερωμένο σάιτ για παρακάμψεις διοδίων;
Σήμερα (Σάββατο) ταξίδεψα από Ξάνθη για Αθήνα και έκανα τις συνήθεις (και πολύ ευχάριστες, ιδίως της
Πελασγίας) παρακάμψεις. Πλησιάζοντας την Τραγάνα παρατήρησα πως μπορεί κανείς να παρακάμψει τα
διόδια πολύ εύκολα αλλά όχι τόσο όσο παλιότερα καθώς έχουν μπει διόδια βγαίνοντας στην έξοδο για
Τραγάνα, οπότε πρέπει να βγει στην έξοδο της Αταλάντης, ενώ και η είσοδος ξανά στη ΕΟ γίνεται 1-2 χλμ πιο
μετά πλέον. Σχετικά εύκολη είναι και η παράκαμψη των διοδίων της Θήβας όπου βγαίνεις εκτός ΕΟ στο 90
και ακολουθείς την επαρχιακή οδό που φεύγει από Θήβα προς Σχηματάρι. Αντίθετα τα διόδια Αφιδνών
παρακάμπτονται πολύ δύσκολα εκτός αν βγεις εκτός ΕΟ πολύ νωρίτερα. -
Η ΑΕΓΕΚ νομιζω ειναι μονο κατ' ονομα... αλλος την εχει παρει (βλεπε Ιονιος ΑΤΕ)και χρωσταει τα κερατα της.... παντου και σε ολους ... εχει και το μετρο Θεσσαλονικης!!!! Θεωρητικα παντα.... Η δε J & P Αβαξ εχει αγορασει την ΑΘΗΝΑ ΑΤΕ.... πλεον εδω και δυο χρονια...... Δειτε παντως εκει που λεει οτι απο τα εσοδα το 50% παει στο κρατος!!!! ετσι για να καταλαβουμε και γιατι προπληρωνουμε!!!! ολα μεσα στη συμβαση ειναιι γραμμενα αλλα ο καθενας τα ερμηνευει κατα το δοκουν.....
-
Ο χρήστης thaliarque έγραψε:
Ξέρει κανείς κάποιο ενημερωμένο σάιτ για παρακάμψεις διοδίων;ήξερα το Bloka.com μπαινω ομως τωρα και δεν βρίσκω πουθενα φορουμ ή πληροφορίες. τι να απέγιναν ολα αυτά. γιατι τα σημεία των παρακάμψεων τα είχε με φωτογραφίες και με θέσεις gps.
ομως επεσα σε αυτό εδωτο απόσμασμα ενος αρθρου
'Λίαν συντόμως, οι οδηγοί που κινούνται στην Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου θα πληρώνουν και στους 2 σταθμούς διοδίων (Ελευσίνας, Ισθμού), και στα 2 ρεύματα.. Πληροφορίες αναφέρουν ότι η τιμή πιθανόν σε έναν από τους δύο σταθμούς διοδίων (δε ξέρουμε ακόμα ποιον) θα μειωθεί στο μισό. Έτσι, τα τέλη διοδίων για να κινηθεί ένα ΙΧ στη Ν.Ε.Ο. Αθηνών – Κορίνθου, θα διαμορφωθούν σε 4.20 Ευρώ ανά κατεύθυνση (από 2.80 Ευρώ που είναι τώρα).. Αναμένουμε ημερομηνία έναρξης. Επίσης, σύμφωνα με πληροφορίες θα δημιουργηθεί και θα λειτουργεί σταθμός διοδίων και στην είσοδο / έξοδο για Μέγαρα (που τώρα δεν υπάρχει).. Η χαρά των ιδιωτών (και των κερδών τους που θα πολλαπλασιαστούν..).'
ε αυτό λέγεται κλεψιά. να πληρώνεις στα διόδια του ισθμού και να βγαίνεις στα επόμενα 2 χλμ για κορινθο ή λουτράκι. μια κατάσταση που επικρατούσε στην χαλκίδα επι χρόνια τώρα την παίρνουν απο εκει και την φέρνουν στην άλλη μεριά.
αν και ειμαι απο κορινθο και την κάνω συχνα αυτή την διαδρομή ελάχιστες εως και μηδενικες φορες πηγαίνω απο τα διοδια. μ αρεσει να απολαμβάνω την απίστευτη διαδρομή που προκύπτει ειδικά στο κομμάτι της κακιας σκάλας και λιγο πιο πριν στον λουτροπυργο. παιρνω καφεδάκι και μια τυροπιτα με τα λεφτα των διοδιων και κανω το μινι ταξιδάκι μου καθε φορα. -
Ξέρει κανείς πόσοι σταθμοί διοδίων λειτουργούν κανονικά από Θεσσαλονίκη για Ηγουμενίτσα στην Εγνατία Οδό (+κόστος); Πέρα από τα Μάλγαρα δηλαδή...
Αυξηση διοδίων (ξανά!)