-
Ο χρήστης HighFidelity έγραψε:
Η ηλιθιότητα πάντως με τους πολλούς σταθμούς διοδίων και τα σταμάτα-ξεκίνα, κάπως πρέπει να τελειώσει, ας βρουν τρόπο!
Υποτίθεται οτι στα επόμενα χρόνια θα υπάρχει ενιαίο e-pass.
Nα κατασκευαστούν πλευρικά διόδια δύσκολο το βλέπω προς το παρόν γιατί υπάρχουν πάρα πολλές έξοδοι και το κόστος θα είναι τεράστιο για να καλυφθεί η Εθνική οδός. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Η ηλιθιότητα πάντως με τους πολλούς σταθμούς διοδίων και τα σταμάτα-ξεκίνα, κάπως πρέπει να τελειώσει, ας βρουν τρόπο!
Nα κατασκευαστούν πλευρικά διόδια δύσκολο το βλέπω προς το παρόν γιατί υπάρχουν πάρα πολλές έξοδοι και το κόστος θα είναι τεράστιο για να καλυφθεί η Εθνική οδός.Το e-pass δεν είναι λύση. Θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο. Γιατί πχ όταν εγώ κάνω ταξίδι για την εταιρία, πρέπει να επιστρέψω τις αποδείξεις... Με το e-pass, ΔΕΝ μπορώ να το κάνω!
Τα πλευρικά διόδια υπάρχουν στην ΑΟ που έχει τουλάχιστον 16 κόμβους αν θυμάμαι καλά. Ο ΠΑΘΕ, πόσους περισσότερους έχει; Φυσικά και γίνεται λοιπόν...
-
Ολοι οι άλλοι που εφαρμόζουν το σύστημα με οδικό δίκτυο πολλαπλάσιο του δικου μας τι κάνουν;
Σιγά το έξοδο, δυο κουβουκλιάκια, δυο μπάρες, μια μηχανή κι ένας υπάλληλος.
(ο υπάλληλος μπορεί να αντικατασταθεί απο αυτόματο μηχάνημα, αλλα προβλέπονται μεγάάάλεεεες ουρες) -
Ο χρήστης bebes έγραψε:
Ολοι οι άλλοι που εφαρμόζουν το σύστημα με οδικό δίκτυο πολλαπλάσιο του δικου μας τι κάνουν;Σιγά το έξοδο, δυο κουβουκλιάκια, δυο μπάρες, μια μηχανή κι ένας υπάλληλος.
(ο υπάλληλος μπορεί να αντικατασταθεί απο αυτόματο μηχάνημα, αλλα προβλέπονται μεγάάάλεεεες ουρες)Όλα αυτά χ80.
Να μην έχει 40 εξόδους η εθνική σε κάθε ρεύμα;
Δε μου φαίνεται μικρό έξοδο, ούτε μείωση σε προσωπικό. -
Ο χρήστης InFiNiTy έγραψε:
Ολοι οι άλλοι που εφαρμόζουν το σύστημα με οδικό δίκτυο πολλαπλάσιο του δικου μας τι κάνουν;
Σιγά το έξοδο, δυο κουβουκλιάκια, δυο μπάρες, μια μηχανή κι ένας υπάλληλος.
(ο υπάλληλος μπορεί να αντικατασταθεί απο αυτόματο μηχάνημα, αλλα προβλέπονται μεγάάάλεεεες ουρες)Όλα αυτά χ80.
Να μην έχει 40 εξόδους η εθνική σε κάθε ρεύμα;
Δε μου φαίνεται μικρό έξοδο, ούτε μείωση σε προσωπικό.Νομίζω το 40 είναι υπερβολικό νούμερο!
Θα έχει ο τελειωμένος δρόμος τόσες εξόδους; Μετά για ποιο λόγο να πληρώνεις καν διόδια , θα μπορείς να τα παρακάμπτεις! -
Νομίζω το 40 είναι υπερβολικό νούμερο!
Θα έχει ο τελειωμένος δρόμος τόσες εξόδους; Μετά για ποιο λόγο να πληρώνεις καν διόδια , θα μπορείς να τα παρακάμπτεις!Μια εκτίμηση, χωρίς να ξέρω πόσες θα είναι, αλλά δε μου φαίνεται υπερβολικό νούμερο.Άλλωστε τα περισσότερα κομμάτια τελειωμένα είναι. Στη στυλίδα-λαμία και περιοχή τεμπών είμαστε χωρίς αυτοκινητόδρομο. Γενικά όπως έχω στο μυαλό μου την εθνική τώρα, το βλέπω δύσκολο να προχωράει αυτό το σύστημα, το οποίο βέβαια θα συμφωνήσω οτι είναι το πιο δίκαιο.
-
Nα κατασκευαστούν πλευρικά διόδια δύσκολο το βλέπω προς το παρόν γιατί υπάρχουν πάρα πολλές έξοδοι και το κόστος θα είναι τεράστιο για να καλυφθεί η Εθνική οδός.Το e-pass δεν είναι λύση. Θα πρέπει να βρουν άλλο τρόπο. Γιατί πχ όταν εγώ κάνω ταξίδι για την εταιρία, πρέπει να επιστρέψω τις αποδείξεις... Με το e-pass, ΔΕΝ μπορώ να το κάνω!
Τα πλευρικά διόδια υπάρχουν στην ΑΟ που έχει τουλάχιστον 16 κόμβους αν θυμάμαι καλά. Ο ΠΑΘΕ, πόσους περισσότερους έχει; Φυσικά και γίνεται λοιπόν...
Στη εταιρεία που δουλεύω υπάρχει η λύση να τους πηγαίνω κάθε μήνα τον αναλυτικό λογαριασμό από το προσωπικό μου E-PASS όπου σημειώνω ποιες διελεύσεις είναι αυτές που έκανα για εκείνους. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό εκείνοι να χρεώνουν στην εφορία όλες τις διελεύσεις μου...
-
Ο χρήστης lokatzis έγραψε:
Στη εταιρεία που δουλεύω υπάρχει η λύση να τους πηγαίνω κάθε μήνα τον αναλυτικό λογαριασμό από το προσωπικό μου E-PASS όπου σημειώνω ποιες διελεύσεις είναι αυτές που έκανα για εκείνους. Βέβαια, είναι πολύ πιθανό εκείνοι να χρεώνουν στην εφορία όλες τις διελεύσεις μου...
Χμμμ, δεν το είχα σκεφτεί αυτό!
Θα τους ρωτήσω, μπορεί να μου έδωσες εξαιρετική λύση! -
Το E-pass μου στέλνει και εμένα στο e-mail μου αναλυτικά κάθε μήνα τις διελεύσεις μου. Το TeoPass όχι.
-
Ο χρήστης Χρήστος Λάππας έγραψε:
Το E-pass μου στέλνει και εμένα στο e-mail μου αναλυτικά κάθε μήνα τις διελεύσεις μου. Το TeoPass όχι.Το ΤΕΟpass οδεύει προς κατάργηση, αφού όλοι οι δρόμοι έχουν δοθεί στους ιδιώτες...
-
Ε, καλύτερα, να έχουμε ένα μηχάνημα. Ας περάσουν τις αχρησιμοποίητες μονάδες μας στα E-Pass και να τελειώνουμε.
Το E-pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις Αφίδνες, Θήβα και Αρκίτσα όμως;
-
Τι εννοείς Αρκίτσα; Έχει διόδια ΚΑΙ στην Αρκίτσα;
-
Από εξαπανέκαθεν!
-
Ε, καλύτερα, να έχουμε ένα μηχάνημα. Ας περάσουν τις αχρησιμοποίητες μονάδες μας στα E-Pass και να τελειώνουμε.Το E-pass μπορεί να χρησιμοποιηθεί στις Αφίδνες, Θήβα και Αρκίτσα όμως;
Το Ε-Pass είναι για τις ΕΛΛΑΚΤΩΡεϊκές παραχωρήσεις (ΑΟ, ΚΤΚ -Κόρινθος Τρίπολη Καλαμάτα, Ολύμπια Οδός-Ελευσίνα Πάτρα, ΠΑΘΕ από Λαμία και πάνω).
Η... Ισπανοελληνική συμμαχία (ΓΕΚ-Τερνα, Dragados και λοιποί.... ), δεν έχει το δικό της σύστημα ακόμη και δεν ξέρω αν θα έρθουν σε συμφωνία με τους άλλους για το Ε-pass... -
-
Ε, καλύτερα, να έχουμε ένα μηχάνημα. Ας περάσουν τις αχρησιμοποίητες μονάδες μας στα E-Pass και να τελειώνουμε.
Το Ε-Pass είναι για τις ΕΛΛΑΚΤΩΡεϊκές παραχωρήσεις (ΑΟ, ΚΤΚ -Κόρινθος Τρίπολη Καλαμάτα, Ολύμπια Οδός-Ελευσίνα Πάτρα, ΠΑΘΕ από Λαμία και πάνω).
Η... Ισπανοελληνική συμμαχία (ΓΕΚ-Τερνα, Dragados και λοιποί.... ), δεν έχει το δικό της σύστημα ακόμη και δεν ξέρω αν θα έρθουν σε συμφωνία με τους άλλους για το Ε-pass...Το Τρίπολη-Καλαμάτα είναι του ΜΩΡΕΑ, είναι θυγατρική/η ίδια εταιρεία; Επίσης, σύμφωνα με τα παραπάνω μπορείς να περάσεις το Σπαθοβούνι και τη Νεστάνη με το epass; Δεν το είδα γραμμένο κάπου τώρα που πήγα Καλαμάτα και γύρισα και πλήρωσα κανονικά στα γκισέ.
-
Ο χρήστης kotetsi έγραψε:
Η... Ισπανοελληνική συμμαχία (ΓΕΚ-Τερνα, Dragados και λοιποί.... ), δεν έχει το δικό της σύστημα ακόμη και δεν ξέρω αν θα έρθουν σε συμφωνία με τους άλλους για το Ε-pass...Το Τρίπολη-Καλαμάτα είναι του ΜΩΡΕΑ, είναι θυγατρική/η ίδια εταιρεία; Επίσης, σύμφωνα με τα παραπάνω μπορείς να περάσεις το Σπαθοβούνι και τη Νεστάνη με το epass; Δεν το είδα γραμμένο κάπου τώρα που πήγα Καλαμάτα και γύρισα και πλήρωσα κανονικά στα γκισέ.
Η ΕΛΛΑΚΤΩΡ συμμετέχει μαζί με κάποιες άλλες εταιρείες σ' αυτές τις παραχωρήσεις. Κάθε φορά, για κάθε δρόμο, ιδρύεται μια εταιρεία λειτουργίας, αυτή είναι ο ΜΩΡΕΑΣ στην συγκεκριμένενη περίπτωση, στον οποίο έχει συμμετοχή η ΕΛΛΑΚΤΩΡ (με την ΑΚΤΩΡ αν θυμάμαι καλά... ). Υπάρχει και το κομμάτι της συμμετοχης της Intracom φυσικά, αν και στο συγκεκριμένο κομμάτι, ο κύριος είναι η ΑΚΤΩΡ.
Κλικ.Επίσης είναι και ο κατασκευαστής του δρόμου, δηλαδή, μια θυγατρική της ΕΛΛΑΚΤΩΡ τον κατασκευάζει και μια άλλη θυγατρική τον λειτουργεί. Τα συμφέρονται προφανώς είναι κοινά.
Αντίστοιχα ισχύουν και στην ΑΟ, αν και εδώ έχουν περισσότεροι συμμετοχή, καθώς ο Λαλιώτης μοίραζε λεφτουδάκια σε όλους και όλοι ήταν ευχαριστημένοι! Ο Σουφλιάς, άργησε λίγο να το καταλάβει, αλλά το κατάλαβε κι άρχισε κι αυτός να μοιράζει όπως έπρεπε...
Μιας και μιλάμε λοιπόν για τις ίδιες εταιρείες , φυσικά και μπορείς να χρησιμοποιείς το e-pass και στον Μωρέα. Δες εδώ.
-
Ο Σουφλιάς, άργησε λίγο να το καταλάβει, αλλά το κατάλαβε κι άρχισε κι αυτός να μοιράζει όπως έπρεπε...Ναι, είχανε βγει δυο τρεις νέες εφημερίδες τότε.
Γενικά, πριν κάθε μεγάλη ανάθεση βγαίνει εντελώς συμπτωματικά και ένα έντυπο ενημέρωσης. Βραχύβιο φυσικά. -
Ο χρήστης imago έγραψε:
Ο Σουφλιάς, άργησε λίγο να το καταλάβει, αλλά το κατάλαβε κι άρχισε κι αυτός να μοιράζει όπως έπρεπε...
Ναι, είχανε βγει δυο τρεις νέες εφημερίδες τότε.
Γενικά, πριν κάθε μεγάλη ανάθεση βγαίνει εντελώς συμπτωματικά και ένα έντυπο ενημέρωσης. Βραχύβιο φυσικά.Μπα, δεν θυμάμαι κάτι τέτοιο, εξάλλου δεν χρειάζεσαι καινούρια, υπάρχουν μπόλικες...παλιές!
-
Το E-pass μου στέλνει και εμένα στο e-mail μου αναλυτικά κάθε μήνα τις διελεύσεις μου. Το TeoPass όχι.Μπορεις να τους το ζητησεις, pavlitinas@teo.org.gr τη 1η φορα αργουν λιγο αλλα μετα στελνουν καθε μηνα.
Αυξηση διοδίων (ξανά!)